Benim evim, annemin evi ve bazı dekoratif eşyalarımm :) hepsinde emeğimiz var..

Hepsi birbirinden hos ve cok guzel gorunuyor.Cok zevklisiniz analı kızlı masallah size:)

çok bohem renkler kullanılmış bayıldım:) her ne kadar kendi evimde bu esintileri kullanmamış olsam da çok beğeniyorum kesinlikle:) özellikle duvar boyası tonlarınıza bittim:)

Öncelikle tşk ederim :) annemin balkonu alpina nın kataloğundan beğenmiş ama kodunu sordum hatırlamıyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle tşk ederim :) annemin balkonu alpina nın kataloğundan beğenmiş ama kodunu sordum hatırlamıyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

basıl begendim anlatamam bir sürü yesil denedim tam budur diyemedim duvarda yesili cokmseverim ama dogru tonda bu harika olmus cidden bi bakayım alpinaya genede cok güzel renkler her karede tebrikler

Çok güzeller ama toz alması, temizliği zor olmuyor mu?
Benim gibi üşengeç biri bunu düşünmeden edemez sanırım

çok güzeller gerçekten.
ama bende arkadaş gibi merak ettim bunları temizlemesi zor olmuyor mu
bir de ben gelen misafirler kıracak diye korkarım

Mesajlarda alıntılama olmadığı için yeni gördüm yorumlarınızı, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim:) temizleme açısından sorun yaşamadık aslında öyle sanıldığı gibi zor olmuyor ya da dekorasyonu sevdiğimiz için zorlukları doğal geliyor:)

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZELLL...AYYY AYOLL UĞRAŞIRIM VALLA BUNLARIN TEMİZLİĞİNEE

ay cok tatlılar bayıldım ve degişikler.bende böyle seyler arıyorum ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…