Benim derdim de okul

Ay çok özür dilerim. Ben yanlış biliyormuşiş. Sen kaçıncı sınıf oldu şimdi? Neden fizyoterapiyi düşünüyorsun?
:) 3. Sinif oldum bu iki senede ygsye calisip fizyoterapi ve reh. Kazanmayi hedefliyorum. liseden beri istiyodum ondan dolayii.. Hemsirelikte cok guzel meslek ama ulkemizde pek deger verilmyor. Bu yuzden bende istedigim meslegi hedefliyorum.

Yok malesef. Bir kaç yıl önce tam gün yasası diye bir nane çıktı, ya devlette ya özelde çalışacaksın. Ama burası türkiye, her an her şey değişebilir.

:) 3. Sinif oldum bu iki senede ygsye calisip fizyoterapi ve reh. Kazanmayi hedefliyorum. liseden beri istiyodum ondan dolayii.. Hemsirelikte cok guzel meslek ama ulkemizde pek deger verilmyor. Bu yuzden bende istedigim meslegi hedefliyorum.

İnşAllah olur. O zaman okul biter bitmez direkt başka bir okula başlayacaksın. Çok güzelmiş. Böyle okumak için hevesli olan akranlarımı gördükçe ben de hevesleniyorum.

Yok malesef. Bir kaç yıl önce tam gün yasası diye bir nane çıktı, ya devlette ya özelde çalışacaksın. Ama burası türkiye, her an her şey değişebilir.

Anladım. Doğru ama sürekli bir şeyler değiştiği için yarın ne olacağını bile bilemiyor insan.

Insallah
İnşAllah olur. O zaman okul biter bitmez direkt başka bir okula başlayacaksın. Çok güzelmiş. Böyle okumak için hevesli olan akranlarımı gördükçe ben de hevesleniyorum.
. Insallah. ilerde pisman olmaktansa 4 yilin lafi olmaz dimii :) zaten hemen geciyo zaman, ben bu iki yilin nasil gectigini anlamadim iki sene sonrada mezunum :S :)

Insallah

. Insallah. ilerde pisman olmaktansa 4 yilin lafi olmaz dimii :) zaten hemen geciyo zaman, ben bu iki yilin nasil gectigini anlamadim iki sene sonrada mezunum :S :)

Olmaz tabi Ah ben de bırakmasaydım bu yıl mezundum. Keşke mezuniyetimden sonra tekrar hazırlansaydım. Ben de başlayıp bir an önce bitirmek istiyorum okulumu.

ben pdr mezunuyum ve 6 yıldır da devlette çalışıyorum. şunu bilmeni isterim ki bu alanda devlette kesinlikle ama kesinlikle mesleki olarak bir tatmin söz konusu değil. yani okulda öğrendiklerimin hiç birini kullanmıyorum. evet belki atama çok daha kolay diğer branşlara göre ama tatmin dersen sıfır. ha bir avantajı var pek çok devlet kurumunda çalışabilirsin. ben okulda çalıştığım için okulların durumunu biliyorum ve meslektaşlarımın hemen hemen hepsi aynı fikirde. gerçi iki yıldır yine devlet bünyesinde olan ama farklı bir kurumda çalışıyorum.burada da durum aynı. valla ben ftr veya diyetisyenlik derim. hem maddi olarak da daha yüksek bir kazancın olur ama özelde çalışırsan.

denedim kazandım ama yurtdışında iş imkanı bulduğum için tercih etmedim.kpss yerleştirme puanları yüksek değil.

Siz Norveç'te mi çalışacaktınız? Sanki daha önceki konumda konuşmuştuk gibi geldi de. Sizce 4 yıl sonra yükselir mi puanlar? Bir de çalışırken yüksek lisans ve doktora yapsam doktor diyetisyen olunuyor mu? Ve çalıştığın yerde yükselme şansın var mı?

evet norveçteyim şuanda. doktora yaparsan olursun.çalıştığın yerde özelde çalışırsan iyi yerlerde çalıştığın sürece maaşın artar tabi bir de kendi ofisini açıp köşeyi dönenler var..

Kac yilinda mezun oldunuz, calisma saatleriniz nasil(kactan kaca), haftada tatiliniz var mi ?? Cok soru sordumm ama merak ettim :)
ben daha geçen sene mezun oldum 5 ay dinlendim.çalışma saatlerim 7.30-16:00,pazar günü tatil..

PDR de başka hangi alanlarda çalışılıyor? Sağlık benim aklımı çok karıştırıyor. Hiçbir zaman bitmez gibi geliyor. Atama puanları çok yüksek değil. Devleti daha çok istiyorum çünkü FTR olursa eğer çalışanların özelde çok ezildiği söyleniyor. Tabi ben yüksek lisans ve doktora da yaparak kendimi daha çok geliştirmeyi ve kariyerimde yükselmeyi istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…