- Konu Sahibi Latinachica
-
mody öldürdün beni ya
tekrar tekrar okuyorum
kız bir cevap bile veremedi ya hu
ne vicdansızsınız siz yengeler
Fotoğraf karesine 3 lü giriş çok iyiydi
mody öldürdün beni ya
tekrar tekrar okuyorum
tamam ben gidiyorum.......hepinize iyi geceler... byeee:)) çok güldüm uyurken kıkır kıkır artık nasıl uyucam bakalım.. sessiz sesiz hala içim gülüyo karnım falan oynuyo gulerken:))
arkadaşlar bana bi akıl verin nolur.yani nasıl düzeltilir nasıl yol gösterilir?abimi geçtim artık yeğenim benim için çok önemli.konuşsam olmuyor sussam gönül razı değil derler ya durum tam da bu.ne yapmalı ne etmeli bi akıl verin
valla helal olsun ne iyi kalplisin bende boşanıyorum görümcem vardı benden biyaş küçük nerdeyse göbek atıcaktı 2yaşına yakın oğlum var o zamanlar 6aylıktı dedikleri tek şey cocuk için bişey olmaz büyür gider oldu...
ahh yengen de yapmasa böyle Allah ıslah etsin
o mevzu baya eski ve sadece abimle benim aramda olan bir konuydu.yengemi pek tanımıyordum bile ozamanlar.kimseye bi kinim yok yani.abim çok değerlidir benim için şuan içinse oğlu daha da değerli:)bilmiyorum sizin evli bi kardeşiniz var mı ama heralde evlerine gittinizde ve şöyle bi baktığınızda hiçbir şeyin yolunda gitmediğini görseniz üzülürdünüz ya.yani beni ilgilendirmez ne halleri varsa görsün diyemezdiniz ya da en azından ben diyemiyorumbu durum bence seni ilgilendirmez demek ki abin bu durumdan rahatsız değil eşini dinlemek istemese konuşturmaz o kadar zaten hem daha önceden açmış olduğun konuna da baktım yengene içtin içten kin beslediğini düşünüyorum çünkü abini elinden aldığını düşünüyosun tabi ki onunla ilgilenicek karısı 7/24 seni arayıp seninle ilgilenicek değil ya çocukta değilsin kabul et artık abin evli karısı ve çocuğu var çok rahatsız oluyosan bi daha gitme ya da hiç bi yeri toplama o zaman ama bana abartıyomuşsun gibi geliyo
''Kemancı''yla tanıştınız mı?
Çok ortak noktanız var,bence tanışıp kaynaşın
Christo yapacağın sadece empati...
Evlisin,eşin ve çocuğunla mutlusun..
Kendin gibi bir görümce ister miydin?
Bırak şimdi,dağanık,düzensizi falan..
Abin mutlu olmasa hergün günde 10 kere seni,anneni arıyor olurdu,
seni aramayı bırakmasının nedenini kendine sordun mu?
Bunaltım mı acaba,kıskançlığım onu rahatsız mı etti,abimin huzurunu mu kaçırıyorum diye sordun mu kendine?
Bekar çevreme diyorum zaten mümkünse kız kardeşi olmayan
eş adayları bulun
abim her gün beni arar.annemi de arıyorlar.sorun da bu değil zaten.
Bir de şunu merak ediyorum biri bana bunu izzah ederse çok sevinirim...
Erkek kardeşler veya abiler,kız kardeşlerden daha mı çok sevilir daha mı kıymetlidir?
Benim de bir kardeşim var,hayatta en çok sevdiklerimden biri,tırnağına zarar gelse deliye dönerim,hep mutlu ve huzurlu olsun isterim..
Ama kardeşimin cinsiyeti kız..
Değişen nedir?
Hep mi mutlu ki acaba eşiyle,eşi benim olmasını istediğim gibi biri mi ki acaba?
Eğer öyle değilse,şimdi ben bu kızın evine gidip,bu adamı olmasını istediğim gibi biri yapmaya mı çalışayım?
Bu adamı kendi babam ya da kendi eşimle kıyaslayıp,eleştireyim bir de kardeşimin huzurunu kaçırıp,
bunu ablalık adına yaptığımı mı söyleyeyim?
Abiler,erkek kardeşler kardeş de..kızlar nedir?
Bizim neden içimize kaynana kaçmıyor acaba diye de merak etmeden duramıyorum?
Anlayan beri gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?