benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

Rabbim bebeğini korusun yasemin

isteye nherkes istediği zamanda evladını kucağına alır inşallah

bana yine gece sabah olmayacak çünkü yarın doktora gideceğim.

dua edin lütfen

dua edin lütfen

allah yardımcın olsun, inşallah inannçlı bir doktordur bu kez gideceğin.

Canim yazdiklarin cok icime dokondu... Bende bir zamanlar dr lardan cok cektim... Gittigim drlar bana senin cocugun olmaz tup bebege git bir ihtimal olur diyorlardi... Bir ihtimal oda zor bir ihtimal...

Oturdum agliyordum evde tek basima kapim caldi geleni bir tanidik... Sordu neyin var diye okadar dolmusum li 6 Dr gezmistim bunalnistim dokulu verdim birden...
Kadin bana 7 sene once suanki dr' umu tavsiye etti.. cocugu olmayan cik hastasinin onda cocuk sahibi oldugunu soyledi... Bir umut caldim kapisini dr' umun... Ilk defa bir dr' in agzindan tedavi ile ilgili sozcukler dokuluyordu.. sasirsammi sevinsemmi yoksa inanmasammi bilemedim ama denemeye karar verdim...
Tedavimin 4. Ayinda hamile kaldim dusuk yaptim 5. Ayinda birdaha kaldim oglum 5.5 yasinda...

Hic korunmadim sonrasinda yine olmadi tekrar gittim ayni dr'uma tedavi basladik 6. Ayda tedavimin hamile kaldimyine dusuk yaptim 1 ay bos gecti o dusuk sonrasi obur ay simdikine hamile kaldim...

Yarinda nasipse dogum yapacagim....

Rabbim insallah sanada nasip edecek Ben buna inaniyorum ... Sakin umudunu yitirme... Vardir elbet bir vakti zamani...

Yanliz Ben tedavimde kullandigim ignelerin ustunde erken menapoz evresibdekiler icin doz ayari yaziyordu prospektusunde demekki senin durumundakilerede kullaniliyor... Tabi bunu Ben bilemem dr lar daha iyi bilir...
Umarim yarin gidecegin dr sana guzel seyler soyler...

sozun bıttıgı yer.bogazım da bısey dugumlendı resmen. ((

dua edin lütfen

ALLAH RAZI OLSUN canım sagolasın amın...
canım benım ıyı dusun ıyı olsun lutfen sana daha evvelde yazdım umudunu yıtırme!
bak ben 3senelık evlıyım hıc korunmadım bızımde cocugumuz olmuyodu kac yıldır doktor tedavı olmazsan kendı kendıne kalamazsın bıle dedı
ama ben umudumu hıc yıtırmadım ıcımde hep o umudu yasattım rabbım uygun gordugu bır zamanda verıcektır dedım ve hıc ummadıgım beklemedıgım anda hamıle kaldıgımı ogrendım
sok oldum bekledıgım anlarda olmudu beklemedıgım an oldu
canımm benım ınsallah yarın guzel haberlerle gelırsın bıze
RABBIM SANA VE TUM ISTEYEN ARKADASLARIMI EVLAT SAHIBI YAPSIN INSALLAH AMIN...

Merhaba,Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah,ben dr size nasıl bir tedavi verdi ve tam olarak sorununuz neydi merak ettim?

Arkadas hic oyle karamsar olma, sen sabrina devam et isyandan uzak ol
Bol dua et rabbim sabrinin mukafatini verecektir ne mucizelere sahit olduk
Seninde mucizen en kisa zamanda gelir tup bebek doktorlarina git en iyi doktoru arastir
Tip ilerledi yardimci olacaklardir sakin uzulme veren rabbim sen gonlunu ferah tut

Merhaba,Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah,ben dr size nasıl bir tedavi verdi ve tam olarak sorununuz neydi merak ettim?

Ileri derecede pko oldugumu soyledi dereceleri varmis bu illetin... Benim durumumda tup bebek bile zormus... Tedavi sureci sadece yorucu ve yipratici olurmus .. imkansizmis yani...
Tedavi baslamak icin bile tenezzul etmediler...

Oyle mucize tedaviler gormedim bilindik klomenle ilk oglum oldu... 2. Dede kullandim klomen 6 ay oldu yine 7 haftada dusuk olunca gonalf kullandim 4 kutu...

Hatta bu Dr'um bile sasiriyordu bu durumumda tedaviye cok guzel cevap vermisim o bile okadar guzel cevap vericemi dusunmemis sanirim...

Ama tedavimin bosa zaman kaybi olacagini dusunmeyip basladi...
Demekki okadar umutsuzken bile durumum ilaclara vucudumun verdigi tepki gayet guzel oldu...

Ha bu arada gonalf sonrasi asilama oldu bu bebegime oyle kaldim...

Dr'um Dan allah razi olsun cok titizlikle tedavimi uyguladi kimi ay 5 sefer cagirdigi oldu...

Rabbim butun dileyen isteyen herkeze nasip etsin insallah...

Aminnn...hamişlerin duası kabul olurmuş tanımasanızda bizede dua edin lütfen.

Aminnn...hamişlerin duası kabul olurmuş tanımasanızda bizede dua edin lütfen.

Bu gece son hammis gunum yarin insallah dogumum var...
Herzaman dua ediyorum tum dileyenlere...
Bu gece son kez yatmadan su hamile halimle duamda yine yer vericem insallah....

Sizlerde yarin benim icin dua edin sag salim kucaklayayim bebegimi insallah...

gün doğmadan neler doğar canım ALLAH herşeye kadirdir inşallah nasip eder anne olmayı sana RABBİM.çocuk sahibi olmak isteyenlere hep dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder.ALLAH ŞİFANI VERSİN

atakan ve benım gıbı kısıler ıcın doktor ve gıttıgınız hastane adını yazarmısınız lutfen. sız dahıl dıger arkadaslardan da aynısını rıca ederım.

atakan ve benım gıbı kısıler ıcın doktor ve gıttıgınız hastane adını yazarmısınız lutfen. sız dahıl dıger arkadaslardan da aynısını rıca ederım.

buarada bebegınız hayırlı ugurlu olsun. mutlulugunuz daım olsun.

canım nasılsın ? yazılarını okuyunca ben de endıselendım. tam bır bılgı alabıldın mı ? bayramdan sonra farklı bır doktora gorunsen bu konu ıcın ??????

inşaallah bırsey olmamıstır canım. ben olmadıgına ınanıyorum. ınsaallah oyledır.

benim gittiğim dr'um uni hastanesinde çalışıyor.. akşam üstüde avcılar medicana da oluyor günde 3 saat kadar falan ..
adı yavuz aydın ...
rabbim bütün isteyenlere arayanlara nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…