Sen hiç birşey yapmadın..Sadece tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş..
Biyolojik anne ve baba ünvanını bile haketmiyorlar..İçleri küf tutmuş..
Üzülme..Elbette gün gelir devran döner..
ah kuzum benim ya.inan okudukça insan ne diyeceğini bilmiyor. sabret. sabır herseyın anahtarıdır. Rabbim evlendiğinde yüzünü güldürsün. hiç kimsenin eline baktırmasın..
sen elinden geleni yaptın ama kötü kişi sen iyi kişi onlar oldu
boşver sen hayatına bak
öf gitseler keşke yanından.
yarardan çok zararları var.
Allah sabır versin çok zor ya
canım diyorsun annem babam diyorsun ama bence kurtul bunlardan ne biçim yaratıklar böyle aklım ermedi.....
valla baban layığını bulmuş hırsını da senden çıkarmış yıllarca..kusura bakma ama babana aldatılmak pek bi yaramış!!
tamam anne -babadır da her anne-baba saygıyı ve sevgiyi hak etmez sırf çocuk yapmakla olmuyor bu işler..senin ailen daha bir kediye bile bakamayacak zihniyette insanlarmış..
şimdi yapacağın şey onları evinden göndermek ve kendi hayatına devam etmek.İnşallah senin güzel bir yuvan olsun canım.
ya inanamıyorum çok acı çekiyor olmalısın.insan anne babasından en ufak bir haksızlık görsün içi yanar.sen neler çekmissin Allah sabır versin.neden insanlar böyle anlayamıyorum.iyiler hak etmediği kötülükler görürken,kötüler,aldatanlar da hak etmedikleri iyilikleri görüyorlar.bunca yıl geçti bunun açıklamasını öğrenemedim.bilen varsa söylesin.
iyi kalbinin mutlaka mukafakatını göreceksindir..
davranışın hoşuma gitti,düşüncen güzel ne olursa, nasıl olursa olsunlar onlar senin annen,baban..
birarada yapamıyorsanız yanından ayrılmaları mantıklı olanı ne yapmış olurlarsa olsunlar tabii kırmadan incitmeden...
Alah yardımcın olsun..allah aileni ıslah etsin ve İnşallah tez zamanda ailenle huzuru yakalarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?