- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.961
mrb klomen doktor kontrolü olmadan asla kullanılmaz çünkü küçükte olsa bir kistin varsa onu büyütebilir vve ameliyat derecesine kadar gidebilir dedi bana doktorum ve ilk bu ay kontrol altında kullandım bugün 6 haftalık hamileyim darısı başına
saol canimm ins. iyi ol sen iyi bitanem kotu olucak bisey yok cok sukur Rabbim beterini yasatmasin biz bu azimle er yada gec tutacagiz sipalarin kuyruklarini inaniyorum benhoşgeldin canım
iyiyim çok şükürrr cnm toparlandım
başka ztn çarem yokkk yola devam etmek için güçlü olmalıyızzz
gözün aydın inşş ev gönlüne göre olur tutarsınzzz
ohh tatil sanada iyi gelir kafanı dağıt brz
ne güzel yaa gezz vallaa yeternce yorulcaksn ztn şmdi yerleşene kdr
bende şu şehirden uzaklaşmakistiyorum brz
çokt atile ihtiyacım var
ben doktor özürlüyüm 6 ay öncesinde hsg çektirmiştim doktorum 6 ay boyunca olmazsa aşılama yapalım demişti ama ben gitmedim normal olsun istiyorum eşimede baktılar sıkıntı yok hersey normal
canım maşallah sağlıkla kucagına alırsınnn inş. sıkıntı orda zaten kaç doktora gittim kimse vermedi bana o ilacı şartmı onuda bilemiyorumda ne yapıcamı şaşırmış halde bekliyorum
selam kızlar nasılsınız eskisi gibi vakit bulupta giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir
beni sorarsanız şöyle bi anlatayım herşey güzel gidiyo vücudum dışında
tam tamına 67 kg oldum veee göbeğimin altında ilk çatlaklarım oluştu bu çatlaklar mor şeklnde ve çok derin
oğlum allaha şükür çok iyi bu akşam kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum yavrumu
benm göbek kocaman oldu artık bi çok işimi yaparken zorluk çekiyorum
öyle böyle derken kaldı 3 ay yavrumu koynuma almama az kaldı biçok eşyasını tamamladık bebek odası ve arabası kaldı onlarıda aldıkmı geriye sıpamın gelmesi kalıyor şeker yüklemem yapıldı kanım düşük çıktı onun dışında sorun yok şükürler olsun
şimdiden 8 9 kilo aldım nasıl gider bu kilolar bilmem.. artık doymak bilmiyorum bizden gelişmeler bunlar
sizler nasılsınız bakalım
saol canimm ins. iyi ol sen iyi bitanem kotu olucak bisey yok cok sukur Rabbim beterini yasatmasin biz bu azimle er yada gec tutacagiz sipalarin kuyruklarini inaniyorum ben
evi de tutariz umarim canm dedgn gibi bende rahatlarim artik....
sorma walla aylardir cektgm stresten sonra.. once dusuk, sonra ev tasima, sonra esimin is gerginligi,sonra tayin.............
ay yazarken bile bunaliyorummm cok sukur ki Allahim a hepsi gecip gitmis olucak onumuz duzluk olur insaallah su yokusu da bi cikarsak....hem fiziksel hem ruhsal olarak o kadar cok ihtiyacim var ki dinlenmeye eger olursa super olucak
senin calisma seklin nasil bilmiyorum canim ama sole 3 gunlugune de olsa esinle gitseniz keske bir yerlere
su donemde sana ilac gibi gelir..
bence imkanlarini yokla bi bakalim
is is nereye kadar hem sadece bi tane yasamimiz var dahasi olmicak ole degilmi???
canım doktorun gel dediyse git ama yaa,
klomeni yumurtada büyüme ve çatlama sorunu varsa o yzden veriyo
sende o sorun yok belli ki
sana hiç yumurta takibi yapıldı mı gelişip çatlıyormu yumurtan
takiple bakmadımı doktor hiç hani yumurtana bakıpta şugün çalışın vs deyipte
genelde bunları yapıyolar duyduğum kadaryla ama..
