Benim de bi ara kirpiklerim cok azalmisti aralari hep bosluktu. Sonra kirpiklerimi uclarindan kestim. Her gece badem ve sarimsak yagini karistirip surdum. Sabahlari da guzelce yikadim. Su an kaşlarima degiyolar :))
kakao yagini bilmemde hint yagi... herkes bana kirpikmi taktin? seni ilk gordugumde takma sandim diyodu.zaten kisa degildir kirpiklerim hint yagini kullaninca iyice uzamisti oneririm....
Benim de bi ara kirpiklerim cok azalmisti aralari hep bosluktu. Sonra kirpiklerimi uclarindan kestim. Her gece badem ve sarimsak yagini karistirip surdum. Sabahlari da guzelce yikadim. Su an kaşlarima degiyolar :))
Benim de kirpiklerim seyrek. Yag vs duyunca denemistim fakat var olan goz kurulugumu iyice arttirinca birakmistim. Doktor iyi ki birakmissin demisti, yaglardan kaynaklanan sikayetleri olan pek cok hasta var,
kirpik dibi iltihabi veya gozde kuruma sonucu yirtilma bile oluyormus, dikkat edin hanimlar...