- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.103
- 448
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Belki de bilemiyorum.. o bana gel diyor ben ona gel diyorum orta yolu bulamadık dediğiniz gibi..
Söylemek istediğim şey şu. Sizin gidip gelmenizin sıkıntı olması normalde o tek başına nasıl gelsin o zaman? Tek taraflı düşünüyorsunuz. Ben arkadaşınızı haklı buluyorum.Benim için gidilesi zor bir yer olmadı eşim burda olmadığı için kendisi gitmemi o yokken istemediğinden dolayı istemediği birşeye saygı duyarak gitmedim. Ben görüşmeyelim demedim ki arkadaşıma yani bu saf değiştirmek değil görüşelim , bize gelmesini istedim gelmedi dışarı çıkalım dedim çıkmadı üzüldüğünü düşünerek iş yerini ziyarete gittim benn arkadaşımı Zaten boş bırakmadım aslında.. Şimdi eşime de ben seni dinleyemem gidicem diyemezdim diye düşündüm
Mesafe mesafe arkadaşın da olsa mesafe önemli.Size destek olacağına köstek oluyor.Allah başka dert vermesin , benim çok yakın bir kız arkadaşım var kendisi bekar benim nikahım oldu ağustos da düğünüm var. Bu ikinci evliliğim olacak Allah nasip ederse.
Hiç sorunum yok evliliğimden eşimden ailesinden yana , ancak en yakın arkadaşımla tabi ben bekarken sorumluluklarım yokken hep beraberdik , ailemde kendisini tanıdığı için ona gider kalırdım , o gelirdi arkadaşım yalnız yaşıyor başka şehirde ailesi, tabi durum böyle olup benim nikahım olunca akşamları eşime yemek yapıyorum , beraber kalmıyoruz gece beni ailemin yanına bırakıyor ama onunla beraber vakit geçiriyorum Zaten daha nikahım olalı 10 gün oluyor arkadaşıma vakit ayıramadığım için benden uzaklaştı soğudu konuşuyorum anlamıyor ben mi diyorum yanlış yapıyorum acaba ?
Eşim şuan yurt dışında yarın geliyor nasipse o yokken gel oturalım dedi , haklı gidip oturabilirim ama eşim ben yokken gitme ben geldiğim de getirir götürürüm demişti şimdi ona söylediğim de " bu kadar yüz verme, bu ne böyle en başından böyle alışmasın vs " diyor bişey diyemiyorum kırılmaması için çoğu zaman eşim bırakıyor konuşuyoruz oturuyoruz sen gel diyorum ben gelemem zor oluyor diyor halbuki yarım saat Yok evlerimizin arası istese gelebilir , çok özveride bulundum arkadaşım için , kıymet değer verdim ailesi olmadığı için yemek yapamadığı zamanlarda annem yaptı götürdüm , ev tutacaktı kefil istediler oldum , telefonunu satacaktı o dönem parası yoktu kimse almadı eşim alalım biz zor durumdan kurtulsun dedi aldık , geceleri aradı erkek arkadaşından ayrıldı gecenin 1 inde uykum bölündü demedim dinledim sabah işe gideceğim halde hemde..
Yaptıklarımı söylemiyorum yapılan iyilik söylenmez ayıp da ibadette gizli olur , ama benim kendime göre işlerim oluyor evimi tuttuk , eşya , temizlik gelinlik provası , alışveriş , düğün salonu derken gerçekten kendime bile vakit ayıramıyorum , o ise sürekli görüşemediğimizden yakınıyor..
Telefonla konuşuyoruz telefonu açtığında 1 saatten önce kapatmıyor eşimde haliyle bir süre sonra artık yeter ne konuşuyorsun diyor bu sefer ona takılıyor neden karışıyor diye bunaldım artık yanlış mı düşünüyorum ?
Eşim yokken gidemem değil eşim gitmemi istemediği için gitmedim hayatımda o olduğundan değil yurtdışında olduğundan dolayı istemedi yoksa gayet tabi eşim bu konuda anlayışlıdırEşiniz yokken gidemem konusu hariç haklısınız.eşinizden önce arkadasınızın evine kalmaya gitmediniz mi hiç şimdi hayatınızda o varken de gayet gidebilirdiniz
Kendisi eşimi çok sever her zaman dediği laf bir kardeşim vardı bir tane daha oldu.. Zaten benim eşim bizim görüşmemizi engelleyecek sınır koyacak gelme gitme diyecek bir adam değildir aksine herhangi bir durumda git yalnız bırakma der eğer birşey yapacaksak arada onu da alalım diye teklif eden benim eşimdirOzaman esin geldiginde arkadasini beraber alip evinizde misafir edebilirsiniz hem esin rahat olur hemde arkadasin esinin iyimser biri oldugunu anlar araniza sogukluk girmez.
:)
Evet işte bana destek olmasını bekliyorum ben.. tek istediğim bu kendisinin bir erkek arkadaşı varken bize göndermediğinde ben onu çok sevdiğini gözlerinde gördüm arkadaşım sen mutsuz olma ben gelirim dedimMesafe mesafe arkadaşın da olsa mesafe önemli.Size destek olacağına köstek oluyor.
