Benim derdim gelinim!!!!

teyzecıgım bırak sevmesın neden kendını sevdırmeye calısıosunkı
nankor nankordur
ne yapsan bos
ona sorsan ohooooo senın ne hataların vardır
rabbım goruor kım kıme n eyapıorsa sen uzulme..
o oglunu mutlu etsınde varsın senı sevmesın.....

acaba onu kiracak sözler mi sarfettiniz ?

ama bence is oglunuzda bitiyor,sevmese bile size saygi duymak zorunda

ama oglunuzu takmiyorsa zaten size isine geldigi davranacaktir

Ounu kırmak mı? Onu kıracağımı kendimi kırarım daha iyi..Ben onların yüzü gülsün diye elimden geleni yapıyorum. Keşke görme şansınız olsa da görseniz..Beş aylık torunum var. Gece bebek uyutmuyor diye torunumu bile gece bakmaya razı oluyorum. Oğluma gelince ne yapsın? İki kelime etti mi çocuğumu da alır giderim diyor. Geçenlerde biraz sert çıktı. Çocuğu aldığı gibi annesinin babasının yanına gitti. Ben çocuk olduğu için ayrılıktan yana değilim.Çünkü kendim ayrılmış anne baba çocuğuyum. Çok acılar çektim. Ne oğlumun ne de torunumun acı çekmesini istemem. Beni sevmesin varsın. kendileri iyi olsunda..!!!

Doğru torunum da erkek. Bir gün o da kaynana olacak..

ama bu işler zorla olmazki insan zorla birini sevemez içinden nasıl geliyorsa öyle davransın yapmacık olmaktansa dimi ama şuda var farkında olmadan bişey falanmı söylediniz acaba

Hiç bir şey söylemedim. Kendi kızlarıma ne alırsam ona da alırım. Sevmek zorunda değil ama itmemeli de değil mi? Oğlumun hatrına saygı istiyorum.Çok şey mi istiyorum.

Hep kaynanalar kötü olacak değil ya ben inanıyorum size,kötü gelin yok mu yani hiç,doluu

Kimbilir içinde neleri kurdu,ya da ne beklentileri var bilemeyiz ki..

Bazılarının yapısıyla da alakalı,soğuk nevalenin tekiyse ne yapsanız boş,istediğiniz yakınlığı kuramazsınız

Canım kızı ailesi erkek çocuk gibi büyütmüş. Bizde aile kavramı diye bir şey var. Büyüklerimize saygı sevgi gösteririrz. Sevmesek bile! Hatır güderiz. Evde horozluk yapmaya çalışıyor genelde. Oğlumla bu konuda tartışıyorlar sanırım. Biz uzak kalmaya çalışıyoruz bizden bilmesin diye..Oğlum bile bizimle doğru dürüst konuşmuyor. Biz bir şey demiyoruz hiç! Sonmunu hayırlı etsin allah..Ne diyeyim?

Haklısın canım..Onun için yaptıklarımı bir bilseniz..

Sizde haklısınız...

Bilemiyorum artık..İnşallah!!

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki..
Sadece saygı göstermek zorunda...
Siz kayınvalidenizi annenizden çok sevdiniz diye aynı şeyi gelininizdende bekliyorsunuz...
Haddimize düşmez bizden büyük insanlara akıl vermek ama biraz daha mantıklı düşünürseniz düşüncelerinizin mantıklı şeyler olmadığını anlayabilirsiniz..
Ayrıca oğlunuza verdiğiniz mal varlığını söylemek bence yersiz onu geçtim yaptıklarınızdan dolayı bi karşılık beklemeniz çok yanlış..

belki mesafeli olmak istiyor kalabalığı sevmiyordur
oğlumu mutlu etsin diyorsunuz oğlunuz mutsuzmu mutsussa oğlunuzun bileceği şey karışmayın
ev aldım takı yaptım demişsiniz bunları söylemeye gerek yokki göreviniz yapacaksınız elbette
ya şu gençleri rahat bırakın ne olur kimse kimseyi sevmek zorunda değil opullarınız yansıtıyorsunuz onlar eşlerine al kavga sonra ben çok iyi kaynana na rolülüoynuyorsunuz

belki iyi birisisinizdir ama kaynana gelin arasında nekadar sevgi olur ki

.......................................

Anne deyip dememesi sorun değil..Evimiz çift daire. Birinde onlar oturuyor. Evimizde şükürler olsun her şeyimiz var. Kendi evinde eksik bir şey olsa annesine gider. Bizim evin gelini ama bizim eve yan yana olduğumuz halde bir hafta ne yapıyorsunuz demeden durduğu zaman olmuştur. Annesinin evine sabah gider akşam gelir. Kıskanmıyorum ama ne olur kapıdan anne ne yapıyorsun dese! Ben akşam yemeği hazırlarım. Evine geldiğini görürsek çağırırırz gel yemek yiyelim diye. İstekli gelmez. bunlar belki size göre mühim değil ama benim için çok önemli..Kaynaşmak istiyorum gelinimle..Gelinim değil kızım gibi olsun istiyorum..

bende ekliyeyim
kaynanayı neyaplalı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikce
altına odun atmalı

duvara çaktım kazık
kaynanam ölmüş yazık
kaynanama acımam
bir top kefene yazıkkaydirigubbakcemile5

Dedikleriniz gibi düşünüyorsanız cidden Allah bana da sizin gibi
bir ikinci anne nasip etsinsempatiksalakcinni
Amin

Oğlum bu konuda taviz vermiyor ama onu dinlemiyor ki..Çocuğu alıp ailesinin yanına gidiyor. Sonra geri getirmek için uğraşıyoruz. yazık değil mi küçücük yavruma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…