benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

bitanem benim rabbim sabır versin ama çıkmadık candan ümid kesilmez derler başka doktorlara git bi doktorun dediğine inanma mevlam ne eylerse en iyisini eyler vardır bundada bi hayır belkide hayır ve şer olarak düşün allah çok büyük çok üzüldüm şuan ama bu işler hiç belli olmaz ablamında çocugu olmaz dediler bi baktıkki hamile ümidler tükenmişken en büyük sıkıntı yaratan şey şuan sana senin psikolojinin kötü olması çünkü psikoloji ne kadar olumlu olursa ne kadar bebeğe odaklanmazsan okadar kolay hamile kalırsın bu durum birazda psikolojik die duymuştum bence vardır bi çaresi tüketme kendini ne olur başka doktorlara görün

Canım benim bizi yaradanın varlığı kudreti okadar büyükki Onun yaşatacağı mucizeleri bizim aklımız bile almıyor.Sen içini ferah tut Ona sığın bol bol dua et...Olmuyorsada vardır bir hayır mutlaka.Ona teslim olmaktan başka elimizden birşey gelmez.Bu kadar umutsuz olma Senin durumunda olupta çocuk sahibi olan okadar çok insan duyuyoruzki.Benim annem bana hamile kalabilmek için gitmediği doktor kalmamış.En son erkek bir doktor Eğer ben hamile kalırsam sende kalabilirsin demiş.Dünya annemin başına yıkılıvermiş.Ama rahmeti bol Allahım bu söylenenlere rağmen anneme bir evlat vermiş.Sen neden umut kesiyorsunki...
Rabbim herdaim yar ve yardımcın olsun...

Yeniden rahim mi oluşmuş Çok enteresan...Kendisi ile ilgili herhangi bir haber vs çıktı mı basında peki ??

kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize

ama dünden beridir düşünüyorum da Rabbim şimdi doğru zamanı olmadığı için böyle bir sorun çııkardı karşıma
çünkü maddi olarak çok zordayız, şu an evlat sahibi olacak ne maddiyat ne maneviyat oluşmadı henüz

kesinlikle tek doktora bağlı kalma, hemen başka dr görüş, benim görümcemede öyle demişlerdi 1 yıl uğraştı 2. çocuğu oldu ve sonra tekrar düzeldi, kendini hemen bırakma baktın dr larlada olmuyorsa bitkisel ilaçlara yönel

canım bazen bi yerde bunların önemi bile olmuyor.benm ablam 16 yıllık evli eşi azosperm.evlatlık almayı planlarken eniştemin kardeşiyle eşi ayrıldılar.2 çocuğu ortada kaldı adamın hal öyleyken bakıma muhtaç 2 çocuk varken evlatlık alamadı.kaynının erkek çocuğunu aldı 7-8 aylıktı aldığında.emzirdi bile allahın işi ya sütü geldi ablamın emzirdi.süt annesi oldu çocuğun.namahreme düşmez büyüdüğündede.annelik duygusu yoğundu altını temizlemek bile hoşuna gidiyordu. bebeğin annesi evlendi başkasıyla.kadının annesi sırf işlerini zorlaştrmak adına baya sorun çıkardı.ablamın psikolojisi bozuldu. zor gnler atlattı.bebek de yaramazdı bi o kadar akıllıydı :).bazen pişman oldu aldığına.ama o pes etmedi.pedagog adem güneş beyi dinleyerek ondan destek alarak çocuğu 5 yaşına getrdik.bizlerde destek olduk.çok şkr iyi gidiyor.biraz daha büyüdüğünde mutlaka öğrenecektr ama o konuda yapcak bişi yok.umarım hayırlı evlat olur.

ewlatlık olayını düşünmek için daha çok erken. zaten çocuk düşünmek için bile çok erken bir zamandaydık ama bu kesilme olayı olunca doktorun söylediklerinden sonra çok büyük korkuya kapıldım.
maddi manevi zaten çocuğun sorumluluğuna hazır değiliz
evlatlık alma olyı hisslerimle düşününce doğru gelmiyor bana.
ama ileride de ister miyim bilmiyorum
ya ısınamazsam, ya ona evlatlık olduğunu hissettirirsem.
evlatlık olduğunu söylemek gerekmeyecek mi
ileride çocuk öz anne babasını öğrenmek isteyip, bizi bırakıp giderse
herşeyden öte onun evlatlık olduğunu öğrenince psikolojisi nasıl bir hal alacak
hep sorgulayacak kendi annem babam beni istemedi diye düşünmeyecek mi
tvlerde falan neler neler görüyoruz
çok kesin konuşmak istemiyorum ama ileride de düşüncelerim değişmez gibime geliyor.
eğer bir gün anne olacaksam, her anını yaşayarak herşeyi hissederek anne olmak isterim
kendim bir hücreye can verme duygusunu tadmak isterim.
rabbim böylesini kısmet etsin istiyorum açıkçası

yazınızı okuyunca çok üzüldüm
benim yengem 25 yaşında 3 yıldır evliler sizdende küçük yaşı düşünün
onlarında olmuyo çoçuğu onunda testler tahliller soncu menopoza girdiğini söylemiş doktor.
100 kadından birinde görülüyo genç yaşta demiş.
ama onlar başka dr lara gittiler farklı ilaçlar ,iğneler haplar denediler yine olmadı.
şimdi para biriktiriyolar 12.000 Tl Kıbrısta nakil yapılcakmış tek çareleri orası kaldı artık.
sizde araştırmaya devam edin Allahtan ümit kesilmez

