Benim Derdim İnsanlar ...

anlatırken kendi yaptıklarımı gördüm resmen
bende işyerinde yemekhaneden milletim kemik kırıntılarını toplardım
poşete koyardım sitede köpekler vardı açlıktan yerlere yapışmışlar
beni tanımışlardı ve hemen gelirledi sesimi duyunca
işyerinde adım köpekçi kıza çıktı
ama herkes yemeğe gelenler bilirdi çöpe değilde torbaya atarlardı yemek kırıntılarını

merhamet herkesde aynı olmaz bunu unutma
ve senin karşına çıkan iyiliğin neyin yüzü suyu hürmetine olduğunuda bilemesszin
gün gelir öyle bir iyilik görürsün ki dersin allahım ben ne yaptımda bana bunu veridn diye

ben hayvanları çooook seviyorum çünkü dilleri yok ki anlatsınlar sadece gözleri ile anlatıylar
ve rabbim yaratmış ki bize yardımcı olsunlar diye
sevgi duygumuzu artırsınlar diye

peygamer efenedimiz(sav)hayvanalrı çok severdi

Canm öyle güzel yazmışsın öyle güzel bir insansın ki.
Mutlu oldum.
Teşekkür ederim...

Canm öyle güzel yazmışsın öyle güzel bir insansın ki.
Mutlu oldum.
Teşekkür ederim...

evet hayvanları çooooooooook seviyorum
özlelliklede kedi ve köpekleri
çünkü çevrdem en çok onlardan var
zamanında tavşan/ördek/kaz/kedi/köpek ne varsa besledik
evimiz müstakil idi ama benim hayvan sevgim ananem annem ve babamdan yani ailecek çook seviyoruz
babam bile 66 yaşlında camiden çıkarken kaç defa yavru kedi getirdi eve unuttum diyebilirim
annaem 86 yalında ve hala kedileri var kadının yaaa
ama eşim pek sevmez mesela sadece uzaktan evde hayatta istemes
ama yeminlen imkanım olsa alacam eve ama işte eşimçle tartışmak istemiyorum

yani ben bu sevginin genlerden olduğuna inanıyorum
ve inş benim bebeğim olunca oda çook sever istiyorum bunu
eşim hep der her gördüğün kefdi köğpeği sevme birgün ısıracaklar seni
çok şükür 32 yaşına giricem bir kere bile ısırmadılar ki koca koca köpekleri severim sokakta
seviyorum ne yapayım eşimde alıştı artık bak seninkiler diyor sevde rahatla der hep

senin köpek sevgin iyi hoşta üslubun hiç hoş değil..

bu arada konun galiba açıklşık/kapalılık olayına geçmiş
bende kapalıyım bu arada ama üstüme dahi alınmadım
içimden geldiği gibi yazdım vallahi
yapmadıüğım şey içni alınmam ki anacımmmmmmmm

Aaaah ahh şimdi ne desem olmayacak canım..

çok mutlu olmuşsundur eminim
onların köpek kısmıyla ilgilendiği malumda senin neyle ilgilendiğin muallak.
Ah , elbette mutlu olduğum bi konu var.
Benle aynı fikirde, aynı duyguları taşıyan bir sürü insan olduğunu görmek .
Ama hayvanlar konusunda halen aynı endişeleri taşıyorum. :)
Tabi bir de başka konulardan bile hızını alamayıp gelip sataşanlar var.
Üstüne alınma (!)tatlım.
Onlar konusunda yapcak bişey yok ama .

Allah sizden razı olsun sizin gibi insanları görünce çok mutlu oluyorum. Çoğu insan ayy kedi ayy köpek diye köşe bucak kaçar sinir olurum canını yakmadığımız ve kuduz olmadığı sürece bir hayvanın ne zararı dokunur bir insana. Geçen haftalarda çanakkaleye gittik şehitlikte bir köpek dolanıyo, nasıl güzel nasıl sevgiye muhtaç yakınlarda bir bakkal yada benzeri bişey yoktu yolluk diye yanımıza aldığımız böreklerden verdim yeme ihtimalini düşünerek, nasıl açmış yavruki hepsini anında sildi süpürdü sonra biz giderken arkamızdan nasıl koşuyo tesekkür eder gibi keşke hepsine bakabilme olanağımız olsada bir şekilde yardımcı olabilsek Keşke biraz destekle hepsine bir yuva kurabilsek en azından karınları doysa

Keşkeee.
İnsan neler yapmak istiyor da yapamıyor...

bazı kampüslerde hayvan beslemek yasak, neden bilmiyorum, ama bizim burda ki üni. ye bi kaç kez dağda yaban domuzu inmişti, belki ondandır, başka hayvanlarda gelmesin diye de olabilir, gerçi hangi şehirdesin bilmiyorum da

Koli ev yapımına baslandi mı?:)

İnsanlar bencilleşti... Hayvanlara eziyet edenlere Sesleniyorum..Allah belanızı versin... Çok mu zor Bi kap su vermek? Çöpe yemek dökmek yerine bi kaba koyup sokak hayvanlarına verile bilir... Zor değil...

İnsanlar bencilleşti... Hayvanlara eziyet edenlere Sesleniyorum..Allah belanızı versin... Çok mu zor Bi kap su vermek? Çöpe yemek dökmek yerine bi kaba koyup sokak hayvanlarına verile bilir... Zor değil...
Aynen öyle ...
2 tane kap birine artan yemek birine su.
Zor değil ki

Ben eve dün kedi getirdim yavruy du... Eşim Tiksindi kavga ettim... Dışarda istediğin kadar besle eve getirme dedi gücüme gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…