Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Haklısınız bunu biliyorum,12 yıl boyunca kendime eziyet ederek yaşadım.Ama ölmedim işte.

Eşinizin yıllar içinde yunan heykeline dönüşmeyeceği belli değil miydi be ablacım, ilk kumarı evlenirken oynamışsınız ya kabullenirsem diye, kabullenememişsiniz.
Çocukları niye yaptınız? İkinci kumar da çocuklar, şaka gibi, ya boşanmaktan vazgeçersem diye? Mantık bunun neresinde? Olan olmuş artık boşanmışsınız ne güzel,
Eeee mutlu olmanız gerekmiyor mu? Siz şu an mutlu olmanız gereken noktada bu kadar mutsuzsanız bunun sebebi eşiniz ve evliliğiniz değil bence, hayatınızı ya tutarsa diye şekillendirmeniz.
Hayat ya olursa ya tutarsa diye şans eseri yaşanmaz. Olan olmuş artık tabii yapacak çok bir şey yok, sevgili bulun şöyle gözünüze hitap eden geçer sizin sancılar.

Allah dana yaşatmadın ne diyeyim.Gerçek hayatta en iyi kalpli biri olarak bu duruma düşürüldüm
Yine bir kendini ipli kukla sanan üye ile karşı karşıyayız. Sizin hiç hatanız yok, hep birileri yüzünden oldu, birileri itti düşürdü o durumlara sizi.

Eşinizin yıllar içinde yunan heykeline dönüşmeyeceği belli değil miydi be ablacım, ilk kumarı evlenirken oynamışsınız ya kabullenirsem diye, kabullenememişsiniz.
Çocukları niye yaptınız? İkinci kumar da çocuklar, şaka gibi, ya boşanmaktan vazgeçersem diye? Mantık bunun neresinde? Olan olmuş artık boşanmışsınız ne güzel,
Eeee mutlu olmanız gerekmiyor mu? Siz şu an mutlu olmanız gereken noktada bu kadar mutsuzsanız bunun sebebi eşiniz ve evliliğiniz değil bence, hayatınızı ya tutarsa diye şekillendirmeniz.
Hayat ya olursa ya tutarsa diye şans eseri yaşanmaz. Olan olmuş artık tabii yapacak çok bir şey yok, sevgili bulun şöyle gözünüze hitap eden geçer sizin sancılar.

“Sen uzaktan komik görmüş olabilirsin. Ama ben o hayatın içinde nefes nefese kaldım. Ağlamamı da bilirim, sustuğumu da. Ve bu, senin yargılarınla ölçülemez.”

Sanki öyle düşünmedim mi sanıyorsun.12 yıl boyunca o hissimi unutacağım diye yaşadım.Ne öldüm ne yaşadım
Senden benden yaşça büyüksün bazı şeyleri daha iyi bilirsin ama şeninde vardır bir kusurun o adam demiyordur beğenmediği vardır kimin yokki hepimiz kusurluyuz ama o kusurları görmek önemli onlarla sevmek önemli burda düşündüm düşünmedim deme Allah’ın sana verdiği iki evlatta o adama benziyor illaki biyerden

Sanki öyle düşünmedim mi sanıyorsun.12 yıl boyunca o hissimi unutacağım diye yaşadım.Ne öldüm ne yaşadım
Beyfendiye çok üzüldüm umarım kensiiani kusurulsrı ile seven biriyle olur umarım evlenir. Bunu size kızmak için demiyorum ama herkes bu görüşte farkında işeniz bu görüş insanlık olarak herkesin düşündüğü bir görüş en baştan günah ya dış görünüşle yargılamak en baştan seçseydiniz

Nasıl bir fiziğe sahipsin bilmiyorum ama kusurun vardır illaki herkesde var bendede vardır eşin belki sana bunu dile getirmedi ama kusursuz insan yoktur şuan ne hissediyorsun bilmiyorum ama karşındaki insanın umarım huy olarak kusuru olmasın umarım pişman olmazsın hele bu yüzden ayrıldığını dile getirsenşahsen ben başka erkek olsam bu mükemmel mi arıyor diye kaçarım

