Benim derdim de arkadaşım..

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.069
5.238
723
Allah başka dert vermesin , benim çok yakın bir kız arkadaşım var kendisi bekar benim nikahım oldu ağustos da düğünüm var. Bu ikinci evliliğim olacak Allah nasip ederse.

Hiç sorunum yok evliliğimden eşimden ailesinden yana , ancak en yakın arkadaşımla tabi ben bekarken sorumluluklarım yokken hep beraberdik , ailemde kendisini tanıdığı için ona gider kalırdım , o gelirdi arkadaşım yalnız yaşıyor başka şehirde ailesi, tabi durum böyle olup benim nikahım olunca akşamları eşime yemek yapıyorum , beraber kalmıyoruz gece beni ailemin yanına bırakıyor ama onunla beraber vakit geçiriyorum Zaten daha nikahım olalı 10 gün oluyor arkadaşıma vakit ayıramadığım için benden uzaklaştı soğudu konuşuyorum anlamıyor ben mi diyorum yanlış yapıyorum acaba ?

Eşim şuan yurt dışında yarın geliyor nasipse o yokken gel oturalım dedi , haklı gidip oturabilirim ama eşim ben yokken gitme ben geldiğim de getirir götürürüm demişti şimdi ona söylediğim de " bu kadar yüz verme, bu ne böyle en başından böyle alışmasın vs " diyor bişey diyemiyorum kırılmaması için çoğu zaman eşim bırakıyor konuşuyoruz oturuyoruz sen gel diyorum ben gelemem zor oluyor diyor halbuki yarım saat Yok evlerimizin arası istese gelebilir , çok özveride bulundum arkadaşım için , kıymet değer verdim ailesi olmadığı için yemek yapamadığı zamanlarda annem yaptı götürdüm , ev tutacaktı kefil istediler oldum , telefonunu satacaktı o dönem parası yoktu kimse almadı eşim alalım biz zor durumdan kurtulsun dedi aldık , geceleri aradı erkek arkadaşından ayrıldı gecenin 1 inde uykum bölündü demedim dinledim sabah işe gideceğim halde hemde..

Yaptıklarımı söylemiyorum yapılan iyilik söylenmez ayıp da ibadette gizli olur , ama benim kendime göre işlerim oluyor evimi tuttuk , eşya , temizlik gelinlik provası , alışveriş , düğün salonu derken gerçekten kendime bile vakit ayıramıyorum , o ise sürekli görüşemediğimizden yakınıyor..

Telefonla konuşuyoruz telefonu açtığında 1 saatten önce kapatmıyor eşimde haliyle bir süre sonra artık yeter ne konuşuyorsun diyor bu sefer ona takılıyor neden karışıyor diye bunaldım artık yanlış mı düşünüyorum ?

Sen haklısın da,arkadaşını çözemedim. Çok boş zamanı var galiba. 1 saat konuşmak nedir? Evli insansın biraz anlayış yaniiii

Arkdaşınız eşinizin alışmaması konusunda haklı.
Evet ama Zaten kısıtlayan bir eşim Yok benim sadece yurt dışında olduğu için bunu dile getirdi bende kırmamak için tamam dedim normal şartlar da zaten kendimi bilen birisiyim hani İnsan böyle zamanda yakınından bekler ya anlayış canım eşin öyle dediyse ben geleyim derim ben olsam çok mu karşı tarafı düşünüyorum anlamadım ki ..

Sen haklısın da,arkadaşını çözemedim. Çok boş zamanı var galiba. 1 saat konuşmak nedir? Evli insansın biraz anlayış yaniiii
Yani işten eve gelince evet yalnız yaşadığı için boş zamanı çok ona ayak uydurmuyorum artık eskisi gibi istesem de olmuyor hazırlıklarım bir yandan e haliyle çok yeniyim daha evlilikte eşimle Başbaşa kalmak istiyorum bu sefer o konuşmak istiyor bunaldım resmen

Ama sen çok detaylı düşünüyorsun canım benim.
En iyisi yaptığın her etkinliğe davet etmek. Ben öyle yapardım gidip oturma fırsatım yoksa.
Yapacak başka bir şey yok.

Benimde çok sevdiğim arkadaşlarım var ama evlendim evleneli hiç rahatsızlık vermediler hatta ben arayıp kızdım unuttunuz beni diye. Onlarda yeni evlisiniz rahatsızlık vermemek için yanlız bıraktık seni dediler... olması gereken bu. Yine zamanınız olur gorusursunuz ama eskisi gibi olmanızı beklemesin

Ama sen çok detaylı düşünüyorsun canım benim.
En iyisi yaptığın her etkinliğe davet etmek. Ben öyle yapardım gidip oturma fırsatım yoksa.
Yapacak başka bir şey yok.
Aynen öyle düşünüyorum galiba.. kimse kırılmasın diye düşündükçe paramparça oluyorum

Ne kadar güzel.. Benim diğer arkadaşlarımda sizin arkadaşlarınız gibi rahatsız etmeyelim sen vakit buldukça ara derler ama nedense bu en yakın arkadaşımda göremiyorum bana vakit ayırmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun demesinden yoruldum Yani kaynanam bu kadar dırdır yapmadı bana