Fedakarlık yapmayı da bırakın evinizle eşinizle ilgilenin.Çünkü arkadaşınız anlayışsız.
Evet size sadece arkadaş olabilir ama dost olamaz.
Normalde sıkıntı değil sanırım ben anlatamadım ben normal şartlarda arkadaşımla görüşüyorum bu hafta eşim yurt dışında bundan dolayı da gitmemi istemedi. Burda olduğunda gidiyorum Zaten yalnız da gittiğim oldu , ama adamcağız istemedi aklı kalacaktı belliki bende kabul ettim eşimle gideceği gün kavga edip hayır gidicem diyemezdim siz olsanız öyle mi yapardınız doğrusu o mu ?Söylemek istediğim şey şu. Sizin gidip gelmenizin sıkıntı olması normalde o tek başına nasıl gelsin o zaman? Tek taraflı düşünüyorsunuz. Ben arkadaşınızı haklı buluyorum.
Savunmak değil eşimin istemediği birşeyi o burda yokken aklı kalmaması için yapmıyorum. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Eğer eşimle hayatıma devam edeceksem ki Allah izin verdiği sürece öyle olacak yapmamı istemediği şeyleri makul olduğu sürece yapmam aynı şey onun tarafında da geçerlidir bizim ilişkimizdeAdamcagiz gitme demis diye esinizi savunmaya aliyorsunuz. Bu yonden sacmaliyorsunuz baya bence.
Oteki konuya gelince bir saat telde konusma felan banada cok gelirdi.
Siz kendiniz dengeyi kuramiyorsunuz..esiniz veya arkadasinizla alakasi yok. Bence arkadasiniz iyi ise kaybetmemeye calisin. Es gider birgun, omzunda aglayacagin arkadas kalir.
Es baska arkadas baska. Dengeyi bulun sorun kalmaz.
Savunmak değil eşimin istemediği birşeyi o burda yokken aklı kalmaması için yapmıyorum. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Eğer eşimle hayatıma devam edecekse izin verdiği sürece öyle olacak yapmamı istemediği şeyleri makul olduğu sürece yapmam aynı şey onun tarafında da geçerlidir bizim ilişkimizde
Normal şartlar da beni kısıtlamış olsa evet bu durum rahatsız edici olabilirdi. Elimden geldiğince arkadaşıma zaman ayırmaya çalışıyorum Aslında belki de beceremiyorum bilmiyorum , ben her durumda onun yanında olabilen bir arkadaşım ondan beklentim de benim yanımda olmasıydı. Keza kendi erkek arkadaşı konusunda bi çok kez beni kırsa bile hiç dillendirmedim veya o bana yaptı bende yapayım demedim Zaten yapım gereği böyle bir insan değilimdir , aksine yapıcı olurum konu ailem ,eşim , arkadaşım her ne olursa olsun..
bilemedim benim mi eksik kaldığım yer var yoksa arkadaşım mı anlayışsız..
Şuan aynı evde değiliz , nikahımız oldu ancak düğünümüz henüz olmadı ağustos ayında nasipse..Yani sizde haklisiniz elbet. Ama bu olayi tatliya baglacak yine de sizsiniz. Mesela sakayla diyebilirsiniz arkadasa 'dur canim cicim aylarim gecsin ondan sonra benden kurtulamiyacaksin' vsvs bunun gibi biseyler..
Gerci hos kendisi de dusunmeliydi yeni evli rahatsiz etmiyim diye..
Ayni evde yasiyormusunuz KI es ile suan?
Bence denge kurmak kolay. Sizin elinizde. Birazda esinizn hukmu Altina girmeyin..arkadasin iyi akil vermis simdiden Boyle alistirma diyerek aslinda..ama mutlusun sanirim daha cok es odaklisin suan. Bence realist olun..bunun daha on yili var yirmi otuz yili..evliliginiz oturunca kendiniz o arkadasligi arar bulamazsiniz sonra. Tabi kaybetmek istemediginiz biri ise. Degilse bilemem zaten oda AZ cok dusunmeliydi rahatsizlik vermiyeyim diye. Ama belki en yakini sizsiniz vsvs yani tam detaylari bilemem..duruma Gore degisir hersey
Şuan aynı evde değiliz , nikahımız oldu ancak düğünümüz henüz olmadı ağustos ayında nasipse..
ben arkadaşımı da tabi ki düşünüyorum çünkü eşimle herzaman herşeyi konuşamam Benim arkadaşıma da ihtiyacım var emin olun söyledim yazdım neler dedim ben seni çok seviyorum beni yanlış anlama dedim bu hafta gelemediğim için konuyu büyütme sana her zaman ihtiyacım var dedim
Ben seninle konuşmak istemiyorum dedi..
