Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inş kist fln yoktur ama ihmal etme git bi dr ama adam akıllı bi dr senn kafanı karıştırmıcak birine olurmu şekerim sen nerede oturuyosun dr araştırması yapalım

d kontrol hapı vermez yaa sen bebek düşünen insansın niye versin
sana bence klomen verir snrada gerekirse çatlatma iğnesi yapar
sonrada bebeiş gelir allahın izniyle
kistin varsa adetle ztn atarsın sen bunu
bi ay bendede çkmştı adet bitiminde baktılar bişey kalmamış
her ay olan bişey değil bu sonçta bazı aylar vücud oluşturabilir, stres yapma cnm sen

Son düzenleme:

anamm dedigin seyin belirtilerinde burun kanaması var ve sancı sabahı benimde burnum kanadıı hiç burnum kanamamıştır oysakiii serpilll

ühühühühühü

2 kilo çok değil canım kış ayı normaldir ayrıca zayıf olduğun için direkt
göbeğe gidiyor bol su iç iyi gelir bak ama bunalım takılma litfen e-mevsimde midir
nedir herkeste bi şişkinlik var şu havaar bi düzelse güneş istiyorum:)

anamm dedigin seyin belirtilerinde burun kanaması var ve sancı sabahı benimde burnum kanadıı hiç burnum kanamamıştır oysakiii serpilll

ühühühühühü

offf söylemez olaydım sen bi doktora git valla hasta olacaksın düşünmekten hiçbişeyin yok melek yok yok yok

bu kist oldugunda yumurtlama kalitesizmi ne oluyomuş birde yumurta döllense bile gelişmesine manimi ne oluyomuş ondan veriyolar pöfff

birde vajinal bakınca görmemişti doktor abdominal bakınca görmüştü kisti vajinal daha net olmalı yanılmıyorum demii

bn geldim :)

karedşimi askere göndercez kızlar çok mutluyum çokda üzgün. tecilliydi bugn git yarın gel die die ertelediler. bugn babam gitmiş şubeye. yeri belli olmuş ankara etimesgut tank şoförü olarak gidecek. bugün bi kağıt alcakmış ordan sonrada 2 gün içinde birliğe teslim olcak. çıkmıcak bu sene die gitmicek gibi kabullenmiştik çok ani oldu hazırlıksız yakalandım resmen. ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum gülemiyorumda. bi tuaf yaa... çok düşkünümdür bn kardeşime bi gün görmesek birbirimizi raht edemeyiz. şimdi askere gitcek ve ben onu göremicem hayırlısıyla gitsin gelsin inş dualarınızı eksik etmeyin emi.

burcu canm allah razı olsun senden. iyi olmana sevndm güzel bi haftasonuda geçirmişsin moral en yüksek seviyede allah hep böle mutlu etsn inş.

melekk boş kuruntular yapma kafanda. bişi yoktur cnm mevsimsel değişikliklerde bunlara neden oluyo. sen doktor araştır git ihmal etme sakın. yeter artık bnce:)

ay tamda yiğeni doğacakken yazık çocuğua yaa
zmnlama kötü olmuş canım.. ama gittiği yer iyi inş sonrasıda güzel olur
ama olsun sayılı gün zor olsada geçiyo
allah yardımcısı olsun onun da..

hoşgeldin esmam , hayırlısı ile gider gelir inşallah zordur asker beklemek ben eşimi 15 ay bekledim kardeş de can yarısı bide düşkünsün zor geçr ama tosunla uğraşmaktan zamanın nasıl gittiğini anlamazsın orada kalır da inşallah paşanı alır dayısını görmeye gidersiniz...
bu arada tosunum yaramazlık yapmıyor sanırım şükür 35 i tamamladık bak gör teyzesinin doğum günü süprizi yapacak:):):)

hoşgeldin tontiş :) rabbim tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin inş...bizde gün sayıyoruz daha dün gibi gitmişti kardeşim 60 gün fln var inş sağ salim gelir biz kardeşimle çok yakın değildik ama askere gidince tek dostu ben oldum bi sıkıntısı fln olduğunda beni arar ilk önce :) çok tuhaf oluyo insan ne ağlayabiliyo nede gülebiliyo.. ankara etimeskut iyi derler ama inş dedikleri gibidir...

Kızlarr bensiz nettiriyniz bakemm
esma canım vardır bundada bi hayır rabbim sağ salim gelmeyi nasip etsin güzel yere düşmüş en büüykk askerr bizim askerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inş iyi bi yerdir bizimki birazda mızmızdır heryerde yemek yemez yatmaz. çok nazlıdır. inşallah rahat eder. ankarada okudum bnde biliyorum oraları iyi yer askerlikte nasıl gecer bilemiyorum. bizde geri saymaya başlarız biran önceç. ama şimdiden çok özledm gibi. şimdi yoldaymış geliyo.

serpilimm çok şükür tamamladık 35 inş bu haftayıda geçirirz. sağlıkla gelir tosunum.

zamanlama kötü oldu gerçekten kasımdan beri bekliyoz kasımda gitseydi izne gelecekti doğuma ama şimdi göremicek bizi. bizde tosunumu alır gideriz dayımızın yanına. çokda heycanla bekliyodu yavrum ya. gelip gidiyo öpüyo karnımı dürtüyo hadi len çık gel die. hayaller kuruyodu . napalım nasip böyleymiş vardır bundada bi hayır.

Kızlarr bensiz nettiriyniz bakemm
esma canım vardır bundada bi hayır rabbim sağ salim gelmeyi nasip etsin güzel yere düşmüş en büüykk askerr bizim askerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ewet haticem ya en büyük asker bizim asker !!!!
hayırlısıyla döndüğü günüde görelim. şimdiden başladım bn sulu gözlülüğe yaaa

amin canım inşallah hayırlısı ile alırsın kucağına , dayımız biraz meraklanacak artık resmini çeker mektupla gönderirsin annesi , herşey de bir hayır vardır öyle düşün
kaç ay yapacak canım

15 ay cnm. uzun dönem. sayılı gün geçer çabuk derler ama bakalım nasıl geçircez. hemen resimelrini göndeririz hatta toparlanır toparlanmaz götürürz tosunumu dayısına. çatlar o meraktn:)

15 ay cnm. uzun dönem. sayılı gün geçer çabuk derler ama bakalım nasıl geçircez. hemen resimelrini göndeririz hatta toparlanır toparlanmaz götürürz tosunumu dayısına. çatlar o meraktn:)

geçer canım geçer hiç merak etme dağıtıma gelir zaten tosun da büyür belki yemin törenine gidersiniz, gel teskere gel teskere bitsin bu hasret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…