- Konu Sahibi kaderim_48
-
bi insan neden durup dururken bu kadar nefret duyarki karşısındaki insana?aranızda evliliklerinin başından beri hiç tartışma oldumu yada onun kulağına gidicek ve kırıcak bi durum?her kapıyı tıklatışınızda suratı asıkmı gelininizin?yada her soruşunuzda torununuz uyuyomu oluyo?uyuyo dediğinde bi saat bekleyip oğlunuzu arayın torunumu sevcem oğlum benmi geliyim senmi getirirsin deyin tabi eğer bu yöntemi denemediyseniz.. a.s
Canım nefret ediyor demek ne kadar doğru bilemiyorum. Huyu öyle kızın! Ne bileyim ben de anlayamadım! Belki de bilinçli yapıyor, gülümsersem her gün gelirler sırnaşırlar evimden gitmezler diye mi öyle davranıyor anlamadım ki! Oğlum işten erken gelirse zaten söylüyorum çocuğu özledik getir diye!
Benim derdim gelinim!!
Oğlum birtanem başakdır başka yalnız gelinim daha başka!!!
Evleri her şeyi ayrı olduğu halde bir türlü bizi ailesi gibi göremedi.Eşinin ailesi gibi de göremedi. Elbette kendi annesinin yerine geçmek gibi bir derdim yok! Kendi kızım gibi görmek istiyorum sadece! tek derdim anneciğim desin, torunumu bana göstersin yeter! Bir de oğlumu mutlu etsin!!
Ne yazık ki bizden çok uzak! İşine gelirse bize yaklaşan gelmezse de yüzümüze bile bakmaya bir eglinim var! Halbuki ben kaynanamı annemden fazla sevdim! Benim yuva kurmama hiç yardımcı olamdığı halde!!! Aileme de çok müdahale etti ama ben hiç onu üzmedim. Ne derse desin gülüp geçtim! O da beni çok severdi.
Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Canım çok yanıyor.
Kendimi sevdirmek için ne yapmalıyım? Ne yaparım da bizi kabul eder??:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şöyle bi yorumlara baktımda herkes teyzeyi neredeyse haksız göstermeye çalışmış insanlık bu kadarmı öldü ya kadın çok bişimi istiyo yani ne güzel bi kadın ne kadar güzel kalpli bi kadın keşke benim kaynanamda böle olsa Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Canım çok yanıyor her kaynana bunu yapmıyor kadın başına herşeyde yardımcı olmuş gelinde kocasının annesine bu akadar iyilikten sonra gelinligini yapacak etme bulma dünyası hep kaynanalar haksız deil bir çok gelinlerde haksız ha burda anlatmamış olabilir oda onların arasında burda bi gelin kaynanam böle böle yapıyo dese hemen o kaynanayı topa tutarsınız adil yaklaşın olaylara biraz lütfen benim kaynanamla kayınbabam etmedini bırakmadı gelin olarak hallerini hatırlarını anne baba demeyi bırakmadım birgün bizimde kaynana olacamızı unutmayalım ki ben evlenedim eveleneli sıkıntı çekmiş bi insaım ama yinede yüzlerine bakıyorum çünkü eşimin anne babası eşim anne babama gitmeme karışmıyosa bende kendi ailesini hoşnut bırakmalıyım çünkü bu dünyanın öbür dünyasıda var kızın ana babası ana babada oglanınki ne kızın ana babasımı dogurmuş o yaşa getirmiş biraz iyi düşünün öyle yprum yapın tabi herkes üstüne alınmasın teyzeye ters cvp verenlere diyorum
şöyle bi yorumlara baktımda herkes teyzeyi neredeyse haksız göstermeye çalışmış insanlık bu kadarmı öldü ya kadın çok bişimi istiyo yani ne güzel bi kadın ne kadar güzel kalpli bi kadın keşke benim kaynanamda böle olsa Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Canım çok yanıyor her kaynana bunu yapmıyor kadın başına herşeyde yardımcı olmuş gelinde kocasının annesine bu akadar iyilikten sonra gelinligini yapacak etme bulma dünyası hep kaynanalar haksız deil bir çok gelinlerde haksız ha burda anlatmamış olabilir oda onların arasında burda bi gelin kaynanam böle böle yapıyo dese hemen o kaynanayı topa tutarsınız adil yaklaşın olaylara biraz lütfen benim kaynanamla kayınbabam etmedini bırakmadı gelin olarak hallerini hatırlarını anne baba demeyi bırakmadım birgün bizimde kaynana olacamızı unutmayalım ki ben evlenedim eveleneli sıkıntı çekmiş bi insaım ama yinede yüzlerine bakıyorum çünkü eşimin anne babası eşim anne babama gitmeme karışmıyosa bende kendi ailesini hoşnut bırakmalıyım çünkü bu dünyanın öbür dünyasıda var kızın ana babası ana babada oglanınki ne kızın ana babasımı dogurmuş o yaşa getirmiş biraz iyi düşünün öyle yprum yapın tabi herkes üstüne alınmasın teyzeye ters cvp verenlere diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?