benim derdim cok buyuk

Öncelikle durumunuza çok üzüldüm dünden beri takip ediyorum..Allah yardımcınız olsun.Birçok kişi bu fikri vermiş ama ben birdaha dile getirmek istiyorum eşinizden arayıp gözüü korkutmasını isteyebilirsiniz veya şöyleki telefonlar dinleniyor internetten polisler takıpte herhangi bi tehdit vss durumunda içeri alacaklar deseniz ki yası da baya var hani bunu yer mi yemez mi bilmiyorum ama polis ortamından korktugu belli hani belki geri çekilir,aslında gercek bi polisle yapılacak bu o zaman ortada ne tehtit kalır ne bişey..birde merak ettim abisini bıcaklamıs sanırım öyle bişey demişsiniz size bunu kendisi mi söyledi ? yoksa herkesce bilinen birşey mi hani küçük biryer ya memleketiniz öyle bişey olsa herkes duymustur yani ? eger kendi söylediyse yalan olma ihtimali yüksek mahsus size kendini herşeyi yapabilecek biri gbi göstermeye calısmıs belliki ama o okulda olan gunu anlatınca anladım ki hepsi sözde bu adamın dedikleri yapacak olsa gider direkt yapar lafta sözde bırakmaz..elindeki video da sahte olabilir demek isterdim ama esyalar filan deyince siz bilemedim..:S

Allah yardımcınız olsun tekrar

saolun evet biz daha onceduymustuk bunu butun ilce duymustu dogru yani bicakladi abisini valla aslinda korkuyo ama yapacaklarindanda geri durmuyo o video olayinda bence demezgibimie geliyo cunku bu onun sonu olur kardesimide babamida tniyo onun kizdigi nokta bence tiye alinmiyo okdar seyler yazdi biride gidip sn kimsin de boyle yaziyosun demedi ciddiye alinmadigi icin aslinda cok sinirli amaci bizi bu sekilde rencide etmekti bizde bu kozu eline vermedik kesinlikle oyuzdende kuduruyo hapisten tabikide korkuyo cunku kim istzrki yatmak icerde ama iste yapacagindandageri kalmiyo

Konuyu baştan sona dikkatlice okudum. Kız kardeşiniz o videoda konuşuyor mu? Kardeşiniz ne yapıyor o videoda ki siz bu kadar feci sonuçlar doğuracağını söylüyorsunuz? Dediğinize göre kardeşinizin kıyafetleri üzerindeymiş. Videonun içeriği nedir bunu önce bir söylerseniz o video eğer ailenizin eline geçerse mantıklı bir şeyler söyleyesiniz. Ne yazık ki ergenlik çağlarında bu tür hatalar yapılabiliyor en ağırından en hafifine. Bunlar her ailenin evladıyla, her ablanın-kardeşin kardeşiyle, hata yapanın da kendisiyle imtihanıdır. Ve ben tecrübeyle ve gözlemlerimle sabitlediğim bir şeyi söylüyorum bu dünyada hiçbir şey ama hiçbir şey gizlide kalmaz. Hacker olayı filan demişler bu öyle basit bir işlem değil ancak yetkili kişiler bunu yapabilir yani siz gidip bilişim suçlarına, savcılığa başvurduğunuz takdirde ancak bu işlemler tam tamına mümkün olabilir. Siz de bu olayı adli mercilere taşımak istemediğinizi söylüyorsunuz. Bu aşağılık insan sizinle oynuyor. Onun gözünü korkutmaktan başka çareniz yok bundan başka hiçbir şey yapamazsınız. Ailenize de anlatmak istemediğiniz için söylüyorum bunu. Ondan korkmadığınızı mutlaka ona belli edeceksiniz. Şikayet edeceğinizi, savcılığa başvurmaya gideceğinizi, onu takibe aldıracağınızı söyleyebilirsiniz.
En önemlisi ne olursa olsun kız kardeşinize bu durumu anlatmak zorundasınız. O çocukla hala görüşüyor da olabilir. Kendi rızasıyla ya da onun zorlamasıyla. Ama mutlaka ve mutlaka ona bu kişiden uzak durmasını aksi halde aileniz için tehdit oluşturduğunu söyleyin. Ve uzak durduğu sürece ne olursa olsun yanında olacağınızı, onu koruyacağınızı söyleyin. Her şeyi size anlatmasını sağlayın ki birlikte bir çözüm yolu bulasınız. Kız kardeşinizin hesabını şifrenizi değiştirmenize rağmen ele geçiriyorsa hesabına giriş yaptığı mail adresinin şifresini veya gizli yanıtını biliyordur ki başka türlü o hesabın çalınması kesinlikle mümkün değil. O yüzden hesabını açarken kullandığı mail adresinin şifresini veya gizli yanıtını hatırlıyorsa mutlaka girip değiştirebilir ve hesabını geri alabilir. Ama o dangalak şifreyi ve gizli yanıtı değiştirmediyse. İnşaallah bir kurtuluş yolu bulursunuz. Ve bu imtihanı tüm bireylerin kendi hatalarından ders aldığı bir biçimde en az hasarla atlatırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