Beyfendiye çok üzüldüm umarım kensiiani kusurulsrı ile seven biriyle olur umarım evlenir. Bunu size kızmak için demiyorum ama herkes bu görüşte farkında işeniz bu görüş insanlık olarak herkesin düşündüğü bir görüş en baştan günah ya dış görünüşle yargılamak en baştan seçseydiniz
Ben kimseyi küçümsemedim aşağılamadım.Aksine yıllarca bu düşüncemden ve hisleriden dolayı kendimi aşağıladım ,suçladım.Sonuçta bir akıl var bir de kalp var.Aklım boşanma diyor kalbim bu duyguyla yaşayamazsın diyor.Bazı nedenlerden dolayı kendimi evlenmek zorunda gibi hissettim.Önce insanlık önemli dedim.Bunu bende biliyorum.Ama kalple zihin uyumlu çalışmayınca yaşayamıyorsun kayboluyorsun.Şimdi de aynı durumdayım vicdanım çocuklarım diyor.Ama kendini bir ömür boyu üzerek yaşamakta içten mi?Evet hatalar var biliyorum ama bunun tek suçlusu da ben değilim.Beni bu duruma getirenler utansın ne yapayım.Kendimi asıp mı,yüksekten atıp mı,ya da kamyon altına atarak mı bu vicdan azabından kurtulayım.Lütfen çocuklarıızın hayatına evlilik konusunda pek burnunuzu sokmayın.Çocuklarınız beğeniyor mu,ısınmış mı,çocuk efendi mi bunlara bakın.Yok ailesi öyleymiş,yok böyleymiş diye gereksiz düşüncelerle çocuklarınızın hayatını mahvetmeyin.

“Sen uzaktan komik görmüş olabilirsin. Ama ben o hayatın içinde nefes nefese kaldım. Ağlamamı da bilirim, sustuğumu da. Ve bu, senin yargılarınla ölçülemez.”
Komik yazdığımı hatırlamıyorum, yargıladığımı da, sadece farketmenizi sağlamak için dışardan bir göz olarak yorumladım ama gördüğüm kadarıyla hatalarınızı farkedip telafi edecek gibi durmuyorsunuz zira evliyken ne istediğinizi bilmiyormuşsunuz ve mutsuzmuşsunuz halen aynısınız, mutluluk ve iç huzurunuz gökten zembille inmeyecek sonuçta kendinizin inşa etmesi gerekiyor ama zor gibi sizin, ne denir ki umarım bundan sonra dilediğiniz gibi olur hayatınız.

Konu sahibinin üzerine çok gidilmiş. Tamam evlenerek hata yapmış ama insanın sevmediği biri ile birlikte olmasıda içten içe bitiriyor. Ayrıca ben konu sahibinin adamı fiziksel özelliklerinden dolayı boşandığınıda düşünmüyorum adamlar nerede nasıl davranmasını bilmiyor, ya çok ezik ya çok kaba sorumsuz yada aşırı pasif olduklarında kadınlar tarafından terk ediliyor. Bu konuda da sorun fiziksel özellikler değil bence. Kadınlar genelde davranışlar yüzünden boşanır.

Konu sahibinin üzerine çok gidilmiş. Tamam evlenerek hata yapmış ama insanın sevmediği biri ile birlikte olmasıda içten içe bitiriyor. Ayrıca ben konu sahibinin adamı fiziksel özelliklerinden dolayı boşandığınıda düşünmüyorum adamlar nerede nasıl davranmasını bilmiyor, ya çok ezik ya çok kaba sorumsuz yada aşırı pasif olduklarında kadınlar tarafından terk ediliyor. Bu konuda da sorun fiziksel özellikler değil bence. Kadınlar genelde davranışlar yüzünden boşanır.
Zaten ilk başta davranışları beni kadın gibi hissettirmedi.Daha sonra psikoloji yansıtma yaptı.Hani çocukların sevmediği bir arkadaşı olduğunda nasıl ki lakaplar takmaya kusur aramaya başlıyorsa yetişkin psikolojisi de ayni işliyor.Davranışları bir erkek gibi hissettirmedi daha sonra da fiziksel kusurlara takıldım.Hem ruhuma uymadı daha sonra da her açıdan çekici bulamadım.

Back
X