Benim Derdim İnsanlar ...

Ben eve dün kedi getirdim yavruy du... Eşim Tiksindi kavga ettim... Dışarda istediğin kadar besle eve getirme dedi gücüme gitti...
Yapma ya :/ .
E nerde kedi şimdi.
Yumuşamaz mı zamanla

sözde müslümanlar da bi davranışlarına bakılıp etiketlenmekten nefret ediyodur belki..
kimsenin kalbinin ibresi değiliz..zandan kaçının derim..

Apartmanın bahçesinde.. Kaşıntı tutuyor eşimi... Yumuşamaz... Dün den beri Kedicik diye geziyorun evin içinde...
Çok üzüldüm ya . Ayrı bi odada tutsanız evde .
Olmadı bi kutu filan ayarlayıp en azından apartmanın içine alsanız

dinleyesim geldi derdim insanlar diyince..

Çok üzüldüm ya . Ayrı bi odada tutsanız evde .
Olmadı bi kutu filan ayarlayıp en azından apartmanın içine alsanız
Eve Sokmaz işte... Kedi gelir ben giderim diyor... Bahçede sığınacak yerleri var... Yemek artığı veriyoruz...

ahh ahh yarama parmak bastınız 9 senedir aktif hayvan bakan bi insan olarak,o bahsettiğiniz dalga geçme,umursamazlık vs ne varsa her gün hala yaşıyorum ve bu tarz insanlardan her gün yeniden nefret ediyorum.işe gidip gelirken hergün kolumda ayrı bi bez çanta ile mama taşıyorum.bzn omzum ağrıyor ama aç olan hayvan o mamayı yerken benim hissettiğim o manevi haz dünyaya bedel.benim için canlı canlıdır,sonucta biz aç iken nasıl acı çekersek onlarda çekiyor.Allah herkesin kalbine merhamet versin inşallah

Allah size daha çok versin. Ayrıca bu mesaj vesilesiyle bir şey söylemek istiyorum bu tip yaptıkl aınızı belirttiğiniz mesajlardan nasıl kendini övme hava atma gibi sonuçlar çıkarılıyor anlamıyorum. Yapmışssan yapmışssındır diğeri görüp kafasını çevirmişdir sen bunu anlatınca kendini övmüş olmuyorsun bence.

Eve Sokmaz işte... Kedi gelir ben giderim diyor... Bahçede sığınacak yerleri var... Yemek artığı veriyoruz...
iyi belki alışırlar , sığıncak yer de varmış.
Sorun olmaz umarım .
Apartmandakiler karşı çıkmıyolarsa tabi.

benim ztn kimseden takdir almak gibi bi derdim yok,kimseden hiçbişi beklemiyorum.sadece bana karısıp laf söylemesinler,hayvanlara da zarar vermesinler yeter.ama bzn bunu bile anlayamıyorlar malesef.

Amin canım.
Senden de Allah razı olsun.
Harikasın...

benim ztn kimseden takdir almak gibi bi derdim yok,kimseden hiçbişi beklemiyorum.sadece bana karısıp laf söylemesinler,hayvanlara da zarar vermesinler yeter.ama bzn bunu bile anlayamıyorlar malesef.
Evet kimse bunları birilerinden taktir almak için anlatmıyor.
Sadece keşke herkes yapsa diye üzülerek anlatıyor.
Biliyorum

Siz buna ayrım mı diyorsunuz gerçekten?
O zaman annelerden başka çocuklara karşı hassas olmalarını da beklemeyelim misal, öyle ya anne diye bütün çocuklara hassas olacak değil, anne olmayanlar da hassasiyet taşımıyor anlamına gelmiyor. Böyle söylenince "anne değilsen çocuktan anlamazsın" gibi bir YARGI çıkıyor. Hayatımızın her döneminde böyle sıradan yargılar varken bunu bu kadar büyütmek neden?
Bir de başka başka konularda "ay aman ben ateist insandan korkarım" gibi yargılarda bulunanların böyle en ufak bir "kapalı bir kızdı" gibi cümlecikten anlamlar çıkarmaları da komik. E sen yargılıyordun 2 gün önce? Ne oldu ucu sana dokununca yargılanmanın kötü olduğunu mu anladın?

malesef nasıl çocukların şanslı ve şanssızı var ise,hayvanlarında var.benim bi köpeğim var,ama sıcacık evde paşalar gibi bakılıyor,bide şımarık beyfendi,babamı bizden kıskanıp,paylaşamıyor :) birde sokakta her gün beslediklerimin haline bakıyorum,yazık hele karda kışta yağmurdan soğuktan sıçana dönüyorlar işyerimin burdakil kediler beni artık 2 senedir tanıdığı için,sabahları köşeyi döndüğümü gördüklerinde nasıl koşuyorlar mama vereceğimi bildikleri için :) kedilerin mesela böyle bir yönleri olacağını tahmin edemezdim :) çok farklı bi manevi haz bu da ama malesef insanların ısrarla dalga geçiş ve bunu boş bi iş olarak görmesinden kurtulamıyoruz. bzn çok sinirleniyorum,bzn de sallamıyorum işte bi şekilde yuvarlanıp gidiyoruz :)

Koalina anlamak istemeyen insanlara anlatamıyorsun.
Boşver hiç yorma kendimi :)

Ne güzel bir konuya değinmişsin..
Yurtta o çöplere giden yemeklerin haddi hesabı yok.
Bir görevli ya da bir gönüllünün böyle hassasiyeti göstermesi ne iyi olur..

Sıcacık yemekhanede ,yemeklere burun kıvırıp çöpe dökenler ... israf ,merhamet neresinden tutarsak elde kalır.

iyi belki alışırlar , sığıncak yer de varmış.
Sorun olmaz umarım .
Apartmandakiler karşı çıkmıyolarsa tabi.
Ses çıkaran yok... Bizim Semt Kedicik köpecik kaynıyor.. Herkes evinde hayvan besliyor.. Bizim Apt Ali baba nın Çiftliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…