boyle bir fikirde var aslinda aklimda polisle konusup durumu anlatabilirim belki ama iste duyulmiycagindan emin olamadigim icin suan yaklasamiyorum buna habide biz zaten daha once bu okul durumunda polise gidip sikayet etmistik kavga esnasinda ama polis siz dava etseninz o davakac senede sonuclanir allah bilir bosuna edipte kin gutturmeyin demis polis basindan gecen biseyide anlatinca babam tirsmis polisin daha onceki calistigi memlekette ayni boyle bisiy olmus adam hapse tiktirmis birini o kisi hapisten ciktiktan sonra adami bicaklamis oldurmus bunu bizzate bbama anlatmis babam da ondan tirsiyo bide abisi var tekde digil yani abisindede ne ararsaniz var hani babam okdar caresizki ben bu cocugu hallederim iceride girerim ama siz naparsiniz bensiz demis ozaman digeri ustunuze cullanir demis zavalli babam okadarcikmaza girmiski en son katil olmayi bile dusunmus dusunun

saolun ya videoyu anlatmasam gercekten ruhum daraliyo cunku size soyle diyim konusmuyo ama iste zevk anlaminda bir ses cikariyo giysisi uzerinde ama iste cocugun ...... acik kardesmin elleri gorunuyo offf iste onungibi bisiy evimizdeki esylar ve ustundeki kiyafet belli yani yalanlasak inkar etsek bile inandirici degil off cildircam

Kardeşiniz nasıl eve alabildi ki acaba sonuçta etraftan birileri görmüş de olabilirdi. Hiç kulağınıza geldi mi o çocuğun sizin evinize girdiğine dair bir şeyler. Şimdi kardeşinizin yüzü görünmediğinden başka biridir diyebilme ihtimali vardı ki siz o evin sizin eviniz ve videodaki kişinin de kardeşinizin ta kendisi olduğunu söylüyorsunuz. Büyük ihtimalle de gizli çekim. Zorla yaptırma gibi bir şeyler olabilir mi. Yani kardeşinizin o anda tehdit altında olduğuna, istemediğine dair bir şeyler var mı? Allah yardımcınız olsun. Dünya imtihan dünyası. Bol bol dua edin. O kişiden ne olursa olsun korkmadığınızı belli edin ki kardeşinizin daha büyük hatalar yapmasına sebep vermesin. Bakın şundan emin olmaya çalışabilirsiniz; kız kardeşiniz o kişiyle hala görüşüyor mu? Bu çocuk ona videoyu size göndereceğini, gönderdiğini söyleyip onun daha çok korkup daha büyük hatalar yapmasına sebep vermesin.

öncelikle çok geçmiş olsun böyle pislikler maalesef var...ayrıca herkesin hataları olabilir hata yapacak bir yaşta kardeşiniz iyi yaklaşmak lazım bu adam kimse yanına ırakmayın herhangi bir döküman varsa mail face yazışmaları bunları toplayıp geç kalmadan polise bildirin kardeşinizde olumlu bir biçimde bunu anlatın..çünkü bu pislik sizi bırakmaz..

bence kesinlikle zorunlu bir cekimdegil ama gizlicekim oldugundan eminim oglan o eve girerken bence onceden telefonunu direk kameraya gore ayarladi amac bence yuzunu cekmekti ama bunu hicbir sekilde basaramamisyuzsuz cekilmis bivideo ve adimgibi eminim eger yuzlu bivideosu olsaydi bana onu kesnlikle gonderirdi oyonden rahatim ama iste sonsaniyeler o esylaringorumesi herseyi mahvediyo yoksa sonunakadar inkar ederdimettiridim oglaninda zaten guvendigi nokta esylar bana esyalardan bellihersey istedigin kadar inkar et dedi rahatlik var yani oglanda kardesimin yuzunun cikmamasida tamamen onun sansi bence elle cekilmis bisiy yoksa kardesimkesinlikle izinvermezdi hickulagimiza gelmedi ama bizim evimiz biraz tenha biyerde kaliyo bide oglanin yakkin biarkadasi bizimle ayni apartmanda yasiyo bence obahaneyle rahtlikla girdi ama kizkardesime cok sasirdim babadan abiden korkan kiz nasil bunlari yapti aklimi kurcaliyo iste

kesinlikle hata yapti diye atamam bir kenara cunku ben atarsam herkes atar ben kabulederim seve seve ama kardesimle babam asla kabul etmez onlarada bisey diyemiyorum ne diyebilirimki sonucta evlat yani ama kinlidirbabamkardesim adimgibi eminim reddeder evlatliktan aynievde yasarlar belki ama bidaha hicyuzunu gormezler omrubillah kardesimde buna dayanamz canina kiyar vallahi offf

yuzyuze gorusmese bile bence gizlice telefon yoluyla gorusuyo zamankazanmak acisindansusturmak icin gorusuyo ben oyle tahmin ediyorum ama yuzyuze imkansiz gorusemez yanliz hic bir yere cikamiyo

Allah yardımcınız olsun.

