- Konu Sahibi kaderim_48
-
Dert onu bunu çekiştirmekmi?
aslında durum şöyle; kimi insanlar, etrafına anlatamadığı sorunlarını, sıkıntılarını anlatıp rahatlıyorlar.. çözüm yolları arıyorlar, bunu çekiştirmek olarak görmemek gerek.. ha benim sıkıntım olsa anlatır mıyım? hayır.. çünkü bu forumda öğrendiğim birşey varsa : bazı insanlar çok acımasız..
Tek suçum kaynana olmak..Gelin olsaydım ne nasihatler alacaktım kim bilir???
şu konuya 16 tane yorum yazmışım ama hiç cevap alamamışım konu sahibinden.
4-5 tanesi konu harici desek 10 tanesi konuya yorumdur.
alınganlıktan bende hoşlanmam ama bari birine cevap verilseydi..
İşte sizin takıldığınız nokta burası..kaynanalık
sorununuzu çözmeniz dileği ile :)
Tamamen katılıyorum..Bu sitede insanlar çok acımasız..Hepsi demiyeyim de!!! Ben paylaştığıma çoktan pişman oldum..Yorumlara cevap yazmıyorum dedim.Kaçıyorsun dediler..Konu sahibi nereey kaçtı dediler.Cevap yazdım her kelimeme binlerce anlam yoükleyip hakaret ettiler..Ne diyeyim, nasıl cevap yazayım şaşırdım inanın! Kaynana olmak mı suç, yoksa paylaşmak mı?
Sayenizde çözeceğim inşallah!!!
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanYa arkadaşlar hepimiz burada kayınvaliledelirimizi, görümcelerimizi hatta eşimizi anlatıyoruz, burası derdim var topiği herkes derdini anlatıyor kayınvalide anlatınca mı suç.
Ayrıca kaderim kaynana olduğu için mi hatalı, baktım kimse haklısın dememiş.
Tamam hepimiz kayınvalidelelirimizden şikayetçiyiz, olmasak zaten burada olmazdık ama çok iyi kayınvalideler de var onlar da malesef kötü geline düşüyor bazıları.
Ama doğru belki de çok öncelerinden vardır bir sorunu gelin bir patlama yaşamıştır bu bir tahmin, ama eşleri aileleri ne kadar iyi olsa da doyumsuz, hırçın gelinler de var.
Allah karşılaştırmasın biz de kayınvalide olucaz ilerde.
O yüzden bence kaderimi hep haksız görmeyelim.
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbir insanın üstüne ne olursa olsun çok gidilmemeli..
dikkat ediyorum bir gelin buraya konu açıp"k.validem beni sevmiyor, kabullenemedi" dediğinde hiç kimse ona "acaba sen en yaptında seni sevmiyor" demiyor.. K.valide haksız olup, çıkıyor.. ama k.valide buraya "gelininm beni sevmiyor" diye konu açtığında yine haksız konuma düşüyor...
evet ne gelin k.valideye, ne de k.valide geline karışmamalı.. ama, kayıtsız-şartsız heer dediğine "aman gelinim alttan alayım" deme zorunluluğu yok bence... yanlış bir durum varsa söylenir...
gelinler yaparken hiç böyle konuşulmuyor.vurun abalıya oluyorTek söylenecek söz var:Bir kayınvalide dşünün bırakın komşusuyla olmasını sanal ortamda gelinine verip veriştiriyor,oğluyla gelininin özel hayatlarını aleme sergiliyor..çok acı ..yorum yapmaya bile değmez.
:lepi:kaydirigubbakcemile5Canım sen niye buradasın, niye okuyorsun bu topiği. Sonuçta biz onu bunu çekiştiriyorsak sen de okuyarak aynısını yapıyorsun.
Ayrıca belki benim çevremde anlatabileceğim derdimi paylaşabileceğim biri yok, buraya anlatıp rahatlamak ve tavsiye almak istiyorum.
Buradakilerin çoğu bu şekilde çevresinde anlatabilecek kimseleri olmadığı için burada sorunlarını anlatıyor ve bir çoğu işe yarıyor.
Gelen destek mesajlarından tavsiyelerden evliliğini düzelten daha mutlu olan insanlar var.
Yazdıklarım MadamX'e idi, belirtmemişim.
Bir paylaşım forumuna konu açıyorsanız yüzlerce yorum geleceğine kendinizi hazırlmalıydınız..Ve tüm yorumlar sizin istediğiniz gibi olmayacağınıda bilmeliydiniz..
O yüzden diyorum ya özel olayları buralarda tartışmaya açmak ne kadar doğru..
Bir tane dostunuz sırdaşınız olur ona derdinizi açarsınız..daha faydalı olacaktır eminim..
maalesef herşey dosta sırdaşada anlatılmıyor:1no2:
bir insanın üstüne ne olursa olsun çok gidilmemeli..
dikkat ediyorum bir gelin buraya konu açıp"k.validem beni sevmiyor, kabullenemedi" dediğinde hiç kimse ona "acaba sen en yaptında seni sevmiyor" demiyor.. K.valide haksız olup, çıkıyor.. ama k.valide buraya "gelininm beni sevmiyor" diye konu açtığında yine haksız konuma düşüyor...
evet ne gelin k.valideye, ne de k.valide geline karışmamalı.. ama, kayıtsız-şartsız heer dediğine "aman gelinim alttan alayım" deme zorunluluğu yok bence... yanlış bir durum varsa söylenir...
benim annemin dediği bana öğütlediği bişey var. kaynanan bağırsın çağırsın kendi seviyesini gösterir etrafına sen sakın onlara uyup değerini düşürme der. bence sizde sessiz kalın gelininiz komşularınıza ne olduğunu göstermiş işte boşverin. bazılarını susturmak imkansız maalesef. Allah ıslah etsin gelininizi, size ve oğlunuzada sabırlar versin.
gelınıde dınlesek allh bılır sızın hakkınızda neler söler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?