Benim derdim de okul

PDR..

PDR nedir?
Orada aldığın Hukuk eğitimi TR'de geçerli olur mu ki?

Listenizden en mantıklı olanları bence sağlık grubu.

PDR nedir?
Orada aldığın Hukuk eğitimi TR'de geçerli olur mu ki?

Listenizden en mantıklı olanları bence sağlık grubu.
PDR: Psikolojik danışmanlık ve rehberlik.
Okulun eğitiminden şüpheniz olmasın. Türkiye'den de 8 bine yakın öğrenci okuyacağım okula eğitim için geliyorlar. Okulun diploması tüm dünyada geçerli.

PDR: Psikolojik danışmanlık ve rehberlik.
Okulun eğitiminden şüpheniz olmasın. Türkiye'den de 8 bine yakın öğrenci okuyacağım okula eğitim için geliyorlar. Okulun diploması tüm dünyada geçerli.
Okulunuzun kalitesini sorgulamadım, sonuç olarak kanunlar farklı, yanlış mı düşünüyorum? Bizim mesela hukukçular anayasayı ezbere bilirken, İngilterenin bir anayasası bile yok değil mi?
8 bin öğrenci sizin okuldan hukuk diploması alıp TRye dönmek için mi orada?

Saglik sektorunu tavsiye ediyorum. Hem ölmeyecek hem de surekli gelismek icin caba gosteren bir sektor.

8 binin hepsi elbette ki hukuk okumuyor. Ama orada hukuk okuyup da Türkiye'de çalışabildiklerine göre dersler de aynı neredeyse. Yaşadığım ülke bir Türk ülkesi zaten. Ama yaşadığımız ülkenin de ayrı kuralları var ve o da ek olarak ayrı bir ders olarak gösteriliyor.

Saglik sektorunu tavsiye ediyorum. Hem ölmeyecek hem de surekli gelismek icin caba gosteren bir sektor.

Doğru söylüyorsunuz. Diyetisyenliğin ve Fizyoterapinin atamalarının her zaman iyi olup olmayacağından dolayı kuşku duyuyorum. Çünkü ilk amacım devlette çalışmak.

Pdr okuraan kpss ile ister istemez uğraşacaksın. Eskiden pdr çok az üniverstede vardı şimdi birçok üniverstede var ve mezun sayısı giderek artıyor.
Bence fizik tedavi en mantıklısı

ben özel sektör olarak düşündüm.
detaylı bilgim yok maalesef bu bölümün devlet atamasıyla ilgili.
illa devlet mi istiyorsunuz?

Önceliğim devlet. Paramı kazanıp birikim yaptıkça kliniğimi de açmak istiyorum. Ama direkt özel bir hastanede çalışmak iş garantisi bakımından pek sağlıklı değil diye düşünüyorum.

Pdr okuraan kpss ile ister istemez uğraşacaksın. Eskiden pdr çok az üniverstede vardı şimdi birçok üniverstede var ve mezun sayısı giderek artıyor.
Bence fizik tedavi en mantıklısı

Evet neredeyse her üniversitede artık PDR var. FTR çok güzel ama konuştuklarım çalışma şartlarının çok ağır olduğunu söylüyor.

PDR'nin önü çok yakında kapanır. Şu 2-3 senede mezun olanlar iş bulur ama sonrası için garanti yok. Köşe bucaktaki okullarda bile açıldı bu bölüm, özel üniversiteler zaten yığıyor öğrencileri talep çok diye. Kontenjanlar genişletiliyor falan. Unut derim.

Okul öncesi de aynı gibi. Açıköğretim mezunları bile atandı geçtiğimiz dönemlerde. Kpss derdi var. Çok mantıklı değil.

Öğretmenlikte sadece matematik ve fizik mantıklı şu dönemde. İlla öğretmenlik dersen.

Hukuk konusunda iyi araştırman lazım, denkliği var mı gideceğin üniversitenin diye.

En mantıklı iki seçenek fizyoterapi ve diyetetik olur bence. Sağlık sektörünün önü kapanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…