benim derdim görümcem

salak olan esiniz değil, ilişkileri bilmeyen sizsiniz. benim esimle ailem arasında ne olursa olsun esim benim hesaplarımdan onları takipten çıkamaz. ne çocukca hareketler bunlar. siz sevmiyorsanız görüşmeyin. sizin yüzünüzden neden kardesini hayatından çıkarsın adam? böyle insanların kalbi bana kötü geliyor kusura bakmayın

sizin aranızda geçenler farklı bir konu ama eşinizin takibinden çıkmanız doğru bir hareket değil. evlisiniz evet ama onlar da kardeş..
kardeşinin kötülüğünü isteyen bi abla. her mutlu anımızda çomak sokan biri. evimdeki gelen kişilere bizi doldurması, ailesini şişirip üstümüze salması ve daha saymadığım onca şey

Eşinizle açık iletişim kullanarak konuştunuz mu yada görümceniz ile dertleri nedir neden size bu şekilde davranış sergiliyorlar?
benimle yüzleşmesi gerektiğini söyledim eşime. yüzleşmedi. çünkü haksız olduğunu biliyo. eşimle her türlü denedim. bu arada kocamın görümcesi ayrı bi yerden eşimi doldurur bana karşı. dertleri ne ben de çözmüş değilim ama 2 senedir her yolu denedim eşimin biraz da benim yanımda olması için. ama sadece ben yanındayken beni tutarmış gibi yapıyo. sonrası yine aynı

Bence derdinizi daha dogru anlatmazsaniz linc yiyeceksiniz, ben bile zor tutuyorum kendimi.

Instadan takipten cikti diye, kafaya takmak, eşten de takipten cikarmak, ergen misiniz yahu siz?
eşimi, ailesini bana karşı dolduruyo. ben bunların yaşanmasını istemiyorum. benim hayatımdan çıktıysa ucu hiçbir şekilde benim hayatıma dokunsun istemedim. çünkü onun yüzünden eşimle aramız çok fazla bozuluyor

Burda eşinizin davranışı kararıdır ama sinir olmak yerine bir tık yapıcı olmanızda fayda var gibi neden böyleyiz neden bu şekilde bilmiyorsanız birinin size bunu açıklaması gerekli. Eğerki anlaşma sağlanamıyorsa o zaman mesafe koymak gerekli. Bunu yaşarken de eşinize yaptırım uygulamamalısınız nihayetinde onun aile bireyi o kendisi sizin ve aileniz arasında denge kurmak zorunda

Hayir hanimefendi instadan engelleyince hayatiniza karisamayacak hale gelmez yalniz, bakin hemen aksamina iletisime gecip sikayet bile etmis.

Daha can alici detaylarla anlatin derdinizi, instadan engellemek devede kulak kalıyor zira.

her yaptığı şeye rağmen onu evime yemeğe çağırdım dört dörtlük ağırladım. ertesi hafta eşimin doğum gününe yine çağırdım. kocası gizli gizli evime alkol sokup balkonda içmiş. bunu sonra farkettiğimden kaynım tarafından biraz tartışma oldu. 3-4 hafta taşındığım evde bütün binayı ayağa kaldırdılar ve buna görümcem 'nereye götürseydi başka' diye onu savundu. ondan sonra yine aramı iyi tuttum ama yine arkamda iş çevirdi. ben de bir daha yapıcı olmadım.

Tamam görüşmeyin olsun bitsin.
Ama eşim kardeşime kızdı diye benim hesabımdan çıkartamaz yani.
Herkes meselesini kendi çözsün,çözemiyorsa mesafe koysun.

Tamam görüşmeyin olsun bitsin.
Ama eşim kardeşime kızdı diye benim hesabımdan çıkartamaz yani.
Herkes meselesini kendi çözsün,çözemiyorsa mesafe koysun.
yaptığı şeylerden sonra zaten eşim tamam çık dedi ona sorup çıktım. habersiz çıkmadım. ama s@lak eşim çok iyi niyetli saftır. ayakta uyutsalar ruhu duymaz

Hata sende kendin ver ağzının payını esjnden çıkarmak ne demek çok saçma bir hareket olmuş

Tamam sen gorusme
Evine de gelip gitmiyormus zaten
Kardesler sonucta karisma onlar gorussun senle bi alakasi yok
Boyle yaptikca esinle aran hic bi zaman iyi olmaz

kardeşinin kötülüğünü isteyen bi abla. her mutlu anımızda çomak sokan biri. evimdeki gelen kişilere bizi doldurması, ailesini şişirip üstümüze salması ve daha saymadığım onca şey
O zaman eşiniz sizin dediğiniz gibi s@lak hiçbir şeyden haberi olduğu halde anlamıyor. Ne diye yanınızda koca diye tutuyorsunuz.

O zaman eşiniz sizin dediğiniz gibi s@lak hiçbir şeyden haberi olduğu halde anlamıyor. Ne diye yanınızda koca diye tutuyorsunuz.
gerçekten anlamıyor. düzelir belki diye inanın her yolu denedim. ama iyice s@lak oluyor. çok düşünüyorum ne olacak böyle diye ama bi çözüm bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…