selam cnm iyi olmanıza sevindim maşallah size
az kaldı sağlıklaa doğumunu da atlatırsn inş cnm,
kilolarda bişekilde gidecek artıkkk herşey tosunlar için :)
mrb canimm hosgeldinn..selam kızlar nasılsınız eskisi gibi vakit bulupta giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir
beni sorarsanız şöyle bi anlatayım herşey güzel gidiyo vücudum dışında
tam tamına 67 kg oldum veee göbeğimin altında ilk çatlaklarım oluştu bu çatlaklar mor şeklnde ve çok derin
oğlum allaha şükür çok iyi bu akşam kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum yavrumu
benm göbek kocaman oldu artık bi çok işimi yaparken zorluk çekiyorum
öyle böyle derken kaldı 3 ay yavrumu koynuma almama az kaldı biçok eşyasını tamamladık bebek odası ve arabası kaldı onlarıda aldıkmı geriye sıpamın gelmesi kalıyor şeker yüklemem yapıldı kanım düşük çıktı onun dışında sorun yok şükürler olsun
şimdiden 8 9 kilo aldım nasıl gider bu kilolar bilmem.. artık doymak bilmiyorum bizden gelişmeler bunlar
sizler nasılsınız bakalım
her ikisini bi arada dusunebilirsin bence bebis fikirli bonus tatilllldoğru canım vallaa nereye kdr dinlenmek istiyorum
geçen yıl haftasonları hep bi yerlere kaçardık
bu sene bu bebe işine düştük bi yere kıpırdayamıyoz hayde çalışcaz hayde yımırtladım derken
ev kuşu olduk iyice :))
bi haftasonu planı yapmak lazımmmmmmmm azcık havalar da açsa süper olcak
ayy yazdiklarini okurken kendimi buldum bi an melekevet gittim takip yapıldı çatlama oluyo gittigim günlerde 14 gün çatlama oluyodu ama genelde ben o günleri kaçırıyodum çünkü benim koca bebek için korunmayı bıraktıgımız günden bu yana isteksiz birde iş degiştirdi hergün eve saat 22:30 23:00 gibi geliyo ve bu durumda bende gönlüme küsüp oturuyorum tepesine çıkamam ya ne zaman yumurtlama günüm geçer kremsi akıntılar başlar benim kocanın aklına düşer tepeme dikilir birazda ondan gidemiyorum kocayı çalıştıramıyorum anlıcanız ay ne çok döküldüm ben yaa
evet gittim takip yapıldı çatlama oluyo gittigim günlerde 14 gün çatlama oluyodu ama genelde ben o günleri kaçırıyodum çünkü benim koca bebek için korunmayı bıraktıgımız günden bu yana isteksiz birde iş degiştirdi hergün eve saat 22:30 23:00 gibi geliyo ve bu durumda bende gönlüme küsüp oturuyorum tepesine çıkamam ya ne zaman yumurtlama günüm geçer kremsi akıntılar başlar benim kocanın aklına düşer tepeme dikilir birazda ondan gidemiyorum kocayı çalıştıramıyorum anlıcanız ay ne çok döküldüm ben yaa
her ikisini bi arada dusunebilirsin bence bebis fikirli bonus tatillll
dogru diyosun ya hava acsa cok daha eglenceli olabilir ama
bence sen havaya cok takilma yoksa hazirana kadar uzar senin tatilll
hazir bursa dasin ne guzel uludag a kacin bi hftasonu karda mangal keyfi yapin sominenin basinda yayilin ohhh misssss
ay canim cekti walla bursa da olmak isterdim su an sirf su fantezi icin
ayy yazdiklarini okurken kendimi buldum bi an melekayni durum bizde de var biliyomusun bir yili askin zamandr bebis istiyorum ama toplasan toplasan onca ayin icinde 2 ay yada bilemedin 3 ayinda duzenli iliski dedikleri seyi yasamisimdir...
esimin calisma saatlerindeki ayarsizligin kurbani olup duruyoruz anlayacagin ama bu da bahanesi isin aslinda biz buna kader kismet diyoruz etrafda gerine gerine walla korunurken oldu, yok sdce bi kez olmustu ondan oldu diyenleri goruncee...
bunlar teferruat yani canimm sana diyecegim olcak olduktan sonra en sanssiz gunlerinde ol tutar ama vakti zamani gelmemis henuz bize birer bebis yazilmamissa ister kronometre tut yine olmaz
canım ikinizdede sorun yokmuş bence bu süper bi haber
demekki siziin sorununuz doğru günü denk getirememe
bence gerekirse üstüne atla bunda çekincek bişey yok
evt çoğu kez keyfe göre oluyosa bu iş arada birde bebek için planlı oluvercek ne yapalım
bnm eşimde başta çok karşıydı böyle bnm takip ederek onu yönlendrmeme ama
şmdi bana daha akşam diyoki hadi ye ye bitçek o tabağındaki güçlen biran önce daha bebek yapcaz dio :)))
ayy bnmde çekti cnm kızzzzzzzz, özendimmm anacımmm
hadi ben tek tabancayim bu aralar ama bari sen kocis i ayartmaya basla oleyseeeayy bnmde çekti cnm kızzzzzzzz, özendimmm anacımmm
canımı tatil çektirdiniz kızlar yaa uludağ falanşimdi gidemiyoruz hiçbiyere işte korkudan.. neyse ki yazın son kez başbaşa güzel bir tatil yapmıştık.
serpill maşallah bebişine..o fotolarda öyle gözüküyo burun öyle değildir o 4 boyutluda görmüşsündür zaten. hem yüzü daha yeni oluşuyo bebeğinin ne çok değişecek daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?