Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşbulduk kuzum , iyiyim yaa sıkıntı var ama
halime bin şükür , sen napıyon kuzum

daha iyi olcan cnm inşş çoğu gitti azı kaldı
ehh işte uyukluyorum pzt sendromu malum
çok yorgun hissediyorum kendimi heryerim ağrıyo sanki

mrb arkadaşlar nasılsınız? kafam çok karışık aslında yazmıcaktım büyük bi olsılıkla psikolojik ama fikirlerinize ihtiyacım var

ben galiba bu ay yumurtlamadım!!!

26. gün ve 27. gün aralıklarla sadece tuvalet kagıdına gelen kahverengi bazen sefaf bazende pembe lekelenmelerim oldu
28.gün sabah erkenden kanamam başladı ancak herzamankinden azdı 3 gündür düzensiz şekilde kanamam oluyor nerdeyse kesildi saçma sapan anlamadım gitti daha önce başına böyle bişe gelen varmı ödüm kopuyo kist falan olurda d.kontrol hapı verir diye ben o hapları içemiyorum içersem bulantıdan ölüyorumm yardım lütfenn

canım benima adetinin yumurtlama ile bir ilgisi yok öyle biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama üstüne görme falan olmasın ya da bişeyi stres yaptn da ondan mı böyle oluyor bi takip et bakalım bir daha ki ay durumuna göre doktora gidersin hemen panik yapma

anlamadımki niye öyle olur..
stresten flndır dicem ama normal kanaman nie olmuyo
kist olunca nasıl olur bi fikrim yok
ama sen bence inat etme de şu doktoruna bi git kuzum

evt cnm yumurtlamasak da adet oluruz, onla bağlantılı değilmiş bana doktorum söyledi

uykucu güzel ne olacak senin bu halin kış yorgunluğu senin ki vitamin alsana canım takviye olarak

yaa vallaa ne olacak bilmiyorum...
folic asit alıyorum ama o yetmiyomu acaba duba gibi oldum ztn
bide vitamin alırsam yandım
şiş hissediyorum vücudumu göbeğim çktı kocaman şmdiden şu halime bak off
bugün mutsuzluk abidesiyim maşallah

öyle sancı çektimki serpil anlatamam ya yok böyle bir sancı çıldıracaktım resmen ölüyorum sandım 2 gün accayip sancı oldu ama bugun kesildi ama halen adet olcakmışım gibi bir baskı var kanımda üstüne görme olayını sanmam resmen (afedersin) renkte koyuluk yoktu herzamanki rengindeydi o yüzden onu hiç düşünmüyorum zaten öyle vardaysada beni bırakıp gitti bence çünkü çok sancım oldu özürdilerim ama pıhtılaşmaa oldu ama bi geliyo bi duruyo anlamadım of yaaa

slm millet ben geldim bugün çok iyiyim artık hasta değilim cuma eşime dedim çok hastayım gel eve lütfen dedim tmm ben seni iyi etmenin yolunu biliyorum dedi 1 saate geldi hazırlan hastaneye dedi ben hazırlanırken o hemen çantaya elbiselerimi koymuş bi yere gittiğimde yanıma ne alıyorum artık çok iyi bildiği için hepsini çantaya koymuş ben hastaneye diye hazırlandım taksiye bindik arabada uyumuşum çok hastaydım çünkü gözümü açtığımda annemlerin kapısının önündeyiz şok oldum hemen annemlere çıktık ay herkes biliyomuş gideceğimizi bir ben bilmiyomuşum annemler ablamlar yengemler kuzenler arkadaşlarım hep annemin evinde eşim böle sürpriz yaptı daha yeni girdim eve hemen nete geldim çok güzel haftasonu geçirdim sadece kötü olan eşim tek birşeyi düşünememiş oda botlarımı giydirmeyi ben hastene diye çıkınca hava güzeldi babetlerimi giydim bugünki yağmur ayaklarımı su içinde bıraktı en kötüsü herkes bana delirmişim gibi bakıyodu olsun koştur koştur anca geldik eşim çok ısrar etti ayakkabı alalım diye ama ben almadım normalde çoktan almış olurdumda haftasonu kıyağına karşılık almadım mutluyum ve pozitifim sizler ne yapıyonuz geçmişi okudum selma bebişin herşeyi çok güzel güzel hayırlı günlerde giyinmek nasip olur inş ...
serfik 333 tefriciye okumuştum cuma saati girmeden bitmişti ama nete giremediğim için söleyemedim...
melek bebeğini görmene çok sevindim oğluşun oluyomuş rabbim bağışlasın size...
deryacığım bu ay inş bakalım sana bebiş gelcek sanırım :d...
hatçe ne alemdesin yavru en son kocana sinir olmuştun kaynanan yüzünden büyük bir ihtimal atlatmışsındır takma kafana ...
esma ha gayret as kaldı dualarımız ve hatimlerimiz sennle ben okumaya çoktan başlamıştım zaten hastalandım okuyamadım şuan devam okumaya..
hatırlamadığım bütün arkadaşlarım nasılsınız bakalım ...

