Cilt Bakımı Ürünleri Benim derdim guzellik :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Aynen kirisikliklar icin maya super ama gozaltina uygulaniyo mu bilmiyorum. Markadan cok arkasindan icindekileri oku. Kayisi cekirdegi yagi yaziyosa sadece al onu o iyidir candir. Cunku genelde piyasadakilerde mesela zeytinyagi+kayisi cekirdegi yagi falan oluyo daha ucuza mal etmek icin.
Evet tv de seyrettm farkettiriyio bayagi ama yasi da ck genc bence takinti yapmistr tek care gulmemek pek gulmem ben hic mimik cizgim bile yok cansiz manken sanip ciglk atann olmstu :-) biraz ruh gibiyimde bende 2 sene snra 30

Kirisiklik ve kuru bir cilt birbirine cok yakin bir ikilidir canim. Ve kuru bir cilt dogru bakim yapilmadigi takdirde kirisiklik olusumuna daha yakindir. Kis aylarinda bulundugumuz icin cildimiz cok kuru, bunu basta soylemis olayim. Bende ciddi bir kuruluk yasiyorum su anda mesela, o yuzden daha dolgun ve iyi nemlendiriciler ve goz kremi kullaniyorum (ne tesadufki henuz dun gittim goz kremimi degistirdim, daha yogun bi krem aldim haha..).
25 yasinda her kadinin goz kremi kullanmaya baslamasi gerektigini dusunuyorum ayrica.

O yuzden guzel bir goz kremiyle baslangic yapabilirsin. Kremi aldigin magazadaki calisanlardan yardimci olmalarini isteyebilirsin, cildine daha yakindan bakip ona gore bir marka onerirler belki. Ben Clinique'ten All about Eyes'i kullaniyordum, daha yogun bir kivam icin All about Eyes Rich almak icin gittim magazaya ama calisan bana Benefit'ten It's Potent'i almami tavsiye etti, oylede yaptim bakalim. Butcemi asiyor dersen daha dogal seyler kullanabilirsin, guzel bir yag (argan) mesela. Ama yuzunu kesinlikle iyi nemlendir. Mumkunse yuz kremini surmemeye calis goz altina (yuz kremleri goz alti icin biraz fazla yogun olabiliyor, buda goz altinda torbaciklar olusturur asilmasini saglar).
Clinique kullanmadim ama benefitin bahsettiginiz kremini satici bana allayip pullayip satti hic bir faydasi yok asiri goz yakiyor ayrica eger acmadiysaniz hemen iade edin..yogun etkili filan da degil.

Bu maskeler, bilmem ne yağları, komşuya iyi gelen ıvır zıvır kabuğu hiçbir işe yaramıyor. Genetik olarak şanslı kişiler bu tarz hafif dozlu müdahalelerden fayda sağlıyor.
Eğer gerçekten sorunlu bir ciltse iyi ve kaliteli bir kozmetik şart. Tansiyon ilacı gibi düşün hayat boyu kullanacaksın.
Kırışmamak için önlem alınabilir doğal şeylerle ama kırışıklığı açmak ya da gidermek kozmetik ürünlerinin işi.
İyi bir markanın nemlendiricisi, cilde uygun kremi, maskesi vs. lazım. Bence hiç cildini hırpalamadan uygun ürünleri al.
Doğal olsun dersen dermokozmetik al derim..

maya maskesini nasıl yapıyorsunuz kızlar bi tam tarif alabilir miyim? benimde cild kuru çok

biz yapıyoruz annemle arada. o anlık muhteşem yapıyor. böyle pürüzsüz, tertemiz. düzenli kullanınca kırışıklıkları da açıyormuş ciddi ciddi. içinde yüksek oranda protein ve e vitamini var cilt için çok faydalı.

