Benim derdim de kirpiklerim....

Benim de bi ara kirpiklerim cok azalmisti aralari hep bosluktu. Sonra kirpiklerimi uclarindan kestim. Her gece badem ve sarimsak yagini karistirip surdum. Sabahlari da guzelce yikadim. Su an kaşlarima degiyolar :))

Kirpik permasini deneyenler var mi ? Su sekilde oluyomus cok hosuma gitti hic makyaja gerek yok bence bundan sonra

🎀12.12.12🎀

Eklentiler

• $1403289733182.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 82
Benim de bi ara kirpiklerim cok azalmisti aralari hep bosluktu. Sonra kirpiklerimi uclarindan kestim. Her gece badem ve sarimsak yagini karistirip surdum. Sabahlari da guzelce yikadim. Su an kaşlarima degiyolar :))

Bunu kac yaslarinda yaptin? Çünkü benim bildigim kucuk yaslarda oluyomus o ,simdi yapipda iyice kel kalmiyim bende :/

🎀12.12.12🎀

Nette okudum her gece kulak çubuğuyla biraz vazelin sürüldüğünde yeni kirpikler çıkıyormuş . Bende denemeyi düşünüyorum .

:26:

Hım ne güzel benim kesilcek kirpiğim de yok da :)

Benim de kirpiklerim seyrek. Yag vs duyunca denemistim fakat var olan goz kurulugumu iyice arttirinca birakmistim. Doktor iyi ki birakmissin demisti, yaglardan kaynaklanan sikayetleri olan pek cok hasta var,
kirpik dibi iltihabi veya gozde kuruma sonucu yirtilma bile oluyormus, dikkat edin hanimlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…