- Konu Sahibi kaderim_48
-
İki kelimeyle cevap veriyorum yorumlarınıza..Darısı başınıza....
İki kelimeyle cevap veriyorum yorumlarınıza..Darısı başınıza....
Gelininizin size karşı mesafeli oluşu bu yüzden olabilir mi acaba....
Bu kadar alıngan olmanın, bu kadar küstüm oynamıyorum yapmanın gereği yok....
Bir derdinizi açtınız.. Olumlu oldduğu kadar olumsuz doğru olduğu kadar yanlış yorumlar da olacaktır....
Ama siz olumlu, olayın tam olarak ne olduğunu anlamaya yönelik mesajların hiçbirine cevap vermeyip olumsuz yorumlara tavır yaptınız...
Şimdi de küstüm oynamıyorum, darısı başınıza diyerek kaçıyorsunuz....
Kusura bakmayın ama bu tavrınızdan sonra sizin gelininizle aranızdaki soğukluğun sebebini çözmeye çalışan mesafeyi kısaltmak için fikir soran bir kaynana olduğunuzu düşünmekten uzaklaşıyorum... Sanki daha çok gelinini şikayet etmeye gelmiş, ve dedikodusuna ortak arayan biri gibi gözükmeye başladınız gözüme...
Gelininizin tam olarak ne yapıp da sizi üzdüğünü anlatmadığınız sürece de böyle düşünmeye devam edeceğim....
bence gelininizin sizinle her konuda aynı fikirde olmasını istiyosunuz oyüzden anlaşamıyosunuz..ben burdaki tavrınızdan bunu çıkardım,eleştiriye kapalısınız..insanları olduğu gibi kabul edin..
sizin gelininize karşı yaptığınız hatalardan olumsuzluklardan biraz bahsedebilirmisiniz.
herkes sizinle aynı fikirde olmadığı için veya desteklemediği için beddua tarzı kelimeler,cümleler kullanmanız kafamı karıştırmadı desem yalan olur.
gerçekten Allah insanların gönlüne göre,gönül temizliğine göre veriyor.bence,gelininizin size karşı hareketlerinin sebebi çok çabuk ortaya çıkabilir,biraz düşününce.
kendinizi sorgulamalısınız.
valla konunun bi ilk mesajını okuyup da 30 sayfasını atladıktan sonra saf saf yorum yapanlara hakkaten gülüyorum.
Kaçmak mı diyorsunuz bu sözü söylememiş olmama! Ben hiç bir zaman kaçmam! sözümün arkasındayım! hakkımda kim ne düşünürse düşünsün ben burdayım! Herkes düşüncesine göre Allah aktında yargılanır. Ben kimseye yargısız infaz yapmıyorum. Bu konuyu açtığım günden itibarne yorumları okusaydınız ne hakaretler aldığımı görürdünüz. Bakın siz de beni hemen yargılamışsınız. Ne diyeyim yani! Polemiğe mi gireyim! Kaç yaşında kadınım''Ayıp senin yaptığın''dieyn insanlara ne diyebilirim. Yorumları okuyunda beni öyle yargılayın! Kendimi anlatmaya çalıştım ama duymadığım laf kalmadı! Ben gelinimden emri vaki yapıp, yapmaması gereken bir şeyi yapmasını hiç istemedim. Sadece bütünleşmek yakınlaşmak istedim. Bu da benim sıcak kanlı, hayata gülümseyerek bakan bir insan olmamdan ileri geliyor belki de! Belki de benim kaafmda kurduğum şekle şemaya uyduramamdan ileri geliyor olabilir. Bakıyorum da yorum yazan arkadaşlar bir kaynana gelininden bahsetse de hakaret etsek diyorlarmış. İsabet oldu konuyu açmam! Zamanlamam mükemmel yani! hepinizden Allah razı olsun!yasakkelime
Eleştiriden kaçmıyorum.Yazdığım bir önceki yorumları okuyun lütfen!
Bu konuya yorum yazmak istemiyordum, sürekli bir tartışma olduğu için ama kaderim_48'in gerçekten samimi olduğunu düşünmeye başladım.
Kaderim_48 size ne şekilde hitap etsem bilemedim kusura bakmayın.
Benim kayınvalidemle tanışsanız ve gelinlerden bahsetseniz belki o da benim soğuk oluduğumdan şikayet edecektir.
Ne yaparsam yapayım sıcak davranamıyorum, çok yaklaşamamıyorum ne yapayım.
Haftada 1-2 kez gidiyoruz geliş gidişlerde eşim elini öpüyor ben öpmüyorum çünkü öpmek istemiyorum.
Kadın bana arada sarılmasa ben hiç sarılmıyorum.
Elimde değil ne yapayım yapmacık ta yapamıyorum.
Nedenlerini bilmiyorum, belki kendi annem gibi olmadığı için, belki aynı dili konuşmadığımız için,
belki beni kendi evladı gibi görmediğini bildiğim için.
Nasıl bir kayınvalidediniz bilmiyorum ama kendinizi onun kayınvalidesi gibi değil annesi gibi görün.
Onun da yorulabiliceğini, onun da bir canın olduğunu, onun da kendi annesinin evladı olduğunu düşünün.
Eleştirmeyin, laf sokmayın, ettiğiniz iyilikleri yüzüne vurmayın,
Sürekli oğlunuzu övmeyin, o şöyledir o böyledir vs.
Tabi insan evladını arada övmek ister ama abartmayın.
Yok ona söyle bir kız bulmuştum gibi cümleler kurmayın.
Gelininizi oğlunuza yakıştıramadığınızı düşünebileceği cümleleri kurmamaya özen gösterin.
Sonuçta oğlunuz kendini ona yakıştırmış sevmiş, oğlunuza güvenin, eğer o sevdiyse demek ki iyi biri diye düşünün.
Biz sadece kendi düşüncelerimizi deneyimlerimizi söyleyebiliriz.
Ben de kendi deneyimlerimden bahsettim, belki bana öyle hissettirmeselerdi ben de soğuk olmazdım.
Bu arada neden torununuzu size göstermiyor?
Oğlunuzla görüşmüyor musunuz? O getirsin size.
Bence siz detay vermediğiniz için arkadaşlar yanlış anladı sizi.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Sevgiler.
Bazı arkadaslar demis ki kendi annem gibi göremem elbette göremeyiz ama saygıda kusur etmemeliyiz .Ve annecim yada babacım kelimesini ben hosgörüden, iyi niyetten,cömertlikten söylerim illa canım cigerim anlamında degil ..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?