badem yagını kırpıklerımıze nasıl suruyoruz kızlar?
canim ipek kirpik uygulamasi gibi yontemlerle kirpik ektirebilirsin. maliyeti nedir bilmiyorum ama omur cok uzun seneler kalici uygulamalar var.
bir de bitkisel yöntemleri deneyebilirsin badem yagi mesela. burda forumda bi konu vardu bi bayan kirpik cikaran bi urun kullaniyordu bayaa baya gurlesmisti adini hatırlayamadım ürünün bulursam paylasicam
eczaneden guvenilir bir markanin urunleri var bu konuda eger alamazsaniz badem ve susam yagini kullanin tavsiye ederim
Badem yağı
Bir ara ben kirpiklerimi koparıyordum badem yağı gerçekten kirpik çıkarıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şu an üst kirpiklerim hiç yok...Önce kazayla koptular ben de doğal görünümlü takma kirpik kullanmak zorunda kaldm bir süre ama artık pes ettim, uğraşması o kadar zor ki her gün..Takma kirpikler olan kirpiklerimi de kopardılar şu an ağlayacak durumdayımNe yapmalıyım ne önerirsiniz özgüvenim yerlerde çok kötü görünüyorum
Takma kirpik iyi güzel de hayatımda 1 kere kullandım 1 daha da kullanacağımı sanmıyorum çıkarması zor geldi bana bir de birkaç tane sağlam kirpiğimi de kopardım, ben bir ara kirpiklerime boş rimel şişesine doldurdugum saf zeytinyağından sürüyordum faydasını görmüştüm, bir de laction marka kirpik gürleştirici var gratislerde bulabilirsin 20 küsürdü fiyatı da uygun, kullandıgımda belirgin ölçüde uzatmıştı kirpiklerimi herkes soruyordu naptın kirpiklerine diye.. Öneririm yani
üzülme canım yabi uzmandan destek alsaydın keşke dermatologtan mesela :26:
Çok üzgünüm gerçekten... fotoğraf çekinmekten kaçar oldum resmen, hiç bir ortama girmek istemiyorumAcil kirpiklere kavuşmalıyım
benimde kirpiklerim kaşlarıma kadr uzun rimel falan süremiyorum sürersem gözümü açınca rahatsız oluyorum yokluğuda kötü çokluğuda arkadaşlarım keşke benimde olsa derler ama makyaj yapamıyorum bende çoğu zaman
Şu an üst kirpiklerim hiç yok...Önce kazayla koptular ben de doğal görünümlü takma kirpik kullanmak zorunda kaldm bir süre ama artık pes ettim, uğraşması o kadar zor ki her gün..Takma kirpikler olan kirpiklerimi de kopardılar şu an ağlayacak durumdayımNe yapmalıyım ne önerirsiniz özgüvenim yerlerde çok kötü görünüyorum
bence bitkisel yağlar kullan badem yağı vs.. Ya da ameliyat , 1 milyara upuzun kirpikler..Ben bunları tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?