- Konu Sahibi kaderim_48
-
benim bildigim zaten evi esyalari ve dügünü zaten erkek tarafi yapar, bu herkesin yaptigi bisey .özel bir iyilik degilki
Anne alyansı istemimmmm
Bulgaria istimm,tamtur istimmmbayanssulusmile
Çitlembik ben vazgeçtim Lalee sizin olsun.
Bu kadın bizim aileyi aşar şekerim gözü yükseklerde :dilcikar:
saçma hıhh o zamandan bende geleceğin kayınvalidesiyim ama snein gibi savunmaya başlamadım hemenkötükedihüso
ya bende gelinim ama objektif olmaya çalışıyorum hemen kaynanalarda suçlanılmamalı yani dimi?
ilerde sen kaynananla görüşmessin cnm nolcak yani herkesin kendi isteğine bağlı..
yada anasız babasız biriyle evlen
Hoooof ekşın yok bu topikte, beni bozar.:umursamaz:
Başka ekşınlı topik aramaya gidiyom benkaydirigubbakcemile
bak hala saptırıyosun ama:mymeka:ben hiç görüşme mi dedim ya ne diyosun sen bende tabiki sık görüşücem sadece onların hayatına müdahale etme o kadr sıkı fıkı olmasanda olur demeye çalıştım orda hanımefendi demiş ki ben onu kızım gibi seviyorum oda bana annecim desin demiş bende öyle demesin boşverin ne bu kaynanalaarın bu annecim dedirtmeye çalışma çabaları demeye çalıştım bilmem anlatabildim mi objektif bakıyosan o zaman benim torumumada objektid olmayı dene bence
tamturmuş pehh... sana pırlanta gibi oğlumu veriyorum hemde dalından taze kopmuş körpeçik, gözün doysun.Anne alyansı istemimmmm
Bulgaria istimm,tamtur istimmmbayanssulusmile
yok anam yok istemem , şimdiden bunun hesabını yapan şirrett yarın oğlumun yüzüne hasret bırakır beni.Çitlembik ben vazgeçtim Lalee sizin olsun.
Bu kadın bizim aileyi aşar şekerim gözü yükseklerde :dilcikar:
gözün bana gelince açıldı zaar buldun şeker gibi , yemeyip yanında yatılası kaynanayı ez bakalım...Heeee zamanında "istemimmm
aman benim var..
aman huzur olsun
gerisi boş" dedim de ne oldu???
gözüm açıldı,kapatmam artıkın!!:lepi:
vurma öyle canım acıyooooo
ya zaten bayanı yaptım ettim demiş o konuda haksız görüyorum ben dedğişi herşeye zaten katılmadım..
ama gelindede vardır suç herşey karşılıklıdır
ya laale böyle laflar ediyon geyiğimi getiriyon sırnaşık şey geçen sefer aldım gazı düştüm ban yolunasırnaşık şeysırnaşık şey her zaman haklı olmak zorunda mısın kaydirigubbakcemileSahipsiz deme la konulara!!!
Kazen ne derdi?
Buraya açılan konular KK nın ortak malıdır..sengözlerimebaksanab
Kazen mi diyordu yoksam mune mi?
Yoksam ben mi?
Neysemmm senin konun benim konum,benim derdim Kazen'in derdi di mi ama??hihoyyyt
:1closedeyes:Heeee zamanında "istemimmm
aman benim var..
aman huzur olsun
gerisi boş" dedim de ne oldu???
gözüm açıldı,kapatmam artıkın!!:lepi:
vurma öyle canım acıyooooo
ya zaten bayanı yaptım ettim demiş o konuda haksız görüyorum ben dedğişi herşeye zaten katılmadım..
ama gelindede vardır suç herşey karşılıklıdır
hakettin vurucam dur bi daha vurayımbidaha yanlış anlama beni:mymeka rası öyle tabi bende o kısmını göz önüne alarak yorum yapmıştım zaten şahsen kimse kimseye zorla annecim demek zorunda değil ki ve içinden gelmiyosa çok içten davranamaz zaten ki bu bi gerçek ki kaynananla ne kadar samimi olabilirsin zaten bende zamanı gelince görüşücem tabiki ki zaten sevdiğim erkeği dünyaya getirmiş onun için saygım var ama annecim de diyemem kusura bakmasın yani
iyi ki yumuşadınız ha şöylealsanaalsanasmile ne o öyle az kalsın birbirinize gireceksiniz sandım yüreme indi :mymeka: gelin kaynana gibin didişmeyin öpüşün bakim :mymeka: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?