benim derdimi de dinleyin

Sorun çok büyükte olsa valiz toplayıp gitmek en son yapılacak birşey bana göre..
Sonuçta evlisiniz,artık sorumluluklarınız var eşinize karşı..
Sizin istediğinizi yapmış sonuçta beğenmeseniz bile tşk etmeniz gerekti bence..
Adam gecenin 2 sinde meraklı değildir sizinle küsmeye..
Bence valizinizi toplayıp gitmeyi düşünmek yerine,
eşinizin gönlünü nasıl alabilirsiniz onu düşünün...

ben kremı mevzu etmedım esınım benle ılgılenmemesı özlememesı kızım zıle uyanmasın dıye ındım apartmanın onume tabı camdanda ata bılırdım

ilk mesajında öyle yazmadın ki çoook özledim kapılarda karşıladım aşağı indim eşim de kızdı dedin.
Eşin bütün haftasonu için mi gitti gezmeye ?
Kremi bahane etmişsin belli yani,o kadar önemsediğine bende inanmak istemiyorum zaten.

ben kremı mevzu etmedım esınım benle ılgılenmemesı özlememesı kızım zıle uyanmasın dıye ındım apartmanın onume tabı camdanda ata bılırdım

adam gecenin bir yarısı yorgun argın gelmiş hoşgeldin canım deyip sarılsaydın boynuna bak nasıl özlediğini anlardın biraz kapris yapmışsın sen canım inan o kadar çok problemli evlilikler var ki senin bu yazdığına herkes güler geçer ne kendini üz daha fazla nede eşini üzz bak bebeğinizde var sizin konuşmadığınızı anlamıyormu sanıyosun evdeki gerginliğin oda farkındadır onuda üzme artıkk

gercekten gece gelen koca niye asağıda karsılanırmi ben asla inmem

hem iniyorsun hemde korka korka indim diye basına kakıyorsun

adam kremi almıs daha ne ben almamıs yazıcan sandım anesinede birini versin ne olcak aç gözlülük etmissin

kusura bakmayın ama haksızsınız.değer mi krem için gelir gelmez sorun yaşamaya.

arkadaşlara katılıyorum kendinde demişsin hep bn alttan alıp konuştum diye eşin bu kez de öyle olacagını düşünerek trip yapıyo evden ayrılmak çok ciddi bir durum sakın böyle birsey yapma meselenizin küçük oldugunu ve kırıldıgı soylemıssın bnce kalıp aynı sekılde devam et üzülüyormuş gb yap kırıldıgını ve geri adım atmayacagını bilsin maşallah cocugunuz 3 yaşında mıs o bu durumdan etkilenmeden düzeltmeye bakın canım

kesınlıkle valızı kafamdan cıkardım..................
kımseyle konusamadıgım ıcın duygularımı cok yogun yasıyorum işte nıye bana deger vermıyo ..neden benı gornuyo.... nıye oyle dedı .. vs .....gıbı sureklı sorup duruyordum kendıme...........
evet yanlıslarım var benım ıstedıgım bıraz ılgı

cok cok gereksız kaprıs yapmıssınız, adam almıs kremını gelmış işte ,tek kabahatı nıye degısık aldı dıyemı zaten yol yorgunu bıde ustune gıtmıssın nolurdu yanı annesıne verıce hedıyeye mudahale etmeseydın,nekadar guzel ıste oglum bana gıttıgı yerden ufakta olsa hedıye getırse mutluluktan ucardım heralde, demekkı ıyı ve aıle kavramına onem veren bır esınız var,ve her kavgada sızın alltan almanız sankı sızın hepsıne sebep oldugunuz ızlenımı verdı bana.:26:

canım valiz ancak çok şiddetli bi kavga anında affedilemeyecek durumlarda toplanmalı bence
senin sorunun o kadarda büyük değil
eşler arasında kavga dogal elbette amaevden gitmek bu durumiçin çok ağır kaçar
biraz affedici ol ailen için hem unutma oda sana kırılmış olabilir

haksızsın canım.
kapılara inip beklemeler, sen beni bırakıp gittin çok korktum numaraları,
annesine aldığı kremi kıskanman,
kendinden soğutmak üzeresin.

gitmesini istemiyorsan başta söylemelisin.
başta razı olup sonra burnundan getirmek olmuş bu yaptığın.
bence senin harbi bir özür dilemen gerekiyor.

Hayır gidecek insan adam işteyken çıkıp gitmez mi
o gelince gitmeye kalkmak sizi durdurmasını beklemek olmuyor mu
zaten gitmeye niyetiniz yokken neden bu kozunuzu böyle bir olayda boşa harcıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…