Benim derdim kayınvalidemle altlı üstlü oturmamız

:40:canım hiç kafana takma böyle şeyleri, belliki kayınvaliden seni kıskanmış iktidar savaşına girmiş, prim kazandırma sende, görmezden duymazdan gel, yoksa huzurunuz bozulur, erkekler annelerine, ablalarına laf söyletmezler ne kadar haklı olsanda:34:

şuan yine ve yine ağlıyorum.yine tartıştık.bıktım artık tartışmaktan.5 ayda yedik birbirimizi.6 sene boyunca demekki tanıyamamışım.düğün borçlarımızla ilgili bu sefer.kayınpederim düğün borçlarından 10 milyar var onu siz ödersiniz diyordu 3ay önce falan.ona ok dedik.sonra 1 ay sonra oğluna diyoki 20 milyar kredi çekicez, borcumuz var diyo..kredinin çoğunu biz ödicez bu arada yani 900 ise aylık kredi yaklaşık 700 gibi biz ödicez.tam limit belli değil ama.
1.hata ;ben yokken bunlar konuşuluyo.artık bende bu evin bireyi isem benimde orda olmam lazım.yani ben yanlarındayken konuşulsun olay.
2.hata ;benim eşim hiç sormuyo;hayırdır baba 1 ayda nerden çıktı durup dururken bu borç diye.ısrarla nerden çıkmış bu bi sor askım diyorum.tamam sorarım merak etme diyor.ama ısrarla sormuyor.

bu ne ya.ailesine karşı bu ne incelik.ısrar ediyorum nie sormuyon diyorum;sorucak vakit mi veriyon.bu konu açıldığında direkt tartışıyosun diyo.sormaya çekiniyo bence.Allahım ben kiminle evlenmişim.çok şaşip kalıyom.olay daha da derin aslında.ancak bu kadar yazabildim.ama sonuç şu biz tartışıyoz ve birbirimizden soguyoruz.bugun bana bi bakışı vardı.çok üzüldüm bu duruma geldiğimize ama işe çözüm yolu bulmayan kendisi..

ayrılmaya ramak kaldı.artık dayanamıyorum.eşim bazı şeyleri göremiyor.huzur muzur kalmadı.uyku yok.ona he he deyip devam etsem problem yok.ama herşeyi görüp olayları görüp susamıyorum işte.hasta olucam yakınta sıkıntıdan.napıyım ben şimdi?

şuan yine ve yine ağlıyorum.yine tartıştık.bıktım artık tartışmaktan.5 ayda yedik birbirimizi.6 sene boyunca demekki tanıyamamışım.düğün borçlarımızla ilgili bu sefer.kayınpederim düğün borçlarından 10 milyar var onu siz ödersiniz diyordu 3ay önce falan.ona ok dedik.sonra 1 ay sonra oğluna diyoki 20 milyar kredi çekicez, borcumuz var diyo..kredinin çoğunu biz ödicez bu arada yani 900 ise aylık kredi yaklaşık 700 gibi biz ödicez.tam limit belli değil ama.
1.hata ;ben yokken bunlar konuşuluyo.artık bende bu evin bireyi isem benimde orda olmam lazım.yani ben yanlarındayken konuşulsun olay.
2.hata ;benim eşim hiç sormuyo;hayırdır baba 1 ayda nerden çıktı durup dururken bu borç diye.ısrarla nerden çıkmış bu bi sor askım diyorum.tamam sorarım merak etme diyor.ama ısrarla sormuyor.

bu ne ya.ailesine karşı bu ne incelik.ısrar ediyorum nie sormuyon diyorum;sorucak vakit mi veriyon.bu konu açıldığında direkt tartışıyosun diyo.sormaya çekiniyo bence.Allahım ben kiminle evlenmişim.çok şaşip kalıyom.olay daha da derin aslında.ancak bu kadar yazabildim.ama sonuç şu biz tartışıyoz ve birbirimizden soguyoruz.bugun bana bi bakışı vardı.çok üzüldüm bu duruma geldiğimize ama işe çözüm yolu bulmayan kendisi..

alla alla bunu sormakta ne var yaw, bu kadar sorgusuz sualsiz teslimiyet neden
insan yardım edecekse bile ne için olduğunu bilmez mi, merak etmez mi,
bana para ver,
tamam olur baba
:37:
hayır işin kötü kısmı bu borçların altına girerseniz ayrı ev hayal olacak
babanın benim borcumu ödeyin diye rahatça söylemesi evinde oturuyosunuz diyeyse çıkın kiraya o da o evi kiraya versin o kirayla borcunu ödesin

ya arkadaşlar benim evliliğimde bayağı problemli oldu yani aileler istemiyordu falan filan.hatta bayağı ileri gidip ahlaka uymayan yakıştırmalarda yaptılar vakti zamanında, neyse evlendik ve ben eşim için ailesiyle hiç bir şey yokmuş gibi görüşmeye başladım her gittiğimde bir laf sokmalar alttan alttan konuşmalar yaptılar.oğullarıyla evli olmama rağmen ve kızım olmasına rağmen çirkin yakıştırmalar yapmaya devam ettiler (sülalelerinde tek açık olan bendim) ve ben kayınvalideme giderken onlar gibi giyiniyordum ama dışarıda kendim gibiydim. kaynımda falanda nasıl istersem öyle giyiniyordum bana ne derlerse hiç cevap verip muhattap olmadım hiçbiriyle. gel zaman git zaman bana kim ne dediyse ne yaptıysa hepsi ama hepsi başlarına geldi..görümcem bana iftira atmıştı nişanlandı ve aynı iftira eltim tarafından ona atıldı kızımı bile çirkin diye sevmediler ama ona artık onada laf söyletmezdim şimdiye cvp verdiğim tek konu kızım söz konusu oluncaydı...vs.vs.vs...yani sadece allaha havale etmek ve sabretmek yeterli..sizce benmi yanlış yaptım

bana "hep tartışma çıkarıyosun?sorucam dedim ya?" diyo . Ben istermiyim tartışma çıksın,huzur kaçsın?ama al işte huzur yok,mutluluk yok,sevgi azalıyo,artık güzel güzel bakmıyoruz da birbirimize.kendi kendime durup durup eski günleri düşünüp ağlıyorum.ne hale geldik diye.

bana "hep tartışma çıkarıyosun?sorucam dedim ya?" diyo . Ben istermiyim tartışma çıksın,huzur kaçsın?ama al işte huzur yok,mutluluk yok,sevgi azalıyo,artık güzel güzel bakmıyoruz da birbirimize.kendi kendime durup durup eski günleri düşünüp ağlıyorum.ne hale geldik diye.

biraz kendi hallerine bıraksan bırakki bir süre sonra onlar birbirine girsin..belki sen söylüyorsun diye (ki bu senin en doğal hakkın) inat yapıyodur eşin ..hiç bir şekilde ailesi ile ilgili hiç bir konuya müdahale etmemeye gayret göster inan çok işe yarıyor.bir süre sonra eşin sana onları şikayete başlıyacaktır..tecrübe ile sabittir.

bişey deme deme için içini yiyo.eşine güvenemiyosun.eskiden o var derdim.sırtımı rahatça yaslayacağım.beni dinleyen.arkamda olan.beni inciltmekten kaçınan.ama şimdi bunları diyemiyom.o böyle davrandıkça ,bişey demesemde,ben soğuyorum.

Back
X