Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

desene beş para etmez güzelliğin bendeki bu aşk olmasa

benım salak kocam anası ya erkekse dedı dıye benımde ıcıme suphe dustu dıyor gelde gırtlaklama
goturme dıyor seytan bıdaha dr gormesın

Son düzenleme:

ahh cnm anlaşıldı senin derdin öyle sadece dünün kızgınlığı fln değil o
senin birikmiş kuzum, normaldir böyle patlamalar olur
aman içinde tutup kendine kötülük etme de kime ne ediyosan et
rahatlıcaksan bize anlat aklından çıkar düşünme, içine atmak daha fena okey mi?
yada en temizi ben çok sinriliysem öyle yapıyorum otur yaz bi kağıda tüm sinirini
onun yüzüne söyleyemiceğin ne varsa yaz yaz yaazzzz ve en sonundda da yak yok et onu
insan rahatlıyo...

deryaa bnce çok beklemiceksin cnm belkide son regl inş öledir çok gönülden söledim bunu

inş esmacım inş öyledirr, hayırlısı..
senin güzel gönlünden öyle geçtiyse öyledir :)

desene beş para etmez güzelliğin bendeki bu aşk olmasa

benım salak kocam anası ya erkekse dedı dıye benımde ıcıme suphe dustu dıyor gelde gırtlaklama
goturme dıyor seytan bıdaha dr gormesın

többee tööbee
selma kız bundan snra ultrasona gitmiyoz biz ona göre, kaynanana gelcez,
maşallah 5 boyutlu görüyo her yeri pipi mipi ne varsa :))

amannn kuzum hangı bırını tak kafaya anaları ayrı danaları ayrı sabah 9da uyandırdı kaynana ızmıre oglunun yanına gıdıyormus eltım sutten kesıyormus gece uyuyamamıs gelını ve oglu cocuga bakmaya gıdıyorum dedı ıyı dedım bıraktı kocasını bana gıttı 10 gun kalırım dıyor da allah bılır
hangı bırını takayım kafaya he sen soyle

gel kız derya can olaya bak örüyormusta dr erkek derseymıs esımde benımde ıcıme suphe dustu demezmı aman allahım cocugun ıdrar kesesındekı cışini gordu dr koca pıpıyı goremedı dımı dedım sakın bıdaha kızım deyıp sevme dedım kız benım kaynanaya bırak bos bogzlı konusuyor kocamın lafına nedemelı

boşverrrrrr güzelim boşverr
ne demişler takma kafaya tokadan başka bişey
en güzelini yapıyosun

ay ayol şekerimmm boş boğazlık etmiş iştee
şmdi sorsan şaka dedim der
boşa mı götürdün sen onu oraya kendi görmüyomu kızamı benziyo erkeğemi diye
hem doktor neleri görmş baksana
bileydik ultrasona grmezdk anana görünürdük deseydin :)))

ahh ahh birikiyor işte deryam ben nelerine katlandım bunun bi anlatsam yuh kızım nasıl dayandın dersin sevince eşşek gibi dayandık
işte , mailde döktürdüm valla okudu da cevap yazmadı böyle susuyor yaa daha da sinir oluyorum eminim kendini haklı görüyordur ortada bişey yoktur onun için

iki ucu .oklu değnek desene sen şuna uzak olcan uzak

daha bakmadık hıc cnm ohohh bız ndaha ev bulcaz
ay hangı bırıne aglayım vallahı gerıldım ıyce

doğrudur canım inanırım, herkes türlü türlü şeyler görüyo
rabbim beterinden saklasın inş, adam olsunlar canımızı yesinler

daha bakmadık hıc cnm ohohh bız ndaha ev bulcaz
ay hangı bırıne aglayım vallahı gerıldım ıyce

hiçbirine ağlama en iyisi ev de bulursun inş kuzum üzülme

kızlar ya ben acaba klomen kullansammı? eczaneden alıp zararı olurmuki acep bi topiğe yazdım maşallah kimse cvp vermemiş kendimi görünmez hissetim :)))))))

merhaba kizlar ben geldimmm:79:
nasilsiniz bakalimmm
serpilcigim findik burunlu bicirini gordum cok cok tatli masaallah Allahm esirgesinnn bize de tattirsin insaallah
deryacimm seni pozif gormek cok guzel seni boyle gordugume inan cok mutlu oldumm aynenn durmak yok yola devamm:128:

bende evin icinde karinca gibi calisiyorum her yer her yerde ortalik koli doldu..
ama ev konusunda iyi sayilabilcek bi gelisme var esim aradi simdi onla konustum
haftalardir baktgi yerlere kiyasla temiz bi daire bulmus cuma gunu gidip bakacagim eger sahiden duzgunse tutup gececigm
nasilsa satin almiyorum skldm artik cunku bitsin bu belirsizlik istiyorumm hatta eger tutarsam bir haftaligina sehir disina cikacagim gorumcem cok kafa dengidir o davet etti ohh miss gibi dinlenirim esim de burda olmayack nasilsa koli dolu evde tek kalmaktansa...
bakicam artik...ayy cenem dustu ama sevindirik oldum bi an hersey yoluna gircek gibi gelinceee
eee siz napiyosunuz ne guzel kalabaligiz bgun masaallah......

kızlar ya ben acaba klomen kullansammı? eczaneden alıp zararı olurmuki acep bi topiğe yazdım maşallah kimse cvp vermemiş kendimi görünmez hissetim :)))))))

mrb klomen doktor kontrolü olmadan asla kullanılmaz çünkü küçükte olsa bir kistin varsa onu büyütebilir vve ameliyat derecesine kadar gidebilir dedi bana doktorum ve ilk bu ay kontrol altında kullandım bugün 6 haftalık hamileyim darısı başına

canım öyle kendi kendine alıp kullanma, kist fln yapıyomuş
sen doktor kontrolünde değilmisin, ne dedi en son sana
eşin bakılmışmıydı?

hoşgeldin canım
iyiyim çok şükürrr cnm toparlandım
başka ztn çarem yokkk yola devam etmek için güçlü olmalıyızzz
gözün aydın inşş ev gönlüne göre olur tutarsınzzz
ohh tatil sanada iyi gelir kafanı dağıt brz
ne güzel yaa gezz vallaa yeternce yorulcaksn ztn şmdi yerleşene kdr
bende şu şehirden uzaklaşmakistiyorum brz
çokt atile ihtiyacım var

canım öyle kendi kendine alıp kullanma, kist fln yapıyomuş
sen doktor kontrolünde değilmisin, ne dedi en son sana
eşin bakılmışmıydı?

ben doktor özürlüyüm 6 ay öncesinde hsg çektirmiştim doktorum 6 ay boyunca olmazsa aşılama yapalım demişti ama ben gitmedim normal olsun istiyorum eşimede baktılar sıkıntı yok hersey normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…