benim derdimi de dinleyin

atalayyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
84
0
36
Kastamonu
kızlar etrafımda dermını alatcak kımse yok bende buraya yazalım dedım
esım benı cok kırdı ve onunla konusmuyorum tam 4 gundur bana donup neyın var dıye sormuyo kucuk bır sebebten dolayı kavga ettık bende cok krıldım herzaman kavga edınce ben konusuyorum nıye boyle oluyo bu sefer ben konusmıcam dedım ve oda konusmuyo evde ıkı yabancı gıbı yemek hazırlıyorum 3 yasında kızım var onu cagrıyorum sofraya oda gelıyo aksamları o tvde ben pc de yanı 4 gundur bır allah kelamı yok bende bugun o iş cıkısı eve gelınce valızımı alıp gıtmeyı dusunuyum
ne olur bana bırsey soyleyın kafayı yıcem bır ınsan bukadar ılgısız olabılırmı anlamıyorum

Eşim beni çok kırdı demişsin ama demekki sende onu kırmışsınki adam 4 gündür konuşmuyo. Veya nazmı yapıyo bilemicem. Anlatmak istermisin niye kavga ettiğinizi?

Sen alıştırmışsın kavga edince ona dönmeye o da nasıl olsa gelir diye umursamıyor bence.
Sakın evden gitme kozunu oynama sonuçta ilerde büyük bir kavgada böyle birşey yapmaya kalksan ciddiye almaz. O gelene kadar bekle, umursama, üzülmüş gibi davranma, kendi hayatına bak.
O işin ciddiyetine varıp dönüş yapar.

haftasonu arkadaslarıyla gezmeye ıspartaya gıttı bende ordan kren ıstedım 2 3 tane al dedım tmm dedı pazar gece 2 de eve geldı (bu arada ben evde tek kaldım ılkdefa ve cok korktum )apartmanın onune ındım karsılamak icin nıye ındın falan dedı ozledım dedım eve cıktık aldıklarını acıyo 3 tane krem almıs farklı bıtanesını annesıne almıs bende 2 tanesını aynı alsaydım ben bunların hepsını begendım dedım vay 3 tane varmıs ıste nezaman bıtermıs onlar dıye basladı neyse uzerını degıstı yattı sankı onu ben yollamısım benı hıc ozlemedınmı dıye sordum oda sen boyle yapınca kızıyomus 5 kurusluk seyın lafını yapıyon dedı yattı bende sen gıttın gezdın ben evde kaldım korktugum halde senı karsılıyorum senın bu yaptıklarına bak deyıp yattım sonrada konusmadım kanusmamakta haksızmıyım

Ya tamam hakı olabilirsin ama bu kadarda abartılcak bişey değil gibime geldi. En azından bavulunu toplayıp gitcek kadar bişey yok. Sen sakın konuşma muhakkak dayanamayıp yanına gelicektir

Haksızsın

Adam gece iki de eve gelmiş, yorgun muhtemelen ,istediklerini almış sorun ne, krem mi bitti memlekette o saatte, teşekkür etmek yerine ne diye annesine aldığı kreme bulaşıyorsun :) Sen gittin gezdin diye bir de fırçalamışsın adamı; ne var bunda hiç kendine ait bir günü olmayacak mı. Dalına basmışsın işte, çok da büyük bir mesele değil.

Kavgalarda ilk adımı atmaktan şikayetçisin ama kavgalarınız bu gibi nedenlerle çıkıyorsa gönlünü almaya devam et derim..

Valizinizi alıp gitmeyi düşüneceğinize, nasıl düzeltebiliriz onu düşünün.
Bazı insanlar vardır. Uzun uzun küserler.
Haklı da haksız da olsa küserler işte karşısındakinden beklerler.
Eşinizi siz tanıyorsunuz.
Ya devam edip böyle haftalarca aylarca konuşmayacaksınız, ya da bir yolunu bulup düzelteceksiniz.
Alttan alın demiyorum ama bakın size kesinlikle.
Valizi toplayıp gtimek son çaredir.
Ve valiz toplanıp gidilince bir daha da geri dönmemek gerekir.
Bunu yapabilecek misiniz?
Bu kadarcık mesele için valiz toplayıp gidecek kadar değersizleşti mi evliliğiniz?
Bu kadar kolay ve basit değil.
Evliliği çok hafife alıyorsunuz...

Konuşmamakta haksızsın evet... Adam düşünüp almış... Hepsini beğenmiş olabilirsin ama annesine de hediye vermek istemiş demek ki... Üçünüde beğendim ama annene verelim bir daha gidersen bana tekrar alırsın deseydiniz eşinizin de tepkisi farklı olurdu... Evde yalnız kalmak sizin tercihiniz olmalı gerçekten çok korkmuş olsaydınız yanınıza birini çağırır ya da birilerine gider kalırdınız(Aileler gibi)

konuşmadan etmeden nereye.....
öyle bi küslükle valiz toplanmaya gidiyosa iş vah ki vah...

erkekler o kadar ince düşünemezki 2 tanesini aynı alayım anneme aynı olanın birini veririz diye hayatta düşünmezler. o önüne ne geldiyse almış geçmiştir. bu arada alıp getirdiğine dua et :))) benim eşim olsaydı krem değilmi burdan al derdi

Arkadaşlara katılıyorum erkeklere biz alışırıyoruz kavgadan sonra suçlu olmasak bile ilk adımı hep bizden bekliyorlar. bu sebepten kesinlikle bavulunu toplayıp gitme aşılamayacak bir şey değil.

