- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi kaderim_48
-
Benim derdim gelinim!!
Oğlum birtanem başkadır başka yalnız gelinim daha başka!!!Evleri her şeyi ayrı olduğu halde bir türlü bizi ailesi gibi göremedi.Eşinin ailesi gibi de göremedi. Elbette kendi annesinin yerine geçmek gibi bir derdim yok! Kendi kızım gibi görmek istiyorum sadece! tek derdim anneciğim desin, torunumu bana göstersin yeter! Bir de oğlumu mutlu etsin!! Ne yazık ki bizden çok uzak! ışine gelirse bize yaklaşan gelmezse de yüzümüze bile bakmaya bir eglinim var! Halbuki ben kaynanamı annemden fazla sevdim! Benim yuva kurmama hiç yardımcı olamdığı halde!!! Aileme de çok müdahale etti ama ben hiç onu üzmedim. Ne derse desin gülüp geçtim! O da beni çok severdi.
Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Canım çok yanıyor.
Kendimi sevdirmek için ne yapmalıyım? Ne yaparım da bizi kabul eder??:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Size niye anneciğim desin ki ? Herkezin 1 tane annesi olur.Siz kendi kayınvalidenizden annenizden çok sevmişssiniz, gelininizdende aynısını bekliyorsunuz.Düğününü yaptınız,takılarını aldınız diye.
Şu forumda bir oylama yapsak Acaba kim kayınvalidesini annesinden çok seviyor çok merak ettim.Benim kayınvalidemle aram çok iyidirSeverim kendisini ama anne demiyorum.Benim tarzım değil.Allah razı olsun düğünümü yaptılar,takılarımı aldılar.Evimizi aldılar.Ama bunlar benim onu annem kadar sevmemi gerektirecek şeyler değil.Annem beni büyütmüş bu yaşıma getirmiş, hastalandımmı başımda sabahlamış.Birsürü fedakarlıkla bu hale getirmiş.Şimdi 2 tane çarçaput için kayınvalidemi annemden çok seviyorum demek bence nankörlük. :dilcikar:
Size niye anneciğim desin ki ? Herkezin 1 tane annesi olur.Siz kendi kayınvalidenizden annenizden çok sevmişssiniz, gelininizdende aynısını bekliyorsunuz.Düğününü yaptınız,takılarını aldınız diye.
Şu forumda bir oylama yapsak Acaba kim kayınvalidesini annesinden çok seviyor çok merak ettim.Benim kayınvalidemle aram çok iyidirSeverim kendisini ama anne demiyorum.Benim tarzım değil.Allah razı olsun düğünümü yaptılar,takılarımı aldılar.Evimizi aldılar.Ama bunlar benim onu annem kadar sevmemi gerektirecek şeyler değil.Annem beni büyütmüş bu yaşıma getirmiş, hastalandımmı başımda sabahlamış.Birsürü fedakarlıkla bu hale getirmiş.Şimdi 2 tane çarçaput için kayınvalidemi annemden çok seviyorum demek bence nankörlük. :dilcikar:
aslında onları kendi annemiz giBi görmemiz Beklenir, ama nedense Bi laf söylesek adımız saygısıza çıkarkendi annelerimize her zaman çok harika davranmıyoruz ki, yeri geliyor onlara da kızıyor, cevap veriyor çemkiriyoruz.. ama kendi annelerimiz Bizim her nazımızı kaprisimizi çekiyor.. kırıcı oluyoruz yeri geliyor, ama annelerimiz hemen Bağişliyor, unutuyor o kırgınlığı.. ama kayınvalidemize Bi cevap versek, saygısız oluyoruz, ve Bağışlanmıyor yaptiğimiz saygısızlık öyle kolay, cahilliğimize küçüklüğümüze verilmiyor nedense.. amaan cahildir olaBilir, istemeden demiştir denmiyor.. kendi annemize surat yapsak hemen ne olduğunu öğrenmeye Bizi neşelendirmeye çalişirlar.. ama kayınvalideye surat yap adın suratsıza çıkar.. hatta iş senin ailene laf söylemeye Bile gider, ailesi öyle yetiştirmiş, çok Bilmiş denir, ama sonra da kendi annemize duyduğumuz sevgiyi, kendi annemize Beslediğimiz yakınlığı Beklerler.. mümkünmü ? Asla !!!
Ya ablacim bu isler cok karisIk ya..
Kim hakli, kim haksiz bilinmiyor.
Eminim iyi bir kayinvalidesindir, yani en azindan ben öyle hissettim ama iste tek tarafli olmuyor bu isler.
Gelinin icinden gelmeli, oda istemeli aile olmayi, samimi olmayi.
Ama istemiyorsa yapacak birseyde yok acikcasi.
Belki kisilik olarak böyle, insanlarla fazla samimiyeti sevmiyor belkide.
Eger herhangi bir saygisizligi yoksa, bence üzme kendini, varsin soguk davransin.
Kendi ailesiyle olan yakinligini size gösteremiyordur, buna dogru veya yanlis diyemeyiz, cünkü insanlarin kendi tercihleridir bu, anlatabildim mi?
Eger aranizda herhangi bir problem gecmediyse, sizi kayinvalide olarak sevdigine eminim.
Arkadaslarina "benim kayinvalidem hic birseye karismaz, anlayislidir" diye bahsediyordur sizden.
Bu durum hosunada gidiyordur. Belkide samimi davransa, sizin degisip cadi bir kaynana olacaginizdan korktugu icin, yüzündeki soguk maskeyi cikarmiyor kimbilir..
Yani hersey mümkün, kimse hakli veya haksiz degil.
Tek haksiz birsey var ortada, oda torununu sana göstermek istemeyisi. Bunu yapmamali.
Sizi sevmez , ne yaparsanız yapın sevmez
Hep işi düştüğünde size gelir
Ben hep kaynanalarda sorun olduğunu düşünürdüm
Burda yazılanları okuyunca
Ama çevreme bakındım biraz , birde burda yazılanların abartılarına baktım
Gelinlerde pek fena , yani hep kayanana kötü derdim ama insan neyse karşısındakinede öyle davranır..
Yani ne yaparsanız yapın , ağzınızla kuş tutun sizi sevmez geliniz
Bırakın ne hali varsa görsün
benm kaynanamın bana hıc emegı olmadı cok sukur ne takımı aldı nee ev esyalarımı bayramlarda bıle sagolsun 1 tabak bıle getrmezdıı gelde buna anne de
almıs olsa bıle zor yanı kendı annenın yerıne koymak
tırnagı olamaz hıc bırsey kendı ozunun
ben rahatsızlanıorum gunlerce annem of bıle demeden benım her turlu ısımı yapıor
ama kaynanamıı 2 gun cagrsam duyurmadık kımse bırakmaz
ahhh gelınıme bakıorum dıe bırde mızmızlanırdı
bırseyı yapıosanız karsılıgını beklemeden yapın
bu işler takıylan makıylan olacak sey deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?