Benim Derdim İnsanlar ...

Evet keşke böyle bir şey yapsalar.
Hatta hayvan barınağına bile yollanabilir.
Ama nerdeee

Ses çıkaran yok... Bizim Semt Kedicik köpecik kaynıyor.. Herkes evinde hayvan besliyor.. Bizim Apt Ali baba nın Çiftliği
Aaayy ne güzeelll :)

Bir de kedici kız.
Iıııy işi gücü yok kedi köpekle uğraşıyo.
Mikrooof mikroop diyenler var.

Konu açıldığından beri gözüme çarpıyor ama bir türlü yazma fırsatım olmadı.
Çok da uzun yazmışsın okuyamadım.
Sana tek soru soracağım. İnsanlarla ilgili en büyük derdin ya da seni rahatsız eden şey ne?

Bir de kedici kız.
Iıııy işi gücü yok kedi köpekle uğraşıyo.
Mikrooof mikroop diyenler var.

hele bide 1 ay önce sözlendiğim için,bunlarla uğraşacağına çocuk yap diyenler var ki,hakkaten kafalarına geçiresim geliyor o mama torbasını

AYNI DERTTEN MÜZDARİBİZ AMA İSTANBULDA HAYVANLARI ÇOK SEVEN BİR MAHALLEDE OTURUYORUM ALLAHTAN HERKESE NASİP OLMAZ HERKES KEDİLERİ DOYURUYOR, HERYER SU KOVASI BENDE İŞE GİDERKEN VERİYORUM.. İNSAN EN KÖTÜ MAHLUK MAALESEF ÇOK KAFAYA TAKMA SEN KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAP YOKSA KAFAYI YERSİN BİR SÜ
RE SONRA YAŞAYAMAZ İNSANLARA İNANAMAZ HALE GELİRSİN EN GÜZELİ KENDİNCE BİRŞEYLER YAP SOKAK HAYVANLARI İÇİN. VE YETİŞEBİLDİĞİNCE MÜDAHALE ET ETRAFTA KÖTÜ DAVRANAN OLURSA V.S

IV) Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı küçük harf kullanarak yazınız.

Canım benım bunun müslümanlıkla felan alakası yokki..
bunun insan olmakla alakası var ,
Bırak hayvanları İnsanlara acıyan Yokki sen buna isyan ediyorsun.
Kim bilir kaç cocuk açlıktan hastalıkdan enfeksiyondan ölüyor.

Bizim bahçedeki kediler sanırım bize hergün dua ediyordur.
Annemin kuşları var yabani düzenli yeme geliyorlar.

Kızım 2 gün önce kedi almış gelmiş okuluın ordan.onu sahiplendik.
Hayvanları dehşet çok seviyorum.

Elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum.
Fakat kendini paralama summe çünki kimseye içinde olmayan merhameti sevgiyi veremezsin.

Eklentiler

• 02.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 67
Geçen gün bir kuşu babam karganın elinden almış.

Sanırım üveyikti.yavru daha aldık evde bakmaya başladık kafası yara bere kan içindeydi.

3-4 günde nasıl topladı kendini , ama kafaesi temizlerken kaçırdık.

1 Gün sonra yaralı bulduk kursağı patlamış heryeri kan ayagı kırılmıştı.zaten hemen öldü.

ya ne bir barınak var ne bir devlete ait veteriner olan kurum anasını satayım nasıl bir dünya bu ya

var olan barınaklarında durumu ztn ortada

Hayvanseverliğiniz için tebrik ederim ama genelleme yapmasak ? İzmir hayvansever İstanbul az mı sever ? Bari bu konuda ayrılmayalım. Ayrıca kör sokak kedisi Yamuk'u hatırladınız mı? Onu tekmeleyerek öldüren kişi İzmirli'ydi olay İzmir de oldu. Bunun vicdanla alakası var memleketle değil ki...

Insanlarda gercekten merhamet olsaydi birbirlerini oldurmezlerdi: (( benim yasadigim yerdede her evde bir iki kedi veya kopek var. Oyle bakip besliyorlarki inanin cocuklarina bile bu ozeni gostermiyolar. Buda bana cok abartili geliyor. Iste insanlar bir turlu dogrunun iyiligin ortasini bulup yapamiyorlar.

insanlar insanlara bile en aşağılık muameleyi yaparken
köpekle ilgilenmemeleri beni şaşırtmadı

Aracımın bagajında mama taşırım durekli ama yetişemiyorum diye hepsine içim parçalanıyor...koyduğum du kabları ertesi gun yok oluyor...ve geçen hafta eşime bir duşuncesizin söylediği söz hamile hamile okadar ackttıki canımı evde olan kedimiz huzunden gelemiyorlarmış bize ... Biz pisiz zaten oluyoruz kirimizden çocuklarına birşey olmasın aman ben hamileyim ve her vicdansız aynı şeyi soruyor eee kediniz nolacak bu ne ya buna nadıl curret eder oldu millet . O benim ilk çocuğum kardeşi geliyor diyorum net bir şekilde birdaha bile demiyorlar iki kem kum etsen cahilliğini görmeden size ders vermeye çalışır bu tipler.vicdan mı inan kimsede yok kedilerin su içmesini bekliyorum kapları dokmesinler diye duşunebiliyor musunuz

evet sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yasiyoruz :) bende çogu zmn kedilerin basında bekliyorum çöpçüler mamaları süpürmesin diye.benimde köpeğim var bize çok diyen oldu evde köpek mi olur vs vs.duymazdan geldik artık diyemiyorlar.walla benim evimde hayvan var die bana pis muamelesi yapanda ztn gelmesin evime hiç işim olmaz.bizler için ztn o bir hayvan değil,evin bir ferdi. 9 senedir bizle birlikte,aldıgımızda daha 45 günlüktü,artık bizden biri oldu.sizde hiç canınızı sıkmayın böyle densizler için.aynen dediğiniz gibi,onlar çok bilgili profesör ama bizler cahiliz.evde hayvan beslemek cahillikse,evet ben cahilin en önde gideni olmayı kabul ediyorum,onlar kendine baksın.sıkmayın canınızı hiç.Allah sağlıklı doğum nasip etsin inş.

hayvana merhamet edene Allah'ta merhamet edermiş...onlara ne kadar iyi bakarsak Allah'ta bize o kadar iyi bakar evimiz bereketli olurmuş....onlar bize emanet....çook eski bir arkadaşımla dün tam da bu konuyu konuştuk....evimde bakamam ama elimden geldiği kadar dışarda bakmaya çalışıyorum...Allah yüreklerimize merhamet versin....

Forumdaki evcil hayvanlar bölümünde bu paylaşımlarda bulunuluyor arkadaşlar.. Bekleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…