saolun evet biz daha onceduymustuk bunu butun ilce duymustu dogru yani bicakladi abisini valla aslinda korkuyo ama yapacaklarindanda geri durmuyo o video olayinda bence demezgibimie geliyo cunku bu onun sonu olur kardesimide babamida tniyo onun kizdigi nokta bence tiye alinmiyo okdar seyler yazdi biride gidip sn kimsin de boyle yaziyosun demedi ciddiye alinmadigi icin aslinda cok sinirli amaci bizi bu sekilde rencide etmekti bizde bu kozu eline vermedik kesinlikle oyuzdende kuduruyo hapisten tabikide korkuyo cunku kim istzrki yatmak icerde ama iste yapacagindandageri kalmiyoÖncelikle durumunuza çok üzüldüm dünden beri takip ediyorum..Allah yardımcınız olsun.Birçok kişi bu fikri vermiş ama ben birdaha dile getirmek istiyorum eşinizden arayıp gözüü korkutmasını isteyebilirsiniz veya şöyleki telefonlar dinleniyor internetten polisler takıpte herhangi bi tehdit vss durumunda içeri alacaklar deseniz ki yası da baya var hani bunu yer mi yemez mi bilmiyorum ama polis ortamından korktugu belli hani belki geri çekilir,aslında gercek bi polisle yapılacak bu o zaman ortada ne tehtit kalır ne bişey..birde merak ettim abisini bıcaklamıs sanırım öyle bişey demişsiniz size bunu kendisi mi söyledi ? yoksa herkesce bilinen birşey mi hani küçük biryer ya memleketiniz öyle bişey olsa herkes duymustur yani ? eger kendi söylediyse yalan olma ihtimali yüksek mahsus size kendini herşeyi yapabilecek biri gbi göstermeye calısmıs belliki ama o okulda olan gunu anlatınca anladım ki hepsi sözde bu adamın dedikleri yapacak olsa gider direkt yapar lafta sözde bırakmaz..elindeki video da sahte olabilir demek isterdim ama esyalar filan deyince siz bilemedim..:S
Allah yardımcınız olsun tekrar
♥gözyaşı♥;32805070 .!.:Kendi başınıza iş yapmayın arkadaşım.
Polise durumu anlatın ailenin duymaması gerektiğini, kan çıkacağını anlatın.
Zaten onlar ona göre hareket edeceklerdir.
Lütfen savcılığa ve polise mutlaka gidin.
saolun ya videoyu anlatmasam gercekten ruhum daraliyo cunku size soyle diyim konusmuyo ama iste zevk anlaminda bir ses cikariyo giysisi uzerinde ama iste cocugun ...... acik kardesmin elleri gorunuyo offf iste onungibi bisiy evimizdeki esylar ve ustundeki kiyafet belli yani yalanlasak inkar etsek bile inandirici degil off cildircamKonuyu baştan sona dikkatlice okudum. Kız kardeşiniz o videoda konuşuyor mu? Kardeşiniz ne yapıyor o videoda ki siz bu kadar feci sonuçlar doğuracağını söylüyorsunuz? Dediğinize göre kardeşinizin kıyafetleri üzerindeymiş. Videonun içeriği nedir bunu önce bir söylerseniz o video eğer ailenizin eline geçerse mantıklı bir şeyler söyleyesiniz. Ne yazık ki ergenlik çağlarında bu tür hatalar yapılabiliyor en ağırından en hafifine. Bunlar her ailenin evladıyla, her ablanın-kardeşin kardeşiyle, hata yapanın da kendisiyle imtihanıdır. Ve ben tecrübeyle ve gözlemlerimle sabitlediğim bir şeyi söylüyorum bu dünyada hiçbir şey ama hiçbir şey gizlide kalmaz. Hacker olayı filan demişler bu öyle basit bir işlem değil ancak yetkili kişiler bunu yapabilir yani siz gidip bilişim suçlarına, savcılığa başvurduğunuz takdirde ancak bu işlemler tam tamına mümkün olabilir. Siz de bu olayı adli mercilere taşımak istemediğinizi söylüyorsunuz. Bu aşağılık insan sizinle oynuyor. Onun gözünü korkutmaktan başka çareniz yok bundan başka hiçbir şey yapamazsınız. Ailenize de anlatmak istemediğiniz için söylüyorum bunu. Ondan korkmadığınızı mutlaka ona belli edeceksiniz. Şikayet edeceğinizi, savcılığa başvurmaya gideceğinizi, onu takibe aldıracağınızı söyleyebilirsiniz.
