Benim derdim gelinim!!!!

maalesef k.çvalidem ve cevresi acısından psikopat olan benım gözlerinde.. k.validem kendini haklı cıkarmak için herkese oğlumla benim arama girdi ,oğlumu sevmeme izin vermiyor kıskanclık çıkartıyor demiş ee şimdi sevmek var sevmeekkk varr yanii değilmi..
yaa k.validem bu zamana kadar ne işi düştüyse eger bi inatlasma durumları olsun cocuklarıyla hemen ''hakkımı sana helal etmem''demiş gerci hala daha öyle diyor.. kesinlikle bi uzmana ihtiyacı var cunku gecen gittimizde bana işte kocam ölürse sizde kalrıım artık burda tek basıma durcak değilim dedi k.pederimin masallah bişeyi yok ama k.validem kocası birden öldürdü bilee yani sırff evime gelip huzurumu bozmak için dıyorum yani. bende Allaha bolbol dua ediyorum k.pederimin sağlığı sıhhaeti yerınde olsun diye napayım.
yaa öyle durumlar varkı buraya bile yazamıyorum kadın manyak kısaca şu kadarını soyleyeyım 18 yasına kadar eşimi annesi banyo yaptırmıs (benımde erkek kardesım var ve kardesıme annem 10 yasından sonra kendı basına banyo yaptırmasını öğretti bidahada girmedi yanına zaten olması gerekeknde bu) bi tane yazı vardı ''rahim kokan erkekler ''diye ordakı kadın model kaynanam, erkek cocuk modelde eşim oluyor (du) şuan hiç bişekilde müsade etmıyorum zaten sırf buz yuzden ben cadı gelin sıfatını almıs durumdayım..
uzmana gitme konusunda eşimi ikna etmeye calısıyorum.. insallah basarılı olurum.
eşime bu durumlar gayet normal olarak anlatılmıs annesı tarafından benım kıskanmamın yersız oldugunu soyluyor (kucak kucaga oturma kısmı) bişey daha dicektim unuttum..hatirladım;eşime dedimki benim bildiğim kızlar erkek cocuklarına göre annelerine karsı daha yakındır hatta ben giyinip soyunurken annemi almam odaya ,iç çamasırımla annemi gectım babamın yanında dolasmam dedim.. epilasyo n yapacaksam yine ayrı bi odaya giderim dedim ve erkek kardesımden de utanırım dedim aynı babamdan oldugu gibi dedim.. ben babamın kucagına bırak annemi kucagına en son ne oturdum onu bile hatırlamıyorum dedim,ben donumla senın gibi annenin yanında gezmıyorum dedım.. sana normal gelıyorya dedim bi tek bana anormal değil herkese anormal gelır bunlar dedim..
son olarak bu zamana kadar kesınlıkle cocuk istemıyordum yenı yenı istemeye basladım ama dedğim gibi torun filan gostermeye niyetım yok benım..

Son düzenleme:

Kızın kendi ailesi de bir garipti okutmadılar zaten kız onlar icin evde isgören , evlenen sadece cocuk büyüten bir varlık!!
Bilmiyor musun o yastaki bir cocugu annesinden ayıramayacagını? Bilmiyorsan da arastırabilirsin zaten dünürler de görüsmüyorlarmıs. Kızın babası benim babamı gördügün de , bilmiyorduk böyle olduklarını yoksa hic verirmiydik demis..
Hadi bir hata yaptın verdin peki ikinciye neden gönderiyorsun? Eve gelsin bile demiyorlar bırakın özürü direkt bosanma davasından bahsediyorlar..
Erkek tarafı' nın bu baskınlıgı kesinlikle gelin ve ailesi' nin sessiz olmasından kaynaklanıyor kızın ailesi de aman elalem ne der mantıgıyla düsünüyor yuva yıkılmasın falan filan. Adam koca olsa , karısını seviyor olsa kimseye laf söyletmez zaten..
Annem babam ne derse o olur mantıgı onunkisi..

allah bol bol sabır versin arkadaşım.

yaa öyle durumlar varkı buraya bile yazamıyorum kadın manyak kısaca şu kadarını soyleyeyım 18 yasına kadar eşimi annesi banyo yaptırmıs uzmana gitme konusunda eşimi ikna etmeye calısıyorum..

