- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
- Konu Sahibi kaderim_48
-
ben kimseyi azarlamadim insan olanlara lafim insan olmayanlar zaten üzerine alinmasinnn byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Burada bizlerden oldukça büyük bir kadın söz konusu.
Yorumları yaparken karşımızda yaşıtımız olmadığını unuttuk galiba!
Konu sahibi yerine buraya derdini yazan işi içimizden birimizin annesi de olabilirdi.
Belliki üzülmüş birşeylere derdini açmış.
Belki kimse masum değil belki iki tarafta suçlu belkide konu sahibi gelininden kat katt masum ne malum?
Gelinim dediği kişi belki gerçekten kibirli havalı dediğim dedik içimde Allah korkusu olmayan biri bunu kim bilebilir?
Kos koca kadın sert yorumlarla karşılaşınca kaçar tabi.
Kaldı ki benim annem gelini için bu deerece üzülse onu kazanmak için dert yansa
ona tek lafım o kim ki bu kadar üzülüyorsun onun için
bize uzak Allah'a yakın olsun derdim.Sonuçta kimse kimseye anneciğim demek zorunda değil
kendi ailesi gibi görmek zorunda değil ama gene söylüyorum
belki şeker gibi bir kayın valide yapılan iyilikler havada kaldığı için üzülmüş olabilir.
sen deme kardesim annede deme babada deme hicbirsey deme seninde gelinin damadin olucak yarin birgun dilerim allahtan sana hic cocuklarini göstermesinler ozaman gör sen nasil gelin olunuyormussss
zaten büyüklerin aklı fikri parada oğlanı nasıl soyarız olmadımı geline düşman kesilirler,haklısın!hep gelinlermi suçlu herkes hakkettiğini bulur ben evlendiğimde takılarımı vermedim diye kaynatam benimle konuşmadı gittiğimizde kaçtı neymiş ben hata yapmışım senin borcun varsa benimde borcum var doğum yaptım çocuk 6 aylık oldu bayramda eşim tutturdu gideli,m diye o zaman gördü görümcem desen 2 yaşında gördü neymiş babasına takı verilmemiş sana ne oluyo çocuğum 2kere amelyat oldu kimse ne oldu geçmiş olsun bişeye ihtiyacınız varmı demedi geçen hafta kaynatam amelyat oldu 3 kiloya yakın timör almışlar böbreklerinin yarısını almışlar eşim başında bekledi 2gün ziyarete oğlanıda götürdü ölür kalırsa görsün müş oğlum 3 yaşında eşime dedim aklı erse gitmez ben doğdum gelmediniz 2 kere amelyat oldum yoktunuz derdiye eşimde açma eski konuları diyo ne eskisi çocuk geçen sene nisanda amelyat oldu hiç torununu düşünmeyen adam kendi hastalanınca torun sevgisi kabardı ben çocuğu babamın kapısından getirmedim ya senin oğlunun çocuğu beni görme konuşma hastaneye gel geçmiş olsun de oğluna destek ol hepsinin köküne kibrit suyu
yukarıdaki yazını çok beğendim,aramıza hoşgeldinbizimki de ''benim istediğim bi güleryiz başka bir şey değil ''der yahu adama demezler mi ne verdinde ne istiyorsun diye matematik problemlerinde bile verilenler istenenler yazılır önce, sonra problem çözülür ben bukayınvalidenin gelini olarak yazmak isterim cevabı ; size saygı göstermek zorundayım ama sevmek değil, evime geldiğinizde hizmet etmek zorundayım ama köle değil, torununuzla ve oğlunuzla aranıza giremem istediğiniz zaman oğlunuzu ve torununuzu görebilirsiniz ama bu benim ailem sizde yerinizi bilmelisiniz, size anne derim annem yerine koyamam çünkü