Benim derdim yengem...

arkadaşlar bana bi akıl verin nolur.yani nasıl düzeltilir nasıl yol gösterilir?abimi geçtim artık yeğenim benim için çok önemli.konuşsam olmuyor sussam gönül razı değil derler ya durum tam da bu.ne yapmalı ne etmeli bi akıl verin

valla helal olsun ne iyi kalplisin bende boşanıyorum görümcem vardı benden biyaş küçük nerdeyse göbek atıcaktı 2yaşına yakın oğlum var o zamanlar 6aylıktı dedikleri tek şey cocuk için bişey olmaz büyür gider oldu...

ahh yengen de yapmasa böyle Allah ıslah etsin

tamam ben gidiyorum.......hepinize iyi geceler... byeee:)) çok güldüm uyurken kıkır kıkır artık nasıl uyucam bakalım.. sessiz sesiz hala içim gülüyo karnım falan oynuyo gulerken:))

tamam ben gidiyorum.......hepinize iyi geceler... byeee:)) çok güldüm uyurken kıkır kıkır artık nasıl uyucam bakalım.. sessiz sesiz hala içim gülüyo karnım falan oynuyo gulerken:))

çık artık çık Allah seni ne yapmasın
neyse konu sahibi umarım doğru yolu bulursun kadıncagızın peşini bırakırsın
ben de cıktım

yuva yıkılıcak bi mevzu değil elbette.yaşı küçük belki yeni evli sayılırlar belki ilerde her şeyi oturtucaklardır.ama ilk günden beri öyle gördüğüm için biraz şüpheliyim açıkcası.bi yolu yordamı vardır mutlaka ama işte çözemedim...
sizin için üzüldüm 6 aylık..çok küçükmüş

o mevzu baya eski ve sadece abimle benim aramda olan bir konuydu.yengemi pek tanımıyordum bile ozamanlar.kimseye bi kinim yok yani.abim çok değerlidir benim için şuan içinse oğlu daha da değerli:)bilmiyorum sizin evli bi kardeşiniz var mı ama heralde evlerine gittinizde ve şöyle bi baktığınızda hiçbir şeyin yolunda gitmediğini görseniz üzülürdünüz ya.yani beni ilgilendirmez ne halleri varsa görsün diyemezdiniz ya da en azından ben diyemiyorum

''Kemancı''yla tanıştınız mı?
Çok ortak noktanız var,bence tanışıp kaynaşın

Christo yapacağın sadece empati...
Evlisin,eşin ve çocuğunla mutlusun..
Kendin gibi bir görümce ister miydin?
Bırak şimdi,dağanık,düzensizi falan..
Abin mutlu olmasa hergün günde 10 kere seni,anneni arıyor olurdu,
seni aramayı bırakmasının nedenini kendine sordun mu?
Bunaltım mı acaba,kıskançlığım onu rahatsız mı etti,abimin huzurunu mu kaçırıyorum diye sordun mu kendine?

abim her gün beni arar.annemi de arıyorlar.sorun da bu değil zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bekar çevreme diyorum zaten mümkünse kız kardeşi olmayan
eş adayları bulun

en güzeli o aslında kız kardeşi olmayan bi eş :) bende görümceyim ama daha yengemin karşısına geçip sensin demedim dememde abimle mutlu olsunda ne bana ne ablama nede anneme laf düşmez; ki yengemin okadar yanlışları varken mutlaka benimde vardır çünkü bazen bazı şeyleri görmemek ve büyük konuşmamak lazım.

Bir de şunu merak ediyorum biri bana bunu izzah ederse çok sevinirim...

Erkek kardeşler veya abiler,kız kardeşlerden daha mı çok sevilir daha mı kıymetlidir?

