- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.821
gittigim bi doktor demiştiki yumurtaların çatlamıyorlar büyüyorlar kist haline geliyorlar demişti sonrasında 2 doktora gittim ve özellikle bu kist için yumurta takibi yaptırdım ama yumurtalarımın kistleşmedigini söylemişlerdi eger öyleyse yandım ben d.kontrol hapı vercek ve bu hap benim bünyeme iyi gelmiyo sürekli çıkarıyorum
gittigim bi doktor demiştiki yumurtaların çatlamıyorlar büyüyorlar kist haline geliyorlar demişti sonrasında 2 doktora gittim ve özellikle bu kist için yumurta takibi yaptırdım ama yumurtalarımın kistleşmedigini söylemişlerdi eger öyleyse yandım ben d.kontrol hapı vercek ve bu hap benim bünyeme iyi gelmiyo sürekli çıkarıyorum
burcuuuuu alalh senden razı olsun ne muradın varsa versin ne kadar çok okumuşsun çok sağol canım yaaa
iyileşmene çok sevindim canım, belli ki kocan yaptıklarına üzülmüş seni mutlu etmek için annene götürmüş , ne güzel bir haftasonu
geçirmişsin ne mutlu sana güzelim:)
özge oğlun mu oluyor hadi gözünaydın kaçırmışım bak gördün mü
melek bu tanıyı da kendime koymuştum canım endometrioz mu ne beni dinle takma kafana
inş kist fln yoktur ama ihmal etme git bi dr ama adam akıllı bi dr senn kafanı karıştırmıcak birine olurmu şekerim sen nerede oturuyosun dr araştırması yapalım
canım iyileşmene sevindim güzel bir haftasonu olmuş senin için
ne kadar güzel hep böyle olun inş..
serpilim bilmiyorum aslında abartıyorum belkide
tartıya bakarsak 2 kilo almışım sadece o da son 6 ayda aldım gibi hissediyorum
ben folic aside bağladım ama belkide doğal gelişen bi süreç bu onla ilgili de değildir belki
ne yesem göbeğime gidiyo sanki yaa başka yerime gitse valla mutlu olucam
zayıfım aslnda ama bu şişkinlik öldürüyo beni..
şiş hissediyorum karnımı fln böylee ztn her kış geliyolar bana böyle
sonra yaza göbek eritmek için 40 takla atıyorum :)
anamm dedigin seyin belirtilerinde burun kanaması var ve sancı sabahı benimde burnum kanadıı hiç burnum kanamamıştır oysakiii serpilll
ühühühühühü
d kontrol hapı vermez yaa sen bebek düşünen insansın niye versin
sana bence klomen verir snrada gerekirse çatlatma iğnesi yapar
sonrada bebeiş gelir allahın izniyle
kistin varsa adetle ztn atarsın sen bunu
bi ay bendede çkmştı adet bitiminde baktılar bişey kalmamış
her ay olan bişey değil bu sonçta bazı aylar vücud oluşturabilir, stres yapma cnm sen
bn geldim :)
karedşimi askere göndercez kızlarçok mutluyum çokda üzgün. tecilliydi bugn git yarın gel die die ertelediler. bugn babam gitmiş şubeye. yeri belli olmuş ankara etimesgut tank şoförü olarak gidecek. bugün bi kağıt alcakmış ordan sonrada 2 gün içinde birliğe teslim olcak. çıkmıcak bu sene die gitmicek gibi kabullenmiştik çok ani oldu hazırlıksız yakalandım resmen. ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum gülemiyorumda. bi tuaf yaa... çok düşkünümdür bn kardeşime bi gün görmesek birbirimizi raht edemeyiz. şimdi askere gitcek ve ben onu göremicem hayırlısıyla gitsin gelsin inş dualarınızı eksik etmeyin emi.
burcu canm allah razı olsun senden. iyi olmana sevndm güzel bi haftasonuda geçirmişsin moral en yüksek seviyede allah hep böle mutlu etsn inş.