babanın bir çok olaydan haberi var anladım kadarıyla Bence Direk Savcılığa gidin. Zaten bi takım şeyler yaşanmış babanız zarar verecek bi insan olsa en başında öfkelenip bi hataya düşebilirsiniz ama yapmamış. Devlet kardeşini korumaya alır. Bu şekilde cesaretlenir allah korusun kaçırçır bişi yapar sorumlusu sen olursun

ya bence bi halt yapamaz ya
çünkü abiden babadan korkar, delirip gebertirler beni diye düşünür. hem yapacak olan adam gösterirdi direkt onlara videoyu, niye size gösteriyor? huzursuz etmek için işte. böyle adiler var. serserinin teki zaten belli. sakın korktuğunuzu belli etmeyin ama bence kızkardeşinize söyleyin ya, bilsin. belki o bir fikir verir, bilmediğiniz şeyler vardır belki sizin. beraber bir çıkış yolu bulun kesinlikle

kardesınıze neden bu kadar kınlenmıs bu kısı anlamadım ?

ya boşversene, onun yaptığı suç değil mi? gizli video çekmek ne demek ya??

redhack diye bir oluşum var, siyasi gerçi... mesela onlar devletin sitelerini bile hackliyorlardı, tabi sonra düzeliyor ama gözdağı kendilerinde. böyle çok şey var. ayrıca kişisel olarak bilgisayarın cılkını her şeyini bilenler var. birini bulup adamın pc'sine girecek, dosyayı videoyu bulacak, hatta direkt pc'yi formatlar gibi ne var ne yok silecek. ip falan da belli olmaz kim neyi bulacak. çocuk karakola mı gidecek ay bilgisayarıma girdiler diye.

ayrıca, arkadaşım, kardeşinin yüzü gözükmüyormuş çok şükür. gözükse daha fena. isterse youtube'a koysun, ne olcak. kim bilcek ne etcek.

ayrıca kardeşimi öldürürler de deme, bu kadar basit mi evlat öldürmek, annen baban öyle insanlar mı sence? ama kendi başına olmaz, kardeşinle ayrıntılı bir şekilde düzgünce konuş, ama kızı aşırı telaşa verme, onun yanında olduğunu söyle, beraber halledicez de

Son düzenleme:

Bu bahsettiğiniz şey basitçe yapılabilecek şey değil yalnız. Yani konu sahibinin bunu profesyonel anlamda adli mercilere bildirmeden yapması daha doğrusu yapacak birini bulması çok çok zor.
Sadece yüzü görünmediği için şükretmelisiniz video konusunda. Kardeşinizle oturup konuşup ailenize nasıl bir açıklama yapacağınız konusunda ortak bir fikir bulabilirsiniz. Bu kişinin istediği kardeşinizi ve sizi tehdit ederek üzerinizde baskı kurup çaresiz kaldığınızı düşündürmektir. Bunu da başarıyor gibi. Kardeşiniz gerçekten büyük bir hata yapmış ve Allah ne büyük ki yine de yüzü görünmemiş videoda. Rabb'imin mutlaka bir bildiği vardır. Siz kardeşinizle konuşmaya çalışın ve MUTLAKA ona uzman kişilerden psikolojik destek alması konusunda yardımcı olun. Kardeşiniz çok küçük değil ya çok korkuyordur ya da hiç korkmuyordur bunları yapmaktan. O hasta ruhlu kişiyi de şikayet etmeniz çok daha iyi olacaktır fakat başkaları duymadan halledebilmek için bunu yapamıyorsunuz. Önce kardeşinizle konuşmaya çalışabilirsiniz telaş yapmadan.

babamin olaydan haberi var yazilanlardanda var herseyden var ama babam bisiyi eksik biliyo kardesim biliyo belki ama susmayi tercih ediyo suanyani kardesim hep inkaretti benim pesimdedolandi teklif etti ama ben kabuletmedim oyuzdendetakti bana dedi babam annem bu sekilde biliyo ama ben eminim artik kardesim bence icten belki cikmistir diyebilir cunku bana artik ..... guvenmiyorum demisti ama babama yadaanneme soylemedi yasinin kucukluguneverdi sanirim yadabilmiyorum kardesi oldugu icin olayin ustunegitmedi cahil biri degil sonucta amabu video olayini kesinlikle onlarbilmiyolar oglan daha oncebana ve kardesime bu videodanbahsetmisti ama biz istedigimizde bizesiradan bir melodi videosu gonderdi bizde dedikki yalan atiyo bos atip dolu tutmaya calisiyo babinda takmiyoduk artik erkek kardesim tamamen siyirmisbu artik dedi hic birdaha uzerinegitmedik eger bu video eline gecsin ailemin hem vallahi hem billahi biteriz biz bu kadar emin konusuyorum cunku taniyorum ailemi oglanin amaci zaten internete sitelere falan atmak degil oylebi amaci yok amac aileme iletmek ama anadan uryan kendi cikmis videoya kardesimde nasil bir acidaysa artik sadece elleri ve kiyafeti cikmis ordan iste malesef tokezliyorum yaptigim plan tutmuyo

cok seviyorum ama okadar kizginimki ona daha kucucuktu o ya ben onu birakip gittigimde kucucktu nasil boylebir yanlis yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…