Elbette uzman karar verebilir ama bu kadının cinsel sıkıntıları olduğunu görmemek mümkün değil..
18 yaşında bir erkek her türlü cinsel hazza sahip çeşitli tatminlerde bulunan bildiğimiz tam bir erkek.
Ve annesi banyo yaptırıyor.. Kucağa oturmak ise bence banyodan da ileri bir nokta.. Bir kadının başka bir erkeğin kucağına oturması bende sadece cinsel bir imaj uyandırıyor. Sanırım görümceniz de oturuyormuş babasının kucağına.. Laflar ağzıma geliyor geliyor geri gidiyor.

Burada bir konu daha açılmıştı. Evli bir bayan açmıştı yine 30larında bir çiftti.. Eşi zaman zaman işt evine ayda iki kere galiba banyo için annesinin evine gidiyordu.Annesi banyo yaptırıyordu.Aradım da bulamadım konuyu.Bazı arkadaşlar doğal karşılamışlardı "anne dürtüsü olarak".. Anne değilim şu anki bakış açımla sapıklık olarak görüyorum.

kasvetli arkadaşım,
nasıl korkunç bir aileye düşmüşsünüz...
çocuk konusunu bence erteleyin..
hiç normal ilişkiler değil bence söyliyeyim..
annesinin yaptıklarını normal kabul eden bir eş çocuğunuza baba olacak...
10 kere çiğneyin bir kere yutkunun..
çocuğunu reddeden bir babadan daha feci bir durum..
aile içi bu tarz şeyler..
insanın okuyunca bile midesi kalkıyor.
görmeye nasıl tahammül ediyorsunuz?

evet bi de böle bişi var. kendi kızına da böle şeyler yapabilir demek dimi bu. oyy Allah yardımcısı olsun.

okudum ve soktayım kelimeler bogazımda dügümlendi, cok üzüldm Sadece sunu söylicem cocuk konusunda acele etme, esini doktora gitme konusunda ikna etmelısin, onunda bilincaltında annesinin yaptıgı bu sacma sevgi gösterilerinin bı tahribatı vardır muhakkak ve böyle karısık bi durumun ortasınada bi cocuk düsünme, belki o zaman daha farklı seyler yasar üzülürsn tabiki sen olayın icindesn daha saglıklı dùsünmelisn

maalesef..
mahrem denilen şeyler vardır hayatta.
isterse karşındaki kişi ana baba olsun..
zaten bu mahremi öğretmek de ana babanın görevidir..
çocuğun sınırlarını ihlal etmeme konusu çok hassas bir şey.
pedagojik bir olay.
peki bu sınırın olmadığını sanan bir kişi
kendi çocuğuyla nasıl bu ilişkiyi kuracak?
yok eşiniz tam bir yardım almadan çocuk olayı asla olmamalı..

evet bi de böle bişi var. kendi kızına da böle şeyler yapabilir demek dimi bu. oyy Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
burayı okudum, halime şükrettim
kaynanamı hemen kahvaltıya cagırdım, öptüm öptüm durdum defalarca teşekkür ettim bana kaynanalık değil annelik yapıyosun diye.
umarım kadın delirdiğimi düşünmemiştir
allah ıslah etsin ne diyeyim, sizlere de sabır versin

İnanamıyorum ya benim annem babam da çocuklarını çok sever, orta okula giderken babam kucağına oturtur öperdi kızım diye hala öper ama kucağına oturtmaz. Anne baba sonuçta insanın aklına kötü birşey gelmez ama belli yaştan sonra insan utanır. Bir aile ne kadar rahat olursa olsun kucağa oturma olayı olmaz diye düşünüyorum. Ki aileye çok normal geliyorsa bu gelini yaptığında niye ayıplıyorlar. Bence iyi düşün arkadaşım, hemen çocuk yapma normal değil bunlar. Ki burda yüzlerce üye var hiç kimse ne var bunda çok normal dememiş.

