- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi kaderim_48
-
Bütün yorumlarım gitmiş ama son olaya yaklaşımımı anlatayım.
Şimdi siz dışardan anlatıyorsunuz olayı ve oğlunuz size göre 0 hata ile yaşan mükemmel bir erkek olduğu için ortalığı yıkan gelin doğal olarak suçlu.
Belki oğlunuzun tek kabahati final maçını izlemek değildir..?
Beki evladınızında hataları vardır belki o gün gelinin patlama günüdür.
Belki gelin mutlu değildir..?
O kadar çok ihtimal var ki siz oğlunuzu mükemmel iddia ettikçe geriye hep "kötü gelin" profili kalıyor.
Çocuğun ağlamasına elbette üzücü veya toplumun rahatsız olması sizin aile olarka rencide olmanız çok can sıkıcı ama size teminat veriyorum.Eşi mükemmel bir erkek olan hiçbir kadın bu hallere gelmez.
Aralarında başka bir tartışma vardır,evvelden geliyordu.O adamın daha önce yaptığı bazı davranışlardan sebep o gece kadın temizlik yaparken maç izlemek yerine bebeğe bakması gerekiyordur.
Siz hiç duydunuz mu ayy bu gece Aşk_ı Memnu'nun finali var çocuğa sen bak bana da ses etme diyen bir kadın..???
Ben kendimi oraya buraya atıp temizlik yapsam ki çalışıyor mu gelininiz bilmiyorum.Çünkü ev süpürmek için geç bir vakit.Eşim de çocuğa bakmak yerine maç izlese bizim evde de sesler yükselir.. O arada kayınvalidem gelse çocuğu susturmak sebebiyle devreye girse tepem atar.O anda hiçkimseyi görmek istemez insan..
Ben de oğlumun iç durumuna karışmam! Herkesin balkonda onları dinlediğini görünce inanın dayanamadım. Çocuğu alayım diye en azından susarlar mı diye! Belki de haklısınız. Ne diyeyim aralarında taşkın olacak durumları vardır. İçlerini bilemem! Fakat Oğlumu ben yetiştirdiğim için biliyorum. Anlaşılması zor bir çocuk değildir. Benim oğlumdan büyük ve küçük iki kızım var. İkisi de evli değiller. Hele bu durumları gördükçe en iyisi bekarlık diyorlar. Bunun yanında gelinim dediğini yaptırmak istiyor. Eğer oğlum onun dediğini yaparsa sorun yok! Yapmazsa bunun gibi kavgalar oluyor. Bu ilk değil bu gidişle son da olmaz.Her zaman erkekler kadınların dediğini yapmaz. Yapabileceği vardır yapamayacağı vardır. İnatlaşırsan olmaz.O gün onunda maç izleyesi gelmiş. Kavga mı etmek lazım!
sizler bir anne olarak oğlumu bilirim diyorsunuz ama yanılıyorsunuz. erkekler büyüdükçe anlaşılması zor insanlar olmaya devam ederler. ben kendimizden örnek vereyim. benim kaynanam eşimi çok ağlattı evlenmeden önce ayırdı bizi sonra yinede ayrılmadık ama o geçen seneelrde kendi evladını ağlattuı. insan kendi evladını ağlatırmı? 8 senedir beraberiz eşimle bakışından duruşundan herşeyini anlarım. ama annesi maalesef hiçbirşeyini bilmez. ben oğlumu bilirim oğlum yapar der durur ama dediklerinin %99 yanlış çıkar. bence oğlunuzda olsa karışmayın. kendileri halletsinelr yorum bile yapmayın. aynı durumda benim kaynanam gelmiş olsaydı sanane tartışırız kavga ederiz aile içine karışma derdim.
Tek söylenecek söz var:Bir kayınvalide dşünün bırakın komşusuyla olmasını sanal ortamda gelinine verip veriştiriyor,oğluyla gelininin özel hayatlarını aleme sergiliyor..çok acı ..yorum yapmaya bile değmez.
iyi ama canım bunu gelinler de yapıyor.. hemde bir çok konuda kendi özellerini yazıyorlar değil mi??
Fark etmez,ha gelin ha kaynana..
ha karı ha koca...özel hayatların burada sorgulanmasın bana ayıp geliyor.
Ya arkadaşlar hepimiz burada kayınvaliledelirimizi, görümcelerimizi hatta eşimizi anlatıyoruz, burası derdim var topiği herkes derdini anlatıyor kayınvalide anlatınca mı suç.
Ben de oğlumun iç durumuna karışmam! Herkesin balkonda onları dinlediğini görünce inanın dayanamadım. Çocuğu alayım diye en azından susarlar mı diye! Belki de haklısınız. Ne diyeyim aralarında taşkın olacak durumları vardır. İçlerini bilemem! Fakat Oğlumu ben yetiştirdiğim için biliyorum. Anlaşılması zor bir çocuk değildir. Benim oğlumdan büyük ve küçük iki kızım var. İkisi de evli değiller. Hele bu durumları gördükçe en iyisi bekarlık diyorlar. Bunun yanında gelinim dediğini yaptırmak istiyor. Eğer oğlum onun dediğini yaparsa sorun yok! Yapmazsa bunun gibi kavgalar oluyor. Bu ilk değil bu gidişle son da olmaz.Her zaman erkekler kadınların dediğini yapmaz. Yapabileceği vardır yapamayacağı vardır. İnatlaşırsan olmaz.O gün onunda maç izleyesi gelmiş. Kavga mı etmek lazım!
Ya arkadaşlar hepimiz burada kayınvaliledelirimizi, görümcelerimizi hatta eşimizi anlatıyoruz, burası derdim var topiği herkes derdini anlatıyor kayınvalide anlatınca mı suç.
Ayrıca kaderim kaynana olduğu için mi hatalı, baktım kimse haklısın dememiş.
Tamam hepimiz kayınvalidelelirimizden şikayetçiyiz, olmasak zaten burada olmazdık ama çok iyi kayınvalideler de var onlar da malesef kötü geline düşüyor bazıları.
Ama doğru belki de çok öncelerinden vardır bir sorunu gelin bir patlama yaşamıştır bu bir tahmin, ama eşleri aileleri ne kadar iyi olsa da doyumsuz, hırçın gelinler de var.
Allah karşılaştırmasın biz de kayınvalide olucaz ilerde.
O yüzden bence kaderimi hep haksız görmeyelim.
Dert onu bunu çekiştirmekmi?
aslında durum şöyle; kimi insanlar, etrafına anlatamadığı sorunlarını, sıkıntılarını anlatıp rahatlıyorlar.. çözüm yolları arıyorlar, bunu çekiştirmek olarak görmemek gerek.. ha benim sıkıntım olsa anlatır mıyım? hayır.. çünkü bu forumda öğrendiğim birşey varsa : bazı insanlar çok acımasız..
Canım sen niye buradasın, niye okuyorsun bu topiği. Sonuçta biz onu bunu çekiştiriyorsak sen de okuyarak aynısını yapıyorsun.
Ayrıca belki benim çevremde anlatabileceğim derdimi paylaşabileceğim biri yok, buraya anlatıp rahatlamak ve tavsiye almak istiyorum.
Buradakilerin çoğu bu şekilde çevresinde anlatabilecek kimseleri olmadığı için burada sorunlarını anlatıyor ve bir çoğu işe yarıyor.
Gelen destek mesajlarından tavsiyelerden evliliğini düzelten daha mutlu olan insanlar var.
Yazdıklarım MadamX'e idi, belirtmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?