anlamadımki niye öyle olur..
stresten flndır dicem ama normal kanaman nie olmuyo
kist olunca nasıl olur bi fikrim yok
ama sen bence inat etme de şu doktoruna bi git kuzum

canım hiç yaşamadım ben boyle bir olay ama yerleşme kanaması olmasın seninki kist oldugunu sanmıyorum yınede eger gelmezse duzgun doktora danış bence

bulursam adam akıllı bi doktor gidicem araştırıyorumm bakalım

allah allah bana niye folik asit kilo yapmadı bayağı da kullandım ben vitamin alıyorum şuan canım ama kilo falan yok yani
senin bünyemi yapıyor anlamadım ki ama hep yorgun hissediyorsan kendini bişeyler yapman lazım mutsuz prenses:)

melekcim hamile kalmadan önce son iki ay şiddetli sancılı bol kahverengili ve yoğun kanamalı adetler geçirdim ilk ay berbattı 3 ağrı kesici içtim bana mısın demedi ve kızlar da bilir çikolata kisti tanısını kendime koydum psikolojimi alt üst ettim ve sonunda bir ay süren şiddetli karın ağrısı ile bağırsak sendromu geçirdim ikinci ayda aynı şekilde oldum bir günde bir paket ped bitirdiğimi bilirim senin de az oluyormuş bende kist falan hiçbişey çıkmadı ne olduğunu da anlamadım senin de bişeyin yok bence farklı bir adet dönemi geçiriyorsun sakın psikolojini bozma mevsim geçişi olabilir böyle düzensizlikler

burcuuuuu alalh senden razı olsun ne muradın varsa versin ne kadar çok okumuşsun çok sağol canım yaaa
iyileşmene çok sevindim canım, belli ki kocan yaptıklarına üzülmüş seni mutlu etmek için annene götürmüş , ne güzel bir haftasonu
geçirmişsin ne mutlu sana güzelim:)

özge oğlun mu oluyor hadi gözünaydın kaçırmışım bak gördün mü

ya nebileyim adetin rahim duvarıyla ilgisi var sanırım

melek bu tanıyı da kendime koymuştum canım endometrioz mu ne beni dinle takma kafana

meleğim canm benm ben evlenmeden önce kistimin olduğunu bilmiyodum çok ağrılı ve yoğun regl dönemlerim olmuştur evlendikten sonra bu değişti 3_4 gün kanamam oluyo ve ağrısız phtılaşma bendede olur kahverengi pembe saydam akıntıda oluyo dr kistten dolayı bu değişiklik demişti ve 2 senedir böle devam ediyo seni korkutmak istemiyorum ama git bi dr kuzum olmuyo böle ..

inş. bir sıkıntı yoktur valla günde bir ped kirlenmiyo bile

canım iyileşmene sevindim güzel bir haftasonu olmuş senin için
ne kadar güzel hep böyle olun inş..

serpilim bilmiyorum aslında abartıyorum belkide
tartıya bakarsak 2 kilo almışım sadece o da son 6 ayda aldım gibi hissediyorum
ben folic aside bağladım ama belkide doğal gelişen bi süreç bu onla ilgili de değildir belki
ne yesem göbeğime gidiyo sanki yaa başka yerime gitse valla mutlu olucam
zayıfım aslnda ama bu şişkinlik öldürüyo beni..
şiş hissediyorum karnımı fln böylee ztn her kış geliyolar bana böyle
sonra yaza göbek eritmek için 40 takla atıyorum :)

gittigim bi doktor demiştiki yumurtaların çatlamıyorlar büyüyorlar kist haline geliyorlar demişti sonrasında 2 doktora gittim ve özellikle bu kist için yumurta takibi yaptırdım ama yumurtalarımın kistleşmedigini söylemişlerdi eger öyleyse yandım ben d.kontrol hapı vercek ve bu hap benim bünyeme iyi gelmiyo sürekli çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…