Benim derdim gelinim!!!!

Benim bir beklentim hiç olmadı. Benim derdim aile olmak. O kendi evinde ben kendi evimdeyim. Aile nasıl olunursa öyle olmak istiyorum. Ben ona yük değilim. Şuan da onlar bana yük. Ben oğluma her konuda destek oluyorum. Yaşlansam bakılacak duruma düşsem eminim bir yudum su vermez. Verir mi acaba? Komşulardan utanırda verirse bilemem..

Ben onun evine girmem. Yan yana olduğumuz halde sayılıdır. Rahatsız etmeyeyim diye gitmem..

Şunu dedi bunu demedi diye sorun etmem asla...

Ben evli olmayanlara benim gibi kaynana ver diye dualar edeyim ki kaynana kahrı çekmesinler..

Ben zaten beni sevsin diye bir beklentim yok! Sadece aile olmak istiyorum. Saygı istiyorum. Evlenmezden önce ben oğlumdan fazla istedim gelinimi..Anlatamıyorum..Beni anlayan da yok aranızda..Bir gün kaynana olunca anlayacaksınız..İnşallah iyi gelinlerle karşılaşırsınız...

Bıraktım zaten.Konuşursa konuşuyorum..

Kendi ailesinin yerini almak gibi bir düşüncemiz yok.Onlara gösterdiği sevginin binde birini bize göstermez. Eşim torunum için can atar ama o bizim yanımıza getireceğine babasının evine götürür çocuğu. Oğlum gelince alır gelirse görürüz..

Aynen öyle oluyor..Dış kapının mandalı...

Bence de...Nerde öyle düşünecek gelin...

Haklısın canım...Kayınvalide olduğum için az kalsın beni asacaklar..Ön yargılı davranmamak lazım..Kayınvalideler çok mu kötü..

Ben yaptıklarımı önüne koymak için ya da beni sevsin diye yapmadım elbette..Ben onu yazdım.Çünkü eleştirilmeyeyim diye..Yine de eleştirliyorum. Tek suçum kaynana olmak..

boşver canım.ama inşallah o gelininde erkek kardeşi vardır ve aynısını onlara yaşatır.belki o zaman biraz anlarlar.

Kendisine asla böyle bir şey demedim. Burada yazdım çünkü gelin size neden öyle davranıyor diye sorularınızda görevimi yaptım anlamında yazdım..

bu konuda haklısın lale...yapılan iyilikler ne şekilde olursa olsun konuşulmamalı...ki bunlar iyilikte değil yapılması gerekenler sadece....

neyse bunu geçelim....elbette yakınlık görmek istemekte haklısınız...nasılki gelinler kayınvalidelerinden yakınlık görmek istiyor,beni kızı gibi görsün istiyorsa kayınvalidelerinde böyle istekkerinin olması gayet normal....tabiki kendi annesi gibi görsün istemekle annesinin yerine koysun denmek istenmiyor...yani o kadar yakın olalaım denmek isteniyor...yoksa kimse kimsenin annesi gibi olamaz...kimsede kimseden böyle bişey isteyemez....zaten teknik olarak mümkün değil...:)

konunun detaylarını öğrenmek isterim tam yorum yapabilmek için...gelininizide dinlemek isterdim....neden böyle yapıyor acaba?eğer gerçekten anlattığınız gibiyse ve buna rağmen size böyle yapıyorsa bu onun sorunu,sizde kendinizi fazla yıpratmayın...ama torununuzu göstermemek gibi bi lüksü olamaz bence....(dediğim gibi altında çok başka sebepler yoksa) çünkü neler duyuyoruz,çocuğunu elinden almakla tehdit eden kayınvalideler vs...o zaman bende olsam göstermem.....

Anneciğim deyip gülümsemesi sevgi saygı göstermesi çok mu kayıba uğratır acaba?

işte benim anlatmak istediğimde buydu...kızım"gibi" olsun istiyorum...bakın kızım olsun demiyor...gibi diyor...bu da çok normal ve hatta çokta güzel bişey...keşke herkes sizin gibi düşünse...bende nişanlıyım şu anda...ve bende aynı sizin gibi düşünüyorum...nişanlımla tanışmadan öncede böyle hayal kurardım...evleneceğim insanın ailesiyle tam bir aile olalım,beni kızları gibi görsünler,bende onları kendi ailem gibi göreyim derdim...hatta tek çocuğum ben,bu yüzdende hep kardeşleri kardeşim gibi olsun istedim...kalabalık aile ortamına hasretim...çok severim gerçekten sevginin,samimiyetin olduğu evlilikleri...Allah'a şükür dualarım kabul oldu...nişanlımın ailesini çok seviyorum...bi tane ablası var zaten,başka kardeşi yok...o kadar cici bi kızki...kardeş açığımıda onunla kapatıcam belki ilerde....

ne biliyim ben sizi anlıyorum kısacası....ama işte herkes bir değil...herkes böyle düşünmeyeblir...kimi benim gibi sever,kimi mesafeli olmak ister....belkide ön yargısı var "kaynana" diye....çünkü kız annelerinde vardır ya bu tutum,kendi kayınvalidelerinden kötülük görmüşse hele,kızınada bunu aşılar...mesafeli ol,iç içe olma,bak şöyel olur böyle olur vs gibi...belki ondada böyle bişey vardır...o da bu yüzden böyle ön yargılıdır...

ki eğer böyleyse bunu kırmak çok zor,siz yıpranırsınız...gerek yok....siz yinede tutumunuza devam edin belki zamanla o da açılır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…