Rabbim bebeğini korusun yasemin
isteye nherkes istediği zamanda evladını kucağına alır inşallah
bana yine gece sabah olmayacak çünkü yarın doktora gideceğim.
dua edin lütfen
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
Rabbim bebeğini korusun yasemin
isteye nherkes istediği zamanda evladını kucağına alır inşallah
bana yine gece sabah olmayacak çünkü yarın doktora gideceğim.
dua edin lütfen
Canim yazdiklarin cok icime dokondu... Bende bir zamanlar dr lardan cok cektim... Gittigim drlar bana senin cocugun olmaz tup bebege git bir ihtimal olur diyorlardi... Bir ihtimal oda zor bir ihtimal...
Oturdum agliyordum evde tek basima kapim caldi geleni bir tanidik... Sordu neyin var diye okadar dolmusum li 6 Dr gezmistim bunalnistim dokulu verdim birden...
Kadin bana 7 sene once suanki dr' umu tavsiye etti.. cocugu olmayan cik hastasinin onda cocuk sahibi oldugunu soyledi... Bir umut caldim kapisini dr' umun... Ilk defa bir dr' in agzindan tedavi ile ilgili sozcukler dokuluyordu.. sasirsammi sevinsemmi yoksa inanmasammi bilemedim ama denemeye karar verdim...
Tedavimin 4. Ayinda hamile kaldim dusuk yaptim 5. Ayinda birdaha kaldim oglum 5.5 yasinda...
Hic korunmadim sonrasinda yine olmadi tekrar gittim ayni dr'uma tedavi basladik 6. Ayda tedavimin hamile kaldimyine dusuk yaptim 1 ay bos gecti o dusuk sonrasi obur ay simdikine hamile kaldim...
Yarinda nasipse dogum yapacagim....
Rabbim insallah sanada nasip edecek Ben buna inaniyorum ... Sakin umudunu yitirme... Vardir elbet bir vakti zamani...
Yanliz Ben tedavimde kullandigim ignelerin ustunde erken menapoz evresibdekiler icin doz ayari yaziyordu prospektusunde demekki senin durumundakilerede kullaniliyor... Tabi bunu Ben bilemem dr lar daha iyi bilir...
Umarim yarin gidecegin dr sana guzel seyler soyler...
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
Merhaba,Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah,ben dr size nasıl bir tedavi verdi ve tam olarak sorununuz neydi merak ettim?
Ileri derecede pko oldugumu soyledi dereceleri varmis bu illetin... Benim durumumda tup bebek bile zormus... Tedavi sureci sadece yorucu ve yipratici olurmus .. imkansizmis yani...
Tedavi baslamak icin bile tenezzul etmediler...
Oyle mucize tedaviler gormedim bilindik klomenle ilk oglum oldu... 2. Dede kullandim klomen 6 ay oldu yine 7 haftada dusuk olunca gonalf kullandim 4 kutu...
Hatta bu Dr'um bile sasiriyordu bu durumumda tedaviye cok guzel cevap vermisim o bile okadar guzel cevap vericemi dusunmemis sanirim...
Ama tedavimin bosa zaman kaybi olacagini dusunmeyip basladi...
Demekki okadar umutsuzken bile durumum ilaclara vucudumun verdigi tepki gayet guzel oldu...
Ha bu arada gonalf sonrasi asilama oldu bu bebegime oyle kaldim...
Dr'um Dan allah razi olsun cok titizlikle tedavimi uyguladi kimi ay 5 sefer cagirdigi oldu...
Rabbim butun dileyen isteyen herkeze nasip etsin insallah...
Aminnn...hamişlerin duası kabul olurmuş tanımasanızda bizede dua edin lütfen.
Allahtan umut kesilmek inş. en kısa zamanda sanada nasip eder annelik duygusunu Rabbim sıkma canını..
Canim yazdiklarin cok icime dokondu... Bende bir zamanlar dr lardan cok cektim... Gittigim drlar bana senin cocugun olmaz tup bebege git bir ihtimal olur diyorlardi... Bir ihtimal oda zor bir ihtimal...
Oturdum agliyordum evde tek basima kapim caldi geleni bir tanidik... Sordu neyin var diye okadar dolmusum li 6 Dr gezmistim bunalnistim dokulu verdim birden...
Kadin bana 7 sene once suanki dr' umu tavsiye etti.. cocugu olmayan cik hastasinin onda cocuk sahibi oldugunu soyledi... Bir umut caldim kapisini dr' umun... Ilk defa bir dr' in agzindan tedavi ile ilgili sozcukler dokuluyordu.. sasirsammi sevinsemmi yoksa inanmasammi bilemedim ama denemeye karar verdim...
Tedavimin 4. Ayinda hamile kaldim dusuk yaptim 5. Ayinda birdaha kaldim oglum 5.5 yasinda...
Hic korunmadim sonrasinda yine olmadi tekrar gittim ayni dr'uma tedavi basladik 6. Ayda tedavimin hamile kaldimyine dusuk yaptim 1 ay bos gecti o dusuk sonrasi obur ay simdikine hamile kaldim...
Yarinda nasipse dogum yapacagim....
Rabbim insallah sanada nasip edecek Ben buna inaniyorum ... Sakin umudunu yitirme... Vardir elbet bir vakti zamani...
Yanliz Ben tedavimde kullandigim ignelerin ustunde erken menapoz evresibdekiler icin doz ayari yaziyordu prospektusunde demekki senin durumundakilerede kullaniliyor... Tabi bunu Ben bilemem dr lar daha iyi bilir...
Umarim yarin gidecegin dr sana guzel seyler soyler...
Merhaba,yazdıklarınızı okudukça benimde yaram deşildi,oysa biliyorum hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan Allah'a sığınmak gerek,yaşadıklarımız bir sınavdan ibaret diye düşünüyor ve Herşeye rağmen Allahtan ümidimi kesmiyorum en azından çabalıyorum,hamile haberini aldıklarım için dua ediyorum,onlar için seviniyorum sizin için herşey çok yeni anladığım kadarıyla henüz tedavi görmemişsiniz ümidinizi kesmek için çok erken,bende 1,5 yıldır hamile kalabilmek için uğraşıyorum,1 yıl önce olduğum çikolata kisti ameliyatı ile yumurtalıklarım çok olumsuz etkilendi şu an erken menapoz tedavisi görüyorum önceki drumun senin tüp bebekte bile şansın yok demesine inat başka bir doktorla ve yaradana olan inancımla kendimi yeniliyorum,ve çok iyi biliyorum ki Rabbim hakkımızda hayırlısı ise inanç ve dua sayesinde yüzümüzü güldürecektir.Lütfen ümidinizi yitirmeyin...
atakan ve benım gıbı kısıler ıcın doktor ve gıttıgınız hastane adını yazarmısınız lutfen. sız dahıl dıger arkadaslardan da aynısını rıca ederım.
AY canım senın yazını okudugumdan berı ellerım ayaklarım tıtrıyo yemın ederım klavyeyı kullanmakta zorluk cekıyorum bıde yara var dıye parca aldı yaradan doktor ve o an kanamam olmustucocugumun parcasınımı kopardı yara dıye yanı yıkıldım suan
atakan ve benım gıbı kısıler ıcın doktor ve gıttıgınız hastane adını yazarmısınız lutfen. sız dahıl dıger arkadaslardan da aynısını rıca ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?