- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.841
slm kızlar bız geldık kızımı gordum ama renklı usg den sonra normal usg cekılmıyor sadece ıskelet gordum okdar
kızım buyumus dr annesı cok guzel bakmıısın dedı bu ay tam 4 kılo almısım dr bozuldu seker ıcın dıyet baslattı ve cuma gunu yıne seker yuklemem var cıkolata bıle yasak cok canın ısterse sadece tat dedı 817grm 31 cm olmusuz
gunun olayı kaynanayı goturduk dr a soruyor kız kesın demı dedı dr ses etmedı bende benım suphem yok deyınce evet annesı bu cok guzel prenses bunun pıpısı yok dedı
delı karı dogurcam hala ınanmıyor benı gıcık edıyor babane desene dıyor bı susta kadın dr konussun demı ama bıdahada goturmem zatı yeter kocamın hatrına goturdum cıkarkende kac ayık dıe soruyor hey allahım ben dıyorum 7 ayıma gırdım dıe bana ınanmıyor sankı ama ınanın dr hıc bır sorusuna cevap vermedı hıc tnlamadı ve benım cok hosuma gıttı
slm kızlar bız geldık kızımı gordum ama renklı usg den sonra normal usg cekılmıyor sadece ıskelet gordum okdar
kızım buyumus dr annesı cok guzel bakmıısın dedı bu ay tam 4 kılo almısım dr bozuldu seker ıcın dıyet baslattı ve cuma gunu yıne seker yuklemem var cıkolata bıle yasak cok canın ısterse sadece tat dedı 817grm 31 cm olmusuz
gunun olayı kaynanayı goturduk dr a soruyor kız kesın demı dedı dr ses etmedı bende benım suphem yok deyınce evet annesı bu cok guzel prenses bunun pıpısı yok dedı
delı karı dogurcam hala ınanmıyor benı gıcık edıyor babane desene dıyor bı susta kadın dr konussun demı ama bıdahada goturmem zatı yeter kocamın hatrına goturdum cıkarkende kac ayık dıe soruyor hey allahım ben dıyorum 7 ayıma gırdım dıe bana ınanmıyor sankı ama ınanın dr hıc bır sorusuna cevap vermedı hıc tnlamadı ve benım cok hosuma gıttı
gözün aydın canım maşallah kızımıza
kaynana mı aman allahım bi kez daha illallah dedim hepsinin suyuna kibrit suyu
sinir oldum şuanda
ctesi akşamı bizdelerdi kendini zorla davet ettirdi yine sağolsun
dünde arıyo yemek yapmış eşimin sevdiği(benim sevmediğim) yarın gelin diye yemeye bugün için
eşimde gelemeyz yrn pzt çok zor yorgun oluyorz dedi
banada sordu bende çok zor valla aynen dedim
bugün şmdi nolduysa eşim arıo gidermyz akşama ne durumdasn diye
valla hiç halim yok dedim o da gitmeyz dediydi ztn diye
snra demezmi iyi ben gidip gelrim geç kalmam yiyip dönerim madem diye
iyi dedim kapadım hatuna bak yaa açmış bugün sömürüsünü yapmş anlaşılan
mecbur ediyo böyle insanları yaa deli oluyorum ya boğacağım
yok hatıcem bende ılk gtrdum gecen ay reklıydı sadece eslerı aldıkları ıcın gelememıstı bu sefer kacarım yoktu ama ılk ve son olsun benımde delıııııyaaaa
serpıl ayy neden oyle rıskı varkı gorumcenın hey allahım cok zor onun kesınlesmemıstı bastan erkek sonra kız demıslerdı pekı sonunda ne oldu
sinir oldum şuanda
dünde arıyo yemek yapmış eşimin sevdiği(benim sevmediğim) yarın gelin diye yemeye bugün için
kzılar benim göbeğimin alt kısmında bişey oluyor acaba bizimki mi anlamıyorum ki
bog guzelım ama bogarken benı arada bızımkınıde yollayayım arada onuda kaynatırsan cok buyuk sevaba gırmıs olursun vallahı ınsanı pısman edıyolar vallahı
sinir oldum şuanda
derya benimkinide aradan çıkarsana çok dua ederim sana bak
kızımız olacak canım, kordon damarları açıkta plasenta aşağıda normal doğum olursa bebek ölür çıkış yolu kapalı, normal doğum başlarsa acil sezeryana alıcak plasenta da yapışık rahime kanama riski var var da var inşallah erkenden gelmez bizimki
serpil acaba hareket için erkenmidirki bagzı arkadaşlardan benzetmeler mısır patlaması,balık gibi bişe geziniyomuş gibi gaz varmış gibi hissedenlerden alıntı tabi tarif etsene neye benziyodu
mısır patlağı tarzında bişey canım çikolata yedim sonra oldu şuan yok mesela
yollayın yaa yollayın toplu olarak halledeyim hepsini de
bi gün yüzü görelim bu ne yaa deli oldum
şmdi evde tek başıma yemek yicem olaya bak
dün gidilmicek denen konu bugün niye değişiyo yani
sorun değil bende gideyim gtmesine ama bana son dk gelişmeleriyle gelmeyn be kardeşim
ben kendşmş evime gtçem die hazırlamışım bu ne şmdi
ay çığlık atasım var
allah yardımcısı olsun canım, inş bi sorun çıkmadan kavuşursunz bebeğinize
mısır patlağı tarzında bişey canım çikolata yedim sonra oldu şuan yok mesela
ozaman bebeginin hareketidir çok erken deil demi hissedebilirsin?
serpil bende muz yedimi içimde bişeyler oluyor tatlıyla aramız yok bizim :)))
bilmiyorum ki melekcim selma 14. haftada hissetmi bende 15. haftaya gireceğim tam tekem yemeden anlamayacağım sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?