En önemlisi ne olursa olsun kız kardeşinize bu durumu anlatmak zorundasınız. O çocukla hala görüşüyor da olabilir. Kendi rızasıyla ya da onun zorlamasıyla. Ama mutlaka ve mutlaka ona bu kişiden uzak durmasını aksi halde aileniz için tehdit oluşturduğunu söyleyin. Ve uzak durduğu sürece ne olursa olsun yanında olacağınızı, onu koruyacağınızı söyleyin. Her şeyi size anlatmasını sağlayın ki birlikte bir çözüm yolu bulasınız. Kız kardeşinizin hesabını şifrenizi değiştirmenize rağmen ele geçiriyorsa hesabına giriş yaptığı mail adresinin şifresini veya gizli yanıtını biliyordur ki başka türlü o hesabın çalınması kesinlikle mümkün değil. O yüzden hesabını açarken kullandığı mail adresinin şifresini veya gizli yanıtını hatırlıyorsa mutlaka girip değiştirebilir ve hesabını geri alabilir. Ama o dangalak şifreyi ve gizli yanıtı değiştirmediyse. İnşaallah bir kurtuluş yolu bulursunuz. Ve bu imtihanı tüm bireylerin kendi hatalarından ders aldığı bir biçimde en az hasarla atlatırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
saolun ya videoyu anlatmasam gercekten ruhum daraliyo cunku size soyle diyim konusmuyo ama iste zevk anlaminda bir ses cikariyo giysisi uzerinde ama iste cocugun ...... acik kardesmin elleri gorunuyo offf iste onungibi bisiy evimizdeki esylar ve ustundeki kiyafet belli yani yalanlasak inkar etsek bile inandirici degil off cildircam
Kardeşiniz nasıl eve alabildi ki acaba sonuçta etraftan birileri görmüş de olabilirdi. Hiç kulağınıza geldi mi o çocuğun sizin evinize girdiğine dair bir şeyler. Şimdi kardeşinizin yüzü görünmediğinden başka biridir diyebilme ihtimali vardı ki siz o evin sizin eviniz ve videodaki kişinin de kardeşinizin ta kendisi olduğunu söylüyorsunuz. Büyük ihtimalle de gizli çekim. Zorla yaptırma gibi bir şeyler olabilir mi. Yani kardeşinizin o anda tehdit altında olduğuna, istemediğine dair bir şeyler var mı? Allah yardımcınız olsun. Dünya imtihan dünyası. Bol bol dua edin. O kişiden ne olursa olsun korkmadığınızı belli edin ki kardeşinizin daha büyük hatalar yapmasına sebep vermesin. Bakın şundan emin olmaya çalışabilirsiniz; kız kardeşiniz o kişiyle hala görüşüyor mu? Bu çocuk ona videoyu size göndereceğini, gönderdiğini söyleyip onun daha çok korkup daha büyük hatalar yapmasına sebep vermesin.
öncelikle çok geçmiş olsun böyle pislikler maalesef var...ayrıca herkesin hataları olabilir hata yapacak bir yaşta kardeşiniz iyi yaklaşmak lazım bu adam kimse yanına ırakmayın herhangi bir döküman varsa mail face yazışmaları bunları toplayıp geç kalmadan polise bildirin kardeşinizde olumlu bir biçimde bunu anlatın..çünkü bu pislik sizi bırakmaz..
Kardeşiniz nasıl eve alabildi ki acaba sonuçta etraftan birileri görmüş de olabilirdi. Hiç kulağınıza geldi mi o çocuğun sizin evinize girdiğine dair bir şeyler. Şimdi kardeşinizin yüzü görünmediğinden başka biridir diyebilme ihtimali vardı ki siz o evin sizin eviniz ve videodaki kişinin de kardeşinizin ta kendisi olduğunu söylüyorsunuz. Büyük ihtimalle de gizli çekim. Zorla yaptırma gibi bir şeyler olabilir mi. Yani kardeşinizin o anda tehdit altında olduğuna, istemediğine dair bir şeyler var mı? Allah yardımcınız olsun. Dünya imtihan dünyası. Bol bol dua edin. O kişiden ne olursa olsun korkmadığınızı belli edin ki kardeşinizin daha büyük hatalar yapmasına sebep vermesin. Bakın şundan emin olmaya çalışabilirsiniz; kız kardeşiniz o kişiyle hala görüşüyor mu? Bu çocuk ona videoyu size göndereceğini, gönderdiğini söyleyip onun daha çok korkup daha büyük hatalar yapmasına sebep vermesin.
