- Konu Sahibi kaderim_48
-
maalesef k.çvalidem ve cevresi acısından psikopat olan benım gözlerinde.. k.validem kendini haklı cıkarmak için herkese oğlumla benim arama girdi ,oğlumu sevmeme izin vermiyor kıskanclık çıkartıyor demiş"Sevişir gibi de uyuruz" mu dedi?! Bu sözleri, oğlunun kucağına oturması, yatak odanıza dalıp durması... Yok artık iyice eminim cinsel sapkınlıkları var kayınvalidenizin. Ve karar verdiğiniz gibi toruna yaklaşmaması çok doğru geldi bana. Eşinizi onu tedavi ettirmeye ikna edin bence. Birlikte bir uzmana gidip anlatın kayınvalidenizi, bakalım neler diyecek. Bir de, o yaşına dek annesi ile o tarz bir çarpık ilişki kurmaya zorlanmış eşinizin psikolojisi nasıl, o bir erkek olarak ne derece sağlıklı olabiliyor o ortamda?
Allah'ın belaları, nereye çocuğu alıyorlar anneden, dağ başı mı burası?! Kızın ailesi sahip çıksın kızlarına ve torunlarına. Maalesef onbinlerce benzeri vaka var. Ne oldukları başından da anlaşılamayabiliyor.
Kızlarınızı çok iyi yetiştirin, çok iyi okutun, meslek sahibi olsunlar, ekonomik özgürlükleri olsun. Bir gün benzeri bir duruma düşerlerse ezdirmezler kendilerini. Bu ülkede çoğu kadın gidecek yeri, yapacak işi olmadığından o tarz psikopat aileleri çekiyor. Eğitimleri ve ekonomik özgürlükleri olduğu halde zayıflıkları yüzünden çeken de var ama geneli eğitimsiz olduğundan ve maddi imkanları olmadığından çekiyor.
Bir oğlum bir kızım olsaydı ve sadece birini okutabilecek durumda olsaydım, bir an bile düşünmeden kızımı okuturdum. Bu ataerkil memlekette tersi yapıldığı için kadınların gözyaşı dinmiyor, dinmeyecek.
maalesef k.çvalidem ve cevresi acısından psikopat olan benım gözlerinde.. k.validem kendini haklı cıkarmak için herkese oğlumla benim arama girdi ,oğlumu sevmeme izin vermiyor kıskanclık çıkartıyor demişee şimdi sevmek var sevmeekkk varr yanii değilmi..
yaa k.validem bu zamana kadar ne işi düştüyse eger bi inatlasma durumları olsun cocuklarıyla hemen ''hakkımı sana helal etmem''demiş gerci hala daha öyle diyor..kesinlikle bi uzmana ihtiyacı var cunku gecen gittimizde bana işte kocam ölürse sizde kalrıım artık burda tek basıma durcak değilim dedi k.pederimin masallah bişeyi yok ama k.validem kocası birden öldürdü bilee yani sırff evime gelip huzurumu bozmak için dıyorum yani. bende Allaha bolbol dua ediyorum k.pederimin sağlığı sıhhaeti yerınde olsun diye napayım.
yaa öyle durumlar varkı buraya bile yazamıyorum kadın manyak kısaca şu kadarını soyleyeyım 18 yasına kadar eşimi annesi banyo yaptırmıs (benımde erkek kardesım var ve kardesıme annem 10 yasından sonra kendı basına banyo yaptırmasını öğretti bidahada girmedi yanına zaten olması gerekeknde bu) bi tane yazı vardı ''rahim kokan erkekler ''diye ordakı kadın model kaynanam, erkek cocuk modelde eşim oluyor (du) şuan hiç bişekilde müsade etmıyorum zaten sırf buz yuzden ben cadı gelin sıfatını almıs durumdayım..
uzmana gitme konusunda eşimi ikna etmeye calısıyorum.. insallah basarılı olurum.
eşime bu durumlar gayet normal olarak anlatılmıs annesı tarafından benım kıskanmamın yersız oldugunu soyluyor (kucak kucaga oturma kısmı) bişey daha dicektim unuttum..hatirladım;eşime dedimki benim bildiğim kızlar erkek cocuklarına göre annelerine karsı daha yakındır hatta ben giyinip soyunurken annemi almam odaya ,iç çamasırımla annemi gectım babamın yanında dolasmam dedim.. epilasyo n yapacaksam yine ayrı bi odaya giderim dedim ve erkek kardesımden de utanırım dedim aynı babamdan oldugu gibi dedim.. ben babamın kucagına bırak annemi kucagına en son ne oturdum onu bile hatırlamıyorum dedim,ben donumla senın gibi annenin yanında gezmıyorum dedım.. sana normal gelıyorya dedim bi tek bana anormal değil herkese anormal gelır bunlar dedim..
