oglanin amaci kizkardesim istiyo hala ama kizkardesim terketmis ya kucuk sonucta gercek sevgiyi aski bu yaslarda kavrayamaz henuz burfa sucoglanda aralarindaki yas farki fazlaydi kizkardesiyle yasit bilemliydi kardesimin ayrilcagini ayrilincada gururuna yedirememis ama kizkardesim sevse asik olsa bile ailem kesinlikle evlenmelerine musade etmezdiki gene oglannin surekli dedigi laf beni kucuk gordunuz kucumsediniz isi gucu yok ne yiyp ne icicez modundan cikmis ask karin doyurur muhabbetinde daha bide asiri dedigim dedik biri kisitlama koyan yasak koyan kizkardesim oyleseylere gelemzki kaldiki oyaslarda o oyle yapinca ters tepti iste sonucuda buralara vardi
Bence otur konus kardeşinle doğruluk payı varmı?
Eğer doğruysa kardeşini yanına al. Uzaklaştır
Değilsede kulak asma ailene hiç bişi gönderemez
Başı belaya girer Kanunlar belli
Damat koğuşundaa gelin ederler insanı 2 kefen bildirirler insana
yok canım evlenmek falan değil benim dediğim belli kardeşin derdi. kardeşine olayı anlatarak bu adamı durdurmanın bi yolunu bulabilirsiniz belki kardeşin az çok neler yapabilceğini biliyodur sonuçta kardeşin bilse bence sürekli endişeli tedirgin olur diye tahmin ediyorum
Offf Çocuk Kardeşini Geri İstiyor Ama Olmaz Yaa OlmazKonuşsan Çocukla Hiç Olmaz Psikoloji Bozuk Anlamaz ki O Şimdi Video İle Korkutursam Kız Bana Geri Döner Diyo Düşüncesi Yanlış Aile Olarak Kardeşinizi Ele Vermeyin Eğerki Aileniz Duyarsa Bi Süre Yanınızda Kalsın Kızkardşiniz Hasret Giderin
kardesinle konus bir an once. boyle video var mi yok mi? utanir diye dusunme zira gercekse utansin biraz da. beraber cozmeye calisin ama zannetmiyorum ailenin haberi olmadan cozebileceginizi belki cocugu ikna yoluyla
Bence kardeşinle otur konus ama yüZ yüze Yanına gidene kadar bişi deme sonra hata üstüne hata yapar. Bence o adi herifin yaptıklarına cvp verme hiç bişi deme kızdırancak kelimeler söyleme gaza gelmesinn dediklerinde boyun eyme Oralı olma zzamanla oda uğraşmaktan vazgeçecektirdogruluk payivar tbikide esylarimiz dan bildim ayrica bu soylediklerimden eminim yanizaten sordugumda bana inkar etmiycek biliyorum yardim istiycek
korktugum tek sey evdenkacarmiacaba dusuncesi var cunku daha once aynisi ilceden birininbasina geldi nisanliyken bilmedigi bi erkege soyunmusbu kisi ve sonra internete dagilinca fotolari korkup kacmisti ama o bir hafta icinde gene internetten tanistigi bir adama kactisonucise suan bosaniyo ve bir cocugu var dahasini gectim babasi yuzfelci gecirdi ve gecen sene vefat etti kardesim yapmaz bunu ama o kizdanda kimsesephelnmiyodu cok kendinden emin universite mezunu cok guzel akillibikizdi biz sok olmustuk ozamanlar simdide ayni tehdit bizde dolaniyo korkuyorum yani cok oyuzden burdayken bildigimi soylemek istemiyorum korkutmamak icin tniyorum cunku onu korktugu zmancaresizce seyler yapar
bu çocuk konuşmaktan anlıyacağa benzemıyor herkes öğrenecek dıye korkmadan savcılığa gıtmenız daha doğru bu tiplerle anlaşma olmaz çünkü iki gün sonra gene musallat olur
ben sizin dediginizi sudurumdakesinlikle yapamam amacim zaten savciliga gitmedenhalletmek
Allah korusun ya.. senin en kısa zamanda memlekete gitme şansın varsa eğer git bence orda karşinle konuş ve bi şekilde bu konuyu ikiniz detaylıca konuşarak bi orta yol bulmaya çalışın.kaçması gibi durumlardan da şüpheleniyosan da direk beraber dönersiniz yaşadığınız ülkeye. ya da kardeşin üni falan okuyo mu ya da senin yanında okul okuma ya da en kötü 1 sene kadar kalma durumu var mı eğer varsa adama kardeşim artık yurt dışında yaşıcak senin bunu yapman onu tamamen kaybetmene sebep oldu olacak ggibi bi konuşma yapabilirsin. ve gerçekten böyle bi şans varsa bencede al yanına yada üni okuduysa ya da okuyosa başk bi şehire geçici süreliğine yerleşebilirse bu süreçtte de dava açmanız da söz konusu olur hem
olacakları sizin kadar ıyı göremıyorum halıyle fakat 2 yıldır kardeşiniz bu korkuyla psikolojisini bozmuştur bundan sonra başka bı erkeğe guvenemıycektır bile belki bu psikopatın yaptığı yanına kar kalmamalı en azından bır erkek yokmu bununla usulunce konuşabılecek bakın bır erkeği alamıyor karşısına anca kadınlara yapabılır savcılığa gıdemıyceksenız olayın aranızda kalacağını düşündüğünüz bır erkekten yardım alın o konuşsun
