Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım bazenn idrarda belli olmuyor erken bence kan a baktırabılırsın artık varsa cıkar mutlaka kanda eger yoksa bebek doktora gıdersın ilaç verir regl olursun bende boyle olmustum hamıle kalmadan 2 ay once

can ıste bende tedavıler gordum ya olmuyor dıye bıraktım olursa olur dıye bu ayda ınadımıza sankı hıc dusunmedık etmedık goguslerım fln sıstı ama sımdı cok strest altındayım negatıf cıktı dıye sıte sıte bakınıyorum benım durumumda olan avrmı dıye varmıs megersı bende dıyorumkı bugun 7.gunum hıc bukdr gecmemıstı en kotu ıhtımal 6.gunde gecesı gelırdı akıntım var bazen duruor bazen aha regl oldum derken gene bayaz akıntı gelıyor belım fena agrıyor bende bugunude atladımmı dedım 8.gun 10.gunudme kan yaptırcam allahım 2 senedır ozledıgım melegım fasaulyeme kavusurum ama sok olurum buısefer yumurtlama gunumde hıcbırsekılde hesab yapmadan nemzn demedn sık ılıskı bıle etmeden hamıle kalırsam vay canına:) ıns hamıleyımdır ama benım durumum gene normal degıl dımı 7.gunum sonucta

ahh benım deryam hangısının huyu ıyıkı senınkının olcak hepsı aynı ınan buna alı ıle deıl velı ıle evlenseydık yıne aynı olucaklardı bende cok agladım cok kus yattım cok yumurtlama kacırdım o horuldarken ben sabahı sabah ettım.hepsı aynılar ınan bana onlar bızım gıbı dusunmuyor bızım gıbı hasas deıller bana defol gıt ozaman bıle dedı kendı sulalesı yuzunden gttım 1 gece zor kaldım anamın evınde gerı geldım pısman olmustu ama demıstı..
sakın deryam sakın uzatma bugunlerımız gelmıycek gerı onların gerızekalı sulalerı yuzunden bızım huzurumuz hacıyor hep 3cu sahıslar ıste dıs kapının dıs mandalı

serpılcan cnm sabah cektım 50 eklersın bırazdan yıne cekmeye baslar yazarım
buarada ıyısın demı cnm deryaya dagıldı kafam dısarda kar yaz gelsın artık doyduk cok sukur karada
dıyete basladım aksam ac yattım agladım sınırden sankı kızım bana kustu gıbı geldııı neden bılmem bene mutsuzum

rooseeee kız ayy bellımı olur sehır degıstırcem derken bır bebk haberı sanada bızede ılac gıbı olurr ayy haber ver bak

hatıcem nasılsınız cnm oglusun senı tekmelıyormu daha tembelmı cıkcak senın velet yoksa bızmı sabırsısız

eeessssmmmmmaaaa hayırlı teskerler olsun ıns ayy sakın dogurma 29 subatta tut bıraz daha sık dısını cnm

slllmmm kızlar hepınızee

allh razı olsun canım benim ekledim dünküleri de yazdım 815 oldu , sürekli okuyorum burda da:):)
iyiyim canım sabahları kusmaya devam alıştım artık ama altıma kaçırıyorum sırası geliyor çok fazla geliyor
batırıyorum yani sinirim bozuluyor artık kocama diyorum altına işeyen bi karın var artık

neler yasak canım alışırsın ya üzm kendini kızın onun için diyet yaptığını anlıyordur, bende yaz gelsin istiyorum allah ın gücüne gitmesin

selmacım ahh..
biliyorum hiçbirii için değmez
ama hakim olamıyorum işte kendime...
rabbim ıslah etsin daha ne diyeyim..

test felan yapmadim kizlar canim skldi cnku
esim geldi biseler yedik felan sonra nasil olduysa konu benim regl e geldi bnde bi kac gunluk
gecikmem var test yapsam diyorum felan dedim
o kadar cool davrandi ki beyimiz bisi olmamistr aman gelir yine seninkiler bak gorursun dedi sinir oldum bende
bi yandan acaba mi diyorum ama bi yandan da sinir oldum bekliyorum anlayacaginz
hava da kar kis kiyamet disarda eczane de taaaa nerde uffff moralim bozulduuuu

deryacim bitanem kendi derdimden senin yorumlarini okuyamadim bile yarim yamalak anladgm kadariyla
huzursuzsun biraz esinden dolayi mevzuyu da bilmiyorum guzelim ama sana adece sunu diyebilirim
takma her ne olduysa hic bse senin psikolojinden onemli degil saatlerini hatta gunlerini sirf bu nedenle zehir etme kendine
hepsi ayni bunlarin inan ki kadinlar bu kadar idareci olmasa bence hic bi erkekle hic bi evlilik yurumez
bizimkilerin de emin ol seninkinden asagi kalir yani yoktur canim kalbim seninle uzulme tamam mi

canım sağolasın, iyiki varsınız
biliyorum ben kendme ediyorum kimsenin umrunda değil
elimden geldiği kdr unutmaya çalışıyorum...
arkadşaım ofisten ulaştı bana malum tlfnum çalışmıyor
onu aramış deryayla tartışmıştık ev tlfnu açmıyor teli kapalı işe gitmicem demişti
iştemi acaba fln hbrin varmı diye
eksik olmasın bide merak ediyor aramasn beni istemiyorum..

sanırım yumurtam 12. gün çatladı, ateşime göre öyleydi artık ölçmüyorum gerçi bu sbh dereceyide fırlattım bi kenara..
11.gün kasık ağrım ve akıntım olmuştu, bizde son ilişki de 11. gün,
bi mucize olmuştur belki, hoş şuanda bunu düşünecek haldemiyim bilmiyorım da
kadın psikolojisi işte, acaba mı diyor insan, dürtülerine engel olamıyor...

rose boşver kocanı hamişsen söylemezsin oh olur ona, biz merak ediyoruz ama yazık değil mi bize:)

deryam yaa herhalde düşüneceksin bebişi sen de boşver kocanı inşallah tutmuştur o gün canım
hayırlısı inşallah gelsin bebelerrrrrr

al işte bi çeşit de bu
ya nasıl bi organizma bunlar ben anlamadım
ot geldiler saman gidecekler
valla feminizmim kabardı

bpşverdim gitti serpilim, hayat bana güzel
ne kendisi nede bebeği umrumda değil
yeter canımı üzdüğüm, nasılsa ona ihtiyacımda kalmadı artık
güzelce yapabileceğim tribimi sinirimi, koca 1 ay var önümde,
kendi düşen ağlamazmış hasret kalsın bana da bakalım nasıl oluyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…