son olarak bu zamana kadar kesınlıkle cocuk istemıyordum yenı yenı istemeye basladım ama dedğim gibi torun filan gostermeye niyetım yok benım..
yaa öyle durumlar varkı buraya bile yazamıyorum kadın manyak kısaca şu kadarını soyleyeyım 18 yasına kadar eşimi annesi banyo yaptırmıs uzmana gitme konusunda eşimi ikna etmeye calısıyorum..
kasvetli arkadaşım,
nasıl korkunç bir aileye düşmüşsünüz...
çocuk konusunu bence erteleyin..
hiç normal ilişkiler değil bence söyliyeyim..
annesinin yaptıklarını normal kabul eden bir eş çocuğunuza baba olacak...
10 kere çiğneyin bir kere yutkunun..
çocuğunu reddeden bir babadan daha feci bir durum..
aile içi bu tarz şeyler..
insanın okuyunca bile midesi kalkıyor.
görmeye nasıl tahammül ediyorsunuz?
evet bi de böle bişi var. kendi kızına da böle şeyler yapabilir demek dimi bu. oyy Allah yardımcısı olsun.
burayı okudum, halime şükrettim
kaynanamı hemen kahvaltıya cagırdım, öptüm öptüm durdum defalarca teşekkür ettim bana kaynanalık değil annelik yapıyosun diye.
umarım kadın delirdiğimi düşünmemiştir
allah ıslah etsin ne diyeyim, sizlere de sabır versin
bir laf var bilirsiniz belki,görmemişin oğlu olmus tutmus cukunu koparmıs olayını yasamıs benım k.validem baska bişey değil.. cunku k.pederimde 9 kızdan sonra tek erkekmıs..ve eşimin halalarınında hep kızları olmuş hatta oğlan olsun dıye ,o halalarınında cocukları 6şar 7şer tane kızları var ama hiç erkek evlat vermemıs Allah.. benım k.validemde eşiminden için hem görumcelerıne ustunluk saglamıs hemde tek erkek diye allamıs pullamıs pamukları sarmıs hiç büyüsün istememiş kısaca hep bana bahgımlı kalsın dusuncesıyle yetıstırmıs(kucak kucaga oturmalar,aynı yatakta uyumalar vs). sonuc:gel zaman git zaman eşim bana aşık oluyor ki biz farklı kültürlerdeyiz (hala daha k.validem bana eşimin erken evlendıgını daha 40a yolu oldugunu soyler durur yaniki eşim 26 yasında evlendi benle) size nasıl söylesem sanki ben k.validemin uzerıne kuma gelmişim muamelesi goruyorum.. eşimde farkında gayet neyın ne oldugunun ama biraz gec farkına vardı bu arada kötüler tmm ama tek suc onlarda değ,l bendede var vaktınde dişimi gösterseydım emınım bunların hiçbirini yasamayacaktım atalarımız ne demiş.. İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR... çok doğru bi cümle.hep iyi değil kötü de olmak gerekıyormus bunu anladım ben.Elbette uzman karar verebilir ama bu kadının cinsel sıkıntıları olduğunu görmemek mümkün değil..
18 yaşında bir erkek her türlü cinsel hazza sahip çeşitli tatminlerde bulunan bildiğimiz tam bir erkek.
Ve annesi banyo yaptırıyor.. Kucağa oturmak ise bence banyodan da ileri bir nokta.. Bir kadının başka bir erkeğin kucağına oturması bende sadece cinsel bir imaj uyandırıyor. Sanırım görümceniz de oturuyormuş babasının kucağına.. Laflar ağzıma geliyor geliyor geri gidiyor.