Bütün haftasonu için mi gitti Ispartaya günübirlik mi?
Adamı niye aşağılara falan inip bekliyorsun ,cidden çok garip geldi bana..
Krem mevzusunu ise yani açmaktan bile utanırdım herhalde,kreme kıran girmedi ya almış işte netten sipariş verirsiniz,ne bileyim özellikle gider alırsınız ne olacak ki?
Anlattıklarından yola çıkarsak haksız gibisin ama ...

anlaşıldı problem.yine kıskançlık valla ne diyeceğimi şaşırdım.adama haksızlık ediyosun bu kadar basit meseleden huzursuzluk cıkar sonrada yok efendim benle konusmuyor gönlümü almıyor bende valizimi toplar giderim ... ohh ne ala memleket.adamcağız size hediye almıs annesine de almıs.erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyor maalesf kıskanacağınızı düşünmüş olsaydı aynı kremleri alırdı muhtemelen.belki de satıcı önermiştir bu anne kremi annelere hep bundan veriyorum filan diye(bende ıspartalıyım ordan biliyorum)gercekten sizin gibi insanları gördükçe şaşırıyorum.dünyanın binbir türlü hali var.ben kocamı kırmaya üzmeye korkarm.Allah korusun kaza olur bişey olur deprem olur o olmazsa hayatın ne anlamı olurki derim ona bakarken bir gün onsuz kalacagım aklıma gelir öyle sıkı içten sarılırımki. ama sizin yaptıklarınıza bakıyorum da cok basit sebeplerden kırıyorsunuz birbirinizi üzüldüm

bu kadar basit bir konu için çekip gitmek niye ki evliliğiniz bu kadar değersiz basitmi ??

en azından kreminizi almış adam tşk.etseydiniz keşke,

tartışmalar bile evlilikte güzeldir, o kadar uzatılacak bir konu bile değil

alışmış eşin ilk adımı senin atmanı bekliyor muhtemelen yada küslüğe daha fazla dayanamaz konuşur diye düşünüyordur...

sen sen oll çok kötü bir durum olmadıkca evliliğinde valizini toplayıp gitme derim ben....

gitmek kolay gelirde ya dönmek o kadar kolay olurmu acaba hiç düşündün mü ???

ben kremı mevzu etmedım esınım benle ılgılenmemesı özlememesı kızım zıle uyanmasın dıye ındım apartmanın onume tabı camdanda ata bılırdım

Bence sensiz gezmeye gittin diye acaba içten içe tavır yapıp bunu bahane ediyor olabilir misin :))
BOşver versin birisini kremin annesine eşim hepsini bana verse ben kalkar brini ablasına birisini annesine veririm hayat hakkaten paylaşınca güzel :) Aslında eminim sende kreme değil sensiz geziye gitti diye bide bunun üzerine senin gönlünü almadı diye bozuldun ama eşin birazck haklı bence kızmaca yok :)

çok saçma bir konudan tartışmışsınız. bende gece tek evde kalmaktan korkarım. eşim geç gelse en ufak birşeyi bahane eder yerim kafasının etini. saçma evet ama huyum böle napiiim. ama konuşmadan da yapamam.

eşyalarını toplayıp gitme boşuna. neden oturup konuşmayı denemiyorsun. sen adım at. o şimdi senin annesine aldığı krem için fırtına kopardığını sanıyordur. aslında sen geç gelmesine ve canım cicim dememesine bozulmuşsun. oturda anlat derdini. eşin anlamazki seni....

sen ilgisizliğinden böyle oldugunu diyorsunuz şimdi de ama bu yazınızda da adamı krem yüzünden sıkmışsınız baksanıza.krem muhabbetini yapmasaymışınız teşekkür edip boynuna sarılsaymışsız benim canım kocam istediğimi de unutmamış deseymişiniz farklı olurmuş ilgisi sanırım.sizce de öyle değil mi !!!

ben kremı mevzu etmedım esınım benle ılgılenmemesı özlememesı kızım zıle uyanmasın dıye ındım apartmanın onume tabı camdanda ata bılırdım

Neden konuşmayarak uzattınız. Hiç önemli bir konu olmayan kremi mevzu ettiniz?
Hem de annesini karıştırarak.
Eşinizin yorgun olma ihtimalini gözardı ederek üstelik.
Kızınızın uykusunu düşünürken, onu babası bırakmayı düşünmeyecek kadar fevrisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…