mrb kızlar benim derdim kayınvalidemle.altlı üstlü oturuyoruz.oğluna çok bağlı.fazlasıyla.girerken çıkarken uğrar.durur.bir yere gidilecek bir iş yapılacak hemen oğlunu arar.evet annesi gidecek tabi ama....bi örnek vereyim ayakkabı almaya gidecekmiş kocasının vakti yokmuş,oğluna diyoki birlikte alalım.yani 50 yaşında öyle yaslı değil kendi işini kendi görebilir,2 tane evli kızı var yakında oturuyolar.onlarla gidebilir.ama yok oğlu ile halledecek.neyse kocam geldi yazıcam yine canlarım..
bir de bu olayların üstüne geçen gün şu oldu.düğünde bi anlaşmazlık olmuştu.ama buna rağmen bizimkiler sorarlar,napıyo,nasıllar kaynananlar,görümcenler diye.kaynanamlar annemleri hiç sormazlar nasıllar,napıyolar diye.olaya geliyim.eşim dediki dün akşam eşimin ailesi bizdeydi, dedesi falanda geldi dedi. o da bizide çağırsaydınız dedi.bende siz hiç sormuyosunuz ki nasıl deden falan diye dedim.ama sonra yine normal konuştuk.neyse olay bu.annesi arabadan indi.eşimde 5 karış surat.neymiş.keşke söylemeseymişim.annesi çok üzülmüş.bende bir sinirlendim.benim ailem sorulmazken bende üzgündüm bana o kadar üzülmemiştin dedim.sanki ailesine kızmadım bağırmadım ki.sadece söyledim.çok alındım eşime.
bir de bu olayların üstüne geçen gün şu oldu.düğünde bi anlaşmazlık olmuştu.ama buna rağmen bizimkiler sorarlar,napıyo,nasıllar kaynananlar,görümcenler diye.kaynanamlar annemleri hiç sormazlar nasıllar,napıyolar diye.olaya geliyim.eşim dediki dün akşam eşimin ailesi bizdeydi, dedesi falanda geldi dedi. o da bizide çağırsaydınız dedi.bende siz hiç sormuyosunuz ki nasıl deden falan diye dedim.ama sonra yine normal konuştuk.neyse olay bu.annesi arabadan indi.eşimde 5 karış surat.neymiş.keşke söylemeseymişim.annesi çok üzülmüş.bende bir sinirlendim.benim ailem sorulmazken bende üzgündüm bana o kadar üzülmemiştin dedim.sanki ailesine kızmadım bağırmadım ki.sadece söyledim.çok alındım eşime.
ooooo işin zor valla, klasik oğluna aşık, onu tabulu malı sanan anne sendromu, ayrı eve değil ayrı şehre taşının sizbencede çok kıskanıyor oğlunu.mesela geçenlerde gülümseyerek oğluna diyoki "bana gömleğimin şurasını burasını iyi ütüleyememişsin derdin.şimdi öyle şeyler eşine diyemiyosun dimi" bende yanlarındayım.hiç bişey demedim.eşimde demedi.öylece kalakaldım.başka bir olay ,kız evlatlar daha hayırlı oluyo diyodu akrabası.o da olur mu benim oğlum bana hiç kıyamaz.geçenlerde eşi işe gidince gelip yanıma yatacakmış,uyuyorum diye kıyamamış diye anlatıyo kadına.eşime sordum annen böyle diyo diye.o da gülümsedi.olay şöyleymiş:sabah uyuyamadım demiş eşim.o da gelseydin bize demiş :)) yani gülermisin, ağlar mısın.bu arada tek erkek çoçuk eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?