bir parça yaş mayaya yavaş yavaş süt ekleyin böyle macun gibi olunca yüzünüze sürün. hiç mimik yapmayın çünkü öyle kuruyor kalıp gibi. 20 dk sonra iyice kuruyor, önce ılık suyla temizleyin sonra da soğuk su vurun yüzünüze. bu kadar:) yani biz böyle yapıyoruz:))

biz yapıyoruz annemle arada. o anlık muhteşem yapıyor. böyle pürüzsüz, tertemiz. düzenli kullanınca kırışıklıkları da açıyormuş ciddi ciddi. içinde yüksek oranda protein ve e vitamini var cilt için çok faydalı.

bir parça yaş mayaya yavaş yavaş süt ekleyin böyle macun gibi olunca yüzünüze sürün. hiç mimik yapmayın çünkü öyle kuruyor kalıp gibi. 20 dk sonra iyice kuruyor, önce ılık suyla temizleyin sonra da soğuk su vurun yüzünüze. bu kadar:) yani biz böyle yapıyoruz:))

SĞL CNM DENİCEM BUNU ... krem aldım ama pek faydasını gördüğüm söylenemez

Iyi geceler hanimlar :)
Benim derdim gozumun altinda artik iyice kendini belli etmeye baslayan kirisikliklarim.Daha 26 yasindayim genc goruyorum kendimi onlar icin dogal, katkisiz urunler kullanmak istiyorum kayisi cekirdegi yaginin iyi geldigini okudum ama guvenebilir bir marka bulamadim,bunun icin onerebilecginiz bir marka var mi?Simdiden tesekkur ederim :)
Ya bende 20 yasindayim su yasima kadae gerci cok buyuk olmasamda, yuzume oyle her kremi denemedim. Doga yapisini bozmak istemedim. Belli basli 1 2 tane kremim oldu onlarda nemlendiriciydi zaten ki cildim kuru oldugu icin kullanmam gerekiyordu. Sana da diyecegim sudur ki cok fazla kafana takma boyle kirisik vs. Sabahlari cildini dove sabunla yika ve nemlendir, gunluk bakim icin yeterli bence. Ha bide bu cilt sorunlarinda her ne kadar krem, yag, serum vs. Kullansanda ne yedigin de cok onemli. Yediklerine dikkat et, ve cildini temiz tut. :) fotograf ekleyebilirsen cok seviniriz ayrica belkide sen cok kafana takmissindir.

Iyi geceler hanimlar :)
Benim derdim gozumun altinda artik iyice kendini belli etmeye baslayan kirisikliklarim.Daha 26 yasindayim genc goruyorum kendimi onlar icin dogal, katkisiz urunler kullanmak istiyorum kayisi cekirdegi yaginin iyi geldigini okudum ama guvenebilir bir marka bulamadim,bunun icin onerebilecginiz bir marka var mi?Simdiden tesekkur ederim :)
Yeteri kadar nemlendirmiyorsun demek ki. Bu yaşta kırışık olmaz.
İyi bir nemlendirici edin yeterli bu aşamada.

Kizlar bugun dermotolojiye gitmistim bana bunu onerdi

Eklentiler

• 20151229_213206.webp
    20151229_213206.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 82
Clinique kullanmadim ama benefitin bahsettiginiz kremini satici bana allayip pullayip satti hic bir faydasi yok asiri goz yakiyor ayrica eger acmadiysaniz hemen iade edin..yogun etkili filan da degil.
hadi yaa..insallah bana iyi gelir. Kullanmaya basladim bile. Neyse denerim, baktim olmuyo yeniden Clinique'e donus yaparim. Bilgi icin tesekkurler!

Maya iyi hoş da tüylenme yapıyor Sizde olmadı mı ?
Canim ben yapmadm sadece yapanlara baktm aslinda en iyi etki buz da ve soda da ama smdi arastirorz ama yapmiorz ki bkio insan ben sadece sabun kullanmamaya dkkt ediorm cildm daha saglikli yasitlarima gre kimyasallardnn uzak durmamiz lazim hele sabun dan ck kullanmamaliyz tabi cilt yagli degilse kimyasallr rengi bozuyo yipratio cildi mesela insanin yuzu nye vucudundan nye yasli vuct kapali ve yuz gbi hergun sabun grmuor

Aleo vera bitkisisi ewde yetistir kirisikliga birebir diye okudum bk

Back
X