Burada bir konu daha açılmıştı. Evli bir bayan açmıştı yine 30larında bir çiftti.. Eşi zaman zaman işt evine ayda iki kere galiba banyo için annesinin evine gidiyordu.Annesi banyo yaptırıyordu.Aradım da bulamadım konuyu.Bazı arkadaşlar doğal karşılamışlardı "anne dürtüsü olarak".. Anne değilim şu anki bakış açımla sapıklık olarak görüyorum.
ben eşimi çok seviyorum ona aşığım..zaten aşk olmasaydı saygıyla bırlıkte bu evlılık çoktan bıterdi .. ailesine gelince ise çok zor sabredıyorum k.validemlere gittiğimiz zaman kafayı yememek için kitap okuyorum beynımı mesgul etmek için..(öncekiizinlerdne tecrube oldu o kucak olayı olmasa bile k.validem illakı benım ailemi aşağılayıcı şeyler bulabiliyor mesela bu kucak oturma olayında benım aileme yobaz demıstı,öyle sınırlenıyorumkı ama hiçbişey diyemıyorum o dedıklerını bırbır yutmak çok zor gelıyor bana) eger kitabı bitirdiysemde hani şu güllü yasın kitapları oluyorya kucuklerınden (dini kitap) ordakıleri yasın tebareke vs surelerın turkcesını okuyarak (arapca bılmıyorum) Allaha sıgınarak dua edıyorum akıl sağlıgımı yerınde tutmaya calısıyorum..kasvetli arkadaşım,
nasıl korkunç bir aileye düşmüşsünüz...
çocuk konusunu bence erteleyin..
hiç normal ilişkiler değil bence söyliyeyim..
annesinin yaptıklarını normal kabul eden bir eş çocuğunuza baba olacak...
10 kere çiğneyin bir kere yutkunun..
çocuğunu reddeden bir babadan daha feci bir durum..
aile içi bu tarz şeyler..
insanın okuyunca bile midesi kalkıyor.
görmeye nasıl tahammül ediyorsunuz?
Allah korusun daha neler.. eşim öyle biri olsaydı , ben müsade etmıyorum dıye bana inatlıgından gectım kendi zevkın için gider anasının kucagına otururdu ,sonra gecelerı yatagada alırdı .. gorumcemın kucuk kızı var 3 yasında onu kucagından ındırmezdı vs.. gorumcem çok ıstedı eşimin kızıyla hasır nesır olmasını ama eşim kesınlıkle uzak durdu ,kucagına verdıklerı zamanda sankı bi kedi yavrusu tutyormus gibi uzaktan tuttu,kollarını acıpta sarılmadı bile.evet bi de böle bişi var. kendi kızına da böle şeyler yapabilir demek dimi bu. oyy Allah yardımcısı olsun.
her kadın gibi bende anneliği çok istiyorum zaten bu nedenle istemıyordum yenı yenı ıstemeye basladım temmzdu eylule atladı sımıde olmasın mıkı dıyorum sanırım bu yılda ıstemeyecegım.. benım anlattıklarım bayabi öncesıne dayanıyor.. k.validem benı kuması olarak gördugu için butun bunları yasamak zorunda kaldım baska hiçbir açıklaması yok bu durumun.. benım kendı salaklgıma gelınce aman anne oğlulun arasına gırmeyeyım aman susayım esıme demıyeyım mantıgıyla hareket etmemdir.. suan esıme herseyı soyluyorummm,eşimde görüyor zaten kımın ne mal oldugunu haa ben hakısz olsaydım zaten beni iplemezdi gider yine anasının kucagına otururdu.. benı haklı goruyorkı artık o kucak oturmas faslıymıs suymus buymus bitti yani..okudum ve soktayım kelimeler bogazımda dügümlendi, cok üzüldm Sadece sunu söylicem cocuk konusunda acele etme, esini doktora gitme konusunda ikna etmelısin, onunda bilincaltında annesinin yaptıgı bu sacma sevgi gösterilerinin bı tahribatı vardır muhakkak ve böyle karısık bi durumun ortasınada bi cocuk düsünme, belki o zaman daha farklı seyler yasar üzülürsn tabiki sen olayın icindesn daha saglıklı dùsünmelisn
esımde bu yuzden normal dıyor bana ,annem babam onlar benım dıyor senın cocugun olsa oturtmazmısın vs dıyor..İnanamıyorum ya benim annem babam da çocuklarını çok sever, orta okula giderken babam kucağına oturtur öperdi kızım diye hala öper ama kucağına oturtmaz. Anne baba sonuçta insanın aklına kötü birşey gelmez ama belli yaştan sonra insan utanır. Bir aile ne kadar rahat olursa olsun kucağa oturma olayı olmaz diye düşünüyorum. Ki aileye çok normal geliyorsa bu gelini yaptığında niye ayıplıyorlar. Bence iyi düşün arkadaşım, hemen çocuk yapma normal değil bunlar. Ki burda yüzlerce üye var hiç kimse ne var bunda çok normal dememiş.
