anladım canım üni olayı olmaması çok kötü olmuş. babanında bişey yaptırtması sizin alehinize olur zaten başınızı belaya sokmaktan başka bişey olmaz. ama bak senin elinde çok büyük bi koz var. savcılığa gitmenden korkuyo senin yapcağın en iyi şey facete yazıştıklarınızı mesajlarınızı telefon konuşmalarınızı ve cep mesajlarınızı asla silme ve hepsini kopyala ve hatta özel olarak çıktısını al. ve seninle irtibata geçtiği an ona de ki senin bana ve kardeşime söylediği söyleyeceğin ve özel hayatımıza yönelik yaptığın şantaj videoda dahil dakika dakika saniye saniye herşey yazılı bir şekilde savcıılığa teslim edilcek ve en ağır cezayı alman için elimden geleni uğraşıcam diceksin sana tek şans veriyorum o videoyu silceksin eğer ki silmezsen savcılığa gider şikayette bulunur en ağır cezayı alman için herşeyi yaparım kendi infazını kendin yakarsın sen silmezsen eğer savcılık bilgisayarına ve kopyalama tehditine karşın bütün elektronik gereçlerine el koyup kendisi imha edicek dersin. bu yazdığım tüm yazı avukat eşliğinde yazılmıştır diceksin. bi daha beni ve kardeşimi her hangi bişeyle herhangi bi nedenle tehtid ettiğin anda savcılıktayım dersen bence baya korkar
ben butun herseyi sildim malesef ya dayanamadim ovideoyu gorunce gercekten kalbim dayanmadi iki kez baktim ucolmadi tumden konusmayi sildim faceden ama maillerimde var aklimayeni geldi msn adresinde var
bundan sonra eğer konuşma olursa hiç birini silme canım maillerine de hemen göz at ve sağlam olduğundan emin ol hemen kaydet bence onların hepsi delil senin için.
sizin konunuz bana oyle bır sıkınt yaptıkı uyuyamadım dusunun, Allah yar ve yardımcınız olsun öncelikle bir abla olarak cok zor bır durum ve tek basınıza bu yuku tasımanız,
eger bu goruntu 2 senedır var ve 2 senedır kımseye gondermedıyse sandıgımız kadar gozu kara asına bela almak ısteyen bır kısı degıl bu sahıs, sizin uzakta ve kardesınıze abı ve baba kadar zarar veremeyecegınızı bıldıgınden sızınle paylastı,ben sanmıyorum sızın aracılıgınızla kardesınızı pusturmaya gozdagı vermeye calısıyor ama bısey yapacagından degıl her turlu sansını denedıgınden,
Ve en en son ıhtımal hadı bu goruntu yayınlandı dıyelım mecburen aıleye photoshop dıyeceksınız, ve ınandırıcı olsun dıye kardesımle bır kere ısrar uzerıne kameralı sohbet etmısler ve o odanın goruntusunu kullanmıs, yoksa bu kızı yalnız bırakmıyorsunuz nasıl yapabılır boyle bırsey dersenız sanırım ıkna edersınız, Allah çozumsuz dert vermesın vardır herseyın bır caresı, saglıcakla kalın
cokcok saolun benikigunduragzimalokmakoymadim su saat oldu kendimden gectim bir yasinda cocugum var ikigundur o bakiyo vallahi surekli agla migrenimde kalkti kafayi yiyiorum bende ayni sizin gibidusunuyorum sonucta bu goruntu cikarsa basinin agriycagini cok iyi biliyo ama benim adimda tubaysa ben yedirmiycem kardesimi ona okadar kolay degil o isler kardesimi korkutabilir ama beni asla
malesef baktim simdi ama bende kayitlidegil di ya busanirim oyuzden msnde yok tuhh yaa keskesilmeseydim
aman diyim bundan sonra her hangi bi konuşmasını falan sakın silmeyin. ama o sizin sildiğinizi bilmediği için bunu yinede koz olarak kullanabilrsiniz kaldı ki zaten isteniilse hepsi çıkarılır içinizi ferah tutun inşallah bi an önce başınızdan def edersiniz bu belayı
kardesınız cok şanslı arkasında sızın gıbı ne durumda olursa olsun onu seven onu koruyan bı ablası var
Merhaba,
Durumunuz zor. Bu adam size bu mesajları atabiliyorsa kardeşinizi de tehdit ediyordur ve bence kardeşinizin yardımınıza ihtiyacı var, , tehdit ederek kardeşinize daha büyük zararlar verebilir. Ailenizden kardeşinizde sizin kadar çekiniyorsa her dediğini yaptirabilir. Kardeşinizle uygun bir dille konuşup yanında olun lütfen. Bu pisliğe meydanı bırakmayin. Gerekirse tehdit edin seni savcılığa verecegiz biz kardeşimin yanındayız diye. Ne kadar yanlış şeyler yaşamış olsada kardeşinizin yanında olun hatası daha büyük zararlar getirmesin inşallah.
