- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Ben her gün 1 saatimi evet arkadaşıma ayıramam bunu kendisine söylüyorum telefon olarak ayıramam..Kavga etmeye gerek yok, evlenmeden önce nasılsa şimdi de o şekilde devam edebilirdi. Siz biraz eşinizin dediğini fırsat olarak görüyorsunuz. 1 saat konuşmaktan bile sıkılır hale gelmişsiniz. Kabullenin bence. Karşı taraf sizi önemsemese bunları dile bile getirmez uğraşmaz uzaklaşırdı. Eşinize de senden öncede vardım ben diyemeyeceksiniz anlaşılan. İlişki oturduğunda o arkadaşını çok ararsınız benden söylemesi.
niye benim söylediklerimi çarpıtıyosunuz anlamadım. e madem dinleyin kocanızın sözünü. mutluluklar.Ben konuyu anlatamıyorum sanırım tekrar edeyim sizin için ,
Arkadaşıma gidiyorum kendisi de geliyor dışarda da görüşüyorum kısıtlanmıyorum bu konuda
Bu hafta sadece 5 gün içerisinde gel dediğinde gidemeyeceğimi söyledim onun haricinde telefonla konuşuyoruz geliyor gidiyor ben gidiyorum
Bu esnada eşimle çok fazla iş seyahatinden dolayı görüşemeyeceğimiz için telefonla gitmemi istemediğini söyledi , ben başıma birşey gelir demedim ki bu sizin yorumunuz..
bende diyorum ki ; o zaman şunu mu yapmam gerekirdi ;
Kocam ne diyorsun ya başıma ne gelecek sen git İtalya'ya ben başıma buyruk giderim sen gitme dedin ama olsun gidicem ben
Doğru olan kısım bu mu ?
Onları yapıyoruz Zaten , gelinlikte evde yanımdaydı bende gittim ben şu kısmı açıklayamadığımı düşünüyorum ,Madem arkadassiniz, neden ev tutma gelinlik prova temizlik vs sebebiyle hic vaktim kalmiyor diyorsunuz ki?
Cagirin evi birlikte temizleyin, bu kadar icli disli olmayi isteyen o. Ben hic cagirmadim ama arkadaslarim kendileri geldi zaten sen yorulma diye her seyimi yaptilar. Gelinlik modeli bile sectiler bana. Yani benim tarzima uygun seyler belirlediler. Kendileri magaza arastirdi her seyi hazir onume koydular.
Bu arada birer kahve icersiniz max yarim saat isinizi gucunuzu gorunce susar.
Çarpıtmıyorum siz öyle anladınız nedenseniye benim söylediklerimi çarpıtıyosunuz anlamadım. e madem dinleyin kocanızın sözünü. mutluluklar.
Çarpıtmıyorum siz öyle anladınız nedense
söylediğinizi açık yollu dile getiriyorum gitmeniz gerekirdi demişsiniz bende o zaman durum şuna geliyor , kocam ne derse desin boş dinlememe gerek Yok sözünü gideyim doğrusu böyle mi diye soruyorum ?