tşk ederim saolun.. aminn aminn...burayı okudum, halime şükrettim
kaynanamı hemen kahvaltıya cagırdım, öptüm öptüm durdum defalarca teşekkür ettim bana kaynanalık değil annelik yapıyosun diye.
umarım kadın delirdiğimi düşünmemiştir
allah ıslah etsin ne diyeyim, sizlere de sabır versin
allah bol bol sabır versin arkadaşım.
kendinizi benim yerime koyun..sizin k.valideniz yüzünüze böyle dese hiç mi gücenmezsiniz? hiç mi zorunuza gitmez? sonra hızını alamayıp ailenize tlf acsa ve kızınız yeterince masraf torun olursa masraf ikiye katlanır,bi evlilikleri otursun belki ayrılcaklar dese..hiç mi içiniz sızlamaz yani??
sizi istemeyen kaldı ki sizden olacak yavrunuza dahi tepki gösterip masraf yakıştırması yapan bi insana herşeye ragmen yinede gösterirmiydiniz evladınızı??
belki siz bütün bu olanlara ragmen gösterirdiniz ama ben gösteremem kimse kusura bakmasın benimde bi gururum var.. kendimi gectim benim ailemi üzmeye kimsenin hakkı yok.. benim annemi gücendirip ağlatmaya kimsenın hakkı yok..
benim k.validem 28 yıl önce sülalenin tek erkek torununu dünya getirmiş..bir anne olarak bütün vazifelerini yetine getirmiş hakkıyla, çok güzel bir evlat yetiştirmiş ;bu konuda hiç bi zaman hakkını yiyemem..yedirtmemde..eşimin 26 yasından itibaren hayatına girdim evlilik itibariyle bu zamana kadar hiç bizaman anneni arama,sorma,ne bileyim gitme ,gelmesinler vs demedim.. dememde ,ben doğurmadım sonucta belli baslı hastalıklarında yanında olmadım uykusuz gunler gecırmedım..annesinin yaptıgı fedakarlıkları yapmadım sonucta haa yapmıs olsaydım bile dogum anı baska derler..canımdan can değilki eşim ;benım bu dunyadakı yansımamdır Aşkım
mesela benım k.validem öyle severki eşimi ama öyle severr... gece uyurken yanımıza yatar!! sabah olunca oğlunu kucagına alıp mıncıklar sonra aynı seyı kendısıne yapılmasını bekler eşimden .. banada bizde sevgi kavramı sözde değil uygulamalıdır dedi ama sen çok soğuksun demeyide ihmal etmedi..tmm dedim bundan sonra bende esımın kucagına oturcambende esımın kucagına oturdum ve esımın saclarını yanaklarını sevmeye basladım yada bacak bacak ustune atıp oyle oturdum karsılarında. sonra k.validem evde kımse yokken benı karsısına alıp ne kadar terbiyesız oldugumdan tutunda midemin genıslıgıne kadar dem vurdu.. öyle kötü şeyler söylediki beni ağlattı
bir k.valide anne oluyor ya anne oldugu için gelinine dış kapının mandalı gibi davranmaz , onu her fırsatta ezmeye calısmaz.. bir ANNE neden baskasının yavrusuna eziyet etsınkı eger vicdanı varsa?!
şuan ben de,beni üzüp ağlatıgı için eşimi ne onun kucagına nede k.validemi eşimin kucagına oturtmuyorum ..geceleride geldiği zaman k.valideme ''burda yatacaksan bende k.pederimin yanına gideyim bari''diyince gelmiyor atrık yanımıza.. böyle yapıp dedim diye şuan benden kötüsü benden fenası yok..
varsın öyle bilsinler napayım ,bende bir insanım taş değilimki çatlayayım!!
şimdi konuya daha da acıklık getirmek için belki anlaşılmamıstır dıye yazmak istiyorum utanarak ve gözlerim dolarak; şimdi gelininizle oğlunuzun cinsel ilişki sırasında bilerek odaya daldınız mı hiç? bilerek yanlarına uzandınız mı oğlum seni çok özledim deyip?? bu halde sucyu kendınızde değil gelınınızde aradınız mı?
