benim evimde bebek sesleri hiç duyulmayacak

melek baykalın programını biraz izledim de gerçekten inanılmaz ya

umudumu kaybetmeyi istemiyorum gerçekten

nettede birço kyerde okudum olmaz diyen kaç kişi yazmış evladım oldu diye
gerçekten isteyince oluyor

bir arkadaş da yazmış ya rahmi yumurtası bile olmayan kadının tekrar rahmi olmuş ve anne olmuş, benim neden olmasın
ben mucizelere inanırım

tabi ki canım yaşın cok genc öncelikle
insan umudunu ve inancını kaybetmediği sürece Allahın izniyle hersey olur

haftasonu doktora gitmiyorum tatile gidiyormuş doktor randevuyu iptal ettiler.

bende başka bir doktor buldum netten. kadıoğlu hastanesi niyazi davas. salı gününe randevu aldım.
bakalım o ne diyecek. şimdi zaman geçmez bana

Rabbım ınsallah yardımcın olur canım

dualarım senınle

Allahım tez zamanda sana bır bebek nasıp etsın(amin)

Yaşadığımız sürece ümit kesilmez.
Eğer bir süre daha bebeğin olmazsa evlatlık edinirsiniz. Tabi bunun için daha çok seneler var inşallah tedavi olabilirsin kendi yavrunu kucağına alırsın.
Bence ümidini kaybetme elden ne gelirse yapmaya çalış. Allah yardımcınız olsun.

benim halamın kızıda hiç adet olmuyor ilaçla oluyor yumurtaları var ama hiç çalışmıyordu 7 sene sonra hamile kaldı mustafa bahçeci tıp merkezine gitmişti hemde ikiz oldu ama birini kaybetti doğumda

tam da benim aklımdan geçenleri yazmışsınız ..yüce rabbim ol dedikten sonra onun önüne hiçbişey duramaz ..isa peygamberimizinde dünyaya gelişi en büyük örnektir..sakın umudunu yitirme dualarını içten gelerek yaparsan yüce rabbim boş çıkartmayacaktır..

Zekeriya (a.s) yaşlı ve karısı kısır olduğu halde Rabbim onları Yahya (a.s) ile müjdeledi. Rabbim yeter ki ol desin.Sakın umudunu yitirme, vazgeçme sabret...

benimde değerlerim çok kötüydü 24 yaşımda falan dr.a gitmiştim adet düzensizliğinden. o da bu değrlerle 30 una kadr menapoza girersin dedi. neyse evlendim. 1 sene sonra doğum kontrol hapını bırakıp hamile kaldım. ama bebeğimi kaybettim. ve tam 1.5 sene tedavi gördüm. çünkü yumurtalarım zoraki uyarılmayla çalışıyordu. aşılama yaptırdık. bir daha ki ay tüp bebek tedavisine gidecekken kendiliğinden 27 yaşında hamile kaldım.
bu bebekten sonra belki hiç adet olmıycam bilmiyorum.
umudunu yitirme. ben hep prof.a gittim. mutlak vardır bir tedavi yöntemi.

ayrıca olmuyorsa da anne baba sahibi olmak isteyen kurumlarda o anı bekleyen o kada çok evlat var ki. eğer dilersen birine aile olabilirsin.
biz tüp tedavisi de tutmazsa kesinlikle 1 seneye kadr başvuru yapacaktık. ki hamile kaldım. ama yine de rabbim evladıma uzun ömürler versin ileride çocuğumu büyütünce durumum da iyi olursa bir evlat edinmek istiyorum.

Rabbim insallah her isteyene, sana da hayirlisiyla dunyalar guzeli bir evlat versin canim. Hep pozitif dusun ki oyle olsun. Kac yasinda teyzelere bile adet sokturucu ilaclar verip menopozu geciktirebiliyorlar. Allah doktorunda hayirlisini cikarsin karsina. Umarim bebisinin haberini de aliriz burada.

yumurtlama ile ilgili sorunu olup dr.ların olmaz dediği o kadar çok kişinin anne olduğunu duydum ki inanamazsınız.
kimse % 100 bilemez şuan , o an yumurtlama yok ama siz yaşıyorsunuz ve biyolojik olarak insan vücudu değişim içinde her ne kadar mantığa ters gibi gelse de rahat olun.

bende bu gün dr a gidip tahlil yaptırdım adetimin 3. günümdeyim ve düzensiz olarak adet gördüğüm için gittim((( dr hormonların çok bozulmuş dedi şu an bekarım ileride bir sıkıntı olurmu dedim tedavi gerektirebilir dedi benim bile dünya başıma yıkıldı ki senin durumunu düşünemem bile ama ben tabiki bir dr böle dedi die umutsuzluğa kapılacak değilim en kısa zamanda başka dr lara da gideceğim bence sende öyle yap bu konuda en uzman drları araştır netten bul ve derdine çözüm ara ayrıca halam menopozda olduğu halde 50 yaşında hamile kaldı:))) bu yüzden çok fazlada üzülme sen elinden geleni yap kalanını Allaha bırak cnm....

Erken menopoz için aslan pençesi, civan perçemi, adaçayı, çoban çantası bu bitkiler karıştırılıp çayı içilecek, adetler yeniden başlıyor.İnternetten araştır canım yine de.Allah tan sadece kafirler ümit keser. Allah yardımcın olsun inşaallah.

Durumunuzu okuyunca üzüldüm; ama sonra arkadaşların yazdıklarını okuyunca sizin adınıza umudum doğdu.

Arkadaşların da dediği gibitek doktorla kalmayın, farklı farklı doktorlara gidin. Arkadaşların önerdiklerini için ve en önemlisi sakın umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin. Rabbim ''OL'' dediğinde önüne hiçbir şey geçemez. Bol bol dua edin.

Eşiniz sizin yanınızda olduğu için de çok şanslısınız.

Rabbim yardımcınız olsun.

çok üzüldüm çok.. Allahtan umut kesilmez be canım başka doktorlara git çok gençsin üzme kendini hiç olmadı evlat edinirsin inan onlarında bi anneye babaya çok ihtiyacı var..

canım çok üzüldüm... allahtan ümit kesilmez inşallah bir bebişin olur...

Mucizelere inan ve gönülden iste, bir bakmışsın Rabbim yumurtalar yerleştirir, şu dünyada ölümden başka herşeye bir çıkar yol vardır Olmaz dediklerim oldu, nasıl biliyor musun, canı gönülden isteyerek ve inanarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…