Benim derdim gelinim!!!!

Tamamen katılıyorum..Bu sitede insanlar çok acımasız..Hepsi demiyeyim de!!! Ben paylaştığıma çoktan pişman oldum..Yorumlara cevap yazmıyorum dedim.Kaçıyorsun dediler..Konu sahibi nereey kaçtı dediler.Cevap yazdım her kelimeme binlerce anlam yoükleyip hakaret ettiler..Ne diyeyim, nasıl cevap yazayım şaşırdım inanın! Kaynana olmak mı suç, yoksa paylaşmak mı?

şu konuya 16 tane yorum yazmışım ama hiç cevap alamamışım konu sahibinden.
4-5 tanesi konu harici desek 10 tanesi konuya yorumdur.
alınganlıktan bende hoşlanmam ama bari birine cevap verilseydi..

Canım hepinize cevap yazma şansım yok! Zaten bazı yorumlar beni yıprattı. Hiç benim penceremden bakan olmadığı gibi bir de konu açtığım için yargılanıyorum. Bu arada senin yorumlarını atlamışım.Kusuruma bakma!!!

Bir paylaşım forumuna konu açıyorsanız yüzlerce yorum geleceğine kendinizi hazırlmalıydınız..Ve tüm yorumlar sizin istediğiniz gibi olmayacağınıda bilmeliydiniz..
O yüzden diyorum ya özel olayları buralarda tartışmaya açmak ne kadar doğru..
Bir tane dostunuz sırdaşınız olur ona derdinizi açarsınız..daha faydalı olacaktır eminim..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
gelinler yaparken hiç böyle konuşulmuyor.vurun abalıya oluyor
:lepi:kaydirigubbakcemile5

maalesef herşey dosta sırdaşada anlatılmıyor:1no2:

maalesef herşey dosta sırdaşada anlatılmıyor:1no2:

Sitede paylaşmakla hata ettiğimin farkındayım! fakat gidip de bir arkadaşıma, komşuma ya da dostum diyebileceğim kişiye de anlatmayacağımı iyi biliyorum. Çünkü anladım ki insanların ikinci bir yüzü daha var! En iyisi içime gömmek. Susmak! Belki bir gün düzelirler diye beklemek!

Annem rahmetli ''Çocuğun yoksa tasan bir tane, çocuğun varsa tasan bin tane'' diye söylerdi! Doğruymuş! Çocuğun varsa tasan da çok! Allah daha büyük acılarını göstermesin! :çok üzgünüm:

bende kayınvaldemden hoşlanmam çok yakın durmam ama onun sizin gibi bu gelin nie bana yaklaşmıo die kendine dert ettiğini sanmıorum dert edio olsaydı sevinirdim bende içimdekileri söyler belki yaklaşabilirdim tutumunuz hoşuma gitti
anlattığınız olaya gelincede çalışıor yada çalışmıor olması bişi değiştirmez saat 11:30 da elk süpürgesi çalıştırılmaz eş rahatsız olmasa etraf rahatsız olur bunu düşünmesi lazımdı gelininizin ayrıca benim kocam oturmuş bişi izlio evide pislik götürmüordur heralde okadar rahatsız edicek yukarı çıkmanızdada bişi görmüorum çünkü gelinin kendi annesi babasıda olsa ne oluo die çıkar bakardı

Alıntı:
labellevie kullanıcısından alıntı
Ya arkadaşlar hepimiz burada kayınvaliledelirimizi, görümcelerimizi hatta eşimizi anlatıyoruz, burası derdim var topiği herkes derdini anlatıyor kayınvalide anlatınca mı suç.
Ayrıca kaderim kaynana olduğu için mi hatalı, baktım kimse haklısın dememiş.
Tamam hepimiz kayınvalidelelirimizden şikayetçiyiz, olmasak zaten burada olmazdık ama çok iyi kayınvalideler de var onlar da malesef kötü geline düşüyor bazıları.
Ama doğru belki de çok öncelerinden vardır bir sorunu gelin bir patlama yaşamıştır bu bir tahmin, ama eşleri aileleri ne kadar iyi olsa da doyumsuz, hırçın gelinler de var.
Allah karşılaştırmasın biz de kayınvalide olucaz ilerde.
O yüzden bence kaderimi hep haksız görmeyelim.

Ne kadar Güzel Yazmışsınız Kesinlikle sizlere Katılıorum... Gelinler yazınca hiçbir sorun yok ama Kayınvalide yazınca Büyük sorun.. Biraz Mantıklı yazalımm lütfen insanlar dertlerini paylaşmak için burda birde burda yazılanlardan yıpranıolar..

kaynana magdurlari yada anti-kaynanalar topa tutmus konu sahibini.

oysa bu kadin hic bir iskence ve kotu muamelede bulunmamis ogluna olan sevgisinden ve kendisine karsi uzak duruslardan bahsetti. Anlatildigi kadardir anlatilan dolayisiyla topa tutanlar hadlerini astilar.. konu sahibi icin uzgunum bu tur cevaplara maruz kaldigi icin..

benim annemin dediği bana öğütlediği bişey var. kaynanan bağırsın çağırsın kendi seviyesini gösterir etrafına sen sakın onlara uyup değerini düşürme der. bence sizde sessiz kalın gelininiz komşularınıza ne olduğunu göstermiş işte boşverin. bazılarını susturmak imkansız maalesef. Allah ıslah etsin gelininizi, size ve oğlunuzada sabırlar versin.

Amin canım aminnnnnnnnn!

daha önce de söylemiştim hic samimi gelmednz bana gelininizin dedikodusunu yapmak icin acmıssınız sanki bu konuyu hic geliniyle samimi olup iyi gecinmek isteyen bi kayınvalde havası yok sizde allah gelininize sabır versn

Önyargılı davranıyor gelinler deniliyor, sırf siz kayınvalidesiniz diye üstünüze geldiğimiz düşünülüyor.
Ben kendi adıma hala merak ediyorum, somut olarak bana bunu yaptı,
şöyle şöyle saygısızlık yaptı, evden kovdu, ağıza alınmayacak şeyler söyledi,
ya da en ufak derecede bir saygısızlık yaptı diyebileceğiniz,
örnek verebileceğiniz birşeyler yok mu?
Sanırım bunu soran 40. kişi olacağım ama hala somut birşey yok.
Sizi daha iyi anlamak adına, şunu şunu yaptı mesela derseniz, ben daha iyi anlayacağım mesela.
Çözüm aradığınızı söylediğiniz için, isterseniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…