- 25 Ağustos 2015
- 275
- 177
- 53
- Konu Sahibi papatya335
Kızlar geçen yaz 50li kilolardaydım. Bugün şu mal tartan hassas tartıdan gördüm çıktım üstüne 59 küsür kilo olmuşumm.. Ve farkındayım biraz kilo aldım ama bu kadar beklemezdim. 55 56 derdim ama nerdeyse 60.çokkkk.2 hafta her gün yediğimi yazacağım. Zayıf olma hissi güzel çünkü unuttum o hissi. örnek olarak eski bi fotom vardı aynı şuanda çekilsem aynı gözükürüm. Şuan gözüme tuhaf gelmiyor kesinlikle ama, o fotodan sonra zayıflamıştım ve o fotoya sonra tesadüfen baktığımda Yuh ne kadar şişkoymuşum dediğimi hatırlıyorum. Ama şuan Baksam normal geliyor. Yani bu demek oluyor ki farkına varmıyoruz kesinlikle. Kızlarrrr zayıf hafif olmak güzel bir his gerçekten ekmek yiye yiye ekmeğe döndüm resmen. Bugün iki çikolata 2 kez ev yapım hamburger yanında patatesi falan yedim. Kola da içtim şekerli sütlü kahve içtim. Eve gelince de koca bir tabak makarna yedim yuh diyorum. ooo sabah yediğimi unuttum sabah da koca bir sandviç ekmeğine bol kaşarlı salamlı tost yapıp yemiştim bir de iki meyveli soda içtim. Yani açlar gibi yemişim bugün.bak aklıma gelip duruyor bir dilim de pide yedim bugün. Neyse yarından itibaren ne yersem yazacağım kalori hesabı yapmıcam. Vücudumu biliyorum kesinlikle baya az yemem lazım öyle kilo veriyorum ben. 2 hafta böyle yapayım bakalım zaten 1 haftadır evde hareket yapmaya da başladım. Biraz enerjim düşer belki ama zaten bu aralar çok aşırı uyuyorum belki de çok yememle ilgilidir. Neyse hadi yarın görüşürüz iyi geceler herkese