- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.881
kızlarrr uykusuz bir geceeekasım kasım kasılıyorum bide sanki alttan alttan iğne batırıyolar. uyuyamıyorum........
şuanda çok mutsuzum ağlamak istiyorum. ayın 29 4 senede bir geliyo, ayrıca kardeşim gitcek, ayrıca eşim de çanakkalede dönemedi mecburen kaldı orda. bugün gelmesin bebeğim. 2 gün daha beklesin....
hatice ve serpil hareketleriniz hayrlı olsun kuzularım. bnde 13 de hissetmiştim ilk kuvvetli tekmesinide 15+5de yemiştim paşamın. şimdi sürekli vuruyo sığamıyom diye çıkcam die dua ediyorum 2gn daha beklesin. sabah mevlüt okutacaz kardeşim için ama bn daha uyuyamadım....
ne kadar okumak lazımdı ki ona göre okuyayım ?
50 benden ekle iyi akşamlar
serpılcan cıkmısın ama 50 ekle cnm okumaya devam edıyorm arın yıne sayı verırım kuzunuda senıde cok sevıyorum ıcın rahat olsun saglıgınız sıhhatınız yerınde
kızlarrr uykusuz bir geceeekasım kasım kasılıyorum bide sanki alttan alttan iğne batırıyolar. uyuyamıyorum........
şuanda çok mutsuzum ağlamak istiyorum. ayın 29 4 senede bir geliyo, ayrıca kardeşim gitcek, ayrıca eşim de çanakkalede dönemedi mecburen kaldı orda. bugün gelmesin bebeğim. 2 gün daha beklesin....
hatice ve serpil hareketleriniz hayrlı olsun kuzularım. bnde 13 de hissetmiştim ilk kuvvetli tekmesinide 15+5de yemiştim paşamın. şimdi sürekli vuruyo sığamıyom diye çıkcam die dua ediyorum 2gn daha beklesin. sabah mevlüt okutacaz kardeşim için ama bn daha uyuyamadım....
herkeslere günaydınnnnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız ? ben sabaha kötü başladım kustum sonra karnımın sol yanı ağrıyor allahtan bebiş hareket ediyoda iyi oldugunu biliyorum.
günaydın baharcım , kusmak offf geçmeyecek bu baharcım doğurana kadar devam ben her sabah kusuyorum zorlmadıkça sorun yok alıştım artık kocamda alışkanlık haline getirdin diyor keyfimden kusuyorum sanki, zorlandıysan ondan ağrımıştır korkma maşallah bebeğine
ah canım sabah bulantıları bende de var biraz da üşütmeye bağlı aslında doktorumun soylemesı üşütürsen cogalır dıyor neyseki bir tek sabahları oyle. sen nasılsın bebişin nasıl ?
günaydın kızlar sabah işe zor geldim her yer buz tuttu yine bembeyaz
esma allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda doğurursun.
kızlar siz nettiriyniz
günaydınlar...
karlar düşer, düşer düşer ağlarım...
günaydın kızlar sabah işe zor geldim her yer buz tuttu yine bembeyaz
esma allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda doğurursun.
kızlar siz nettiriyniz
günaydınlar...
karlar düşer, düşer düşer ağlarım...
günaydın haticem , burda da kar var ama buz tutmadı karşılar daha beter oluyor dikkatli ol,
aysonu yaaa yoğunuz haticem sevmiyrem ben aysonları tek güzel yanı aybaşı maaş almak:)
günaydın kızlar nasılsınız burasıda soğuk kar yok ama yagmur var. kızlar sizede soylıyeyım de gulun sıyah beyaz karelı bır elbısem var altından sıyah body gıyıyorum normalde ay sabah bulantıdan kahverengını sıyah gormusum kahve rengı gıymısım :) ayy eve gıdıp degısemıyorum da:)
günaydın kuzu , orda da yağıyor mu burda da bi yağıyor bi
duruyor...
dün ne yaptın bakalım kocan gitti mi aneye
günaydın kızlar nasılsınız burasıda soğuk kar yok ama yagmur var. kızlar sizede soylıyeyım de gulun sıyah beyaz karelı bır elbısem var altından sıyah body gıyıyorum normalde ay sabah bulantıdan kahverengını sıyah gormusum kahve rengı gıymısım :) ayy eve gıdıp degısemıyorum da:)
olsun biz hamileyiz bize herşey serbest boşver ay ben iyice saldım kendimi saç baş darmadağın bembeyaz geziyom ortalıkta
sbh 5ten beri aralıksız yağıyor cnm, şuan azalmış brz
koca mı o artk bitti bnm için buraya kdr..
dua da okuyamadm sana berbat bi gece geçrdm..
allah bana sabır versn sakin almaya çalışıyorum sabır çekiyorm daha beter şeyler yapmamak için..
oluyo arada cnm öyle şeyler koyu kahve syha benziyo zatn sinir olmuşundur şmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?