Ben de mi çağırsam diye düşündüm. Herkes farklı sorunlar yaşıyor bizim yaşadıklarımız burdakilere göre çok hafif belki ama niye affedemiyorum bilmiyorum. Devir mi değişti nerde kaynanasının tüm kötülüklerine ramen iyi olan, gidip gelen, Allah rızası için eşinin hatrı için hastalandığında bakan fedakar gelinler. Sabrımız mı kalmadı, insanlığımız mı? Onlar kaynana olmanın gerekliliklerini yapıyorlar da biz mi kötüyüz. Gerçekten kötü müyüz?

bir laf var bilirsiniz belki,görmemişin oğlu olmus tutmus cukunu koparmıs olayını yasamıs benım k.validem baska bişey değil.. cunku k.pederimde 9 kızdan sonra tek erkekmıs..ve eşimin halalarınında hep kızları olmuş hatta oğlan olsun dıye ,o halalarınında cocukları 6şar 7şer tane kızları var ama hiç erkek evlat vermemıs Allah.. benım k.validemde eşiminden için hem görumcelerıne ustunluk saglamıs hemde tek erkek diye allamıs pullamıs pamukları sarmıs hiç büyüsün istememiş kısaca hep bana bahgımlı kalsın dusuncesıyle yetıstırmıs(kucak kucaga oturmalar,aynı yatakta uyumalar vs). sonuc:gel zaman git zaman eşim bana aşık oluyor ki biz farklı kültürlerdeyiz (hala daha k.validem bana eşimin erken evlendıgını daha 40a yolu oldugunu soyler durur yaniki eşim 26 yasında evlendi benle) size nasıl söylesem sanki ben k.validemin uzerıne kuma gelmişim muamelesi goruyorum.. eşimde farkında gayet neyın ne oldugunun ama biraz gec farkına vardı bu arada kötüler tmm ama tek suc onlarda değ,l bendede var vaktınde dişimi gösterseydım emınım bunların hiçbirini yasamayacaktım atalarımız ne demiş.. İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR... çok doğru bi cümle.hep iyi değil kötü de olmak gerekıyormus bunu anladım ben.
ben eşimi çok seviyorum ona aşığım..zaten aşk olmasaydı saygıyla bırlıkte bu evlılık çoktan bıterdi .. ailesine gelince ise çok zor sabredıyorum k.validemlere gittiğimiz zaman kafayı yememek için kitap okuyorum beynımı mesgul etmek için..(öncekiizinlerdne tecrube oldu o kucak olayı olmasa bile k.validem illakı benım ailemi aşağılayıcı şeyler bulabiliyor mesela bu kucak oturma olayında benım aileme yobaz demıstı,öyle sınırlenıyorumkı ama hiçbişey diyemıyorum o dedıklerını bırbır yutmak çok zor gelıyor bana) eger kitabı bitirdiysemde hani şu güllü yasın kitapları oluyorya kucuklerınden (dini kitap) ordakıleri yasın tebareke vs surelerın turkcesını okuyarak (arapca bılmıyorum) Allaha sıgınarak dua edıyorum akıl sağlıgımı yerınde tutmaya calısıyorum..
yaa bilmiyorum kültürlerimiz çok farklı cunku tek eşimle gorumcem değil onların akrablarıda öyle vıcık vıcıklar hep kocaa esek kadar olmuslar hala daha aynılar kucak kıucaga oturuo sakalasmalar vs.. mesela eşimin dayısının kızı k.pederimin kucagına oturup yanaklarını sıktırıp ii gecler enıste dıyıp ole yatarmıs bendende aynı seyı beklemısler bende sadece ii geceler dedım diye onun lafını yapmıslardı şimdi ii geceler bile demıyorum ne dıcekmısımıkı... son olarak eşimin teyzesının gelını var oda oyle 15 yıllık gelın oda mı onlar benzemıs yoksa