annem bana kırılmaz ama size bi laf söylesem 40 sene unutmaz lafımı gezdirir yüzüme vurarsınız sizin gelininizim kızınız değil çünkü kızınız gibi olsam beni korursunuz konuşmazsınız utandırmazsınız mutluluğum için uğraşırsınız çomak sokmazsınız lafı koyup çekilmezsiniz ortalığı toparlarsınız ve kusura bakmayın oğlunuzun mutluluğu için bunlarla idare etmelisiniz çünkü bende eşimle mutlu olmak için size bu kadarına tahammül edebiliyorum ve unutmayın herkes hakettiği gibi yaşar belki buna bende dahilim sözüm meclisten dışarı kusura bakmasın kimse ohhhhh rahatladım içim eridi alllaahh üstümden koca bi yük kalktı hayat ne güzel yaşamak çokkk daha
arkadaslar bakin ben 3 senelik evliyim.ben kaynana kayinbaba ve görümceyle birlikte oturuyorum.benim bir kayinbabam var tam deli.herseye karisir.sabah kalk diye kapiyi tiklar.görümcem var benden 10 yas büyük odasina girer müzigini acar is güc yapmaz, kaynanam var evimizi ayirmamiza engel olur.ben bunca seye ragmen kocami cok sevdigim icin katlaniyorum.benim canim yokmu ya neden gelinler hep böyle olurkii.yok kaynanam kötü bana bunu etti bana sunu etti.ya insan yeri gelince kendi annesi babasiyla bile kavga ediyor. anlasamiyor.nedir bu ya yok ben ona anne demem. neden demiyecekmisiniz senin annen nasilsa oda onun annesi hic öyle terbiyesizlik olurmu yok ben arada mesafe birakiyorum ben gitmiyorum nedir yaaa.unutmayin yarin bizlerde kaynana olacagiz ayni seyi gelinlerimizde bizlere yapar ve yasimiz 60 70 dediginde tek basimiza kalinca vururuz o kafamiza.ONLARDA BIZIM ANNELERIMIZ BABALARIMIZ OLMALI BANA NE KADAR KÖTÜLÜK ETTILER KIZDIM AMA YINEDE KOCAM ICIN SUSTUM YARIN BIRGUN ÖLÜRLERSE VICDAN AZABI CEKERIM DIYE AYIP ARKADASLAR ÖYLE YAPAN GELINLERI GERCEKTEN KINIYORUM VE BENIM YASIM DAHA "! BU YASTA BEN BUKADAR SEYI CEKIYORUMDA EVI BARKI AYRI OLANLARA NE OLUYOKI KIRKYILDA BI GIDIYOSUNUZ ZATEN NE OLURKI ANNECIM BABACIM DESENIZ EL ÖPMEYLE DUDAK ASINMAZ...
enimarkadaşım hiç sebeb yokken torunun göstermeyen evine eşinin ailesini istemeyen çok gelinler var siz bugün gelinsiniz bende gelinim gerçi dahha 23 yaşındayım hemen kayınvalidede açık aramayın bugün gelinsek yarın kayınvalideyiz o zamnda gelinlerimi kötülüycez bence konu sahibi haklı ben çok gelinler biliyorum anlattığı şekilde..
günahın boynuna olsun yani günah almak istemem ama hiç bi gelin bu söylediklerini yapıpta o dediklerini yapmaz en kötü gelin bile senin o yaptıklarından sonra seninle iyi olup para koparmaya bakar normal kaynana moduna girde gerçekleri söyle bize yemez bizim gibi gelinler bu lafları
Ayy sen sustun diye herkes susacak mı?
Niye büyük harflerle yazıyorsun gerizekalı mı burada insanlar okuyamıyorlar mı?
Sen ezilmişsin,ezileceksin belli ki daha da..
Ne diye Azarlıyorsun milleti ?
daha kayınvalide olmadım ama okuduklarımdan sonra geleceğimden çok korkuyorum.
u nutlmayın sizlerde birgün kayınvalide olacaksınız.anneniz de kayınvalide yada adayıdır.pardon sizlerin annesi melektir gerçi.geline hiiiiiiiiçççççç karışmaz,hiiiiiiiiiiiççççççççç bişey demez neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?