onuda dusundum cunku bende onucok tahrik ettim acikcasigururunu kirdim acaba bana ondanmigozdagi veriyo diye dusunmedidegilim erkrk kardesime hicbir sekildeatamiyo atsabile erkrk kardesim hicbir sekildecvp vermiyo babamin karsisindan gecermis yuzunebakiyomusresmen babam kahkaha atip yanindaki arkadslakonusmamuhabbetine dalip takmiyorum havasi verince umudu kiriliyo biyerde ciddiye alinmadiginin farkinda ama iste benimdecenem durmazki bende okadar coksaydirdimki evet muhattab olmasaydim belki bukadar olmazdi ama dedigim gibi ok yaydan cikti suandaBence kardeşinle otur konus ama yüZ yüze Yanına gidene kadar bişi deme sonra hata üstüne hata yapar. Bence o adi herifin yaptıklarına cvp verme hiç bişi deme kızdırancak kelimeler söyleme gaza gelmesinn dediklerinde boyun eyme Oralı olma zzamanla oda uğraşmaktan vazgeçecektir
uniye hazirlncakti ama bu durumdadershaneye gondermiyor babam malesef banagore hakli cunku adam artik oylebitirsmiski kapnin onune tek cikartmiyo ben istek yaptim bekliyorum zaten ama subattan once gelmez oyuzdenben subatta gitcem ocaktada gidebilirim amaistesem yani kesinlikle gitmem lazim nolur nolmaz diye ona destek ciktigimi bilsinki korkmasin diye aileme ucundan videodanbahsedicem ama yalan atarak tabi sadece erkek kardesime falan gonderirsediye korkuyorum cunku babam anlamazvideodan falan ama kardesimdende cekiniyo iste sonucta namusa gidiyo bu is ki bide bizim bbaba tarimin akrabalri cok erkekler ozellikle istese kardesim bugun vurma kirmayla halledebilir isi ama bu sefer o cocuk durmaz intikam alir daha kotusey yapar diye babam engelliyo yoksa akrabalr hep demis babama afedersiniz ama agzini burnunu kiralim demis babam ona izin vermiyo iste kimse citini cikarmiycak takmiycak havliycak sonrasusacak diyo oglanda bunu bi halt saniyo benden korkuyolar saniyo halbuki isin aslini bir bilse buna kesinlikle cesaret edemez zatensartli tahliye oldu yani abisi sikayeti ni cekmis ve ara aragun doldurmak icin cezaevine girip cikiyo ben birkere senle savcilikta goruscez dedigimde bana tamam fozurdilerim bidaha olmiycak demisti hatta arkadasida onun adina ozurdilemisti ama iste gene kudurdu gene cat cat saliyo kendini uzerimize bilmiyoki niz yanarsak onundayanacagini
30 saniyelikbir videoama inanin cok ekstrm birdurum soylemeyedilim varmiyozaten olumcikar ovideodan olum ama istedediginizi uyguliycam korkmamaigerektigini soyliycemBence kardeşiniz gelsin yanınıza bir yıllığına dil eğitimi filan alsın eğer üniversiteyi orada okuma şansı yoksa. Sanırım 16-17 yaşındaymış bu videonun ortaya çıktığı zamanlarda. Videonun içeriği nedir bilmiyorum ama 30 snlik ve çok ciddi birşey yoktu dediğinize göre, çok ekstrem bir durum değil. O yaşlarda çoğu genç böyle deneyimler yaşayabiliyor, kardeşinizin tek suçu yanlış bir kişiyle ilişkiye başlamak yanlış kişiye güvenmek olmuş. Bu ne intihar ettirtecek, ne tehdit edilmesine göz yumulacak bir durum. Kardeşiniz zaten çocuğun gerçek yüzünü öğrenmiştir, hatta muhtemelen videodan da haberi vardır, şuan onun yanlış tepkiler vermesini sağlayacak tek şey ailenin ve çevrenin tepkisinden duyduğu korku olur. O yüzden onu biran önce yanınıza alıp, bulunduğu ortamdan uzaklaşmasına, yeni, olumlu çevreler, yeni amaçlar edinmeye çalışmasına yardım edin ve onunla bu konuyu konuşurken çok gergin, endişeli gözükmemeye çalışın. Öfkeli ve suçlayıcı davranmayacağınıza eminim zaten.
Çocuk konusunda da bence bir daha konuşursanız sanki umrunuzda değilmiş gibi davranın. Zaten eski bir olaymış, 'benim kardeşim senden kurtulup yeni bir hayat çizdi. Zamanında hata yapmış olabilir ama şuanki davranışlarıyla bütün aileye kendini kanıtladı. Şu saatten sonra kimse çocukluk hataları yüzünden onu suçlamaz ama senin için bedeli ağır olur ' tarzı bir tutum takının çocuğa karşı. Sakın korktuğunuzu belli edecek tarzda anlaşmalar yapmayın, bir kere o kozu verirseniz eline bir daha önünü alamazsınız dijital verileri saklamadığından emin olamazsınız ki asla.
Bir de kardeşinizle biran önce konuşup yanında olduğunuzu ona destek olduğunuzu anlatın bence. Eğer videodan haberi varsa ve tek başına bu tehditle karşı karşıya olduğunu sanıyorsa, kafasında sizin tepkinizi daha çok dramatikleştiriyorsa daha çok hata yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?