o oylemıymıs bılmıyorum.cunku o gelınle benım memleketım komsu(batı ılındeyız) ama eşimin memleketiyle (doğu karadenızde bir il diyim) hiç alaka yok ama o gelınde eşime önceden aşkım dıye hitap edermıs sımdı benimle evlenınce belkı ben kıskanırım dıye demıyormus k.validem soylemıstı.. sonra o gelinde k.pederimin kucagına oturmaz ama dibine oturur saatlerde şapur şupur öperrr,saclarıyla oynar yanaklarında makas alır (ben olara bakarken sınırımden gülüyorum yani haa belkıde ben anormalım ne bılım ,belkıde bu kadar içli dışlı olmamak benım hatamdır ne bilim yawss benımde aklımı akrıstıyorlar arası iştee böleee )
Allah korusun daha neler.. eşim öyle biri olsaydı , ben müsade etmıyorum dıye bana inatlıgından gectım kendi zevkın için gider anasının kucagına otururdu ,sonra gecelerı yatagada alırdı .. gorumcemın kucuk kızı var 3 yasında onu kucagından ındırmezdı vs.. gorumcem çok ıstedı eşimin kızıyla hasır nesır olmasını ama eşim kesınlıkle uzak durdu ,kucagına verdıklerı zamanda sankı bi kedi yavrusu tutyormus gibi uzaktan tuttu,kollarını acıpta sarılmadı bile.
benım size anlattıklarım yenı olmasada eskıye dayanıyor, bende zaten bu konu itibarıyle basımdan bunlar bunlar gectı bu yuzden cocugumu gostermeyecegım dedım..
her kadın gibi bende anneliği çok istiyorum zaten bu nedenle istemıyordum yenı yenı ıstemeye basladım temmzdu eylule atladı sımıde olmasın mıkı dıyorum sanırım bu yılda ıstemeyecegım.. benım anlattıklarım bayabi öncesıne dayanıyor.. k.validem benı kuması olarak gördugu için butun bunları yasamak zorunda kaldım baska hiçbir açıklaması yok bu durumun.. benım kendı salaklgıma gelınce aman anne oğlulun arasına gırmeyeyım aman susayım esıme demıyeyım mantıgıyla hareket etmemdir.. suan esıme herseyı soyluyorummm,eşimde görüyor zaten kımın ne mal oldugunu haa ben hakısz olsaydım zaten beni iplemezdi gider yine anasının kucagına otururdu.. benı haklı goruyorkı artık o kucak oturmas faslıymıs suymus buymus bitti yani..
esımde bu yuzden normal dıyor bana ,annem babam onlar benım dıyor senın cocugun olsa oturtmazmısın vs dıyor..
hah işte benımde idrak edemedıgım nokta bu,onlara normal oluyorda bana nıye anormal yapınca??? ben tuutpta k.pederimin kucagına oturmuyorum sonucra anormal olsun kendı kocamın kucagına oturmak istiyorum hepsi bu..yaa ayıpmıs vs yalan bunlar sırf k.validem beni çekemediği için öyle dıyor bi tane daha gelın var o 15yıllık o istedıgı gibi davranıyor ona ses yok (esımın teyzesının gelını) hatta benım k.pederimin dibine oturup sapur suğur operr yanaklarını mıncıklar ama ona laff yok..ben yapınca kıyamet kopuyor amafesatlıktan baska bişey değil..neyse eskıde kaldı dediğim gibi artık esımle olan münasebetleri benle nasılsa onunla öyle cadı damgası yemıs bir gelın olarak
gorumcem k.pederimin kucagına oturdugu zaman enıstem utanıp (gorumcemın kocası) bulundugu mekanı terketmek istemıs ,onlarda bizim için bunlar cok normal x gitme biyere kal yanımızda demısler.. artık enıstemde bu durumu kabullenmıs yani..