bakın bütün k.valideler kötüdür şöyledir böyledir demiyorum asla! benim şansıma böylesi denk gelmiş napayım,k.validem kötü diye kendmi yerden yere atıp dahası eşimden mi boşanayım.. eşimi seviyorum oda benı sevıyor ,aramızda saygımızda var cok sukur.. yukarıda anlatıgım şeyleri veya bunun gibi olmus olan şeyleri görmemezliğe geldim eşimin hatrına saygısına ama konu benım ailemse ve benden dogacak olan canımdan bi cansa evladımsa ozaman eşimin hatrı bile bi yere kadar işler..
belki k.validemde torununun doğum haberını aldıktan sonra dediklerine pişman olacak belki hiç görmediği torununu çok sevecek ama söz agızdan bikere çıkar..yaş itibariyle olgunluksa nerde bu olgunluk? kız yada erkek evladım oldugunda böyle bir babaanne görmediği için bişey kaybetmez..
yaa daha neler nelerde artık daha yazmak istemıyorum ... anneannem boyle sonradan görme insanlara şu lafı soyler kendileri ''padişahın sol daşşağından dustuklerı için herkesi kucumserler yadırgarlar ama kendı yaptıkları dunyanın en iyi davranısıdır gorgusudur vsvs bu uzaaarr giderrrr yani..Nasıl yani bizim için normal bunlar benim için değil, dünyadaki en medeni insanlar onlar mı yani ki bu medeniyet mi!
işte canım benı rakıbı olarak gordugu için ben butun bunları yasamıs bırıyım.. daha cıkarken yada nısanlılık donemlerınde bende senın gibiydim hanı rakıp olarak gormesın mesela ispanyaya gıttıgınde ilk benı arardı derdımkı nıye anneni aramıyorsun oncelık onu ara derdım yani.beni ustune gelmıs kuma olarak gordugu için bn butun bu sacmalalıklarına katlanmak zorunda kaldım ,, niye zorunda kaldım aman esım uzulmesın kırılmasın dıye..olan bana oldu tabı o ayrı..şimdi en ufak bısey olsun hemen esıme soyluyorum bu haddeye getırdıler cunku.. eşimde suan gerekenı yapıyor saolsun..kasvetli sen neler yaşamışsın canım ya böyle, inanamıyorum.allah sana iyi sabır vermiş.
benim teyzem bu yüzden boşanmış bir kadın. hatta karşı komşumuz vardı 5 sene önce falan, kadın bakire bir çekilde boşandı kocasından, 90 yaşındaki kayınvalidesi oğluyla yatıyormuş, gelinle oğlu yatağa gidince hemen kapıya dayanırmış. allahım sana yine iyi bir koca vermiş demekki canım, böyle psikopat bi kadından da olsa iyi bir eşin var demekki. yerinde olsam şunu yapardım bunu yapardım diyemem, dayanamazdım heralde. gittiğmz bir düğünde eşime ben ısrar etmiştim anneni dansa kaldır bak diye, kaynım olduğu halde istedim ki ben onun rakibi değilim onun oğlu her zaman ama artık benim de kocam. kayınvalideme daha eşimle çıkarken, bir tane buzdolabı süsü almıştım anneler gününde. şöyle yazıyordu: "anneler çocuklarının ellerini büyüyünceye kadar ama kalplerini sonsuza kadar tutarlar" yani kalbinde her zaman annesi olacaktır ama elini bırakmanın zamanı da gelmiştir artık. gerisi resmen absürdlük.
çok şaşırdım şimdi eğer anlattıklarınız gibi bir kayınvalideyseniz bir gelinin sizi sevmemesi mümkün değilmiş gibi görünüyor aslında, herşeyi yapmışsınız herşeye yardım etmişsiniz, ben dahil çoğu bayanın sorunuda bu kayınvalidelerimizin bizlerle ilgilenmediği ama siz gayet güzel ilgilenmişsiniz tabiki bunun karşılığı böyle olmamalı, ama mutlaka bir sorun olmuştur diye düşünüyorum, çünkü durup dururken neden bi insan uzak olsun çocuğunu size göstermesinki. karşınıza alıp konuşun ben ne yaptım sana diye sorun, bunu oğlunuza sormayın ama bence oğlunuz gidip anneme neden böyle davranıyosun derse o zaman işin içinden çıkılmaz kötü kaynana olursunuz niyetiniz iyiyse bile. bu ara bulma işlerini oğullar yapmalı ama maalesef yapmıyorlar. kayınvalideden şikayetçi olanların sorunuda bu gelinden şikayetçi olanında. eğer oğlunuz bişey yapmıyosa onu kendi halinde bırakmışsa ona karşı annem lafını kullanmıyosa kız haklı resmi olmak istiyo demekki her gelin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?