Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

:):):) allah ım ne hallerdeyiz boşver yeni bi trend oluşturdun sen görme aşağıyı bişey olmaz mazeretin var

olsun biz hamileyiz bize herşey serbest boşver ay ben iyice saldım kendimi saç baş darmadağın bembeyaz geziyom ortalıkta

ahahaha şakaklardan beyazladım hatice saçlarıma ak düştü ne olacak böyle kına mı yaksak ne yapsak :):):)

canım eşinle ne oldunuz kavga mı ettiniz? benim eşimde tuturdu BMW alsın dıye bulmus bırtane 2007 model aslında maddi durumumuz suan ıyı alabılırız ama bebek gelıyo bırde beledıyede muzısyen ve beledıye batmak uzere bu ay maaş almayacaklar bıraz huzursuz o nedenle ama takmıs araba alacak yenı dıye arabasınıda 2 sene olmadı daha degıselı :) akşam hesap yapmaktan uyku uymadı bende huzursuz oldum sabah uyandıgında vazgectım almayacagım dedı bıraz once plakalı bulmus bır tane onu mu alsak borca da bır sene gırerız dıyor ayy deli edicek beniii

günaydın kızlar nasılsınız demicem deryayı okudum ben bile şoka girdim
ESMAM inş şuan iyisindir ve bebeğin 2 gün daha bekler senn istediğin gibi ama bu sancılar olmazsa zaten cennet annelerin altında olmazdı rabbim sabır versin dayanabilme gücü versin
DERYAM ne yaptı senn koca böle hepsinin suyuna kibrit az dur sakin olmaya çalış ne denilir bilmiyorum ki

s.a kızlar nasılsınız deryacım koca işte gonca degl ben kendmkinden biliyrm bebk bile adama farklı gelmyr o yüzden takma canım ya stres yapınca noluyoki onlar hep rahat üzme kendini tatlım selmacım derine maşallah kilo almış demek allahım korusun esmacım hadi hayırlısı canım allahım saglıkla getrsn tosunu melekçim bırak kuruntuları stres yapma relax ol canım herşeyin hayırlısı baharcım sen nasılsın bebiş tam hareketlenmş maşallah burcucum çok sagol canım allah izin verrse geliyr ogluşum darısı başına inş serpilim bebişin hareketinimi hissettn maşallah ya benmki tembeldi baya haticem nasılsn bebiş nasıl tatlıyla aran yokmş ben bayılıyorum hatta baya düşkün olmuşum

günaydın canım, derya kuzusu işte gördün yine koca krizine olacak böyle bilmiyorum

a.s canım , sanırım hissettim emin değilim ama canım galiba bebişti , dün çikolata yedim bişeyler oldu pek yemiyorum tatlı demek tatlı yemem lazım:)

aleykümselam canım şükür biz meleğimle iyiyiz tatlı çok severdim hergün çikolata yerdim şimdi hiç canım istemiyor biz muz seviyoruz
sen nasılsın

kızlar hava nasıl karardı sanki gece birde yagmur yıldırım falan ay cook korkarım ben boyle havadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…