tşk ederim saolun.. aminn aminn...

allah bol bol sabır versin arkadaşım.

tşkler canım aminnnnnn

Nasıl yani bizim için normal bunlar benim için değil, dünyadaki en medeni insanlar onlar mı yani ki bu medeniyet mi!

kasvetli sen neler yaşamışsın canım ya böyle, inanamıyorum. allah sana iyi sabır vermiş.
benim teyzem bu yüzden boşanmış bir kadın. hatta karşı komşumuz vardı 5 sene önce falan, kadın bakire bir çekilde boşandı kocasından, 90 yaşındaki kayınvalidesi oğluyla yatıyormuş, gelinle oğlu yatağa gidince hemen kapıya dayanırmış. allahım sana yine iyi bir koca vermiş demekki canım, böyle psikopat bi kadından da olsa iyi bir eşin var demekki. yerinde olsam şunu yapardım bunu yapardım diyemem, dayanamazdım heralde. gittiğmz bir düğünde eşime ben ısrar etmiştim anneni dansa kaldır bak diye, kaynım olduğu halde istedim ki ben onun rakibi değilim onun oğlu her zaman ama artık benim de kocam. kayınvalideme daha eşimle çıkarken, bir tane buzdolabı süsü almıştım anneler gününde. şöyle yazıyordu: "anneler çocuklarının ellerini büyüyünceye kadar ama kalplerini sonsuza kadar tutarlar" yani kalbinde her zaman annesi olacaktır ama elini bırakmanın zamanı da gelmiştir artık. gerisi resmen absürdlük.

bunları okudukça hem tüylerim diken diken oluyo hem de kendi kaynanama olan nefretim kat ve kat artıyo.......
burd tratışılıyo btün gelinlrer bütün kaynanalar iyi midir kötü müdür diye ben bütün kaynanaları bilmem ama benim kaynanam kötü ve ben onu hiç mi hiç seviyorum... ama sevmiyorum diye saygısızlık yapmam asla evine gidince işini yaparım evlerine gittiğimde surat asmam gelen tüm akraba eş dostla ayrı ayrı ilgilenirim ama maalesef oğlunu çok çok evdiği için beni kabullenemiyor hala...

Nasıl yani bizim için normal bunlar benim için değil, dünyadaki en medeni insanlar onlar mı yani ki bu medeniyet mi!
yaa daha neler nelerde artık daha yazmak istemıyorum ... anneannem boyle sonradan görme insanlara şu lafı soyler kendileri ''padişahın sol daşşağından dustuklerı için herkesi kucumserler yadırgarlar ama kendı yaptıkları dunyanın en iyi davranısıdır gorgusudur vsvs bu uzaaarr giderrrr yani..
ben artık onlarla aynı evde olsamda onları gormezlıkten gelıyorum uymuyorum bakmıyorum sadece eşimle alakadarım,eşim arkadaslarıyla dısarı cıkıncada ya kıtap okurum yada laptoptan oyun oynarım ,ben onların her dedıklerıne kulak kesılsem uzulsem kafama taksam zaten suan tımarhanelık olurdum..