Anladım , siz gitme dediği yere gidiyorsunuz..Eşin gitme dediği için gitmiyormuşsun kızın yanına...yönetiyor baya seni
Buraya konu açınca sinir kat sayısı insanın daha da Yükseliyormuş..Bende aynı problemi yaşadım buraya konu da açtım. Nişanlandım. Arkadaşımın sevgilisi yoktu yalnızdı. Ona vakit ayırmadığım ondan uzaklaştığım vs bir sürü tantana oldu. Anlatmaya çok çalıştım. Kurtaramadım arkadaşlığı. İstiyordu ki sürekli yazayım saatlerce telefonda konuşalım ama benim ne zamanım var buna ne de enerjim. İşten gelip 1 saat telefonda konuşamam. Zaten sevgilimle de o saatlerde vibirbirimize vakit ayırabiliyoruz. En son seninle konuşmak istemiyorum görüşmeyelim dedi. Yaaptığım herşey boşa gitti anlayacağın. Bence hiç uğraşma kendi haline bırak. Eşlerimiz bizim istemediğimiz birşeyi yapsa hoşumuza gitmez o yüzden gitme diyorsa gitme. Bu kısıtlanmak değil bence. Bu arkadaşlık kurtulmaz üzgünüm. O hayatında biri olmadığı için bu durumu anlayıp kabullenmez. Görüşmeye devam etseniz bile siz yalnız olmadığınız için bile suçlanacaksınız. O şuan kendi gibi birini kaybettiğini düşünüyor. Yalnızlık psikolojisi yani. Ama o sevgili bulup evlenseydi siz umrunda bile olmazdınız. Aynı durumdayız. Üzülmeyin boşverin. Gerçek dost birşeylere mecbur bırakıp seninle konuşmak istemiyorum demez diyemez
İyide henüz evli değilken muhtemelen gidip geliyordun'tehlikeli' görünen arkadaşın semtine...evinin direği olunca mı nazlandın...umarım arkadaşın bazı şeyleri anlar bir an önceAnladım , siz gitme dediği yere gidiyorsunuz..
Neden ben defalarca söylediğim halde anlaşılmıyor ki olsun sabırlı insanım tekrar edeyim ,
Eşim gitme gelme orda durma görüşme demedi buraya kadar tamam sanırım
Burada olmadığı için istemediğini o günler içerisinde gitmezsem daha iyi olacağını söyledi istersen onu çağır ya da dışarda görüşün dedi
Bende tamam dedim
Bu durumda eşim beni yönetiyor mu oldu yönetsin evimin direği
Nazlanmadım , yurt dışında olacağım için şu 5 gün gitme dedi eşim arkadaşımın tavrı da bundanİyide henüz evli değilken muhtemelen gidip geliyordun'tehlikeli' görünen arkadaşın semtine...evinin direği olunca mı nazlandın...umarım arkadaşın bazı şeyleri anlar bir an önce
Benimkilerde aynı durumda arkadaşlarım ve bende aramadın diye yakınma degilde sen artık evleneceksin bize zaman ayıramazsın aa biz senin işin var diye sana haber vermedik zaten gelmezsin triplere arkadaş olgusundan soğuyacak duruma geldim en son ve mesafe koydum dügün hazırlıklarını bile üstün körü anlatıyorum nişanlımla olan en ufak bi hareketimiz tavrımıza saçma sapan yorumlar degişik insanlarmış bu kadar zmaan nasıl arkadaşlık kurdum farketmeden dedimYaptıklarımı söylemiyorum yapılan iyilik söylenmez ayıp da ibadette gizli olur , ama benim kendime göre işlerim oluyor evimi tuttuk , eşya , temizlik gelinlik provası , alışveriş , düğün salonu derken gerçekten kendime bile vakit ayıramıyorum , o ise sürekli görüşemediğimizden yakınıyor..
Belki de böyle Zaman'larda görüyoruz işte.. ben artık bişey demiyorum kendisine dünden beri bıraktım , Zaten burda yazılanlardan sonra benim arkadaşım bir melekBenimkilerde aynı durumda arkadaşlarım ve bende aramadın diye yakınma degilde sen artık evleneceksin bize zaman ayıramazsın aa biz senin işin var diye sana haber vermedik zaten gelmezsin triplere arkadaş olgusundan soğuyacak duruma geldim en son ve mesafe koydum dügün hazırlıklarını bile üstün körü anlatıyorum nişanlımla olan en ufak bi hareketimiz tavrımıza saçma sapan yorumlar degişik insanlarmış bu kadar zmaan nasıl arkadaşlık kurdum farketmeden dedim
Gerçekten mi? Bilmiyorum ne denir ama şöyle bi durumda var ki siz eşinizle aranızda olanları arkadaşınıza fazla anlatmayın bence sanki onun kırgınlığıda olabilir mesela eşinizin arkadaşınız hakkındaki yorumlarını..Belki de böyle Zaman'larda görüyoruz işte.. ben artık bişey demiyorum kendisine dünden beri bıraktım , Zaten burda yazılanlardan sonra benim arkadaşım bir melek
Sevgilisi yoksa önayak olun birileriyle tanıştırın bence. Şimdi sizde uzaklaşırsanız baya kötü olur. Ben üstüne düşmek istemem ama psikoloji daha kötü oldu biliyorum. Ama görüşmeyelim teklifi karşıdan gelmişti. Sizde kaybetmeden orta yolu bulmaya çalışın eğer hala ısrar ederse deyin ki benim elimden gelen bu sana yetmiyorsa yapacak birşeyim kalmadı. Sen evlenseydin ben sana böyle yapmazdım vs en azından elimden geleni yaptım dersinizBuraya konu açınca sinir kat sayısı insanın daha da Yükseliyormuş..