Sustum bekledim
Tekrar aradım birşey olmamış gibi konuşmaya çalıştım buz gibiydi içim içimi yiyor tabi dediğim gibi yapım gereği ben yapıcı olan birisiyimdir yani çok sert çizgilerim Yok hele ki sevdiklerime karşılık..
ama eşimi de hiçe sayıp gidemezdim ki
Aynen öyle oldu üstelik o kadar çok işim var ki Yani bazen kendimi unutuyorum tek çocuğum annemin benden başka yapanı edeni Yok ona yardımcı oluyorum işi bıraktım çünkü , kayınvalidemin kızı var ama evli çalışıyor başka şehirde elimden geldiğince ona yardım ediyorum çalışıyor diye , e kendi evimi temizlik eşya geliyor yerleşiyor alınacaklarım oluyor ve bunca iş arasında beni o kadar sarsıyor ki kendisinin değerini bilemedi ne desek boş dediğiniz gibi yapıcam artık bıraktım ipin ucunu:)Ay yok bukadar tepki fazlaymis
Trip atmis resmen. Ozaman alttan alma bence daha fazla. Detaylari bilemem tabiki niye oyle demis diye ama sacma geldi arkadasin bana.
Vallahi ben Boyle en yakin arkadasimi sevgileriyle paylasamama triplerini cocuk yasta yasardim. Normali olan zaten kendisi dusunmesi. Hatta bu konusmalara girmesi buyutmesi sacma. Hani lafi gecse birkac DEFA dese evlendin bizi unuttun diye anlarim..Boyle inceden sitem etse..ama uzerinde tartisilacak kadar buyumemesi gereken bir konu bence Boyle konular..
Buyutuyorsa kendi haline birak donerse senindir donmezse hic senin olmamistir
O arkadaş bir sevgili bulsun daha çabuk gider..ana değil baba değil kardeş değil..Adamcagiz gitme demis diye esinizi savunmaya aliyorsunuz. Bu yonden sacmaliyorsunuz baya bence.
Oteki konuya gelince bir saat telde konusma felan banada cok gelirdi.
Siz kendiniz dengeyi kuramiyorsunuz..esiniz veya arkadasinizla alakasi yok. Bence arkadasiniz iyi ise kaybetmemeye calisin. Es gider birgun, omzunda aglayacagin arkadas kalir.
Es baska arkadas baska. Dengeyi bulun sorun kalmaz.
Çağırırım tabi ki ama benim düşüncem çalışıyor yorulmasın ben gündüz yapıyorum çağırmıyor değilim Zaten , eşiniz yurt dışına gidiyor 5 günlük siz de 10 günlük evlisiniz tabi o giderken 6 7 günlük size neler yapacağınızı sordu arkadaşınıza bir akşam gideceğinizi söylediniz , arkadaşınızın semti pek uygun değil gece dönmek için eşiniz ben yokken bu seferlik gitme dedi , bu durumda eş Yok sayılıp gidilmeli mi ?tamam konuşms vs olayını biraz abartmış da eşin konusunda haklı. hemen ben getirim ben götürüm gitme ayağına başladıysa işin zor. ayrıca tmizlik porva vs demişsin bunlara çağırabilirsin arkadaşını.
Çağırırım tabi ki ama benim düşüncem çalışıyor yorulmasın ben gündüz yapıyorum çağırmıyor değilim Zaten , eşiniz yurt dışına gidiyor 5 günlük siz de 10 günlük evlisiniz tabi o giderken 6 7 günlük size neler yapacağınızı sordu arkadaşınıza bir akşam gideceğinizi söylediniz , arkadaşınızın semti pek uygun değil gece dönmek için eşiniz ben yokken bu seferlik gitme dedi , bu durumda eş Yok sayılıp gidilmeli mi ?
Yorumlardan anladığım bu olduğu için soruyorum
Ben konuyu anlatamıyorum sanırım tekrar edeyim sizin için ,her gün çağırmazsınız zaten haftada bi kere çağırabilirsiniz, ya da sadece oturmaya da çağırabilirsiniz, bi pazar dışarıda da görüşebilirsiniz.
ayrıca şu devirde hangi semt yüzde yüz güvenli ki? hem taksi denen bişey var. şimdiye kadar eşiniz yoktu gidebiliyodunuz başınıza bi iş gelmedi de şimdiden sonra geleceği kesin mi?
Kavga etmeye gerek yok, evlenmeden önce nasılsa şimdi de o şekilde devam edebilirdi. Siz biraz eşinizin dediğini fırsat olarak görüyorsunuz. 1 saat konuşmaktan bile sıkılır hale gelmişsiniz. Kabullenin bence. Karşı taraf sizi önemsemese bunları dile bile getirmez uğraşmaz uzaklaşırdı. Eşinize de senden öncede vardım ben diyemeyeceksiniz anlaşılan. İlişki oturduğunda o arkadaşını çok ararsınız benden söylemesi.Normalde sıkıntı değil sanırım ben anlatamadım ben normal şartlarda arkadaşımla görüşüyorum bu hafta eşim yurt dışında bundan dolayı da gitmemi istemedi. Burda olduğunda gidiyorum Zaten yalnız da gittiğim oldu , ama adamcağız istemedi aklı kalacaktı belliki bende kabul ettim eşimle gideceği gün kavga edip hayır gidicem diyemezdim siz olsanız öyle mi yapardınız doğrusu o mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?