Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

boşver serpilim,
bunlar bi çiçek almayı bişey sanıyolar işte
çiçek aldı diye herşeye hakkı olcak yani oldu beeeee

yemekten geldim bende ama çok fenaym kızlar kıvranıyorum
bi yandan da kmseye belli etmemeye çalışyıroum
nasıl dayanıcam akşama kdr ben böyle minoset aldm ama bi bişe yaramzki bu da
bölge mdrü gelcek bgn eve de gidemem offfffffff
doktoru aradım bu arada reglin geldyse eminsen adet kanaması olduğuna gelmene gerek yok dedi
eminim çnkü çok yogun geliyo dedm normalde bu kdr olmaz dedim
iyi o zmn bitince bi kontrole gelirsin bi daha dedi...

allah yardımcın olsun canım bitki çayı falan varsa ofiste içsen keşke rahatlatır

ıc canım ozellıkle yesıl cayı tavsıye ederım ben cok severım ve her derda deva derler

o kadar doluyum ki içimi kusmak istiyorum ona mesaj atayım mı ne dersin....

regl başladı mı canım sıcak bişeyler iç iyi gelir üşütmemeye bak karnını sıcak tut ayakalrını

ıc canım ozellıkle yesıl cayı tavsıye ederım ben cok severım ve her derda deva derler

regl başladı mı canım sıcak bişeyler iç iyi gelir üşütmemeye bak karnını sıcak tut ayakalrını

başladı canım hemde ne gürültüyle, çok yoğun geliyo 1 saatte ped dolmş nerdeyse
şmdi bi bitki çayı yaptım kendime kiraz saplıymış yeni çıkmış bakalım nasıl

dur şmdi sinirlisin atma istersen,
akşam ki tavrına bakarak gerekirse 2 çift söz edersin anlasın hatasını,
aleme gösteriş için mi bana çiçek aldın sen de, annenin yanında söylüyosun bunu de

kızlar inanılmaz snacım var kasıklarımda gözümden yas gelıcek nerdeyse acaba normal mı hanı bılıyorum arada agrı olacak rahım buyuyo ama bu fecı yaaa

Hamilelikte Yapılması Gereken Tavsiyeler
Hamileliğin 3.ayı:
• perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. sonra 140 salâvat getir.
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. her hafta buğday, et ve süt al.
• sabahları biraz bal ye. hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye

9 ay boyunca devamlı yapabileceğin genel tavsiyeler
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra 34 allahuekber,33 elhamdulillah ve 33 defa subhanallah de.
8-sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. bir anda okumayabilirsin. mesela kaç günde 1 haftada oku. hatta eşin de okuyabilir. sonra o narı ye. rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.
9–1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.
10-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.
11–40 cuma günü cuma guslü al. cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. bunu 40 cuma boyunca yap. genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.
12-hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
13-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
14-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
15-hergün 140 defa salâvat getir.
16-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
17– 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
18-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
19-allahı çok düşün.
20-insanlara yardım et.
21-mümin insanların yüzüne bak.
22-gıybetten ve yalandan uzak dur.
23-namazını vaktinde kıl.
24-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
25-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
26-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
27-enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.
28-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
29-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.—

kızlar inanılmaz snacım var kasıklarımda gözümden yas gelıcek nerdeyse acaba normal mı hanı bılıyorum arada agrı olacak rahım buyuyo ama bu fecı yaaa

aa hayır olsun nasıl bi ağrı bu canım, esmaa burdamı bi ona soralım
üşüttünmü sen acaba yaa yada yordunmu kendini ki
telaşlanma cnm büyümeden oluyodurr

guzelım benım hıc sancım olmadı normalmı bılmıyorum ama tek taraflı ıse sancın sorun yok dıe bılıyorum ama ıkı taraflıysa dr danıs bence

serpıl dur kız atma msj falam ofkeyle kalkan zararla oturur bende cok kızgınım ama bosver bız alıstık nasılsa bosvermeye yıne bosverelım gıtsın gelınce evınde ne dıceksen yuzune de

rabbim nasip etsin, bizi de bu güzellikleri yapabilenlerden eylesin inş..

guzelım benım hıc sancım olmadı normalmı bılmıyorum ama tek taraflı ıse sancın sorun yok dıe bılıyorum ama ıkı taraflıysa dr danıs bence

teşekkürler kızlar tahmınım üşütüm ondan oluyo doktoru aradım ama tele bakmadı toplantısı var herhalde cagrımı gorunce arar.

başladı canım hemde ne gürültüyle, çok yoğun geliyo 1 saatte ped dolmş nerdeyse
şmdi bi bitki çayı yaptım kendime kiraz saplıymış yeni çıkmış bakalım nasıl

dur şmdi sinirlisin atma istersen,
akşam ki tavrına bakarak gerekirse 2 çift söz edersin anlasın hatasını,
aleme gösteriş için mi bana çiçek aldın sen de, annenin yanında söylüyosun bunu de

hadi bakalım hayırlısı ile çok fazla ağrı olmadan atlat şunu canım
mail attım dayanamadım

doktora sorsana canım

serpıl dur kız atma msj falam ofkeyle kalkan zararla oturur bende cok kızgınım ama bosver bız alıstık nasılsa bosvermeye yıne bosverelım gıtsın gelınce evınde ne dıceksen yuzune de

mail attım selma dayanamadım içim içimi yiyor çünkü

hadi bakalım hayırlısı ile çok fazla ağrı olmadan atlat şunu canım
mail attım dayanamadım
mail attım selma dayanamadım içim içimi yiyor çünkü

inş cnm atlatırım kolayca.

sabırsız şey seni dayanamadın dimi,
aynı ben bu kız yav bende 1000 kişiye sorarım snra yine bildiğimi yaparım

sepıl bak paylaastıgım seyde sınırlenmeyın mutsuz olmayın dıyor evlatlarımız ıcın sabır dıcez cnm napcan

inş cnm atlatırım kolayca.

sabırsız şey seni dayanamadın dimi,
aynı ben bu kız yav bende 1000 kişiye sorarım snra yine bildiğimi yaparım

offf derya içimde tuttuğum o kadar çok şey var ki anlatamam sana artık tahammül edemiyorum resmen haksızlık yapılıyor

sepıl bak paylaastıgım seyde sınırlenmeyın mutsuz olmayın dıyor evlatlarımız ıcın sabır dıcez cnm napcan

selma yaa bana haksızlık yapıyor tahammül edemiyorum ne saçmalıklarınla uğraşıyorum başkası olsa resti çekerdi ama ben dayandım dayanıyorum

bu esma varyaaa bana bu ay hamilesin dedi çıktı erkek dedi doktor pipi gördüm %60 erkek dedi esmaaaaaaaaaaa

:) İLAHİ HATİCEM YAA İÇİME ÖLE DOĞDU ONU SÖLEDİM. TEMİZ DÜŞÜNMÜŞÜM DEMEKKİ:)
bizim pipimizi gördü doktor yanılmadı. emin olmasa sölemiyo zaten:) erkek o erkek çüküşlü

deryaa bnce çok beklemiceksin cnm belkide son regl inş öledir çok gönülden söledim bunu

bahar ayaklarını uzat dinlen cnm. regl dönemindeysen oluyo öle ağrılar bide çok yorulunca çok baskı yapıyor. selmanında dediği gibi tek taraflıysa korkma. normal yani. ama normal diyede yorma kendini:) geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…