dundenberi yerdemiyim gokteyim bilemedim dun gece facebookuma bi mesaj geldi kizkardesimin facesini pisligin biri calmis bana kardesimle ilgili aklimin duracagi ailemin dagilcagi hatta cinayetin bile islenebilcegi bir seyler soyledi bentabi kizkardesimi savundum yapmaz etmez derken bana bivideo gonderdi cok utaniyorum sizesoylerken ama iste cokileri gitmemekle beraber bayabi uygunsuz goruntuler gordum bizim evde hemde kizkardesim 18yasinda hemde buvideoyu babama veerkek kardesime gosterecegini soyluyor ve bunlar aileme giderse ya kiz kardesim kendini oldurur yada ailemizden biri kesin olur ben biliyorum bunu napacagimi sasirdim kizkardesime hicbisiy soylemedim caktirmadim durumu egerki soylersem kesinlikle kendine bir zarr verir cunku bunu dahaoncebirkere denedi oglani hemen engelledim ama napacagimi bilmiyorum iki taraftanda sikismis durumdayim subatta turkiyeye gidicem ve durumu bisekilde izah edicem ama aslao videodaki kizkardesimdiyemem ama videodaki o eminim hem evimizden dolayi hemde kiyfetinden dolayi sadece yuzu gorunmuyo 30 saniyelik bir video kizkardesimi yanima getirmeyi dusunuyorum hatta istek yaptik ailem oglanin durumundanhaberdar bundan uc ay oncefacesini calip akliniza gelebilicek herturlu pislik seyi soyledi ama ailem hic inanmadilar babam ve erkek kardesim hicbir sekilde oglanla muhattap olmadilar prim vermemek adina daha dune kadar bende inanmazken boyle bisiyin artik gercek oldugunu biliyorum ama ailemin caninin yanmamasi icin nasil bir cozum uretmeliyim nolursunuz banabirfikir verin allahaskina bizcok birbirine tutkun annaeye babaya cok saygi duyan bir aileyken simdi nasil bu duruma geldik anlam veremedim kizkardesim cok degisti buiki sene icinde yalanlara basladi riyalara basladi kotu arkadas edindi ustelik erkek kardesim ve babam okadar cezalarverdigi halde hangi arabu hatayi isledi anlamadim ustelik evimizde internet yok ve kizkardesimin telefonunu almislardi iki sene once kadar bu kadar iletisimsiz kaldigi halde nasil boyle tehlikeli bisiy yapti hala aklim kalmiyo okadar ustune dustugumuz okadarcok deger verdigimiz kizkardesim simdi nehale geldi ben napiyim simdi nasil bir yol izliyim bana bi deyin yapti bi hata biliyorum ama obenim kiymetlim sirdasim en sevdigim bu hatasi yuzunden ondan kopamam cunku eger koparsam biliyorumki okaldiramaz bunu cok seviyorum onu yanlis yapti diye yargilamak istemiyorum aileme ve kizkardesime zarr vermeden nasil cozebilirim bu isi bana bi yontem bulun lutfen
elinde iletisime gecebiligi hic bir aleti yokki bende onu dusunuyorum cocugun bana dedigi biey vardi kardesin bana ablam seni sinir etmek icin elinden geleni yapcak demisti dedi bunu nezaman soylemis olabilir kafami okurcaliyo egerki iletisime geciyosa onunla muhtemelen babamin telini gizli alip iletisime geciyodur aklima baska bisiy gelmedi yokk yni
Kardeşinizle konuşsanız yaptığın doğru degil ama bu adamın sana zarar vermesini istemiyorum kardeşimsin yaptiğin yanlış ama benim için sen önemlisin tarzında anlatsanız abla olarak içiniz rahat olur. Bu adam yurtdışından size yetişiyorsa kardeşinize ulaşamaz mı? İçiniz biraz rahatlar belki
şeref yoksunu,itin kopuğun biri belli ki.yaptığı suç.hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun.kızkardeşiniz bir hata yapmış olabilir.bunun yüzünden kimsenin ölmesi gerekmiyor.ailenize bu durumu izah edin.herkes hata yapabilir.ama o adi insanı da ALLAH BİLİR ne yapacağını
♥gözyaşı♥;32804136 .!.:Direk polise ve savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız.
Başka çıkar yol yok.
Mevzunun duyulmamasını istiyorsunuz anlaşılan.. Çok büyük hata yapmış kardeşiniz..
Şikayet edin , tehdit ettiği için çeksin cezasını..
Kız kardeşinizi de koruyup kollayın, ne yapıyor kimle konuşuyor ne ediyor takip edin..
suan itibari ile o dediginiz tehlike arz ediyo ailem acisindan yapamam onu kendi taktigimle deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?