- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.941
desene beş para etmez güzelliğin bendeki bu aşk olmasa
benım salak kocam anası ya erkekse dedı dıye benımde ıcıme suphe dustu dıyor gelde gırtlaklama
goturme dıyor seytan bıdaha dr gormesın
offf derya içimde tuttuğum o kadar çok şey var ki anlatamam sana artık tahammül edemiyorum resmen haksızlık yapılıyor
selma yaa bana haksızlık yapıyor tahammül edemiyorum ne saçmalıklarınla uğraşıyorum başkası olsa resti çekerdi ama ben dayandım dayanıyorum
deryaa bnce çok beklemiceksin cnm belkide son regl inş öledir çok gönülden söledim bunu
desene beş para etmez güzelliğin bendeki bu aşk olmasa
benım salak kocam anası ya erkekse dedı dıye benımde ıcıme suphe dustu dıyor gelde gırtlaklama
goturme dıyor seytan bıdaha dr gormesın
amannn kuzum hangı bırını tak kafaya anaları ayrı danaları ayrı sabah 9da uyandırdı kaynana ızmıre oglunun yanına gıdıyormus eltım sutten kesıyormus gece uyuyamamıs gelını ve oglu cocuga bakmaya gıdıyorum dedı ıyı dedım bıraktı kocasını bana gıttı 10 gun kalırım dıyor da allah bılır
hangı bırını takayım kafaya he sen soyle
gel kız derya can olaya bak örüyormusta dr erkek derseymıs esımde benımde ıcıme suphe dustu demezmı aman allahım cocugun ıdrar kesesındekı cışini gordu dr koca pıpıyı goremedı dımı dedım sakın bıdaha kızım deyıp sevme dedım kız benım kaynanaya bırak bos bogzlı konusuyor kocamın lafına nedemelı
ahh cnm anlaşıldı senin derdin öyle sadece dünün kızgınlığı fln değil o
senin birikmiş kuzum, normaldir böyle patlamalar olur
aman içinde tutup kendine kötülük etme de kime ne ediyosan et
rahatlıcaksan bize anlat aklından çıkar düşünme, içine atmak daha fena okey mi?
yada en temizi ben çok sinriliysem öyle yapıyorum otur yaz bi kağıda tüm sinirini
onun yüzüne söyleyemiceğin ne varsa yaz yaz yaazzzz ve en sonundda da yak yok et onu
insan rahatlıyo...
inş esmacım inş öyledirr, hayırlısı..
senin güzel gönlünden öyle geçtiyse öyledir :)
többee tööbee
selma kız bundan snra ultrasona gitmiyoz biz ona göre, kaynanana gelcez,
maşallah 5 boyutlu görüyo her yeri pipi mipi ne varsa :))
amannn kuzum hangı bırını tak kafaya anaları ayrı danaları ayrı sabah 9da uyandırdı kaynana ızmıre oglunun yanına gıdıyormus eltım sutten kesıyormus gece uyuyamamıs gelını ve oglu cocuga bakmaya gıdıyorum dedı ıyı dedım bıraktı kocasını bana gıttı 10 gun kalırım dıyor da allah bılır
hangı bırını takayım kafaya he sen soyle
Hepsinin suyuna kibrit çöpüü
kızlar mobilya bakmaya başladınızmı çilekten mavi beyaz oda beğendim
ahh ahh birikiyor işte deryam ben nelerine katlandım bunun bi anlatsam yuh kızım nasıl dayandın dersin sevince eşşek gibi dayandık
işte , mailde döktürdüm valla okudu da cevap yazmadı böyle susuyor yaa daha da sinir oluyorum eminim kendini haklı görüyordur ortada bişey yoktur onun için
iki ucu .oklu değnek desene sen şuna uzak olcan uzak
daha bakmadık hıc cnm ohohh bız ndaha ev bulcaz
ay hangı bırıne aglayım vallahı gerıldım ıyce
doğrudur canım inanırım, herkes türlü türlü şeyler görüyo
rabbim beterinden saklasın inş, adam olsunlar canımızı yesinler
hiçbirine ağlama en iyisi ev de bulursun inş kuzum üzülme
kızlar ya ben acaba klomen kullansammı? eczaneden alıp zararı olurmuki acep bi topiğe yazdım maşallah kimse cvp vermemiş kendimi görünmez hissetim :)))))))
kızlar ya ben acaba klomen kullansammı? eczaneden alıp zararı olurmuki acep bi topiğe yazdım maşallah kimse cvp vermemiş kendimi görünmez hissetim :)))))))
merhaba kizlar ben geldimmm:79:
nasilsiniz bakalimmm
serpilcigim findik burunlu bicirini gordum cok cok tatli masaallah Allahm esirgesinnn bize de tattirsin insaallah
deryacimm seni pozif gormek cok guzel seni boyle gordugume inan cok mutlu oldumm aynenn durmak yok yola devamm:128:
bende evin icinde karinca gibi calisiyorum her yer her yerde ortalik koli doldu..
ama ev konusunda iyi sayilabilcek bi gelisme var esim aradi simdi onla konustum
haftalardir baktgi yerlere kiyasla temiz bi daire bulmus cuma gunu gidip bakacagim eger sahiden duzgunse tutup gececigm
nasilsa satin almiyorum skldm artik cunku bitsin bu belirsizlik istiyorumm hatta eger tutarsam bir haftaligina sehir disina cikacagim gorumcem cok kafa dengidir o davet etti ohh miss gibi dinlenirim esim de burda olmayack nasilsa koli dolu evde tek kalmaktansa...
bakicam artik...ayy cenem dustu ama sevindirik oldum bi an hersey yoluna gircek gibi gelinceee
eee siz napiyosunuz ne guzel kalabaligiz bgun masaallah......
canım öyle kendi kendine alıp kullanma, kist fln yapıyomuş
sen doktor kontrolünde değilmisin, ne dedi en son sana
eşin bakılmışmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?