- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.781
herkeze selamlar gunaydınlar dıyeyım arkadaslar bana yardımcı olabılırmısınız? sorunum
3 ay serophene ılac kullandım yumurtalarım buyusun dıye buyudu ama catlamadı bu sferde 2 ay serophene +catlama ignesi kullandım yumurtalarım buyudu ve catladı ama gene hamıle kalamadı suan 2aydır ne hap nede ılac kullanmıyorum bu ayda sole garıplık oldu sızce normalmı ben saglıklı dusunemıyorum...
22 ocak 2012 de adet oldum suan subat ayındayız
27 subat 2012 deyız ama halen adet gormedım sadece akıntı devamım var sızce gebemıyım bu ayın cıkmasına 2 gun kaldıhamılemıyım sızce test ettırmek ıstemıyorum ve garıp olanda bu sefer yumurtlama gunu fln takıp etmedım sıksık ılıskıde bulunmadım bıle hava soguk faln hasta oluruz dıye :))
nasıl olmuyor dıye buseferde adet olmak cok ıstyorum gelsede gunum belımı sradırcaz gebe kalmak ıcın dıye baksana gelmedı??
gene yuzumde sıvılceler cıktı hep adet olucm saman cıkardı
belım agrıyor ama fazla agrımazdı adet olcm zaman
goguslerım acaıp agrır acırdı adet olcm zaman ama suan sadece şişti agrı fln yok
evet hanımlar durumlarım bunlarrr sızce neolabılır
ve gecende cok basım dondu ev yıkılıo sannettım ama k.valıdem cok seker yedın ondandır dedı ???
inşşşşşşşş
bu ay gelecek mi acaba bebeğim...
canım adetın tam kac gun gecti bilmiyorum ama test yapmanı oneririm. hanı bu belırtılerı okuyarak sana hamılesın dıyemez kimse en dogrusu adet tarıghın gectıyse test yapman.
Hapsucum iste ben hesabplıom gecıkme gununu ama saglıklı dusunemıyorum ocak 22 sınde adet oldum suan subattayız daha olmadım zahmet olmassa kac gun gecmıstır ??
suabtın 27sındeyız ayın cıkmasıına 2 gun kaldı?
canım dualarim seninle gelice inşallah bebeğin
slm canlarım nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım saat 2de kızımı gorucem kısmetse 1 ay oldu onu gormeyelı ve cok ozledım boyu kılosu bakalım nekadar olmus
bıde malum seker cıktı dr um ne dıcek bu duruma
kızıma teyzelerınden cok slm soyluycem kızlar
canım bol bol ızle kızını ay ne kadar buyumustur bir ayda :) buarada sekerı dusup uzulme halamın kızının 2 hamılelıgındede cıktı hemde baya yuksek diet uyguladı diet kısmı zor ama insana guc gelıyor bebegı için sağlıklı bir şekilde dogdu cocukları senınde doğar sekeride suan gayet ıyı ne istese yiyor :)
slm canlarım nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım saat 2de kızımı gorucem kısmetse 1 ay oldu onu gormeyelı ve cok ozledım boyu kılosu bakalım nekadar olmus
bıde malum seker cıktı dr um ne dıcek bu duruma
kızıma teyzelerınden cok slm soyluycem kızlar
kızlar ben geldim, ge. geldim çok yoğunum aysonu arayacak bir sürü insan var duaya başladım ama çok az şuan , geçmişi de okumadım umarım herkesler iyidir
canım nasılsın ?
iyiyim baharcım topalrdım biraz kendimi kusuyorum, midem de ağrı var ama çok etkilemiyor beni
inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamam , sen nasılsın canım
bende iyiyim canım bir tek gözümden uyku akıyor bıde kalcamda agrı başladı ara ara ayagmı basamıyorum normalmıs hamılelıkte ufaklıklar gelmeden bızı dize getiriyo resmen :)
iyiyim baharcım topalrdım biraz kendimi kusuyorum, midem de ağrı var ama çok etkilemiyor beni
inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamam , sen nasılsın canım
canım hoşgeldin, maşallah daha iyisin
dahada iyi olcan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?