- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.921
el kaldırmadı yapamaz biliyor dönüşü olmaz
ama ne farkı varki ha beni itip kakmış ha vurmuş diyesim geliyor.
ben onu tahrik ediyormuşum ! peki beni kim tahrik etti?
o anlamaz danışmandan fln, ona göre herşey bnm sinirliliğimden
herşey bnm büyütmemden, gitti yemek yedi geldi ne olduki...
evt bişey olmadı ama en azından konuşmaya çalıştığımızda
arkasını dönüp tv izlemeye giden snrada e konuşcaktık hani ne oldu dediğimde
konuştuk dinledim seni bitti uzatma daha fazla diyen adam.
sonra da ben onu tahrik ettim evt ya ben çok suçluyum...
günaydın canım, derya kuzusu işte gördün yine koca krizine olacak böyle bilmiyorum
çok iz var serpil o kdr iz varki hepsi çıkıyor açığa işte böyle günlerde bi kez daha
ilk değil biliyorum sonda olmayacak böyle sürdükçe hep yaşayacaız biz bunları
ama haketmiyorum bunları ben haketmiyorum, evt olan bana oluyor
kimseye bişey olduğu yok...
allah hepsini bildiği gibi yapsın....
bunlar hep böyle var yaa erkek milleti işte bütün sıkıntıyı biz çekelim sabaha kadar böğüre böğüre ağlayalım kıçlarını dönüp yatsınlar yesinler içsinler
bide rahat erkekse oooo krize girmemek elde değil, ben bağırır çağırırım adam oturur meyvasını yer tv izler ağladıığımı duyuncada bi hışımla gelir duvarı yumruklar
ağlama gereksiz diye hep onlar haklı boşversene
canım bana bakarsan yuksek konusması dahi şiddet derim ben yani eşimle kavga edıyoruz arada bizde ama ben ona yuksek sesle bagırmam oda bana kavga esnasında bile bu tarz konularda feminist damarım tutuyor benim. ustelik şiddet sadece vurmak deil senin yaşadığın psikolojik şiddet sınıfına da girer bence ama ben seni kışkırtmak istemiyorum çoook sinirlisin belli dediğim gibi sakinleşmeye calış ve sakinleştikten sonra çözüm bul.
bana kalırsada bunların hepsi şiddetin farklı bi boyutu..
normal sınırlarda bi evlilikle tartışma yada bağrışma olması elbette normal
sinirler zmn zmn gerilebilir evt gereksiz tahrikler olabilir
kii biz bunu yaşıyoruz ben çok susabilen bi insan değilim, çabuk parlarım
öfke kontrolüm yoktur, belkide bnm de kendimi düzeltmem gerekiyor.
eşim daha sinirli bi yapıya sahip olmasına ramen bana karşı daha sakin olmaya çalışır
kendini kontrol eder, o sakinse biz ancak daha iyi konuşabiliriz
ama işte onunda sakin olamadğı bu istisna durumlarda bunlar yaşanıyor.
sebepte o kdr komikki, ne diyeceğimi bilemiyorum.
bunlar hep böyle var yaa erkek milleti işte bütün sıkıntıyı biz çekelim sabaha kadar böğüre böğüre ağlayalım kıçlarını dönüp yatsınlar yesinler içsinler
bide rahat erkekse oooo krize girmemek elde değil, ben bağırır çağırırım adam oturur meyvasını yer tv izler ağladıığımı duyuncada bi hışımla gelir duvarı yumruklar
ağlama gereksiz diye hep onlar haklı boşversene
ya evt bide sorsan sana zarar vermemek için sinriini duvardan alıyordur
allah razı olsun çok düşünceliler.. gerçekten hepsi aynı
ama gururum o kdr incindi ki bunu nasıl toparlayacağımı hiç bilmiyorum
sanırım brz uzaklaşmaya ihtiyacım var.
bgn işe bile gelmicektim arayıp yalan atıcaktm hasyam diye ama snra düşündmkü evde durursam daha beter olucam.
sbh gelmiş başıma hadi kalk geç kalıyoruz diyo birlkte çıkıyorz evden normalde
yorganı çektm başıma kalkmadım gitmicem dedim o çktı ondan snra kalktım ve çktım.
off telefonumda çalışmıyor.......
kizlarrr gunaydinnnnasilsiniz bakalimmmm
giremiyorum kac gundur okuyamadim da hic((
esim sbah gelicekti istanbuldan yolda kalmis anca gelebildi birazdan evde olur
fazla duramicam da ben size sey dicektim benim sat26ocak ve halen regl olmadim
cok tirsiyorum hamilelige dair hic bi belirtim yok
test alsam mi napsam bilemedim ki ya havaya da girmek istemiyorum yikim buyuk oluyo bi akil verin bana:18:
test alsam mi napsam bilemedim ki ya havaya da girmek istemiyorum yikim buyuk oluyo bi akil verin bana:18:
kızlar buarada elvit kullanan varsa aranızda bence doktorunuzla konuşup kesin.
