Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpılcan cıkmısın ama 50 ekle cnm okumaya devam edıyorm arın yıne sayı verırım kuzunuda senıde cok sevıyorum ıcın rahat olsun saglıgınız sıhhatınız yerınde

kızlarrr uykusuz bir geceee kasım kasım kasılıyorum bide sanki alttan alttan iğne batırıyolar. uyuyamıyorum........
şuanda çok mutsuzum ağlamak istiyorum. ayın 29 4 senede bir geliyo, ayrıca kardeşim gitcek, ayrıca eşim de çanakkalede dönemedi mecburen kaldı orda. bugün gelmesin bebeğim. 2 gün daha beklesin....

hatice ve serpil hareketleriniz hayrlı olsun kuzularım. bnde 13 de hissetmiştim ilk kuvvetli tekmesinide 15+5de yemiştim paşamın. şimdi sürekli vuruyo sığamıyom diye çıkcam die dua ediyorum 2gn daha beklesin. sabah mevlüt okutacaz kardeşim için ama bn daha uyuyamadım....

tatlım seni hatırladım mart annelerinde idin. sonra göremez oldum seni. niye bu kadar üzgünsün tatlım geçmişini okumadım ama..inş herşey yolundadır canım

oy kıyamam ben sana inş. suan iyisindir esmacım bi sıkıntın yoktur neyseki kayınvaliden yanında dikkat et kendinee canımm öpüyorumm

kardeşinede hayırlı tezkereler

ne kadar okumak lazımdı ki ona göre okuyayım ?

canım 4444 tane okunacak 725 tane oldu şuan

50 benden ekle iyi akşamlar

sağol haticem allah razı olsun

serpılcan cıkmısın ama 50 ekle cnm okumaya devam edıyorm arın yıne sayı verırım kuzunuda senıde cok sevıyorum ıcın rahat olsun saglıgınız sıhhatınız yerınde

bizde seni seviyoruz teyzesi allah razı olsun senden inşallah sağlıklıyızdır

oy oy esmam geceler uykusuz geçmeye başladı demek canım benim yaa az kaldı dayan zordur eminim ama dua et bol bol bu kadar sıkıntıya hemencik doğurursun inşallah sancı çekmezsin , tısuna söyle babasını beklesin baba olmadan gelmek yok, kardeşin de hayırlısı ile gider gelir inşallah...

hissettiklerimiz hareket mi bilmiyorum ama öyle bile hayal etmek güzel

herkeslere günaydınnnnnnnn

günaydın melek nasılsın

günaydın kızlar nasılsınız ? ben sabaha kötü başladım kustum sonra karnımın sol yanı ağrıyor allahtan bebiş hareket ediyoda iyi oldugunu biliyorum.

günaydın kızlar nasılsınız ? ben sabaha kötü başladım kustum sonra karnımın sol yanı ağrıyor allahtan bebiş hareket ediyoda iyi oldugunu biliyorum.

günaydın baharcım , kusmak offf geçmeyecek bu baharcım doğurana kadar devam ben her sabah kusuyorum zorlmadıkça sorun yok alıştım artık kocamda alışkanlık haline getirdin diyor keyfimden kusuyorum sanki, zorlandıysan ondan ağrımıştır korkma maşallah bebeğine

ah canım sabah bulantıları bende de var biraz da üşütmeye bağlı aslında doktorumun soylemesı üşütürsen cogalır dıyor neyseki bir tek sabahları oyle. sen nasılsın bebişin nasıl ?

ah canım sabah bulantıları bende de var biraz da üşütmeye bağlı aslında doktorumun soylemesı üşütürsen cogalır dıyor neyseki bir tek sabahları oyle. sen nasılsın bebişin nasıl ?

benimkisi gastritle ilgili sanırım canım afedersin geğirme ile geliyor sonra kusuyorum bide haftasonu olmuyor mesela çok yavaş hareket ediyorum ama haftaiçi koştur koştur giyin toplan midem dolanıyor herhalde mideye ufak bi baskıda öksürmede havalanıyor alıştım artık bide aşırı susamış uyanıyorum ama içemiyorum içince de kusuyorum böyle 9 ayı tamamlayacağım artık, bebeğim iyidir inşallah canım seviyorum her akşam onu hissediyordur herhlade beni galiba hissetmeye başladım onu arada mısır patlıyor karnımda:):)

günaydın kızlar sabah işe zor geldim her yer buz tuttu yine bembeyaz
esma allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda doğurursun.
kızlar siz nettiriyniz

kızlar siz nettiriyniz

günaydın haticem , burda da kar var ama buz tutmadı karşılar daha beter oluyor dikkatli ol,
aysonu yaaa yoğunuz haticem sevmiyrem ben aysonları tek güzel yanı aybaşı maaş almak:)

kızlar siz nettiriyniz

günaydınlar...
karlar düşer, düşer düşer ağlarım...

günaydın kızlar nasılsınız burasıda soğuk kar yok ama yagmur var. kızlar sizede soylıyeyım de gulun sıyah beyaz karelı bır elbısem var altından sıyah body gıyıyorum normalde ay sabah bulantıdan kahverengını sıyah gormusum kahve rengı gıymısım :) ayy eve gıdıp degısemıyorum da:)

olsun biz hamileyiz bize herşey serbest boşver ay ben iyice saldım kendimi saç baş darmadağın bembeyaz geziyom ortalıkta

günaydın kuzu , orda da yağıyor mu burda da bi yağıyor bi
duruyor...
dün ne yaptın bakalım kocan gitti mi aneye

sbh 5ten beri aralıksız yağıyor cnm, şuan azalmış brz
koca mı o artk bitti bnm için buraya kdr..
dua da okuyamadm sana berbat bi gece geçrdm..
allah bana sabır versn sakin almaya çalışıyorum sabır çekiyorm daha beter şeyler yapmamak için..

oluyo arada cnm öyle şeyler koyu kahve syha benziyo zatn sinir olmuşundur şmdi

olsun biz hamileyiz bize herşey serbest boşver ay ben iyice saldım kendimi saç baş darmadağın bembeyaz geziyom ortalıkta

canım ya bende beyaz tenlıyım ama soluk beyaz malesef hafta sonu hava cok guzeldı guneslı pikniğe gittik arkadaslarla resım falan cektik ayy resmen ruh gibi cıkmısım herkesın yanında eşim dalga gelçiyor surekli evde ruhlar var diye :) makyaj bile renklendıremıyor yuzumu anak boya kupune donersem onu da ben sevmıyorum :)

yok canım sinir olmadım gülüyorum halime sadece :)) saclar berbat sıfır bakyaj şiş göz ayy berabt durumdayım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…