arkadaşıma şükür edesim geldi insanların düşüncelerini gördükçe..
Evet eskisi gibi olamıyoruz işte anlatmak istediğim de bu olamam olamıyorum olamayacağım..
sorumluluklarım var burada söyleyenler siz eşinizi evinizi bırakıp her dakika arkadaşınızla mı ilgileniyorsunuz ?
Ben ilgilenmiyorum görüşmüyorum demiyorum kendisi devamlı istiyor..
Herneyse anlayan birileri çıktı teşekkür ederim size
Evet ama bekarken gittiğim yere şimdide gidebileceğimi söyledi buradaki bir kaç kişi bende eşimin istemediği birşeyi yapmam o da benim istemediğimi yapmadığı gibi adamın aklı kalacağına anlayışı arkadaşımdan beklerim hani en yakınım benim çok taviz vermem gerekiyor ya.. o versin birazda öyle değil mi ? Çağırdım Zaten çoğu şeyde yanımıZda oluyor ama kendi isteğiyle artık bazen gelmiyor tavrından dolayı sanırımEsinizi hakli gordum ben.
Gece disarda olman uygun degil. Tehlikeli diyosun.
Bi fikrim var.
Dugun alisverisi icin arkdasini cagirsanya " yardim et bana" diye.
Hem gorusmus olursunuz, hem pili biter uzun bi zaman istekte bulunmaz.
Ayrica alttan alttan arkdssin nefret eder olmus esinden tamda evlendikten sonra gelemem vs dediginden. Laf arasi anlat " esimin dusuncesi bu" diye.
Belkide kiz esinin onun hakkinda kotu dusundugunu saniyordur.
Mesela ben konunun basinda 'neden yollamiyormuski?" Dedim.
Megersem kararnliktan dolayi.
O zmn hak verdim.
Yok eşim öyle arkadaşlarım hakkında yorum yapacak insan değildir Zaten karışmaz o öyle şeylere siz iyi olursunuz olan bana olur der susar :)Gerçekten mi? Bilmiyorum ne denir ama şöyle bi durumda var ki siz eşinizle aranızda olanları arkadaşınıza fazla anlatmayın bence sanki onun kırgınlığıda olabilir mesela eşinizin arkadaşınız hakkındaki yorumlarını..
Sevgilisi varla Yok arası erkek arkadaşı ilgilenmiyor aramıyor sormuyor o bize geldiğinde geç oldu kalk dediğinde erkek arkadaşı ben aman arkadaşım kalk olsun adamın aklı kalması dedim benim kocam dediğinde suç olduSevgilisi yoksa önayak olun birileriyle tanıştırın bence. Şimdi sizde uzaklaşırsanız baya kötü olur. Ben üstüne düşmek istemem ama psikoloji daha kötü oldu biliyorum. Ama görüşmeyelim teklifi karşıdan gelmişti. Sizde kaybetmeden orta yolu bulmaya çalışın eğer hala ısrar ederse deyin ki benim elimden gelen bu sana yetmiyorsa yapacak birşeyim kalmadı. Sen evlenseydin ben sana böyle yapmazdım vs en azından elimden geleni yaptım dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?