- Konu Sahibi kaderim_48
-
Üzüldüm çok, yazık, nankör denir ancak böylesine, ben 2 düşük yaptımda gelip bir geçmiş olsun demedi, çok kırıldım o kırgınlıkla eşimide kırdım, sonra gene kendim aldım kaynanamı karşımada konuştum, bana aynen şöyle dedi: Niye gelcekmişimki annen vardı yanında zaten.. Hadi beni sevmedinbe görgüsüz gidenin hatrı için bari yanaşsaydınya, ah ah ama allaha çok dua ettim, kurban olduğum verir elbet hem bu dünyada hem öteki dünyada. Sen yapman gerekeni yapmışşın zaten teyzecim üzülüp durma oda ettiğini bulur inanki, birgün oda kaynana olacak nasılsa
Yapmayın gözünüzü seveyim..
Belli ki büyüğümsünüz.. Akıl vermek haddim değil asla..
Ama siz de iyi biliyorsunuz ki gelin-kayınvalide sorunlarının temeli bu; bizi ailesi,beni annesi gibi görsün!
Neden?
Kızın kendi ailesi yok mu? Kendi annesi de vardır di mi? Neden sizi annesi gibi saysın ki?
Başka bir saygısızlığı yoksa lütfen bu konularda ortamı germeyin...
Takıyı,evi almış olabilirsiniz.. Ancak yapılan iyilikler dillenince kıymeti kalmaz..
daha ilk sayfadaki bu yorum dikkatimi çekti.
nasıl görürse görsün eşinin ailesini, torununu göstermeme gibi bir terbiyesizliği yapması bile ne kadar saygısız bir gelin olduğunu ispatlamıyor mu? bu ne cür'et? sevmesin. bu kadıncağızın onun sevgisine muhtaç olmadığı ortada, zaten evladı var yeter. ayrıca ne olur yani sempatik davransa, güleryüz gösterse, eşinin ailesi olduğu için saygı duysa ne kaybeder? yüreği yetmiyorsa suratını assın, kendisi görüşmesin ama torununu göstermemesi ne münasebet?
Benim derdim gelinim!!
Oğlum birtanem başakdır başka yalnız gelinim daha başka!!!
Evleri her şeyi ayrı olduğu halde bir türlü bizi ailesi gibi göremedi.Eşinin ailesi gibi de göremedi. Elbette kendi annesinin yerine geçmek gibi bir derdim yok! Kendi kızım gibi görmek istiyorum sadece! tek derdim anneciğim desin, torunumu bana göstersin yeter! Bir de oğlumu mutlu etsin!!
Ne yazık ki bizden çok uzak! İşine gelirse bize yaklaşan gelmezse de yüzümüze bile bakmaya bir eglinim var! Halbuki ben kaynanamı annemden fazla sevdim! Benim yuva kurmama hiç yardımcı olamdığı halde!!! Aileme de çok müdahale etti ama ben hiç onu üzmedim. Ne derse desin gülüp geçtim! O da beni çok severdi.
Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Canım çok yanıyor.
Kendimi sevdirmek için ne yapmalıyım? Ne yaparım da bizi kabul eder??:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum.
benim anlamadığım gelinler kaynanadan dert yanarken hiç kimse bide kaynanadan dinlemeli demiyor,ama kaynana yazınca birde gelin dinlenmeli deniyoralsanaalsanasmile
cunku burda hepimiz geliniz ondan
ama kaynana olanda var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?