Esinzi yurt diisndayken niye gorusmuyosunuz arkadasinizla onu anlamadim.
Brnce dengeyi kurmak onemli esin yeri ayri arkadasin yeri ayri bir tarafi boslayip diger tarafa fazla agirlik vermissiniz arkadasiniz da bozulmus hakli olarak.
Benim bir arkadasim bekarken bizim ev de yasiyordu resmen.her an arar gelirdi.
Nisanlandi bir kac adim uzaklasti evlendi tamamen yok oldu

Arkadaşımla görüşmüyor değilim eşim o yokken onun oturduğu bölge nasıl desem kücük sanayi gibi bir yerde gidip gelmemi istemedi kendisi çalıştığı için arkadaşım akşam saatinde alacak kimse olmayınca ordan tramwaya yürümesi sıkıntılı oluyor ben gelince bırakırım ben yokken gitme dedi yoksa dışarda görüşmek istese mesela görüşürüz ki ben dedim görüşelim dışarda vakit geçirebiliriz diye onu da arkadaşım istemedi... amacım Yok olmak onu Yok saymak değil de anlatamadım ki eskisi gibi olamadığımı.. o eskisi gibi olalım istiyor.

İnsanın en yakınına nazı geçermiş. Sanırım o da samimiyete dayanarak duygularını açıkça belirtiyor. Ama kabul edin sizde evlenir evlenmez saf değiştirmişsiniz. Evlenmeden önce nasıl gidip dönüyordunuz arkadaşınıza da evlenince gidilmesi zor bir yer oldu? Besbelli kızla görüşmek istemiyorsunuz. Yani daha doğru tabirle boş vakitlerinizde görüşün istiyorsunuz. Arkadaşınızda evlensin biran önce bence. Üzüldüm adına.

Benim için gidilesi zor bir yer olmadı eşim burda olmadığı için kendisi gitmemi o yokken istemediğinden dolayı istemediği birşeye saygı duyarak gitmedim. Ben görüşmeyelim demedim ki arkadaşıma yani bu saf değiştirmek değil görüşelim , bize gelmesini istedim gelmedi dışarı çıkalım dedim çıkmadı üzüldüğünü düşünerek iş yerini ziyarete gittim benn arkadaşımı Zaten boş bırakmadım aslında.. Şimdi eşime de ben seni dinleyemem gidicem diyemezdim diye düşündüm

Benim başımdan geçti o en yakın arkadaş sendromu ne kadar kurtarmaya calissam da olmadı ve koptuk. Anlatamazsın anlamak istemez bu böyle gelir gider.

Arkadasini anliyorum sana alismis tam bir dostsun cünkü ona kizamiyorum ama esine sinir oldum,cocuk gibi arabayla ordan orayami götürcek seni sürekli bukadar sinir koyarsa sende buna izin verirsen cekilmez olur.!?
Kiz belliki esinin yaninda rahat edemiyecek diye gelmiyor yanina .. siz iki kadinsiniz istediginiz kadar konusursunuz bundan esine ne??
Arkadasin degil "benimde derdim esim " diye olmaliydi baslik.

Benim başımdan geçti o en yakın arkadaş sendromu ne kadar kurtarmaya calissam da olmadı ve koptuk. Anlatamazsın anlamak istemez bu böyle gelir gider.
Sanırım bizim de sonumuz böyle gözüküyor , elimden geleni yapıyorum diye düşünüyorum eksik kalan yanım neresi anlayamadığım için danışmak istedim Aslında sadece eşim yurt dışında olduğundan bu hafta evine gidemediğim için mi suç benim anlamadımki..
Fotoğraf çekimimiz var düğünden 3 gün önce yanımda olacaktı onun istediği kuaförde randevu aldım düğün için ayrı kuaförüm ben gelemiyorum dedi bugün bana sebebini sordum başka düğün var o gün dedi ben yine birşey demedim olabilir diye düşündüm daha ne yapabilirim üzülüyorum ama fazlası da gelmiyor elimden..

Normal şartlar da arkadaşımla görüşüyoruz Zaten kızkıza oturmaya gidiyoruz ya da o geliyor tek sorun bu hafta evine gitmediğim için bende mi ? Eşim bana arkadaşımla görüşme demiyor bu kısmı anlamadınız sanırım gece eve yalnız dönmemi istemiyor Çok garip değil mi o gelsin madem biz kardeşsek bunun neresi yanlış olabilir ki eşim e gidicem ben dediğimde konu tartışmaya döndüğünde buraya anlattığımda bi arkadaş için yuvana yazık değil mi eşini dinlemeliydin demezmiydiniz ? Benim sorunum gerçekten eşimle değil Allahım a şükürler olsun mutluyum ben benden bugüne kadar tek istediği burada olmadığı için o semte gidip gece yalnız dönmememdi kendi açımdan düşünüyorum diyorum ki arkadaşımın eşi dese bunu ki demesine gerek bile Yok sen gelme ben gelirim derim ama işte herkes bir olmuyor..

Ama sonuc olarak ikinizde kadinsiniz ozaman ikinizinde birbirinize " gel" demesi yanlis ozaman ikinizde ayni düsünce yapisina aitsiniz ve farkli degilsiniz.

Ama sonuc olarak ikinizde kadinsiniz ozaman ikinizinde birbirinize " gel" demesi yanlis ozaman ikinizde ayni düsünce yapisina aitsiniz ve farkli degilsiniz.
Belki de bilemiyorum.. o bana gel diyor ben ona gel diyorum orta yolu bulamadık dediğiniz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…