- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
nedenini bilmiyorum ama evlat edinme çok sıcak gelmiyor. bana ya da eşime benzemeyecek bir çocuk. hamilelik sürecini, doğum anını yaşamayacağım. annelik emek vermek en çok ama kendi kanımdan canımdan olmayacak bir çocuğu sahiplenebilir miyim bilmiyorum
bu konuyu ileride düşünmek gerekecek belki ama şimdiki düşüncelerim daha çokta hislerim beni olumsuz yönlendiriyor.
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
yazdan beridir düzensizliklerim vardı.
dün yine kadın doğum doktoruna gittim. bir sürü tahlil yapıldı.
hormonlara bakıldı.
resmen menapoza girmişim.
yumurtalarım tükenmiş.
senin hiçbir zaman çocuğun olmayacak dedi doktor.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
sabah doktorun yanından çıktığımdan beridir ağlıyorum, düşünüyorum, üzülüyorum.
benim hiç çocuğum olmayacak. bana anne diyen bir canlı dünyaya getiremeyeceğim.
o kadar kötüyüm ki nasıl atlatacağım bu durumu.
ben hiç anne olamayacağım.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
daha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
ancak donasyon dedikleri bir yöntemle anne olabilirmişim. başkasının yumurtası ile. ülkemizde zaten yasak.
bir bebeğin kokusunu ilk duyan olamayacağım. kendi kanımdan canımdan bir parçam olmayacak hiç bir zaman.
Canım bana inanır mısın bilmiyorum. Benim babamın arkadaşının eşinin yumurtalıklarını ve rahmini aldılar bir rahatsızlığından ötürü. Bir daha asla hamile kalamazsın dediler. Kadın kaç yıl sonra bilmiyorum tekrar hamile kaldı. Herkes şok! Sebep ne biliyor musun? Yüce Rabbim tekrar rahim yaratmış! Kadının alınan rahmi yerinde yep yeni bir rahim oluşmuş! Yani Allahtan hiçbir zaman ümidi kesme, bol bol dua et! Bazen hiç olmayacak şeyler bile olabiliyor!
banada doktor cocugun olamyabılr demıstı henuz olmadı dadaha 28 yaşındayım. 1,5 yıl bile olmadı evleneli.
hormonlara bakıldı.
yumurtalarım tükenmiş.
Allahtan ümidini kesmecanım öncelikle geçmiş olsun. dün bu konu ile ilgili bi dr konuşuyodu tv de.doktorlar asla çocuğu olmaz genç yaşta menepoza girmişlere demiş. ama bu tv deki bi çok kez şahit oldum ben çocuğu olanlara bu dr leride anlamak mümkün değil gibi konuştu. sanırım dünkü melek diye bi programdaydı. bi netten ara izle istersen
birde bi adam var ya şu bitkisel ilaç satışı yapıyo neydi ya eraslanmı ne adını hatırlayamadım da soyadı buydu o da sıfır spermli olanların çocuğu olmuş. benim görümcem onun bayisinde çalışıyoda doğru diyodu hiç olmaz denen adamlar allah razı olsun diye geliyomuş.
ha birde dünya dua ile dönüyo eğer inanıyorsan neden olmasın bazı dualar var istersen yazarım. yurtta kalırken ben 1 kişiye şahit oldum yemin ederimki kadın duaları okuturken hamile kaldı şimdi bi kızı var ona da olmaz demişlerdi.
dr bana da çocğun da gelişim geriliği var dedi bacağı kısa kafası büyük dedi hemde son ay kahrolmuştum ama çooook şükür sapasağlam oğlum var Allah herkese nasip etsin. dr lerin her dediği doğru olmuyor emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?