Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kizlarrr gunaydinnnnasilsiniz bakalimmmm
giremiyorum kac gundur okuyamadim da hic ((
esim sbah gelicekti istanbuldan yolda kalmis anca gelebildi birazdan evde olur
fazla duramicam da ben size sey dicektim benim sat26ocak ve halen regl olmadim
cok tirsiyorum hamilelige dair hic bi belirtim yok
test alsam mi napsam bilemedim ki ya havaya da girmek istemiyorum yikim buyuk oluyo bi akil verin bana:18:

neeee bir aydır adet olmadın mı sen koş test al daha ne bekleyeceksin koskoca bir ay yaa belirti falan arama ayy çok heyecanlandım rose inşallah hamilesindir yaaa

canım test yapsana niye dsuruyosun hala anlamadım kiii ay hamileysen doktora gitmelisin bebeğin için.

selam canım bencede test al sonuçta günün geçmiş denemeye değer
ve inş güzel haber vereceksin bize canım hadi lütfen inan buna çok ihtiyacım var bugün

kızlar buarada elvit kullanan varsa aranızda bence doktorunuzla konuşup kesin.

bana doktorum vermedi canım, neden kesilecek peki merak ettim

canım bende içmedim doktorum folik vermişti bana. hamile bir arkadaısm var ona da folik vermiş doktoru tanıdıkları varmıs hamıle elvit içen doktoruna sormus neden banada elvit vermediniz diye doktorun acıklaması su olmus elvitin içinde birçok vitamin var bunlardan biri de A vitamini. her ınsanda bu vitaminler bulunur . olması gerekenden fazla varsa A vitamını bir anne adayında bebekte anormali olusur. bizler kişilerde nekadar a vitamini var bilemeyiz düşün sende a vıtamını degeri 20 diyelim elvitin ııcnderki ile 30 oluyor diyelim sınırda 25 işte bebeğindew anormali gercekleşicek demek diyor bu nedenle ne hastalarıma nede hamilelere elvit önermiyorum dedi

ama ben başka bir vitamin ilacı kullanıyorum içinde aklınıza ne gelirse var vitaminlerin hepsi kalsiyum demir doktor pahalı ama güzel bir ilaç dedi reçetesiz satılıyor
o da mı zararlı ki acaba

ama ben başka bir vitamin ilacı kullanıyorum içinde aklınıza ne gelirse var vitaminlerin hepsi kalsiyum demir doktor pahalı ama güzel bir ilaç dedi reçetesiz satılıyor
o da mı zararlı ki acaba

canım sanmıyorum zararlı olsa vermezdi bence benim düşüncem ilk aylarda olusum olurken içilmemeli bu ilaç . bende demir ilaçı içiyorum içinde folik de var. hem zaten kontrolleirn iyi gidiyor oyle düşünüp panik olma artık bebek senden alıyor vitaminleri yanı 15. haftada sorun cıkartmaz bu ılaçlar bence

bende bit ek folik içtim 13. haftaya girerken bu vitamine başladım ama herkese genelde elevit veriliyor benim görümcem de kullanıyor şuan devam ediyor mu bilmiyrum

bende bit ek folik içtim 13. haftaya girerken bu vitamine başladım ama herkese genelde elevit veriliyor benim görümcem de kullanıyor şuan devam ediyor mu bilmiyrum

canım arkadasıma doktorun yaptıgı acıklamayı yazdım aslında soyledıgımede pişman oldum boşu boşuna panik edicem sizi valla suan nasılyazdığıma pişmanım anlatamam belkide o doktorun abartısıdrı hanı dıger doktorları kötülesin diye bir yol da olabilir düşünmeden yazdım

Ben kullanıyorum nedenki

canım panik yapma sakın benim arkadasım bana birşey soyledı ondan oyle yazdım hemen dusunmeden ama sonucta diğer doktorları kötülemek için de soylenmiş birşey olabilir bı doktor yapsın hata bir sürü doktor da yani hatayı yapmaz ya düşünmeden yazdıgım birşeydi özürdilerim panik ettiğim için sizi

yok canım pişman olma her doktorun farklı oluyor düşüncesi ben görümcemle aynı doktora gidiyorum ona elevit verdi bana vermedi mesela içim rahat en basiti doktorumuza sorarız sen rahat ol

ay delimisin sen yaaa koşşşş koşşşş cabucak test al yap hatta kocanı ara gelirken alsın boşuna çıkma dışarıı

hapsu ben hala adet olmadım cnm ocak ayının 22 sınde regl oldum subat ayındayız ama halen gelen gıden yok suan 7.gunumdeyım adetın gecelı 7gun oldu yanı dun ıdrar testı ettım sonuc negatıf ama halen gelmedı bı arkadasda bugun hamıle oldugu ogrendı onunda 10 gun gecmıs ola bellı oldu yanı ben 3 gun daha beklıcem kan testı ettırcem ıns hamıleyım ama hıc umudum yok

canım bazenn idrarda belli olmuyor erken bence kan a baktırabılırsın artık varsa cıkar mutlaka kanda eger yoksa bebek doktora gıdersın ilaç verir regl olursun bende boyle olmustum hamıle kalmadan 2 ay once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…