Allahtan ümit kesilmez rabbim ne mucizeler yaratıyor... İnşallah sizede minik bi melek gelir ...

Halt etmiş o doktorlar.

Bana da öyle demişlerdi. 2 tane çocuğum var. Hatta afedersiniz gerzek doktorun biri "çocuğun doğduktan sonra yaşamaz" demişti turp gibi maşallah 11 yaşında. Allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah kuzuma. Ne ağlatmıştı beni ama o manyak doktor. Düşünsenize hamilesiniz karnınız burnunuzda kontrole gidiyorsunuz ve manyağın biri çocuğun yaşamaz diyor. Keşke şikayet etseymişim o zevzeği.

Hiiiç ümitsizliğe kapılma arkadaşım. Anne olma azmini yitirme. Konuşsun dursun o doktorlar çok bilmiş gibi car car. İyi bir doktor araştır. Tek bir doktora bağlı kalma. Tahlillerini tekrar yaptır. Tedavini ol. Bitkisel kürlere bak.

İnşallah sen de kucağına alırsın yavrunu.

Yeniden rahim mi oluşmuş Çok enteresan...Kendisi ile ilgili herhangi bir haber vs çıktı mı basında peki ??

Bildiğim kadarıyla basına yansımadı bu olay. Ama babam bize söylediğinde tüm aile şok geçirmiştik. Allah'ın taktiri işte...

Bildiğim kadarıyla basına yansımadı bu olay. Ama babam bize söylediğinde tüm aile şok geçirmiştik. Allah'ın taktiri işte...

acaba rahminin bir kısmı içerde kalıp ordan büyümüş olmasın. karac,iğer bir parçadan büyüyebiliyor onun gibi.
hakikaten çok ibretlik bir olay.
Allah çok büyük

yazdıklarınız bana çok büyük moral oldu
en azından ümitsizliğe düşmüyorum şimdi
Rabbim hayırlı zamanda bize de kendi evladımızı kucaklamamızı nasip edecek inşallah

acaba rahminin bir kısmı içerde kalıp ordan büyümüş olmasın. karac,iğer bir parçadan büyüyebiliyor onun gibi.
hakikaten çok ibretlik bir olay.
Allah çok büyük

O kadar ayrıntısını bilmiyorum. Sadece babam eve geldiğinde bize aynen şunu söylemişti

" Hani x hanım vardı ya. Rahmini almışlardı, bir daha hamile kalamayaktı"
"Evet?"
" Arkadaşım x aradı az önce. x hanım Hamileymiş. "
" Aaaaa eeee nasıl olmuş?"
" Tekrar rahim oluşmuş. Yepyeni rahim meydana gelmiş"
"Allah'ın hikmeti işte"...

Aynen böyle bir konuşmaydı.

Son düzenleme:

ilaçlarla da yumurtlattıramıolar mı canım ? en azından 1 tane bile olsa tüp bebek şansın var..bence başka doktorlara da bi muayene ol derim...bide bol bol dua et,hiç bişey imkansız değildir ....

rabbim yardımcınız olsun yine de ben hiçbir şeyden ümit kesilmemesi gerektiğini düşünüyom. hayırlısı olsun

alternatif tiptan umidinizi kesmeyin

Bilimsel tedavi yontemlerinden de

Ama once Allahtan umidinizi kesmeyin

Ben bir anneyim ve dogum yaparken oglum icimden cikarken bu duyguyu isteyen sana el acip gonulden dileyen herkese yasat diye dualar ettim

O duada siz de vardiniz emin olun

Iste tam da bu nedenle dua edin. Allahtan isteyin. Vakti gelince olacak.

Yarin oglumu emzirirken de duaciniz olacagim

El acip isteyen herkese ver ya Rabbi!

ümidini yitirme lütfen alternatif tıbbın gücüne ina bal polen ye yumurtayı besliyor arkadaşımın da durumu sen gibiydi çok zor demişlerdi ona yumurtlama olmuyordu benim tavsiyemle bal ve polen yedi çok düzenli yemedi buan rağmen 1 yumurtası oldu eminim dediğimi uygulasaydı çok daha verim alacaktı tüp bebek yaptı o tek yumurtayla
güzel haberlerini bekliyoruz

Her serde hayır var canım üzülme sen dua et ve bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…