umrumdışı insanlara çevrimdışı olmayı öğrendim bu haytta.. vee ben bunca yasadıklarıma ragmen hala daha toyum yeterınce olgunlasamadıgıma inanıyorum.. haa olgunlasmak içinde daha fazla kendımı ezdırcekte değilim.. öncekı benle sımdıkı ben arasında daglar kadar fark var bu bır gercek.. bence evlenecek olan bir kızın ılk once kocayla yasama sanatını değilde kaynanayla yasama sanatının tüyolarını oğrenmesı gerek diye dusunuyorum
işte canım benı rakıbı olarak gordugu için ben butun bunları yasamıs bırıyım.. daha cıkarken yada nısanlılık donemlerınde bende senın gibiydim hanı rakıp olarak gormesın mesela ispanyaya gıttıgınde ilk benı arardı derdımkı nıye anneni aramıyorsun oncelık onu ara derdım yani.beni ustune gelmıs kuma olarak gordugu için bn butun bu sacmalalıklarına katlanmak zorunda kaldım ,, niye zorunda kaldım aman esım uzulmesın kırılmasın dıye..olan bana oldu tabı o ayrı..şimdi en ufak bısey olsun hemen esıme soyluyorum bu haddeye getırdıler cunku.. eşimde suan gerekenı yapıyor saolsun..
esımde sımdı artık ne dıyor bılıyormusun olayları sıcagı sıcagına soyle iş işten gectıkten sonra söyleme diyor senın actıgın konudan bosuna dil dökmedik heralde yasandı tecrube edıldı garantılı yanı sana soyledıklerım

Kasvetli canım yaa sen neler yaşamışsın öylee allah yardımcın olsun o kadınada allah akıl fikircersin inşallah ..Onları görmemezden geleceksin sen eşinle beraber mutlu olmaya ak canımcım gerisi zaten teferruattır bence görmeyeceksin duymayacaksın işte ...

çok şaşırdım şimdi eğer anlattıklarınız gibi bir kayınvalideyseniz bir gelinin sizi sevmemesi mümkün değilmiş gibi görünüyor aslında, herşeyi yapmışsınız herşeye yardım etmişsiniz, ben dahil çoğu bayanın sorunuda bu kayınvalidelerimizin bizlerle ilgilenmediği ama siz gayet güzel ilgilenmişsiniz tabiki bunun karşılığı böyle olmamalı, ama mutlaka bir sorun olmuştur diye düşünüyorum, çünkü durup dururken neden bi insan uzak olsun çocuğunu size göstermesinki. karşınıza alıp konuşun ben ne yaptım sana diye sorun, bunu oğlunuza sormayın ama bence oğlunuz gidip anneme neden böyle davranıyosun derse o zaman işin içinden çıkılmaz kötü kaynana olursunuz niyetiniz iyiyse bile. bu ara bulma işlerini oğullar yapmalı ama maalesef yapmıyorlar. kayınvalideden şikayetçi olanların sorunuda bu gelinden şikayetçi olanında. eğer oğlunuz bişey yapmıyosa onu kendi halinde bırakmışsa ona karşı annem lafını kullanmıyosa kız haklı resmi olmak istiyo demekki her gelin gibi.

kasvetli canım hiç hoş olmayan şeyler yaşamışsın, iyide dayanmışsın sabretmişsin bu kadar sabırlı olmana şaşırdım doğrusu. allah sabrını vermiş demekki. bebek düşünüyomuşsun bu aileye bebek verme fikri ters gelmiyomu sana canım benim. allah korusun yarın bir gün bu sabrının sonuna geldiğinde bebeğinle o evden gitmeye razımısın. bence bu fikrini biraz daha ertelemen gerekiyor. allah yardımcın olsun canım. allah o kayınvalideyede akıl fikir versin bi insan anca bu kadar cahil olabilir.

Neden durup dururken yapmasın ki..Çok insan yok mudur ; iyiliği görmeyen, kendini geliştirmeyen, insan ilişkilerini etik çerçeve dahilinde beceremeyen.

Nasıl bir gelin varsa ve çok iyi ise hiç yanlış yapmamışsa , kayınvalide ve saz ekibi kötülük yapabiliyorsa, gelinlerden de durup duruken hayatı zehir edenler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…