Benim derdim gelinim!!!!

benim bildigim zaten evi esyalari ve dügünü zaten erkek tarafi yapar, bu herkesin yaptigi bisey .özel bir iyilik degilki

bunu bende hep söylerim ki benim okadar bile olmadı eşimde onlar hediyedir ister alırlar ister almazlar milletin alacağı hediyeye sen karışamazsın derdi yani eşya takı falan onlar hediyeymiş ailesini korucak ya uğraşıyo işte naniknanik

Çitlembik ben vazgeçtim Lalee sizin olsun.
Bu kadın bizim aileyi aşar şekerim gözü yükseklerde
:dilcikar:

Heeee zamanında "istemimmm
aman benim var..
aman huzur olsun
gerisi boş" dedim de ne oldu???
gözüm açıldı,kapatmam artıkın!!:lepi:

saçma hıhh o zamandan bende geleceğin kayınvalidesiyim ama snein gibi savunmaya başlamadım hemenkötükedihüso

ya bende gelinim ama objektif olmaya çalışıyorum hemen kaynanalarda suçlanılmamalı yani dimi?
ilerde sen kaynananla görüşmessin cnm nolcak yani herkesin kendi isteğine bağlı..
yada anasız babasız biriyle evlen

Hoooof ekşın yok bu topikte, beni bozar.:umursamaz:

Başka ekşınlı topik aramaya gidiyom benkaydirigubbakcemile

bak hala saptırıyosun ama:mymeka:ben hiç görüşme mi dedim ya ne diyosun sen bende tabiki sık görüşücem sadece onların hayatına müdahale etme o kadr sıkı fıkı olmasanda olur demeye çalıştım orda hanımefendi demiş ki ben onu kızım gibi seviyorum oda bana annecim desin demiş bende öyle demesin boşverin ne bu kaynanalaarın bu annecim dedirtmeye çalışma çabaları demeye çalıştım bilmem anlatabildim mi objektif bakıyosan o zaman benim yorumumada objektid olmayı dene bence

nedense ben kayınvalidemi annem kadar yakın göremiyorum.evet anne derim ama bazı gelinler kendi annemden farkı yok demelerine inanmıyorum ya benim annem gibi kim olabilir.saygı sevgi gösterilir ama daha fazlasının istenilmesi hiçte doğru değil.bir insan birini zorla sevmeye itilemez

vurma öyle canım acıyooooo
ya zaten bayanı yaptım ettim demiş o konuda haksız görüyorum ben dedğişi herşeye zaten katılmadım..
ama gelindede vardır suç herşey karşılıklıdır

Anne alyansı istemimmmm
Bulgaria istimm,tamtur istimmmbayanssulusmile
tamturmuş pehh... sana pırlanta gibi oğlumu veriyorum hemde dalından taze kopmuş körpeçik, gözün doysun.

Çitlembik ben vazgeçtim Lalee sizin olsun.
Bu kadın bizim aileyi aşar şekerim gözü yükseklerde :dilcikar:
yok anam yok istemem , şimdiden bunun hesabını yapan şirrett yarın oğlumun yüzüne hasret bırakır beni.
evlatcağızımı dizime yatırtdırmaz , arabada ön koltuğa kurulur , picamalarını koklattırmaz, oğlumun hiç bir şeyiyle ilgilndirtmez.
istemem istemem alana helal olsun ....
aman benim var..
aman huzur olsun
gözün bana gelince açıldı zaar buldun şeker gibi , yemeyip yanında yatılası kaynanayı ez bakalım...

ya zaten bayanı yaptım ettim demiş o konuda haksız görüyorum ben dedğişi herşeye zaten katılmadım..

hakettin vurucam dur bi daha vurayımbidaha yanlış anlama beni:mymekarası öyle tabi bende o kısmını göz önüne alarak yorum yapmıştım zaten şahsen kimse kimseye zorla annecim demek zorunda değil ki ve içinden gelmiyosa çok içten davranamaz zaten ki bu bi gerçek ki kaynananla ne kadar samimi olabilirsin zaten bende zamanı gelince görüşücem tabiki ki ve sevdiğim erkeği dünyaya getirmiş onun için saygım var ama annecim de diyemem kusura bakmasın yani

ya laale böyle laflar ediyon geyiğimi getiriyon sırnaşık şey geçen sefer aldım gazı düştüm ban yolunasırnaşık şeysırnaşık şey her zaman haklı olmak zorunda mısın kaydirigubbakcemile
aman benim var..
aman huzur olsun
:1closedeyes:

iyi ki yumuşadınız ha şöylealsanaalsanasmile ne o öyle az kalsın birbirinize gireceksiniz sandım yüreme indi :mymeka: gelin kaynana gibin didişmeyin öpüşün bakim :mymeka: :CüvCüv:

Aslında ne sizin nede gelininizin suçu var bu olayda.
Kırılma, gücenme vs olmamış.
Sizin tek istediğiniz biraz yakınlık, anne kız sevgisi.
Ama gelininizin zaten bir annesi var, demek ki ondan başkasını annesi olarak kabullenemiyor bu eşinin annesi dahi olsa.
Kızmayın gelininize, belki fazla haşır neşir olmak istemiyordur,
buda onun yapısında vardır.
Sizde fazla üstüne gitmeyin, bırakın nasıl olacaksa öyle olsun.
Biraz mesafeli olmak her daim iyidir.

yok kız nikocancın nie didişem kimse insanın kendi annesi gibi tabiki olamaz.ben bile annecim die bi iki kere dedim ve çok yapmacık duruyo ağzımda...
kendi anneme bile nadir derim ciğim cığım kelimesini...
zaten kaynanam der ciğim cığım diyenler sonrada ana babaya bakmıyolar.
öyle olcaksa denemsin der

iyi ki yumuşadınız ha şöylealsanaalsanasmile ne o öyle az kalsın birbirinize gireceksiniz sandım yüreme indi :mymeka: gelin kaynana gibin didişmeyin öpüşün bakim :mymeka: :CüvCüv:

üzülme datlumm hepimiz kardeşükk hem saç saça baş başa yoluşuruz hem öpüşürüzkaydirigubbakcemile3

gelınıze ılk basta nasıl davrandınız?..
sızde bılıyosunuzkı hersey para mal mulk le bıtmez..mesafe olmasından yanayım bende belkı bole olması daha hayırlıdır gelınızını bu davranısı dert olmamalı..derdım demenızden anladım kadarı ıle bu durumu cok takıntı halıne getırmıssınız..belkı gelınınızden yasım daha kucukdur sızde annem yasındasınız..ama bırakın mesafelı kalsın..sız bunu dert olarak gormekden vazgectınız zaman emınım olaylar daha faklı olcakdır..

Üzüldüm çok, yazık, nankör denir ancak böylesine, ben 2 düşük yaptımda gelip bir geçmiş olsun demedi, çok kırıldım o kırgınlıkla eşimide kırdım, sonra gene kendim aldım kaynanamı karşımada konuştum, bana aynen şöyle dedi: Niye gelcekmişimki annen vardı yanında zaten.. Hadi beni sevmedinbe görgüsüz gidenin hatrı için bari yanaşsaydınya, ah ah ama allaha çok dua ettim, kurban olduğum verir elbet hem bu dünyada hem öteki dünyada. Sen yapman gerekeni yapmışşın zaten teyzecim üzülüp durma oda ettiğini bulur inanki, birgün oda kaynana olacak nasılsa

o size mesafeliyse sizde ona mesafeli olun ne gelirse cok yakın olmaktan geliyor..en çok kavga gürültü yakın oturan gelin kaynanadan cıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…