Benim derdim de kirpiklerim....

fuulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
78
3
96
Sinop
Şu an üst kirpiklerim hiç yok...Önce kazayla koptular ben de doğal görünümlü takma kirpik kullanmak zorunda kaldm bir süre ama artık pes ettim, uğraşması o kadar zor ki her gün..Takma kirpikler olan kirpiklerimi de kopardılar şu an ağlayacak durumdayım Ne yapmalıyım ne önerirsiniz özgüvenim yerlerde çok kötü görünüyorum

canim ipek kirpik uygulamasi gibi yontemlerle kirpik ektirebilirsin. maliyeti nedir bilmiyorum ama omur cok uzun seneler kalici uygulamalar var.

bir de bitkisel yöntemleri deneyebilirsin badem yagi mesela. burda forumda bi konu vardu bi bayan kirpik cikaran bi urun kullaniyordu bayaa baya gurlesmisti adini hatırlayamadım ürünün bulursam paylasicam

eczaneden guvenilir bir markanin urunleri var bu konuda eger alamazsaniz badem ve susam yagini kullanin tavsiye ederim

Badem yağı
Bir ara ben kirpiklerimi koparıyordum badem yağı gerçekten kirpik çıkarıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

badem yagını kırpıklerımıze nasıl suruyoruz kızlar?

benimde ara ara yaptıpğım yogun rimel çalışmalarından sonra kirpiklerim kırıyor badem yağı daha kısa sürede uzatıyorsa ondan denemek gerek

teşekkürler

İpek kirpik ugulamasında olan kirpik üzerine işlem yapılıyor diye duymuştum da benim hiç yok ki Başka uygulamalar varsa paylaş mutlaka canım ürünü de merak ettim teşekkür ederm :)

Takma kirpik iyi güzel de hayatımda 1 kere kullandım 1 daha da kullanacağımı sanmıyorum çıkarması zor geldi bana bir de birkaç tane sağlam kirpiğimi de kopardım, ben bir ara kirpiklerime boş rimel şişesine doldurdugum saf zeytinyağından sürüyordum faydasını görmüştüm, bir de laction marka kirpik gürleştirici var gratislerde bulabilirsin 20 küsürdü fiyatı da uygun, kullandıgımda belirgin ölçüde uzatmıştı kirpiklerimi herkes soruyordu naptın kirpiklerine diye.. Öneririm yani

Evet ben de kullandığım için çok pişmanım, var olanı da kopardı hemen alayım teşekkür ederim

Çok üzgünüm gerçekten... fotoğraf çekinmekten kaçar oldum resmen, hiç bir ortama girmek istemiyorum Acil kirpiklere kavuşmalıyım

benimde kirpiklerim kaşlarıma kadr uzun rimel falan süremiyorum sürersem gözümü açınca rahatsız oluyorum yokluğuda kötü çokluğuda arkadaşlarım keşke benimde olsa derler ama makyaj yapamıyorum bende çoğu zaman

Ne güzelll, öyle kirpikler için herşeyi yapardım inan.. Tek istedğim kısa da olsa kirpiklerim olsun

bence bitkisel yağlar kullan badem yağı vs.. Ya da ameliyat , 1 milyara upuzun kirpikler..Ben bunları tavsiye ederim.

Badem yagindan ziyade hint yagi ve kakao yagi daha etkiliymis. Karistirip suruyormussun. Ben de deneyecegim. Gecen gun tv'de gurkan kubilay soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…