bana doktorum vermedi canım, neden kesilecek peki merak ettim
canım bende içmedim doktorum folik vermişti bana. hamile bir arkadaısm var ona da folik vermiş doktoru tanıdıkları varmıs hamıle elvit içen doktoruna sormus neden banada elvit vermediniz diye doktorun acıklaması su olmus elvitin içinde birçok vitamin var bunlardan biri de A vitamini. her ınsanda bu vitaminler bulunur . olması gerekenden fazla varsa A vitamını bir anne adayında bebekte anormali olusur. bizler kişilerde nekadar a vitamini var bilemeyiz düşün sende a vıtamını degeri 20 diyelim elvitin ııcnderki ile 30 oluyor diyelim sınırda 25 işte bebeğindew anormali gercekleşicek demek diyor bu nedenle ne hastalarıma nede hamilelere elvit önermiyorum dedi
ama ben başka bir vitamin ilacı kullanıyorum içinde aklınıza ne gelirse var vitaminlerin hepsi kalsiyum demir doktor pahalı ama güzel bir ilaç dedi reçetesiz satılıyor
o da mı zararlı ki acaba
canım sanmıyorum zararlı olsa vermezdi bence benim düşüncem ilk aylarda olusum olurken içilmemeli bu ilaç . bende demir ilaçı içiyorum içinde folik de var. hem zaten kontrolleirn iyi gidiyor oyle düşünüp panik olma artık bebek senden alıyor vitaminleri yanı 15. haftada sorun cıkartmaz bu ılaçlar bence
bende bit ek folik içtim 13. haftaya girerken bu vitamine başladım ama herkese genelde elevit veriliyor benim görümcem de kullanıyor şuan devam ediyor mu bilmiyrum
Ben kullanıyorum nedenki
canım arkadasıma doktorun yaptıgı acıklamayı yazdım aslında soyledıgımede pişman oldum boşu boşuna panik edicem sizi valla suan nasılyazdığıma pişmanım anlatamam belkide o doktorun abartısıdrı hanı dıger doktorları kötülesin diye bir yol da olabilir düşünmeden yazdım
:):):) allah ım ne hallerdeyiz boşver yeni bi trend oluşturdun sen görme aşağıyı bişey olmaz mazeretin var
ahahaha şakaklardan beyazladım hatice saçlarıma ak düştü ne olacak böyle kına mı yaksak ne yapsak :):):)
girdik birbirimize..daha gelmeden aradıgnda bişey lazım mı dedi
yok dedm kapadım snra tekrar aradı hayırdı ne bu tavır dedi yok tavır fln dedim
snra kapadı yüzüme delirdim aradım tekrar bagırdm çagrdmkapadm tlfnu
snra geliorum evde konuşuruz dedi geldi,
niye surat yapıyomşmda bilmemneymişte söylendi döndü gitti tv karşısına
arkasndan bittim bi başladm bagırmaya söylendim
kafana göre fikir değiştiriyosun dedim vs bütün hafta karlıymış hava onu düşünmş ondan karar değişmiş
gidelim bari bugün diye düşünmş
bugünler önemli gnler biliyosun ben burda seni bekliyorum dedim
yok ben çocukta davranıyomşmda bilmemneymişte
bi attı tepem .ıçınıza kına yakın şmdi dedim vurdum kapıyı gittim dier odaya
arkamdan geldi bi hışımla bi tuttu beni nasıl sarsıyo ama ben ne istiyomuşum ondan
ailesine laf çarpıtıyomuşum onlarla ne ilgisi varmş şmdi kim niye kına yakcakmş vs
sonrasını anlatmiyim kavga gürültü gittim valizimi topladım bitti bu iş dedim
o kdr kolay deil dedi bırakmadı peşimden geldi snra ben sinir krizi geçirdim ztn resmen
ağlıyorum ve titriyorum bi yandan
korktu iyice gel yüzünü yıkayalım dedi kendine gel nolursn çok sinirlisin dedi
defol git seni görmek istemiyorum dedim
aldım yastığımı salonda yattım....
suratım kurbağa gibi şuanda gözlerim çok şiş nefret ediyorum ondan
beni rezil ediyo işyerinde de bu tiple rezil oluyorum
nefret ediyorum ondan, bitti artık
ne bebek istiyorum ne başka bişey ondan hiçbişey istemiyorum
defolsun hayatımdan yeter.şimdi sadece ne yapacağımı düşnüüyorum.
telefonuda duvara fırllattım çalışmıyor şmdi, ondan da oldum...
cnm ya çok üzüldüm bazen bende yapmayayım etmeyeyim derim ama felaket patlarım bir çok seyin birikmesiyle kocana patlamışsın anlaşılan amann bi seviyoruz bi nefret ediyoruzzz onlarda suan çok kzıgınsın biras sakinleş hersey yoluna gircektir. üzme tatlı canını kuzucugumm
Hapsucum iste ben hesabplıom gecıkme gununu ama saglıklı dusunemıyorum ocak 22 sınde adet oldum suan subattayız daha olmadım zahmet olmassa kac gun gecmıstır ??
suabtın 27sındeyız ayın cıkmasıına 2 gun kaldı?
hapsu ben hala adet olmadım cnm ocak ayının 22 sınde regl oldum subat ayındayız ama halen gelen gıden yok suan 7.gunumdeyım adetın gecelı 7gun oldu yanı dun ıdrar testı ettım sonuc negatıf ama halen gelmedı bı arkadasda bugun hamıle oldugu ogrendı onunda 10 gun gecmıs ola bellı oldu yanı ben 3 gun daha beklıcem kan testı ettırcem ıns hamıleyım ama hıc umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?