diycem bunlari zaten ben aileme izah edememki budurumu bende dahil kimsenin kabulleneyecegi bi goruntu var cunku ama bunun icinde olumu haketmiyo yani kardesim ben gidene kadar bisiy olmasa bari diye dua ediyorum gittigim zaman sonuna kadar inkaretcem yalan dicem artik napiyim
babanın bir çok olaydan haberi var anladım kadarıyla Bence Direk Savcılığa gidin. Zaten bi takım şeyler yaşanmış babanız zarar verecek bi insan olsa en başında öfkelenip bi hataya düşebilirsiniz ama yapmamış. Devlet kardeşini korumaya alır. Bu şekilde cesaretlenir allah korusun kaçırçır bişi yapar sorumlusu sen olursunonuda dusundum cunku bende onucok tahrik ettim acikcasigururunu kirdim acaba bana ondanmigozdagi veriyo diye dusunmedidegilim erkrk kardesime hicbir sekildeatamiyo atsabile erkrk kardesim hicbir sekildecvp vermiyo babamin karsisindan gecermis yuzunebakiyomusresmen babam kahkaha atip yanindaki arkadslakonusmamuhabbetine dalip takmiyorum havasi verince umudu kiriliyo biyerde ciddiye alinmadiginin farkinda ama iste benimdecenem durmazki bende okadar coksaydirdimki evet muhattab olmasaydim belki bukadar olmazdi ama dedigim gibi ok yaydan cikti suanda
yanliz gorusebilseydim soyleyebilirdim belki ama hicyanliz denk getiremiyorumki bide suan icin telefon yada netten herhangi bir soz soyleyemem cunku oglan sifreyi kirip bize koz olarak kullanabilirohackerolayi cokmantikli ama oda bana denk gelmezkisuan suca giriyomus bulsam sucdiye yapilmaz simdide napicagimi bilmiyorum
ya boşversene, onun yaptığı suç değil mi? gizli video çekmek ne demek ya??
redhack diye bir oluşum var, siyasi gerçi... mesela onlar devletin sitelerini bile hackliyorlardı, tabi sonra düzeliyor ama gözdağı kendilerinde. böyle çok şey var. ayrıca kişisel olarak bilgisayarın cılkını her şeyini bilenler var. birini bulup adamın pc'sine girecek, dosyayı videoyu bulacak, hatta direkt pc'yi formatlar gibi ne var ne yok silecek. ip falan da belli olmaz kim neyi bulacak. çocuk karakola mı gidecek ay bilgisayarıma girdiler diye.
babanın bir çok olaydan haberi var anladım kadarıyla Bence Direk Savcılığa gidin. Zaten bi takım şeyler yaşanmış babanız zarar verecek bi insan olsa en başında öfkelenip bi hataya düşebilirsiniz ama yapmamış. Devlet kardeşini korumaya alır. Bu şekilde cesaretlenir allah korusun kaçırçır bişi yapar sorumlusu sen olursun
Bu bahsettiğiniz şey basitçe yapılabilecek şey değil yalnız. Yani konu sahibinin bunu profesyonel anlamda adli mercilere bildirmeden yapması daha doğrusu yapacak birini bulması çok çok zor.
Sadece yüzü görünmediği için şükretmelisiniz video konusunda. Kardeşinizle oturup konuşup ailenize nasıl bir açıklama yapacağınız konusunda ortak bir fikir bulabilirsiniz. Bu kişinin istediği kardeşinizi ve sizi tehdit ederek üzerinizde baskı kurup çaresiz kaldığınızı düşündürmektir. Bunu da başarıyor gibi. Kardeşiniz gerçekten büyük bir hata yapmış ve Allah ne büyük ki yine de yüzü görünmemiş videoda. Rabb'imin mutlaka bir bildiği vardır. Siz kardeşinizle konuşmaya çalışın ve MUTLAKA ona uzman kişilerden psikolojik destek alması konusunda yardımcı olun. Kardeşiniz çok küçük değil ya çok korkuyordur ya da hiç korkmuyordur bunları yapmaktan. O hasta ruhlu kişiyi de şikayet etmeniz çok daha iyi olacaktır fakat başkaları duymadan halledebilmek için bunu yapamıyorsunuz. Önce kardeşinizle konuşmaya çalışabilirsiniz telaş yapmadan.
cok seviyorum ama okadar kizginimki ona daha kucucuktu o ya ben onu birakip gittigimde kucucktu nasil boylebir yanlis yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?