Benim de bir kardeşim var,hayatta en çok sevdiklerimden biri,tırnağına zarar gelse deliye dönerim,hep mutlu ve huzurlu olsun isterim..
Ama kardeşimin cinsiyeti kız..
Değişen nedir?
Hep mi mutlu ki acaba eşiyle,eşi benim olmasını istediğim gibi biri mi ki acaba?
Eğer öyle değilse,şimdi ben bu kızın evine gidip,bu adamı olmasını istediğim gibi biri yapmaya mı çalışayım?
Bu adamı kendi babam ya da kendi eşimle kıyaslayıp,eleştireyim bir de kardeşimin huzurunu kaçırıp,
bunu ablalık adına yaptığımı mı söyleyeyim?

Abiler,erkek kardeşler kardeş de..kızlar nedir?
Bizim neden içimize kaynana kaçmıyor acaba diye de merak etmeden duramıyorum?
Anlayan beri gelsin...

valla benim iki gorumcem var ikiside evli ve benden buyukler geldiklerinde Allah razi olsun ikiside bi isin ucundan tutar misafir gibi oturmazlar hatta hamileyken yaz temizligimi gelip yaptilar duvarlardan tut dip bucak Allah razi olsuunn boyle gorumceler herkesin basinaaa
gelirler Ne evime karisirlar ne duzenimee seviyorum ben gorumcelerimi yaaa hatta kucuk gorumcem bana askiimm der

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

abisine aşık küçük görümcelerden biri de bende var (dı)

düğünden birkaç ay sonra bayrama memlekete gittik, görümcem odasına eşimle bir resmini koymuş. resim düğün resmi. görümcem de benim gibi düğünde kırık beyaz tülden bir elbise giymişti de hatta kuaförde bizi iki gelin sanmışlardı

neyse o konunun zamanında kavgasını çok yaptım sonra baktım huzursuzluk çıkıyor birşey demedim. gelelim asıl konuya, işte dış çekim yapmıştık. düşündüm . görümcemle eşim hiç yalnız fotoğraf çektirmedi. bu fotoğrafta ikisi niye tek var ki. sonra düğün hengamesinden alamadığımız fotoğrafları, fotoğrafçı eşimin akrabası olduğu için gidip aldım bilgisayara attım. arada bu resimde vardı. ve bu resimde eşimin bir tarafında ben bir tarafında görümcem duruyor. sevgili görümcem de beni fazlalık olarak görmüş olacak ki damatlık giyen abisi ile beyaz elbise giyen kendisini gelin damat gibi çerçeveletip odasına koymuş

bu küçük bir örnek bu tarz sürtüşmeleri ara ara yaşadık. çok şükür görümcem birkaç ay önce evlendi de kurtuldum

aramız iyi görümcemle severim de kendisini ama bu ergenvari kıskanç hareketler de zamanında canımı çok sıkmıştı. o yüzden evliliğine ailesinden çok sevindim sanırım

Son düzenleme:
Pardon da size ne ?
Onlar karı koca ister evini toplar ister toplamaz.
Evli barklı insanlara müdahaleden yana değilim.

Ben ilk sayfaya bakarak yorum yapacağım,konunun gidişatı sonradan değiştiyse bilemiyorum yani.
Arkadaşım ben yazdıklarınızda ooo kötü görümce,herşeye karışıyor vs.lik birşey görmedim aksine iyiniyet sezdim.ama müdahaleden kastınız resmen somut şeylerse o zaman olmaz işte.Yengenizle arkadaş gibi olabilirsiniz, ona tavsiyelerde bulunursunuz,yardımına gidersiniz.Ama bunu abiniz yada yeğeniniz için değil de bir yuvanın selameti için yaparsınız çünkü anladığıma göre abiniz de memnun değill bu durumdan.
Çok fazla takmayın kafaya emin olun siz yıprandığınızla kalırsınız ben bir arkadaşım yada akrabammın yuvası için gözyaşı dökerken onlar barışmış ta aşklarını yaşıyorlardı oluyor yani böyle evliik hayatı çook farklı sanırım.

Çünkü kadın bir başka kadına gıcık oluyor her zaman asla bir başka erkeğe değil. Erkekler de her durumda bunun kaymağını yiyor ama biz kadınlar da birbirimizi yiyoruz anca bu da bizim zaafımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…