melekk boş kuruntular yapma kafanda. bişi yoktur cnm mevsimsel değişikliklerde bunlara neden oluyo. sen doktor araştır git ihmal etme sakın. yeter artık bnce:)
karedşimi askere göndercez kızlarçok mutluyum çokda üzgün. tecilliydi bugn git yarın gel die die ertelediler. bugn babam gitmiş şubeye. yeri belli olmuş ankara etimesgut tank şoförü olarak gidecek. bugün bi kağıt alcakmış ordan sonrada 2 gün içinde birliğe teslim olcak. çıkmıcak bu sene die gitmicek gibi kabullenmiştik çok ani oldu hazırlıksız yakalandım resmen. ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum gülemiyorumda. bi tuaf yaa... çok düşkünümdür bn kardeşime bi gün görmesek birbirimizi raht edemeyiz. şimdi askere gitcek ve ben onu göremicem hayırlısıyla gitsin gelsin inş dualarınızı eksik etmeyin emi.
burcu canm allah razı olsun senden. iyi olmana sevndm güzel bi haftasonuda geçirmişsin moral en yüksek seviyede allah hep böle mutlu etsn inş.
melekk boş kuruntular yapma kafanda. bişi yoktur cnm mevsimsel değişikliklerde bunlara neden oluyo. sen doktor araştır git ihmal etme sakın. yeter artık bnce:)
ay tamda yiğeni doğacakken yazık çocuğua yaa
zmnlama kötü olmuş canım.. ama gittiği yer iyi inş sonrasıda güzel olur
ama olsun sayılı gün zor olsada geçiyo
allah yardımcısı olsun onun da..
hoşgeldin esmam , hayırlısı ile gider gelir inşallah zordur asker beklemek ben eşimi 15 ay bekledim kardeş de can yarısı bide düşkünsün zor geçr ama tosunla uğraşmaktan zamanın nasıl gittiğini anlamazsın orada kalır da inşallah paşanı alır dayısını görmeye gidersiniz...
bu arada tosunum yaramazlık yapmıyor sanırım şükür 35 i tamamladık bak gör teyzesinin doğum günü süprizi yapacak:):):)
hoşgeldin tontiş :) rabbim tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin inş...bizde gün sayıyoruz daha dün gibi gitmişti kardeşim 60 gün fln var inş sağ salim gelir biz kardeşimle çok yakın değildik ama askere gidince tek dostu ben oldum bi sıkıntısı fln olduğunda beni arar ilk önce :) çok tuhaf oluyo insan ne ağlayabiliyo nede gülebiliyo.. ankara etimeskut iyi derler ama inş dedikleri gibidir...
Kızlarr bensiz nettiriyniz bakemm
esma canım vardır bundada bi hayır rabbim sağ salim gelmeyi nasip etsin güzel yere düşmüş en büüykk askerr bizim askerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarr bensiz nettiriyniz bakemm
esma canım vardır bundada bi hayır rabbim sağ salim gelmeyi nasip etsin güzel yere düşmüş en büüykk askerr bizim askerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inş iyi bi yerdir bizimki birazda mızmızdır heryerde yemek yemez yatmaz. çok nazlıdır. inşallah rahat eder. ankarada okudum bnde biliyorum oraları iyi yer askerlikte nasıl gecer bilemiyorum. bizde geri saymaya başlarız biran önceç. ama şimdiden çok özledm gibi. şimdi yoldaymış geliyo.
serpilimm çok şükür tamamladık 35 inş bu haftayıda geçirirz. sağlıkla gelir tosunum.
zamanlama kötü oldu gerçekten kasımdan beri bekliyoz kasımda gitseydi izne gelecekti doğuma ama şimdi göremicek bizi. bizde tosunumu alır gideriz dayımızın yanına. çokda heycanla bekliyodu yavrum ya. gelip gidiyo öpüyo karnımı dürtüyo hadi len çık gel die. hayaller kuruyodu . napalım nasip böyleymiş vardır bundada bi hayır.
amin canım inşallah hayırlısı ile alırsın kucağına , dayımız biraz meraklanacak artık resmini çeker mektupla gönderirsin annesi , herşey de bir hayır vardır öyle düşün
kaç ay yapacak canım
kızzz nerdesin sen kaçakkkkkkkk sbhtan beri yazmıyosun
15 ay cnm. uzun dönem. sayılı gün geçer çabuk derler ama bakalım nasıl geçircez. hemen resimelrini göndeririz hatta toparlanır toparlanmaz götürürz tosunumu dayısına. çatlar o meraktn:)
burdayımm yawrumm sorma ya sabahtan beri ne kadar . Oktan iş varsa onlarla uğraştım ay sonlarını sevmimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?